icon

Nepáčim sa manželovi. Čo s tým?

michala11111
26. jún 2016

Ahojte, s mužom sme spolu 10 rokov, máme trojročné zdravé dievčatko. No problém je v tom, že pre manžela nie som atraktívna, konkrétne mu vadia moje kilá a dáva to aj patrične najavo. Napr. idem si dať zákusok a vyčítavo sa ma spýta či mi ho treba a že by som nemala a tak. Pritom ja neviem, či som slepá ale ja si nejaká tučná neprídem. Je pravda že sme sa spoznali keď som mala 19 a teda o 10kíl menej no veď rozumný človek nemôže čakať že budem mať stále takú istú postavu. A neviem čo s tým, keď má takéto blbé reči hádam sa s ním ale on nechápe čo mi vadí. A pritom mám pocit že by sa určite našiel muž ktorému by som sa páčila taká aká som no kvôli tomu zničiť rodinu, by bolo asi hlúpe. No každopádne sa v tom vzťahu necítim dobre. Inak momentálne chudnem som schudla 5 kíl za posledný čas a snažím sa chodím behať, jem menej to nejde to tak rýchlo a raz keď niekedy zhreším že si dám niečo sladké, zákusok tak už na mňa pozera. Pre predstavu pridávam moju aktuálnu fotku zo včera. Milé mamičky ako by ste to riešili vy?

Nepáčim sa manželovi. Čo s tým?
ivett1
27. jún 2016

@michala11111 no, tak sa nenechaj vytočiť (alebo nechaj, aspoň taká nabrúsená najdeš v sebe viac odhodlania a pevnej vôle pokračovať v svojom zámere a nenechaj sa znechutiť, šak nech vidí...😉)
a to, že ti povedal v hádke, že už sú 3 roky od pôrodu ...v hádke sa hovoria horšie veci ...a možno si spomínala kedysi, že chceš v nejakom časovom horizonte -2-3 roky schudnúť ... veľká chyba, lebo aj ten môj mi hneď pripomenie (keď sa mu to hodí), čo všetko som chcela ...😀 ...skús sa nad to povzniesť a povedz mu, že chceš, aby ťa podporil ... si naozaj krásna žena a ako som už písala, ak by si nebola pre svojho muža atraktívna, tak by si to už dávno zistila - pri plnení manželských povinností ...
určite ide len o nedorozumenie ... 😉

kondaska1
27. jún 2016

@modraslza ale on evidentne ma problem s jej kilami!!! To nie je ze zosobnil problemy vo vztahu do tohto...on jej tie kila vyhadzuje na oci zakazdym, ze uz je kolko po porode a "este" neschudla, sleduje co dava do ust...ako pardon ale to je psycho. Ked ma rad kostnate chuducke lolitky, tak mu bude vadit aj ked vodu vypije...nenaplnuje jeho ideal a este je natolko blby ze si ani servitku pred usta neda. Da sa totiz pochopit ked povie, ze vies co moja, ja ta podporujem, snazim sa ti pomoct, ale z jeho strany to su podpasovky, ktore vedu k hadkam. Tak stoji mu to zato ze sa so zenou pohada??? Mozno ano... Este sa nevyjadrila autorka ako to maju v inych sferach zivota.
@michala11111 prosim ta a on je aky? Pracuje na sebe???

deltaa
27. jún 2016

ja by som rada videla toho tvojho "GEROJA" noze hod sem fotku ako vyzera, predstavujem si ho ako Achillesa, ktoreho hral Brad Pitt a ze ma dokonale telo bez jedneho kilecka navyse 😠

biolady
27. jún 2016

Si kus poriadnej zeny. Ja neviem co riesi. Nevidim ziadne kila navyse. Netrap sa tym. 🙂

rebeka7501
27. jún 2016

@michala11111 samozrejme, nečítala som všetky príspevky, hľadala som iba príspevok, kde by bol zvečnený tvoj "adonis". Vyhral súťaž krásy ? Nepatrí do kategórie NARCIS ?
Prepáč, ale musí byť veľmi prízemný ak ti vytýka nejaké to kilo navyše. Na foto vyzeráš fantasticky 🙂
Nemá zmysel sa trápiť kvôli 5 kg hore dole -zanedbateľná váha pokiaľ nejdeš na súťaž v bikinyfitness alebo kulturistika 😀 Žena je krásna ak je spokojná a šťastná.

