(Ne)oficiálna milenka alebo dvojitý život ženatého muža
Ahojte,
tiež sa chcem s vami podeliť o moje skúsenosť. nepotrebujem počuť reči typu, nemala si ísť do toho, atď.. to viem aj sama.
Dva roky som bola vo vzťahu so ženatým mužom. Celý čas mi iba sluboval, prisahal že budeme spolu. Cely čas som mu verila. Prisahával mi na svoje deti, že budeme spolu. Sám si dával termíny, že kedy. A ja som stále iba čakala a naivne dúfala.. Milovala som ho, aj keď bol žiarlivý, keď mi robil scény. Vedel byť perfektný manipulátor a vždy všetko otočil proti mne, aby ulahodil svojemu svedomiu. Vždy všetku vinu hádzal na mňa, vždy keď nezvládal svoje stavy, kompenzoval si to cezo mňa. A ja som si to vždy vyčítala, trápila, ospravedlnovala sa. Potom som to raz ukončila po naozaj hroznej žiarlivostnej scéne a rok som sa z toho vzťahu dostávala do kopy. ďalší pol rok som už konečne žila, smiala, užívala si.
Potom však nastal nejaký zlom v mojej hlave a ozvala som sa mu a začali fungovať. on pracuje v čechách, chodila som za ním na víkendy a manželku s deťmi mal v BA. raz za týždeň chodil za deťmi-ako tvrdil. Tvrdil mi, že si uvedomil za ten čas bezo mňa veci, že ma neskutočne miluje a že sa rozhodol byť so mnou. povedal, že to doma ukončuje (riešil to asi 4 víkendy, kedy chodil domov), že to povedal deťom, že to vedia svokrovci, že už bol za právnikom, že je všetko pripravené a už to čaká na podpis a že všetko to robí pre nás a kvôli nám. že so ženou nekomunikuje, nevolá. Mala som občas pochybnosti, ale vždy to vedel tak krásne otočiť proti mne, že ešte ja som bola tá, ktorá sa ospravedlnovala. furt mi vravel, aký je on vyčerpaný, ako nevládze, ako má za sebou ťažké dni a noci rozhovorov a ja som bola furt tá chápajúca a čakajúca. Chodili sme spolu von, poznali ma jeho kamaráti, kolegovia..
pred pár dňami som mala telefonát od jeho ženy. niekto jej dal na tip. volala mi, či som u neho a sama mi začala rozprávať veci ako, že je to medzi nimi v poriadku, že spolu spávajú a normálne žijú a fungujú a že ma prosí, nech jej poviem pravdu. hneď som sa jej povedala, že šak sa rozvádzate. a ona zúfalým hlaosm, že nie. Ja jej na to, že šak to vedia deti, že to vedia všetci. a ona v uplnom šoku. že nie, že sa bavili o treťom dieťati, že za celý čas ani raz nepadlo slovo koniec a rozvod. a mne skoro vypadol telefon z ruky. on si to uplne VŠETKO vymyslel, žil dvojitý život, klamal nás, podvádzal navzájom. zrútil sa mi úplne celý svet. chcela vedieť pravdu, tak som jej na všetky otázky odpovedala, ona na moje. chcela naše fotky, poslala som.ani neviem povedať, ktorá z nás bola vo väčšom šoku. obe sme sa podozvedali také veci, že som rada, že som sa tam rovno nezrútila..
samozrejme, keď došiel domov (ku nám), tak všetko bola moja chyba, všetko som len ja zničila, úmyselne a najtvrdšie som zranila a začal sa vyhrážať, že teraz som na rade ja.. pýtala som sa ho, že ako mohol, či aspoň niečo medzi nami bolo skutočné, ako mohol takto žiť, pretvarovať sa. vymýšlal si, že za ním chodia deti s jeho rodičmi a pritom tam chodila ona. nebudem tu rozpisovať všetky jeho podrazy, ale je to obyčajný ... ale klobúk dole, že si všetky klamstva pamatal a nadvezoval na ne..
s odstupom času si uvedomujem, že som jej možno nemala vravieť tolko veci a detaily,ale v tom momente to išlo zo mňa samo. vsetko mi do seba zrazu začalo zapadať a všetky tie slová a veci mi išli z úst samé. odpadol mi zo srdca 4ročný balvan, kedy som si furt myslela, že je to všetko moja vina. a pritom len jeho. on to všetko zničil.
lenže tým, aký je manipulaotr, obviňuje iba mňa z toho. som si vedoma, že som vôbec nemala ísť do takého vzťahu, ale ja som bola bez záväzkov a muža. strašne ťažko sa mi to všetko tieto dni zpracováva. všetky tie moje slzy, trápenie, prosenie, nech sme spolu, boli vlastne na nič. dobre sa musel na mne baviť. a keď už to psychicky nezvládal, všetko to len na mňa tie jeho sračky hádzal a ja som sa trápila. ale konečne viem, kde je skutočná pravda. som dosť citlivý človek a niekedy ma chytajú také stavy, že naozaj som mu to ja zničila a že som jej nemusela vraveť niektoré veci. neviem, ako sa mám s tým vysporiadať.. viem, že musím začať úplne odznova, ale neviem, či ešte niekomu budem veriť :(
Nestála som mu ani za slovo PREPÁČ a úplne ma teraz neznáša..
