icon

Neporiadny manžel

misickaa4
19. feb 2021

Ahojte, len sa chcem uistit, ze v tom som/nie som sama: upratuju si vasi muzi po sebe?
Nemyslim tak mozno riad, ale veci-ponozky, ine casti oblecenia
Ci to len tak nechaju niekde, kde sa vyzlecu?
A co pomaha, aby sa to naucili, ked ich to doma zjavne nenaucili?
Uz som skusala vselico, ale vzdy som este ja ta zla, ze ved nech to upracem, ked mi to vadi a predsa nikto nie je dokonaly...
Dakujem

misickaa4
autor
19. feb 2021

@elizabet173 som na rd ale zaroven pracujem z domu...pred koronou som robila 4h denne

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sissy27
19. feb 2021

@misickaa4 Inak keď si ho takto mamička naučila, tak by som jej asi vždy večer zavolala nech príde po ňom pozbierať. Že teda oprať operiem, aj vyvesím, ožehlím (ja síce nežehlím, ty možno áno), ale zohýbať chrbát pred jeho veličenstvom pre jeho oprdené trenky a smradľavé fusakle veru nebudem.

misickaa4
autor
19. feb 2021

@elizabet173 on pomaha s varenim, ked ode na poobednu, tak je doobed s malym on, aby som ja mohla robit. Umyje riad, nie vzdy. Vysava, uklada vecer maleho , krmi, ked treba. Ide do obvhodu obcas

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
andrejka1974
19. feb 2021

Uz som si zvykla pozbieram a operiem ked chce tak zasa uprace vsetko

misickaa4
autor
19. feb 2021

@elizabet173 nie, kupelnu vobec...go je len moje..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
simsalabim
19. feb 2021

@misickaa4 ked boli moje deti male, chodil ku nam Skriatok Poriadok, ktory neupratane veci zobral v noci prec. Proste zmizli. Poslem ho k vam? Ku nam uz po veci nechodi.

zitaje
19. feb 2021

@misickaa4 mňa zaujalo, že iná by pozbierala... zaujímavé, prečo potom nie je s inou.

@simsalabim hej, to je dobrý systém. Čo ostane večer na podlahe, zmizne.

maya_zilina
19. feb 2021

Ja operiem len to co je v pradelnom kosi...

benit
19. feb 2021

Uz to nerobi, ale mavali sme kutiky. Ked nie je pradlo v kosi, neperiem ho. Moze robit kopky kde ho napadne. Takze sa naucil. Ja som ho takeho dostala od mamicky, ze nic nemusi. Ale jej to zjavne nikdy nevadilo. Tiez ma kopky po dome.😜

sono2
19. feb 2021

Áno ale musela som učiť od uteráka po prevrátené ponožky a hovorím stále je to už 15 rokov pripomínam. Ale naučil. To ponožky atd to už je automaticke by som krivdila ale iné stále opakujem

evka_28
19. feb 2021

Niektori ludia sa ale nezmenia, oni totiz nevidia neporiadok a nerobia to naschval, proste chyba systemu, neda sa opravit 🙂) sme s muzom 15 rokov, nenaucil sa to a snazila som sa, co nebolo v kosi sa nepralo, kopky uz boli obrovske kopy a on ked si nemal co obliect, kupil nove 😅 a najvacsi gol, ze sportuje a proste ked pride, nevylozi veci z tasky hned, no a raz na to zabudol uplne a veci mu splesniveli 😅 Raz som bola 2 mesiace na sluzobke, upratoval az den pred mojim prichodom do 4 rano!
On sa proste nepouci, robi to furt. Ale ja som sa poucila, uz neriesim, stale mu hadzem veci na kopu do izby (ked chce oprat da do kosa 🙂 a neotvaram radsej jeho skrinu 😀