mircalla
27. jún 2016

@natalym
@sono2 vsak ja vam verim🙂)

natalym
27. jún 2016

@mircalla Ešte náhodou by mi ho niekto ukradol. 😉

sono2
27. jún 2016

@natalym veď toto😀😀😀

f3rari
27. jún 2016

@michala11111 No tvoj muz je asi pekny chmulo alebo ma nieco s ocami... 🤐

michala11111
autor
27. jún 2016

ahojte, viaceré z vás sú zvedavé na manžela ale jeho fotku sem nedám, nebolo by to fér, ani mne by sa nepáčilo ak by on vycapil niekde moju fotku....... ale nie je to veru žiadny adonis alebo čo :D :D normálny chudý chlap, taký priemer 🙂 ja som si ho kvôli výzoru teda nebrala, ani prachom :D :D a je pravda že jemu sa vždy páčili vychrdliny čo som bola aj ja v tom čase, ale keďže to nemám tak že ako niektoré môžem zjesť hocičo a nepriberiem, tak som pribrala :D

natalym
27. jún 2016

@michala11111 Hlavne sa netráp. Si pekná baba, škoda, že Ťa takto nervuje. Ja mám od sobáša o 25 kíl viac, ale nehovorí mi také veci.
Odbi ho žartom.

sono2
27. jún 2016

@natalym no to taký keď začne perliť, poznám podľa muža, tak ťa prejde všetok humor. Ja som už imunna a zase to nepočúvam často, až som klamala! Ale keď človek neje sladké tobôž ani nevie ako chutí čokoláda, koláče lebo ja také proste nejem len čo si sama urobím a ti zahlási že si macaňa zaboli to😕 ja jej verím, že sa potom zle cíti 😕

natalym
27. jún 2016

@sono2 Veď ja to poznám, môj má zase iné. Tiež ma naserie bárkedy. Ja mu zahlásim, že propadlý hrudníčku. 😀 Lenže sakra žena môže za to, že muž je chudý.

vejula
27. jún 2016

@oldman50plus takéto reči ozaj z ust zreleho chlapa by som nečakala. To akože musime mať miery 90 60 9O aby ste vy šarmantní muži boli s nami spokoní. Môj manžel robí po školach prevencie aj proti anorexii a bulimii, pretože v dnešnej spoločnosti su mladé dievčatá pod obrovským tlakom. Z obalky každdého časopisu na nich vyskakuje modelka s prepadnutým bruškom, nad takýmito predsa slintaju muži, tak prečo si nedať namiesto obeda vypražanu vatu. Ved stačí obmedziť kalorický príjem ako píšeš... a čím menej tým lepšie. A že bruško a krása nejde dokopy? Zas zovšeobecnuješ...
Kto povedal čo je pekné a čo nie? Niekomu sa páčia vypracované fitnesky na ktorých nieje gram tuku, niektorým zas pri pohlade na kocky na ženskom brušku prichadza nevolno.
Ešte chápem takéto vyjadrenia od nejakého 20 ročné zajka zblbnutého časopismi, mediami, že maju takéto reči a jednostranný skreslený pohlad na krásu. Ale u zrelého chlapa... a čo sa týka zdravia ludia s miernou nadváhou sa dožívaju vyššieho veku ako tí extra štíhli.

sono2
27. jún 2016

@michala11111 tak keď ho chceš nasrať mu tie vlasy povedz. Ale nebudes sa cítiť lepšie. Ja by som to nerobila. Ale keď ťa naserie urob to. Alebo mu povedz že sa ti dlhšie zdá ale že má prirodzenie menšie😂😂 ono ani ja neviem nejako uraziť, lebo začne mykať plecami že on vie že pribral ale že má peknú tvár A dookola hovorím no. Alebo ho zbi alebo niečo😀😀

natalym
27. jún 2016

@sono2 Si ma rozosmiala. Že zbi ho. 😀 😀 😀 😀

natalym
27. jún 2016

Alebo jedz zákusky, keď si sama s kamoškami. A nemusíš počúvať žiadne blbé reči.

sono2
27. jún 2016

@natalym ešte mi v poslednom čase hovorí, že vidí pohľady žien😀😀ale tak každý chlap si o sebe vedie. To len my sme na seba kritické😑

natalym
27. jún 2016

@sono2 Hej sa pozerajú, že aký je škaredý, či čo?

