icon

Nepáčim sa manželovi. Čo s tým?

michala11111
26. jún 2016

Ahojte, s mužom sme spolu 10 rokov, máme trojročné zdravé dievčatko. No problém je v tom, že pre manžela nie som atraktívna, konkrétne mu vadia moje kilá a dáva to aj patrične najavo. Napr. idem si dať zákusok a vyčítavo sa ma spýta či mi ho treba a že by som nemala a tak. Pritom ja neviem, či som slepá ale ja si nejaká tučná neprídem. Je pravda že sme sa spoznali keď som mala 19 a teda o 10kíl menej no veď rozumný človek nemôže čakať že budem mať stále takú istú postavu. A neviem čo s tým, keď má takéto blbé reči hádam sa s ním ale on nechápe čo mi vadí. A pritom mám pocit že by sa určite našiel muž ktorému by som sa páčila taká aká som no kvôli tomu zničiť rodinu, by bolo asi hlúpe. No každopádne sa v tom vzťahu necítim dobre. Inak momentálne chudnem som schudla 5 kíl za posledný čas a snažím sa chodím behať, jem menej to nejde to tak rýchlo a raz keď niekedy zhreším že si dám niečo sladké, zákusok tak už na mňa pozera. Pre predstavu pridávam moju aktuálnu fotku zo včera. Milé mamičky ako by ste to riešili vy?

Nepáčim sa manželovi. Čo s tým?
modraslza
26. jún 2016

@radsej_knihu i tie krasne , s kozamy starnu....otehotneju a porodia

modraslza
26. jún 2016

@kittykat22 170cm a 57kg ...na slaninu to neznie ani nahodou

katka1981
26. jún 2016

@michala11111, no keby moj narazil na vahu mojej mamy, asi by som sa nezdrzala a dobru mu vylepila. Zavisi do tvojho jedalnicka. Mama moze mat 120 kg a dcer 60. Podla mna ma komplex z vlasov. Keby nmal komplexy tak sa hentak nechova. Je mi ta uprimne luto.

oldman50plus
27. jún 2016

Ja tu prezentujem trochu mužského pohľadu na vec, ktorý je často odlišný od ženského a ktorý často ženy nechápu. Nehodnotím, nemoralizujem. Ktorá si z toho niečo vezme možno pomôže jej v osobnom živote. Prečo som tu je moja osobná vec, dostal som sa sem lebo som hľadal odpovede na vysvetlenie ženského pohľadu na vec ktorý som tiež nechápal. Moja práca často vyžaduje byť na internete ale len niečo strážiť, je to ako hasič, ak je všetko v poriadku nemusí robiť nič, len ak sa niečo horí zasahuje. Tak skúšam niektorým objasniť ten mužský uhol pohľadu aj keď vidím že mnohým niet rady ani pomoci a namiesto aby sa zamysleli stávajú sa osobnými namiesto argumentovania v diskusii... ak ste to robili v osobnom živote tak sa nedivím že máte byť prečo zahorknuté. Chlap sa väčšinou zamyslí ak počuje názory niekoho iného a prípadne koriguje svoj postoj, časť žien proste vie vždy všetko najlepšie a iné názory nepotrebuje. Len prečo sa potom divia ako sa im všetko pokazilo napriek ich dokonalosti...

mircalla
27. jún 2016

@oldman50plus ale ved my pozname muzsky pohlad,nezijeme na marse...muzi koriguju postoje? Haha ha ha ha

oldman50plus
27. jún 2016

@mircalla nie, na Marse nie, žijete na Venuši. Inak podľa tvojho správania by som hádal že žiješ sama bez lásky partnera (asi s príležitostným sexom s obmenou partnera veď si veľmi atraktívna) a si na to patrične hrdá a vyhlasuješ to za svoju voľbu, alebo sa mýlim? Nuž, niet nič lepšie ako keď si to človek zariadi ako mu to vyhovuje 😉 . Veľa šťastia

mircalla
27. jún 2016

@oldman50plus tak trafil si na 50 percent🙂

terezka1947
27. jún 2016

@oldman50plus
@mircalla no...musim sa pridat k "muzskemu pohladu"...lebo tiez si myslim,ze muzi koriguju svoje postoje=tak ako ja zeny
a jasne,ze kazdy skupina mysli inak=ale zase....az taki rozdielni nie sme
ak si vyberieme partnera,s kt.si rozumieme....a navzajom sa doplname,nie su tam speci rozdiely....aspon nie take,kt.by sa nedali zvladnut,resp.myslim,ze ich par ani neriesi...berie to ako sucast zivota,partnerstva...

