icon

Nepáči sa mi prezývka Betka a nikto to nerešpektuje

4. feb 2026

Som v 9. mesiaci, cakame dievcatko. Dlhooo sme boli s muzom rozhodnuty pre Alzbetku a nad inym menom sme ani poriadne neuvazovali. Lenze som sa jasne vyjadrila, ze nechcem pocut, aby mi malu niekto premenoval na Betku. Voci tej prezyvke mam normalne averziu. Povedala som to vsetkym blizkym pribuznym uz pri oznami tehotenstva - ak to bude dievcatko bude sa volat Alzbetka, NIE Betka... Nikto z muzovej strany nepochopil. Uz zhruba 3 mesiace vieme ze to bude malinka a furt dookola to musim vysvetlovat. Svagrina mi bola doniest nejake veci po svojej malej a len pocas pol hodinovej navstevy zopakovala BETKA, tak 10 krat. Tesime sa na Betku... V tomto bodycku bude Betka taka rozkosna.. Tututu a kope Betka? A to iste aj svokra a svokor. S druhou svagrinou a so svagrom nie som casto ale predpokladam ze aj pre nich bude problem pochopit rozdiel medzi alzbetou a betkou. Baby ja mam take nervy. Stale dokola ich opravujem, ale ked to nezacali respektovat za 3,5 mesiaca tak pochybujem, ze zacnu ked sa mala narodi. Podla mna to robia uz naschval, ved to mi si aj sprosty po takom case zapamatal. Normalne uvazujem ze dame ine meno. Este sa nam pacila Hanka, tam nemaju co skomolit... Ja neviem uz ci prehanam alebo co... Pretrpeli by ste ci by ste predsalen zvolili ine?

Strana
z7
anonym_c9994b
10. feb 2026

@anonym_autor ja by som dala tu Hanku

leidin
10. mar 2026

Ja tomu rozumiem, ze sa ti to nepaci, ani mne a su viacere mena take co prezyvkou uz stratia to caro, napr neznasam, jak take pekne meno ako Diana proste sprznia na Dia. No jak to znie, hrozne. Tak sedlacky. To je aj s tou Betkou tak.

Strana
z7