icon

Nepáčim sa manželovi. Čo s tým?

michala11111
26. jún 2016

Ahojte, s mužom sme spolu 10 rokov, máme trojročné zdravé dievčatko. No problém je v tom, že pre manžela nie som atraktívna, konkrétne mu vadia moje kilá a dáva to aj patrične najavo. Napr. idem si dať zákusok a vyčítavo sa ma spýta či mi ho treba a že by som nemala a tak. Pritom ja neviem, či som slepá ale ja si nejaká tučná neprídem. Je pravda že sme sa spoznali keď som mala 19 a teda o 10kíl menej no veď rozumný človek nemôže čakať že budem mať stále takú istú postavu. A neviem čo s tým, keď má takéto blbé reči hádam sa s ním ale on nechápe čo mi vadí. A pritom mám pocit že by sa určite našiel muž ktorému by som sa páčila taká aká som no kvôli tomu zničiť rodinu, by bolo asi hlúpe. No každopádne sa v tom vzťahu necítim dobre. Inak momentálne chudnem som schudla 5 kíl za posledný čas a snažím sa chodím behať, jem menej to nejde to tak rýchlo a raz keď niekedy zhreším že si dám niečo sladké, zákusok tak už na mňa pozera. Pre predstavu pridávam moju aktuálnu fotku zo včera. Milé mamičky ako by ste to riešili vy?

Nepáčim sa manželovi. Čo s tým?
oldman50plus
26. jún 2016

@stardust Na tak dlho kým kalorický príjem neprestúpi určitú individuálnu hranicu.

mircalla
26. jún 2016

@oldman50plus Stale cakam na tu tvoju vychyrenu vtipnost - mudra ako radiator za vtipne nebolo....ale tak, kazdy ma ine kriteria. neutocim, konstatujem, mozes sa branit....
V podstate som to predtym zrhnula dost presne ako to vidis

papricka33
26. jún 2016

@modraslza mne pripomína Igora Hnizda z Obecnej skoly 😉 Igor Bezbolestny 😀

modraslza
26. jún 2016

@ervenka ja som bola toho nazoru, ze chlapa pri porode nechcem, tiez zijem mimo sk a pri porode chceli aby bol moj chlap...nebol lebo som nechcela..pri druhom uz bude i ked tam odpadne

kittykat22
26. jún 2016

@oldman50plus co vlastne na konovi robis? tehotenstvo, porod, dieta ... to by ma zaujimalo ktore z toho je tvoja parketa

ervenka
26. jún 2016

@stardust ale teraz je predsa moderne za 5 a menej mesiacov 30kg a viac schudnut... 😀 A verit casopisovym obrazkom, ze su skutocne "len 3 tyzdne po porode a postava lepsia ako pred tehotenstvom" Nech zije photoshop.... A ta ktora takto nechudne, nech radsej ani von nevychadza...

ervenka
26. jún 2016

@papricka33 kto chce vidiet idiota, nech pride do riaditelne. 😀 😀 😀 😀

modraslza
26. jún 2016

@ervenka po jednom tehu sa mi podarilo schudnut...i tak mam uz uplne unu postavu ako pred ...uz nikdy nebude ako bola..to je pravda..su vsak zeny ktore ostavaju rovnake po 3detoch..poznam taku..jednu

katrin21
26. jún 2016

@michala11111 to nemyslis vazne, ze ty mas nejake kila navyse !! podla fotky vyzeras uplne normalne..
nenormalny je asi tvoj chlap.... sorry...
necitam diskusiu.

radsej_knihu
26. jún 2016

@oldman50plus Prepac, moze byt akokolvek sarmatny a bohaty, ak ma pivny pupok, tak ani papekom by som sa ho nedotkla, nieto naheho do postele :D Sa mi paci ako chlapi chcu pekne baby, ale sami si nepriznaju, ze aj baby idu na tych vysportovanych a vyrysovanych. Ale ono to plati obojstranne. Hlavne, ak si tie baby mozu vyberat. A tie krasne, chytre, prijemne, "s kozami" teda vyberat maju z coho.

ervenka
26. jún 2016

@modraslza hmm, no ja poznam take dve. moja sestra a moja mama... lebo su geneticke mimozemstanky ktore nepriberu. moja mamina chodila na "privitanie novorodencov" v sukni ako pred tehu, no nespravodlivost toto. LEn ja som hormonalne bleeeech.

marinablue
26. jún 2016

@oldman50plus Tu je však otázka či by sa zakladateľka dočkala uznania od svojho manželíka ak by tých "prebytočných" 5 kíl dala dole. Ale skôr si myslím že je vo vzťahu niečo pošramotené, lebo inak by ju netrápil rečami o ktorých vie, že ju zraňujú. Inak k tomu chudnutiu len toľko že nie vždy sa dá udržať postavička osemnástky aj vo vyššom veku. Ja sama mám tú istú váhu ako pred cca 20 rokmi, ale napriek tomu je moje telo už na míle vzdialené tomu aké bolo kedysi. Tri tehotenstvá a dojčenie urobili svoje. Ani môj muž už nie je taký ako voľakedy, teda aspoň čo sa postavy týka, lebo inak sa moc nezmenil 🙂. Hold nemladneme.... Ale to neznamená že by sme sa mali preto menej radi. Sú predsa aj iné o dosť dôležitejšie veci. Ak by sme sa vzali len preto ako sme vyzerali pred 20 rokmi už by sme boli dávno od seba.

stardust
26. jún 2016

@marinablue veru tak.

