icon

Nepáčim sa manželovi. Čo s tým?

michala11111
26. jún 2016

Ahojte, s mužom sme spolu 10 rokov, máme trojročné zdravé dievčatko. No problém je v tom, že pre manžela nie som atraktívna, konkrétne mu vadia moje kilá a dáva to aj patrične najavo. Napr. idem si dať zákusok a vyčítavo sa ma spýta či mi ho treba a že by som nemala a tak. Pritom ja neviem, či som slepá ale ja si nejaká tučná neprídem. Je pravda že sme sa spoznali keď som mala 19 a teda o 10kíl menej no veď rozumný človek nemôže čakať že budem mať stále takú istú postavu. A neviem čo s tým, keď má takéto blbé reči hádam sa s ním ale on nechápe čo mi vadí. A pritom mám pocit že by sa určite našiel muž ktorému by som sa páčila taká aká som no kvôli tomu zničiť rodinu, by bolo asi hlúpe. No každopádne sa v tom vzťahu necítim dobre. Inak momentálne chudnem som schudla 5 kíl za posledný čas a snažím sa chodím behať, jem menej to nejde to tak rýchlo a raz keď niekedy zhreším že si dám niečo sladké, zákusok tak už na mňa pozera. Pre predstavu pridávam moju aktuálnu fotku zo včera. Milé mamičky ako by ste to riešili vy?

Nepáčim sa manželovi. Čo s tým?
macatink82
29. jún 2016

Zaujimave, dnes na SME Zena vyslo toto 😀

"Podľa vedcov môže za väčšinu partnerských hádok v prvom rade hormonálna nerovnováha - peniaze či žiarlivosť sú až na druhom mieste. Tak, ako je pre telo ženy podstatný hormón oxytocín, to mužské ovláda testosterón.
V priebehu dňa hormóny pozvoľna vylučujeme, preto po príchode z práce potrebujeme dočerpať zásoby.
Oxytocín získavajú ženy z prejavov lásky, takže keď je ho málo, túžia byť vypočuté, pochopené, pohladkané a milované. Lenže ak muž práve pociťuje nízku hladinu testosterónu, cíti potrebu ukryť sa aspoň na dvadsať minút pred svetom.
Ak ho žena z jeho skrýše vypudí, nastane hádka. Preto je lepšie nechať muža na pokoji, nech si v ústraní doplní svoju hladinu testosterónu. Po chvíli vyjde z izby opäť ako muž.

Čítajte viac: http://zena.sme.sk/c/20203246/hladina-testoster...

0silvia0
29. jún 2016

@natalym jasné, ešte viac ako na začiatku, fakt 🙂

0silvia0
29. jún 2016

@oldman50plus no veď práve kvôli kĺbom cielene schudol, takže mne to až tak neprekáža, ale tá fyzická príťažlivosť tam jednoducho bola väčšia o kúsoček predtým...

natalym
29. jún 2016

@0silvia0 Nedáš diskusiu, že problém?

katarinamarkova
29. jún 2016

@vejula nemyslím, že fitnesky a extremne vytrenovane svalnate ženy majú pestrú stravu bohatú aj na tuky 🙂
tie stravu vôbec Ok nemajú.

modraslza
29. jún 2016

@oldman50plus u mna iba sportovec ...a tu nepoznam kompromis 😀

oldman50plus
29. jún 2016

@modraslza Bol som juniorský majster SSR- a pupok som mal. Pridávam fotku veľkého športového vzoru viacnásobného olympijského víťaza.

zanta3
29. jún 2016

@natalym tak myslim ze kazda budeme svojho chlapa lubit ci priberie ci schudne, ale... Ja tiez nemam mojmu drahemu za zle nejake to kilo na vyse viac ma to pritahuje ako nejaky vysportovany svalovec 🙂

stardust
29. jún 2016

@0silvia0 nuz, musis sa s tym zmierit, ze si uz nemozes povedat pri pohlade na muza, toto vsetko je moje 😠 Aj to menej je vzdy viac ako nic.

bluka2
29. jún 2016

@oldman50plus Dobre plavky

macatink82
29. jún 2016

@oldman50plus jesus...zlakla som sa tej fotky 🙂

marinablue
29. jún 2016

@oldman50plus Tak ten by musel mať srdce zo zlata a skvelý prejav k tomu , aby to prehlušilo jeho vzhľad. 😀

michaela714
29. jún 2016

@michala11111 ja som ti len chcela povedať, že si krásna . 🙂 Ak ti dáva naznak opaku, tak nemá pravdu. Máš super postavu. 🙂

kytula
29. jún 2016

@lubkavargova1 tvoj príspevok za 100 bodov 😀. Aj ja by som rada videla toho fesiho 😉

modraslza
29. jún 2016

@oldman50plus ja som mala na mysli takehoto a podobnych 😉 a vobec nemusi byt majster sveta 🙂 ...

