Nepáčim sa manželovi. Čo s tým?
Ahojte, s mužom sme spolu 10 rokov, máme trojročné zdravé dievčatko. No problém je v tom, že pre manžela nie som atraktívna, konkrétne mu vadia moje kilá a dáva to aj patrične najavo. Napr. idem si dať zákusok a vyčítavo sa ma spýta či mi ho treba a že by som nemala a tak. Pritom ja neviem, či som slepá ale ja si nejaká tučná neprídem. Je pravda že sme sa spoznali keď som mala 19 a teda o 10kíl menej no veď rozumný človek nemôže čakať že budem mať stále takú istú postavu. A neviem čo s tým, keď má takéto blbé reči hádam sa s ním ale on nechápe čo mi vadí. A pritom mám pocit že by sa určite našiel muž ktorému by som sa páčila taká aká som no kvôli tomu zničiť rodinu, by bolo asi hlúpe. No každopádne sa v tom vzťahu necítim dobre. Inak momentálne chudnem som schudla 5 kíl za posledný čas a snažím sa chodím behať, jem menej to nejde to tak rýchlo a raz keď niekedy zhreším že si dám niečo sladké, zákusok tak už na mňa pozera. Pre predstavu pridávam moju aktuálnu fotku zo včera. Milé mamičky ako by ste to riešili vy?

@zexi starsi brat mojho muza pracoval ako model v elit model look ale to bolo uz velmi davno 🙂 a som videla aj jeho fotky 😀 pripadalo mi to tiez uz take zzenstile (ako oni v rodine su pekny po rodicoch hlavne v tvari a maju huste vlasy) a mal aj vlastny book spraveny a ze aj fanynky ktore mu chodili dole zvonit na zvoncek ze ich museli odhanat 😀 ale povahovo je uplny introvert pracuje cely den na pocitaci a sa mu rozpadol niekolkorocny vztah a ma iba psa 😒 ale ta jeho vybavala no vobec nebola krasavica skor bola velmi vychrtla a veru aj strojcek by sa jej hodil, takze ono su aj vynimky 😀 najlepsie sa povahu zistuje pri jeho rodicoch, ako sa oni spravaju k sebe a vsetci medzi sebou surodenci a rodicia tak sa aj on bude spravat ku partnerke, ak to im rodicom neklape tak bude s velko pravdepodobnostou neklapat aj jemu
@zexi to je zaujímavé vyhadzovať si niečo na oči, keď to nemyslíš vážne. Toto nepoznám, fakt. My už keď si vyhadzovať na oči, tak smrteľne vážne veci myslené skutočne vážne a od srdca. No nič, len ma to v tvojom príspevku zarazilo, nič som tým nechcela povedať, len mi je to divné...
@mircalla Existuje, ale prečo by chcel práve teba? Nebudú tvoje prehnané nároky príčinou toho že si single?
@zexi nuz ja take kamosky, ktore by riesili mojho partnera nemam. A ci vesti agresivitu, to ako komu. Mne skor odhodlanost a vitalnost. To, ci niekto vazi svoju partnerku alebo nie je individualne a nema nic spolocne s krasou.
@oldman50plus ako si prisiel na to, ze som single? tvrdila som niekedy nieco take? mam 7-mesacne a patrocne deti a som single? dakujem za informaciu, nie som vydata, ale single nie som, mam rodinu.
Za druhe - pisala som nieco take, ze musi chciet prave mna?
Vies ja narozdiel od tvojej bohorovnosti a nesmiernej a nepochopitelnej nadutosti stareho nadrzaneho chrena mam nejaku sebareflexiu.
@zexi nie, nie, my sa s manželom slovne nezraňujeme, ani sa veľmi nehádame. My keď máme nejaký problém, skôr sa zahĺbime do seba, analyzujeme to v sebe a po pár dňoch to nevydržíme a musíme si to spolu vydebatovať. Vydebatujeme, poriešime, uzdravíme vzťah a ten je potom o niečo zasa lepší a kvalitnejší. Takže každý to máme doma inak, v závislosti od pováh. Ja som hentaké vykrikovanie somarín zažila u mojich rodičov a vôbec sa mi to nepáčilo, tak to nemienim praktizovať v mojom vzťahu.
@modraslza zaujimave je, ze ked som bola mlada tak som v hudobnych klipoch v tv a vsade videla "kakaovych " aj sme si s kamaratkamy zvykli hovorit, ze dobre vizeraju...kedze na sk ich vela nemame takze som verila co vidim cez tv..potom som odisla do zahranicia a tu som spoznala skutocnost aky su, ako sa spravaju a ako vonaju..Osobne som ani s jednym nic nemala, i ked v praci ich bolo par a z tych par sa vsetci snazili , ale predpokladam ze sa snazili u kazdej, co kakaova neni , hlavne lebo to u nich prinasa socialne plusy, dalej vonaju na metre nie po nasom i ked sa o seba staraju, su ticho agresivny, co znamena, ze lichotia az kym im nepovies na rovinu, nech sa odlepia alebo nech prestanu s narazkami, ci to , ze im sancu nedavas, ich vie veelmi urazit a ich milost hned prechadza do agresivity...je zaujimave ako "kakaovych" propaguju dlhodobo do sveta mediami, ako nahoda to nevidim a je mi luto ked vidim take co na to doplatili.
@deltaa aha tak, no asi sa mi páčia také tipy, alebo napríklad niektorí maročania- tzv. berberi, to sú pôvodní obyvatelia severnej Afriky, oni boli v Afrike ešte skôr ako arabi a sú usadení hlavne v Maroku a Alžírsku, hrozne ma priťahujú oči niektorých, také tmavé, mandľové a akoby orámované čiernou linkou, možno vieš čo myslím.
Inak poznám kopec chlapov, ktorí sú celý nadržaní z Aziatiek, tiež sa im zdá susedovie tráva zelenšia 🙂
@modraslza dá sa to tak povedať, ale je pravdou, že bohaté osobné skúsenosti s kakaovými tak ako máš ty, ja nemám, takže možno by som tiež zmenila názor...
ešte za mladi som sa raz na jednej diskotéke bozkávala s černochom a poviem ti, že odvtedy sa mi zhnusili asi všetci černosi...
@duplessis take sa aj mne pacia a ma ich aj moj muz ale on je slovak ako repa 😉 arabi sa mi nepacia mam rada belochov ale mne co sa pacia muzi su vacsinou z GB, Anglicania maju najlepsi zmysel pre humor 🙂 a su aj pekne vyzerajuci a aj obliekajuci 😉 ja som si nasla takeho slovaka niekto mu hovori ze sa podoba na Mark Wahlberga, tu na tejto fotke je to cely on
Ja myslím, že zakladateľka už schudla aj tých 10 kíl. 😉
@deltaa kamaratka mala raz araba a nevedela sa ho zbavit, po rozchode..vytahoval na nu i zbran...tiez by som povedala ruky prec..ale su baby ktore vychvaluju 😖 no kamaratka povedala, ze arab uz nikdy viac, deti nemali..pravdu poviem bol skaredy ako noc a drzy estektomu, neviem co na nom videla.

@mircalla ale ba, poznala, enem mi tieto atributy nepostacovali, trosku inym smerom su moje priority