katrin21
26. jún 2016

inak, podla mna tvoj manzel potrebuje ist k očnemu. a 5kg nie je nadvaha, pre ktoru by si sa mala trapit a ani by som to nenazyvala nadvahou
podla mna si kočka.

katarinapekna
26. jún 2016

Trochu ste sa tu rozkokosili.....Oldman má pravdu ohľadom atraktivity žien a sice,každý sexuológ, mám na mysli sexuologa -špecializácia po štúdiu psychologie,nie medicíny, to je rozdiel, by vám povedal a potvrdil, že chlap si vyberá partnerku podľa atraktivity na prvom mieste a žena muža na prvom mieste podľa jeho zdrojov.

marinablue
26. jún 2016

@katarinapekna Inak to máme šťastie že platí staré známe "sto ľudí sto chutí". Lebo niektoré nedokonalé by sme zostali na ocot 😀 😀 😀 😀

ervenka
26. jún 2016

@katarinapekna ale ved nech si vybera... ale mame sa tvarit, ze nekonecna uz takmer buzeracia zo strany manzelov je normalna? Muzi tiez starnu, menia sa- oni mozu a my nie? Stale ocakavat,ze zena bude rovnaka ako 19r, 29r. 49r? Tak potom dovi dopo... Take ja nehram.

katarinapekna
26. jún 2016

@ervenka ja neviem, ja mužov neriešim,takže ja mám dobrovoľne svätý pokoj,než riešiť mužské ptakoviny a vytrty

monikaparson
26. jún 2016

@modraslza Ono si treba aj uvedomiť, že všetci sme len ľudia, či žena, či muž. Treba spolu komunikovať, ináč to nejde. Zrazu sa čosi poserie a hľa, však si mi to nepovedal, nepovedal a už to ide.

modraslza
26. jún 2016

@katarinapekna ...mne sa zda, ze oldman tu komentuje za cielom zahnania nudy a je mu uplne jedno co pise, hlavne mu je aby sa dockal nejakej odpovedi a troska podpichol zeny tu na forume

stardust
26. jún 2016

@ervenka nastastie nie vsetci muzi buzeruju kvoli vzhladu.

kondaska1
26. jún 2016

Necitala som diskusiu iba uvodny text a obzrela som fotku a podla mna vyzeras velmi dobre a zdravo. Manzel sa zrejme dost nudi a je si sebou velice isty...zrejme nastal cas mu ten hrebienok zrazit. Nic nepritiahne muzovu pozornost viac ako ked zrazu zisti ze nie je jediny na svete. taka ziarlivost to je vec, na tej sa da budovat 😂😂😂 (to uz je hlaska z jedneho ceskeho filmu) ale aspon by si uvedomil co ma doma...

modraslza
26. jún 2016

@stardust mohlo by takych byt viac..ak mas takeho mas stastie

modraslza
26. jún 2016

@kondaska1 alebo by mal o jeden dovod viac cele hodit na zenu...nemyslim, ze treba naschval vzbudzovat ziarlivost u muza...hlavne ak ktovie aky dovod si dal do svojej hlavy takto upozornovat svoju zenu...

ervenka
26. jún 2016

@stardust no ten moj ma podporuje. Chudnem velmi pomaly,ale- uhol pohladu mojho manzela: Ty nemas ovisnute brucho. Tvoje sa usmieva, ze vynosilo 2 deti. A mimochodom, uz je ten usmev len taky symbolicky, Strie? Nieee, ty si moja tigrica. vrrrr... potesi takato podpora. 😉

stardust
26. jún 2016

@ervenka tomu mojmu byvalemu zacali kila navyse vadit a komentovat vo velkom, az ked si nasiel inu znamost. No ale odkedy odisiel, zmizlo mi vela kil 🙂 Tak isto ako oldman, kazdy lekar mi hovoril, ake je to jednoduche, mam znizit kaloricky prijem a schudnem. Trt makovy.

kondaska1
26. jún 2016

@modraslza poviem to celkom otvorene, takyto chlap nech ide do prdele. Co jej bude vykrikovat o 10 rokov? Ze sedivie a ma vrasky? Kokos aby dospely clovek riesil taketo kraviny... Nepoviem keby pribrala 20 kg a muz taktne nieco naznacil, ale tento??? Skoda slov, tiez by som si ho rada obzrela...

ervenka
26. jún 2016

@stardust take poznas- preco zeny v manzelstve priberaju? Lebo sa na ne lepia blbosti (mozes nahradit aj inym vyrazom) ktore im hovoria manzelia. Preco zeny bolia zaludky? Pretoze tie blbosti nemozu dobre stravit. 😉

modraslza
26. jún 2016

@kondaska1 neverim , ze ho treba poslat do prdele...treba si to vyjasnit muz sa vo vztahu uci takisto ako zena pravdepodobne pochopi..ak nie..az potom nech ide do prdele..ano je to smutne , ale i taketo veci sa stavaju...a ano mas pravdu, bud ho zena posle do prdele a ostane sama ...moze si hladat dalsieho lepsieho ci horsieho(casto ak nenajde uz normalneho v jej veku tak potom zadaneho tatka, zacarovany kruh)..alebo sa moze snazit obnovit stratene...

modraslza
26. jún 2016

@kondaska1 neverim, ze ma momentalne problem s jej kilamy, problem je niekde inde, len to dava najavo argumentamy koli kg, ktore tam ocividne navyse niesu...takze ak o 10 rokov bude vykrikovat, ze ma sediny..tiez bude problem inde...kazdy muz je iny ten co je ticho a nekomentuje, dava problemy najavo inym sposobom...napriklad travi cas v praci 7 dni v tyzdni od 5rana do 10tej vecera