zexi
30. jún 2016

Fíha ale ste sa poniektoré do @oldman50plus pustili, pritom ako žena musím uznať že má pravdu. Trafil vaše citlivé miesto? Ja mám muža za ktorým sa obzrie asi máloktorá žena, nie je škaredý, ale "malý tučný plešatý" nebol ani bohatý, priťahovali ma črty jeho povahy, svalnaté ramená a pekný zadok. Priznám sa, že mu sem tam dohováram, aby trošičku zhodil, aspoň 10kg, príp. komentujem prejedanie. Ale prd si z toho robí, toto ho nedokáže uraziť ani nahnevať, napokon so mnou aj súhlasí. Ak však v hneve vyjadrím niečo v zmysle že sa o nás nedokáže dostatočne finančne postarať (nie je pravda) tak zúri. Keby on mne povedal, že som neatraktívna, škaredá, tučná tak zúrim zasa ja. Ked mi povedal ze neprispievam dost do domacnosti, smiala som sa beztoho aby sa ma to co i len trosicku dotklo - ved to vobec nie je pravda. Ale jeho sa to dotklo aj ked vedel ze trepem v hneve. Sme jednoducho rozdielni je to tak.

oldman50plus
30. jún 2016

@zexi No vyzerá to tak že máš muža čo si zaslúži slovo chlap, ktorý sa neposerie pri problémoch ale bude s nimi bojovať a a keď sa posekáte (čo sa v živote stane) nepôjde si nechať fúkať boľačky inam. Podľa mňa to viac než vyváži že nie je manekýn.
@modraslza No vidíš, a ten môj "gentle giant" by toho tvojho v polovici zlomil jednou rukou. Viac ako 10 rokov považovaný za najsilnejšieho muža sveta, 80 svetových rekordov, mal vzhľadom k výzoru prekvapivo nízky podiel telesného tuku, to kolo pása boli hlavne vysoko funkčné svaly. Tí ktorí si ho ešte pamätáme v akcii nikdy nezabudneme. RIP Vasilij.

macatink82
30. jún 2016

@modraslza moj liebling je tento ...

@oldman50plus iste majster sveta moze byt. Ono ta estetika je každému podla chuti. Niektore veci su podmienene aj kulturne, ine ovplyvnuju zvyk a moznosti daneho jedinca. To ale neznamena, ze clovek je len pri tom istom type človeka. Moji partneri boli každý iny. Ale viem presne urcit, co ma vo vseobecnosti pritahuje. Rovnako ako ty alebo aj ine zeny. A z toho sa podla tvojho vzoru potom odrazaju ine dimenzie vztahov.

deltaa
30. jún 2016

@macatink82 podla mojej estetiky je uz moc nabuchany a hlavne nohy ma hrube stehna a lytka 😉 ale tak ja som na chlapcenske typy 😀

duplessis
30. jún 2016

@macatink82 pre mňa je toto skoro buzerant
ale tak proti gustu žiaden dišputát 🙂

mircalla
30. jún 2016

@zexi neviem ake cistlive miesto. ked si sa v tom nasla, co pise, v pohode, ja som sa v tom nenasla, kazdy preferuje nieco ine. to, co pise @oldman50plus sa neda aplikovat na vsetky dvojice, kazdy je iny. okrem toho mat chlapa, co je pritazlivy, postara sa o rodinu, aj zabavny a vtipny sa navzajom nevylucuje

zexi
30. jún 2016

@macatink82 ta tvar vesti nervozitu az agresiu mna by nepritiahol (ani nepre 😀 ) mala som dvoch peknych fesakov ale je pravdou co tu spomenul uz niekto - tito muzi si myslia ze sa vo vztahu nemusia snazit, nevazia si zenu a nemaju k nej taku uctu aku by si zasluzila - a nezazlievam im to.. ked si predstavim ze sa im zeny samy vrhaju do narucia a ze im staci lusknut a vrhaju sa do postele + naozaj ani predstavit kamoskam bo idu po nich ako pes po udenom ja som sa im potom skor vyhybala

mircalla
30. jún 2016

@macatink82
@modraslza z tychto dvoch pre mna rozhodne ani jeden. vkus je napzaj individualny. bolo by blbe, keby sa nam kazdej pacili ti isti

Co sa tyka zien - mne sa pacia prirodzene pekne zeny, nie umele plastikove sexbomby, tie ale asi dost ficia u muzov

zexi
30. jún 2016

@mircalla muhaha ano taky existuje, daniela steelova ich pozna desiatky 😀

duplessis
30. jún 2016

Ja som brutálne na tie drsné tmavé arabské tipy, trebárs takémuto na tom obrázku na vrchu článku by som asi podľahla, páči sa mi jeho pohľad a to mu ani nie je vidieť postavu, ale ak by mal ešte silné ramená a pekne chlapské ruky, rozplynula by som sa:

http://www.arabianbusiness.com/uae-is-best-coun...

zexi
30. jún 2016

Ale neplati tu ziadna umera pritazlivy zly nepritazlivy dobry aby to tak nevyznelo.

zexi
30. jún 2016

@duplessis fuha vsak utecenci prichadzaju v hojnych poctoch medzi nimi bude takyto kazdy druhy ak nie kazdy prvy

mircalla
30. jún 2016

@duplessis toto tiez nie

mircalla
30. jún 2016

@zexi no ja za to nemozem, ze ty si takeho nepoznala.

0silvia0
30. jún 2016

@zexi zaujímavé, ako si v hneve vyhadzujete na oči finančné zabezpečenie v rodine. Toto sme si my s manželom nikdy nevyhadzovali na oči, ani v hneve, aj keď bolo všelijako...