icon

Nepáči sa mi nová priateľka môjho syna. Čo robiť?

Dnes o 15:27

Baby poprosim o radu ako sa vyrovnat s takouto situaciou....syn, 33 rocny, sa dal dokopy so 45 rocnou zenou ktora uz ma 18 rocnu dceru.....no mne sa to vobec nepaci, pride mi to divne a nechutne...pytam sa ho ze ako chcu riesit spolocny zivot a deti...ze jeho to nezaujima, ze on deti nechce, a mlada pojde na vysoku skolu takze so starou si budu moct uzivat zivot...ja ho vobec nespoznavam, predtym taketo reci vobec nemal a chcel si zalozit rodinu....

Strana
z2
thirstymonk
Dnes o 17:55

Typický dôkaz toho, že "zamamičkovaní" debilkovia nie sú zamamičkovaní vždy len vlastnou vinou.
Aj dupu mu chodíš utierať po kakaní? :D

mandzula
Dnes o 18:04

Vyrovnat sa s tym mozes tak, ze si uvedomis, ze cas, ked si ho mohla vychovavat, je davno za vami. Teraz uz len musis akceptovat jeho vyber. Teda vlastne aj nemusis, no pocitaj s tym, ze vam to moze naveky nastrbit vztah.

anonym_33b15f
Dnes o 18:53

Chápem ťa ale je to jeho život
Hlavne nech je spokojný
Tiež som za to aby chlap /syn bol rodinne založený ako len užívanie si
Ale čo už

anonym_b53ef2
Dnes o 19:14

Najskôr bude so starou, potom možno vymení za mladú. Zostane to v rodine.
Nestaraj sa, dnešný svet je iný ako keď si ty bola mladá. On si aj tak urobí ako chce.

anonym_b53ef2
Dnes o 19:15
@thirstymonk

Typický dôkaz toho, že "zamamičkovaní" debilkovia nie sú zamamičkovaní vždy len vlastnou vinou.
Aj dupu mu chodíš utierať po kakaní? :D

@thirstymonk veľa ľudí nevie čo je to dupa. to sa používa len na východe.

anonym_8446bc
Dnes o 20:04

@anonym_autor ja prispejem z pohľadu tej 45rocnej, mám rovnaký vek, len syna vo veku 17 rokov a mal o mňa záujem 33rocny , nedala som tomu vôbec šancu, vekový rozdiel a najmä mentalny. Nemali sme nič spoločné, úplne iné priority.

Strana
z2