Nepáči sa mi nová priateľka môjho syna. Čo robiť?
Baby poprosim o radu ako sa vyrovnat s takouto situaciou....syn, 33 rocny, sa dal dokopy so 45 rocnou zenou ktora uz ma 18 rocnu dceru.....no mne sa to vobec nepaci, pride mi to divne a nechutne...pytam sa ho ze ako chcu riesit spolocny zivot a deti...ze jeho to nezaujima, ze on deti nechce, a mlada pojde na vysoku skolu takze so starou si budu moct uzivat zivot...ja ho vobec nespoznavam, predtym taketo reci vobec nemal a chcel si zalozit rodinu....
Vyrovnat sa s tym mozes tak, ze si uvedomis, ze cas, ked si ho mohla vychovavat, je davno za vami. Teraz uz len musis akceptovat jeho vyber. Teda vlastne aj nemusis, no pocitaj s tym, ze vam to moze naveky nastrbit vztah.
Chápem ťa ale je to jeho život
Hlavne nech je spokojný
Tiež som za to aby chlap /syn bol rodinne založený ako len užívanie si
Ale čo už
Najskôr bude so starou, potom možno vymení za mladú. Zostane to v rodine.
Nestaraj sa, dnešný svet je iný ako keď si ty bola mladá. On si aj tak urobí ako chce.
Typický dôkaz toho, že "zamamičkovaní" debilkovia nie sú zamamičkovaní vždy len vlastnou vinou.
Aj dupu mu chodíš utierať po kakaní? :D
@thirstymonk veľa ľudí nevie čo je to dupa. to sa používa len na východe.
@anonym_autor ja prispejem z pohľadu tej 45rocnej, mám rovnaký vek, len syna vo veku 17 rokov a mal o mňa záujem 33rocny , nedala som tomu vôbec šancu, vekový rozdiel a najmä mentalny. Nemali sme nič spoločné, úplne iné priority.

Typický dôkaz toho, že "zamamičkovaní" debilkovia nie sú zamamičkovaní vždy len vlastnou vinou.
Aj dupu mu chodíš utierať po kakaní? :D