@alaguema prpác ze ti spet písem to sa moze stát hocikomu aj inak iným sposobom ...
@limetka69 nemás zac je to pravda hocikomu sa to moze aj tak stát ..ako máme súdene tak máme ..a neboj treba dat hore hlavu a láska príde a tá práva ale ked ze uz tak nevéris tak trocha je to broblém ale aj sa dá spet vert.dá sa vstko len treba chcet ..a byt sylná na vsetko...a to naozaj sa stáva ...
@mircalla áno nemusí bit ale ked sa stane tak sa stane a nedá sa nic robit a kazdá znas to moze prezit aj iným sposobom aj inym ....len tak príklad napísem len príklad ...a co bi si spravila ti kebi ze si dost opitá a podviedla bi si manzela aj napriek tomu ze milujes manzela ...vidis aj take veci sa stavaju a hocijake aj prídu ..´´a ked sa stane ze nevera tak sa len treba stím len zmierit.. neviem ja také zeni aj viem pochopit da sa chápat dá...lebo aj nám sa to moze stat ...co nigdy necakás ..
@maleslniecko1987 - máš čo si si zaslúžila ty "citlivá" osoba. A ešte si zaslúžiš, aby si raz, keď si založíš rodinu a budeš mať deti, tvoj manžel našiel milenku a podvádzal ťa s ňou celé roky. Potom, keď sa o tom dozvieš, si tvoja citlivá duša toto odhalenie neskutočne užije, ver tomu.
áhhhh, koľko moralislistiek (nečítala som všetko), všetky žijete v krásnom vzťahu s milujúcim, spoľahlivým, trpezlivým partnerom. Ak si chlap nájde milenku tak vždy je na vine milenka, veď predsa vedela, že si začala so ženatým, chlap má rodinu, manželku, ktorá sa oňho stará, stará sa o ich deti, domácnosť,....
blábláblá.
Akoby ste nevedeli, že niekedy srdcu nerozkážeš.....
Ten, kto je egoista bude myslieť iba na seba, nikdy nie na rodinu, manželku, milenku, využíva iba výhody, ak príde na lámanie chleba vinu hádže na všetkých okolo. Samozrejme to platí aj opačne....
Zakladateľka témy prišla o 4 roky života, ale čas všetko zahojí. Aj zlá skúsenosť je skúsenosť.
@rebeka7501 srdcu nerozkážeš? alebo skôr tomu čo má medzi nohami..... 😉
@maleslniecko1987 fakt je to na zamyslenie čo si tu napísala,chcela si urobiť svoj život šťastným za cenu ,že ničíš život iným.Fakt charakter.Niekedy treba použiť aj rozum,naivitu dať preč,ale v tedy je láska slepá.No nezničila si si život,práve toto je začiatok tvojho krajšieho života.Ber to ako veľké poučenie. 😉 Držím ti palce. 🙂
@kliara prepác ze ti otpisujem ..ano je to aj hrozné ze ked más zalozenú rodinku ze bi ta manzel podvádzal áno ..ale on bol viacej vinný lebo je klamal a oblboval áno dobre ona vedela ze je zenatí ze ma rodinu ale nemoze zato ze ho lúbila ...on bol na vyne najviac on...a uz je dobre ze sa ho zbavila lebo to musel byt poriadny hajzel ..a stava sa to kazdemu a inak ten podvod inak aj nám sa to moze stat a inak inym sposobom ..len tak písem príklad stava sa ze zena podvádza svojho muza ...iba sa spítam teba je to mozné ze aj z dvoma muzami sa ´da zit????len sa pítam a nehnevaj sa ze na to sa pitam viem to je hlupa otaska ale nigdy nevies ze komu sa aj tak moze stat ta nevera aj ina ovela inak.sú vela druhi co sa podvedie ....a prepac za moju hlúpu otasku ..to len príklad písem
@janinah neviem, či to bolo myslené na chlapa alebo na ženu, ale ty si asi nezažila iracionálne zamilovanie, iba všetko podľa pravidiel a šablón
@rebeka7501 na oboch....zažila,ako slobodná do ženatého,ale rozum zvíťazil,dnes som spokojná,že som to okamžite stopla a nebudovala svoje šťastie na nešťastí inej ženy...oplatilo sa mi počkať na toho pravého 😉
zeni láska je láska aj vie bit zaslepena ...sú vela druhi lásky ..