mircalla
27. jún 2016

@oldman50plus hrda? Ani nie

mamba13
27. jún 2016

@michala11111 nečítala som celú diskusiu, ale ja by som toto neprekusla. Schudla by som jedine kôli sebe a pri takýchto poznamkach by som mu oplacala rovnakým. Ak nemá kocky na bruchu a dokonalé svaly, tak by som ho pri každej príležitosti upozornila nech toľko nezere....s úsmevom a nadhľadom..... Prípadne pár krát nenavar, že chudnes a nech si varí sám Neviem či sa však dá takto normálne fungovať vo vzťahu.....ja by som nemohla....

ivett1
27. jún 2016

@michala11111 ahoj, tak neviem ... ale, keď som si poriadne prečítala, čo si napísala... ako, ty nevidíš, že ťa ten tvoj muž takto podporuje v tvojom úsilí?!...veď si mu povedala, že chceš schudnúť, on to aj vidí, lebo beháš, dávaš si pozor na stravu a ....zrazu si chceš dať zákusok...tak, keď si mu už raz povedala, že chudneš, tak to berie ako niečo dané - chlapi to tak obvykle robia...bože, chudneš po prvýkrát ...?! ...ja, keď chudnem - pred letom do plaviek 😀 lebo vždy je predsa nejaké to kilo dve, čo treba dať "dole", tak mm ma práve takýmito rečami dokáže vytočiť - chcem si dať niečo sladké a on ma podpichne - čo, treba ti zákusok - tak ma vytočí, že si ho nedám a idem ešte natruc (ofučaná) robiť brušáky 😀 ...
takže odporúčam, aby si si z toho nič nerobila a hlavne žiadnu zbytočnú drámu, že nie si pre neho atraktívna ....a ešte sem aj vycapíš fotku, aby sme sa pozreli, že "či si tučná"🙂 ... samozrejme, že VYZERÁŠ VÝBORNE, ale ide o to- že TY si sa rozhodla schudnúť - je jedno, z akých dôvodov a to, že ti tvoj muž povedal, aby si si nedávala zákusok, neznamená, že sa mu nepáčiš a myslí si, že si tučná ... ale LEN, že ti pripomína, že sama si si určila, že koláče sú tabu ... on v tom LEN vidí, že všetka tá tvoja námaha, ktorú vynakladáš, je zbytočná ... určite mal aj vyčítavé poznámky, že načo to vlastne robiš, keď si teraz dáš niečo sladké ...
a aj preto sa čuduje, že ťa to tak naštve, že sa začneš s ním hádať , keď on si len dovolil mať poznámku, že čo si dávaš "zákusok" ...nič iné v tom nehľadaj (ak samozrejme nemáte nejaké iné vážnejšie manželské problémy, ktoré si sem nepísala) ... nie je žiadny sedlák, len toto je typický spôsob chlapskej komunikácie ... ber ho s rezervou a nemusíš si hľadať iného ... ak ti nabudúce povie, že či si musíš dať zákusok, alebo či nemáš dosť... tak sa nehnevaj, len mu s kľudom angličana povedz, že v diéte, ktorú držíš, je to dovolené ... a hotovo ...

PS: viem si predstaviť, aká si citlivá, keď sa snažíš schudnúť a do toho ti niekto mudruje (či už manžel, alebo kamoška), že rob toto, alebo jedz toto, alebo nerob toto a nejedz toto ...a najlepšie je, že oni si myslia, že ti tým pomáhajú ...ale ...pravda je, že ťa ešte viac vytočia a potom vznikajú takéto úvahy - že nie som dosť antraktívna pre svojho manžela ... to by si mohla zistiť jedine v psoteli-keby s tebou nechcel "sexuvať"😀 °😉
Táááákže, hlavu hore a smelo ...si chudni ďalej😉 ....držím palce ....

modraslza
27. jún 2016

@ivett1 super pohlad na vec , nanapadlo ma , ale moze to ozaj byt aj tak :D

ivett1
27. jún 2016

@modraslza no, vlastná skúsenosť je na nezaplatenie 🙂
PS: práve mám totiž to obdobie chudnutia do plaviek-šak leto je už tu, takže mi nerobí problém kuk na tému aj z iného pohľadu😀

sono2
27. jún 2016

@michala11111 mám tiež doma kritika ženskej postavy, futbalu, politiky, jedla, nadávok, takže ťa chápem.
Niee môj Neni dokonalý má pekných 15kg plus od mladosti.
Čo ti poviem. Tiež som typ, čo si nedá, lebo to neviem sa tak pchať, potom bolí, keď pocujem, že veľký zadok atď. To vtedy sa nedá rozume reagovať, normálne ho ignoruj, alebo tak. Mám cca rovnaké miery plus som vyššia ale mam boky užšie ramená, čiže okamžite vidno kilo, dva. Áno s váhou 61 by som bola ideálna s váhou 57 by som mala miery miss, akurat neviem na čom by som fungovala asi na zelených listoch výlučne. Presne, niektoré miery sa nedá udržať. Telo bolo v dvadsiatke iné ako v tridsiatke, jasné, dalo by sa to. Ale čo by to bol za život a načo. Keby sme boli modelky Ok.
Nemám pre teba radu, asi mu povedz prvé čo ti slina donesie na jazyk. Čo on je tak dokonalý?