sono2
27. jún 2016

@natalym noa. Ja už keď neviem ako, tak buď buchnat, alebo ho škrabnem. Počkaj začo dostal aha. No debilny futbal, som sex v meste nemohla pozerať tak som hodila ovládač o stenu a dala mu buchnat a to fakt tv nepozerám nonstop futbal ide u nás 12rokov!

sono2
27. jún 2016

@natalym 😀😀😀spotený😁😁😂

natalym
27. jún 2016

@sono2 Já téma diaľkový ovládač je toooooopppppppp.
Ja to mám vyriešené. Máme takú telku, čo sa dá pretočiť dozadu. Keď som sama doma, pozriem si čo chcem.. A som spokojná. 🙂

sono2
27. jún 2016

Ale nie, ktovie či to je pravda, ma tak skúša, ja som Neni žiarivá zato on Áno. Akurát mi napisal, že je spotený asi z tych pohľadov😁😁😁

natalym
27. jún 2016

@sono2 On chce aby si mu napísala, že sa chceš pozrieť kde je spotený konkrétne, alebo že ho chceš osprchovať. Ty trubka, nechápeš?

barcelona94901
27. jún 2016

Čo by povedal mne ,pre pána Jana ,Večera zmrzlina ,desiata zmrzlina,teraz čokoláda,jem zdravo,ale keď mám chuť na sladké,dam si čo chcem,Keby mi môj niečo povedal alebo vyčítal a na svadbe zákusky čo mu to hrabe?má milenku? Vždy bol taký????urazilo by ma to ,milujem jedlo ,mne sa páči aj fitness,milujem zdravé kombinácie,ale že by som teraz odpadávala,ze si dá niekto zákusok,ty brdo ,,,a sex ok? To mu nevadi?

modraslza
27. jún 2016

@sono2 vidi hladne pohlady zien? To je riadny pako...i moj to raz povedal ked mal vyhliadnutu inu...a ked videl , ze sa citim vo svojej kozi super a uzivam si zivot.. mal i obdobie ked si myskel, ze mam inebo, no nemala som nimkoho...mozno sa citil odstrceny a preto mal tie keci...nechapem tych chlapov , ze nevedia vypuknut co maju naozaj za problem..zato ked ja mu na rovi u po iem, ze mi vadi nieco, hlada v tom hadanku a skutocnu pricinu..a ked mu poviem ved ti hovirim co mi je..povie mi..ze no to urcite.. ach ..ako blazinec niekedy

sono2
27. jún 2016

@natalym ja som chcela pozerať momentálne!

sono2
27. jún 2016

@natalym upachteny nech sa sprchuje sám😀😀

kubkovamama
27. jún 2016

@michala11111 nečítala som všetky komenty od báb, ale zdá sa mi, že každá má pravdu. Kašli naňho.. napísala by som to škaredšie. 🙂 Ide o to, aby si sa ty dobre cítila, bola v pohode a sebavedomá vo vlastnom tele. Každá vieme, že po pôrode už nič nebude ako predtým..Ani postava ani vzťah. Ked ty budeš so sebou spokojná, bude to vidno aj navonok a aj ON to uvidí. Nevšímaj si poznámky. Daj si mimo režimu ten zákusok. Aj ked chudneš sem-tam sa nič nestane. Ani jemu. 🙂 Pokiaľ nereaguje na vysvetlenia, nevšímaj si.. a aj ked to je možno hnusné, aké požičaj, také vráť. Takže má aj on ako Pán Dokonalý nejakú slabinu, niečo na čo je citlivý, rypni si aj ty. Zas neviesť to do extrému.. predpokladám, že napriek tomu sa asi máte radi a bla, bla, bla. Musíš byť trpezlivá a on časom buď začne žiarliť alebo ho to prejde. Mne ten moj zas vyčíta, že som moc chudá. Máme kopu iných horších problémov, s ktorými si neviem dať rady.. ale toto ho vždy uzemní: Ked si ma chodil za mlada ... ehm.... tak ti to nevadilo a teraz po deťoch buď ticho a pozri sa na seba. A mám pokoj- aspon na mesiac. 🙂

kubkovamama
27. jún 2016

@michala11111 a mimochodom, vyzeráš super, čo by iné za to dali...