@limetka69 žiadne tolerovanie manželky, manžeka o tom často ani nevie, manžel ju miluje a doma sa správa často tak nejak normálne, žena mnohokrát nič netuší.
Aj keby mal muž doma dračicu v sexi prádle a sex každý deň , kotol jedla tak ked sa nerozhodne že bude verný a nie je to jeho vnútorné presvedčenie , tak mu môže žena aj cukor do riti fúkať.
To či je muž verný alebo nie , nie je zásluhou ženy.
a ešte by som sa nedivila ak by sa tie ženy stali kamarátkami, klamal obe, nevedel čo chce, bral iba výhody
@timea7 Presne. Keby to bolo take jednoduche, tak minimalne tretina prispevkov na temu muzi by na konikovi nebola. Prvykrat som sa dnes zasmiala. To mas asi z toho ceskeho prislovia, ze?
@rebeka7501 bol to nevdacny chlap..a dobry spinavec ked tak klamal zenu a nepozeral deti on je viac na vyne lebo obluboval mlade dievca a láska je sylna a to velmi sylna
Nuz, som rada, ze som mala aj vecerne gramaticke okienko....radsej dobru noc🙂
@mircalla ok 🙂
@erikanezbedna Ake prekvapko, ze si tu🙂
nó som tu preco?nemozem tu byt?iba sa pítam.modry konik je predca otvorenßy a kazdí sa moze pripojit ..a ja nie?preco?
@erikanezbedna Stázka, noze sa trocha hamuj, lebo ta zas bloknu.
@erikanezbedna Ale ved ja nepisem, ze tu nemozes byt . Jasne, ze tu mozes byt 😉 Len pisem ake mile prekvapenie 😉
@jeannna ked bloknu hm vratim sa stale ale nie hned lebo abi ste zabudli na mna asi aj po mesiaci ci aj skorej neviem a preco bi ma mali bloknut ked nic zlé nepísem hm a venuj sa co je tu napisane nie o mne sa tu venujte davajte tu radi inym co viac potrebuju ako ja
@erikanezbedna Ja ti len v dobrom radim. 🙂
@slnecnica174 dakujem ze tu mozem byt vies mne je aj luto tej zeny ..aj ked vedela ze je ten muz zenati laska vie bit poriadna svina a viem ju pochopit ano aj ona je trocha vinny ano lebo vedela ze je zenati ale mlade dievky sa vedia hned zblaznit a neuvedomuju si ze co len ich caka ..vies kazdi sa ucime na svoje chibi kazdy
@jeannna ale vcom?prepac nerozumiem tak inak mi napis ak vies
@jeannna fuuuu aka si velmi krásna nooo velmi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@maleslniecko1987 akoby som o svojom bratovi citala. Ale ten je z Vychodu. Presne to iste. Po cely cas manzelstva ma milenky, regulerne dlhodobe vztahy, votrel sa do rodin, zoznamil sa s rodicmi mileniek, cely cas sa akoze rozvadza, len zena mrcha mu robi problemy, dokonca zasiel tak daleko, ze s 2 milenkami ma zoznamil a boli fakt mile, sikovne, vzdelane, uspesne baby, len zblbnute pakom, odo mna ako sestry ziadal, aby som sa pred nimi tvarila ako clen rodiny, ktory mu potvrdi, ze sa rozvadza, ale narazil 😀 , dvom som povedala celu pravdu (ved zeny musia drzat spolu), ze normalne zije so zenou, skusaju druhe dieta, obe ho kopli do zadku a on sa prestal so mnou rozpravat, uz su to 3 roky. Ale obe rozpravali os cenách, presne ako popisujes, zo vsetkeho vysli ako kravy, takze sa nakoniec v kuse ospravednovali, ta jedna dokonca, ze bola sama so starymi rodicmi na dovolenke na Kube (lebo urcite sa tam isla kurvit a pritom iba dozerala na pomaly 80 rocnych starych rodicov) a on na 2 dovolenkachs manzelkou, ale to bolo OK a ona bola kurva.
Proste manipulator ako z velkej knihy o manipulátoroch, samozrejme nikdy to neprizna. Odkedy sa nebavime, viem o jednej dalsjek dlhodobej a teraz maju vytuzene parmesacne dieta a vraj ma dalsiu...
Chce to vela sily odist od takého cloveka, drzim palce. Hlavne ho viac nekontaktuj, aj tak budes naveky ta najhorsia, ako su vsetky jeho ex, ktore ho kopli po rokoch do zadku.
PS. jeho zena to vie, ale "nechce" vediet, ona si mysli, ze je nieco viac, kym je pani XY, zatial co ony su "iba milenky"....
@erikanezbedna 🙂 My vieme, ze si neskodna a nikomu tu nechces zle. Len trochu menej pisat, lebo vsetkeho moc skodi.

@alaguema ja len reagujem na to, ze to nemusi byt aj chyba manzelky - a najma v tomto pripade
samozrejme moze