vika35
27. jún 2016

teda necitala som prispevky ale manzela posli k ocnemu, vsak uplne fajn postavu. ak ma rad anorekticky odkaz ho na nejaky ustav

sono2
27. jún 2016

@mircalla ináč ja ti poviem fakt, že málo kedy vidno pekného muža, ale, že si povieš fakt Uf, v podstate ani nestretneš.

mircalla
27. jún 2016

@sono2 posledne som videla muza ze uff v new yorku v metre a potom v buenos aires.to bolo davno.ozaj mi padla sanka.ale objektivne naposledy som dakeho muza zaujala v dobe kamennej,uz som starsia pani,i ked mam male deti

natalym
27. jún 2016

@sono2
@mircalla

Baby ja mám pekného muža. 😀

sono2
27. jún 2016

@mircalla nooo tak to tie ohne argentínske, to áno, oni sú nato predurčený. Tak, ja mám fešneho muža, akurát by potreboval zhodiť😀😀 ja som konkrétne v Rakúsku a tiez teda nič. Nie si prosím ťa, super si. Akurát mňa aj tak neberú typ Ronaldo to mi príde moc, muž keď sa o seba veľmi stará a je namyslený to nie. Ale také iskry z očí keď idú, aj sa mi niektorí futbalisti ľúbia, len neviem tie mená. Ale fuj takto rozmýšľať vydatá žena😀😀

sono2
27. jún 2016

@natalym slovo do bitky😀😀😀 dávaj foto, nech posúdime 😀😀

sono2
27. jún 2016

Bože mne príde strašne sexi ten Argentínčan, hrá za Slovensko nejaké mesto neviem a ako vie po slovensky no pre mňa ani perfektne nemusí. Strašne je sexi😁

sono2
27. jún 2016

@natalym

@mircalla počkaj už hľadá foto😄😄😄

natalym
27. jún 2016

@sono2 Joj to ani nemám. On je fajn, ale musí mať takú dobrú chvíľu.

sono2
27. jún 2016

@natalym čo? Aby bol pekný?😁😁😁 či mu treba chvíľu, aby bol pekný😀😀.

michala11111
autor
27. jún 2016

@ivett1 ahoj, tak veru ani mna nenapadol takýto pohlad. Ikeď sa vyjadroval niečo ako že 5 dní jem len šaláty, že som nervozna a potom si dám zákusky (no boli sme na svadbe) a potom už sme sa začali hádať a nezabudol ešte povedať že už som dosť po pôrode, teda 3 roky aby som schudla.... čo ma naštvalo ešte viac, lebo sa snažím.

natalym
27. jún 2016

@sono2 On je pekný, len musíš na foto vystihnúť tú správnu chvíľu. Však ale u chlapa netreba byť pekný, tam sú iné veci dôležité, nie?

sono2
27. jún 2016

@michala11111 drzý ako ten môj ti poviem!
A stále mele aká som bola keď ma spoznal. Hovorím môj pekný lenže ty máš plus 15 kilo no možno aj 20 A ja jedva 3. Ale tiež bude mleť dookola niekedy.
Čo mu na to povieš?

natalym
27. jún 2016

@michala11111 Ono záleží aj ten tón ako to povie, a to my nevieme.
Ale mňa by teda nasral a riadne. ☹

sono2
27. jún 2016

@natalym ani nie😂😂😂 aspoň u môjho ale tak, niečo sa nájde. Jasné poza musí byť! To máš pravdu.

reni1512
27. jún 2016

@michala11111 čoooo???? vyzeras ako BOHYNA.... ja by som mu povedala na tvojom mieste ze Ty si sa uz dnes videl??? aj keby mal zlate tehly na bruchu, nic nemeni na veci, bral si ta pre to aka si a nie preto kolko mas kg... aj moj niekedy zadre ze ci mi treba ten zakusok a pod. Nerobim si z toho nic, poviem mu, ked sa ti nepaci nech sa paci... tam su dvere... skakat po hlave a ponizovat sa nenecham