aurorastone
19. feb 2021

@sono2 mne sa toho môjho podarilo naučiť po 9 rokoch že keď dáva do koša tak ma ponožky vystriet aby neboli skrcene a prevratene, a aj trenky vyvrátiť lebo som sa mu pohrozila že mu s takými rukami spravím mňam mnam chlebík ak budem musieť chytať tu vnútornú oprdenu stranu keď to vyťahujem z koša a hlavne aby vyberal papierové vreckovky z vackov predtým nez to nahádže do kosa, odkedy to raz schytal jeho čierna mikina na ktorej sú po pol roku stále stopy vreckoviek, tak si dáva pozor .. ale trvalo to dlho 😀

amelie2017
19. feb 2021

V kupelni po sprche nenechava, to odnesie do kosa na pradlo, ale ponozky ma vecne pri posteli. Nezbieram, ked je doma, zakricim, ci ma nieco na pranie, ked nie je, nema oprate. Kedysi praval aj on, ale on miesa vsetky farby spolu, biele, cierne, utierky...tak uz radsej len ja. Ale povesia, posklada.

nama94
19. feb 2021

@lucik194 toto by u nas nepomohlo by povedal ze si ide dať oprať mamicke naschval aby ma nasral a akoze ponizil ze neviem oprať pritom on neni mamickar vobec....muzi su raz taký ja som ho to naucila tak ze som sa nonstop hadala aj ked sa vyhovaral ako to pocka atd....a ked picuje ďalej tak stupňujem dalej aj ja a vie ze nevyhrá ze to sprace a ked vidi ze som moc nasrata spraví aj co nemusi 😂😂😂...zacal riadiť aj po synovi a zbadal co to je dookola a uvedomil si to ze nie som len slúžka ....

nama94
19. feb 2021

@aurorastone coze ???? Nejaký chlap vystiera ponožky ,???ja žasnem....boxerky mi nevadia moj nemáva ich zaprdene 😂😂😂

aurorastone
19. feb 2021

@nama94 hej hej vždy keď ho vidím ze ich vyzuva tak mu poviem a vždy sa urazí že on vie... a pre mňa ľahšie keď sa s tým nemusím babrat a vystierat ich mokré z práčky poprípade ešte vyvracat keď vyťahujem zo sušičky.... inac keď boli také zozvachlane v sušičke tak väčšinou ostali vlhké, jednoducho sa neususili aj preto ma to stvalo 😂

nama94
20. feb 2021

@aurorastone aj mňa to stve lebo moj muz velmi spini ponozky..v zime ani nie ale v lete co dokaze mat na pokožke koniec normslnie na balkon s tym musim chodit

halabolka
20. feb 2021

@misickaa4 prepac, ze to takto hnusne napisem, ale je to lenivy smrad 🙈 on velmi dobre vie, ze robi nieco zle, ale je natolko pohodlny a lahostajny, ze nakoniec este obvini teba, ze nieco robis zle lebo mu to vytykas 😄
Byvaly robil to iste, ale mna taketo veci nevytacaju.. niekedy mal tricko hodene na konferencnom stoliku aj tyzden, az kym mu nezacalo chybat a vtedy ho hodil rovno do pracky..

ivangeline
20. feb 2021

Moj ma 2 kopy. :D Ak sa to rozrasta..beriem to ja..alebo s tym nerovim nic a nema vyprate... :D

asia83
20. feb 2021

@misickaa4 Môj si za sebou odkladá. Ako, to neriešim, stále to musím za ním úhľadne poskladať, ale do skrine si odloží. Nie je za ním bordel. Áno, je to aj o výchove. Svokra bola na nich prísna, v tomto ohľade.

siska53
20. feb 2021

@misickaa4 mam.sice priatela a 2 deti k tomu.. ale.. obcas si odnesie, zvacsa nie. Aj riad tak. Po obede ic veceri sprace a aj vyberie uz umyty riad (sice casto.potom.neviem, kde mi co odlozil), to tobi casto, ale pomimo toho taniere, pohare, hockde nachadzam..papierky od sladkosti.. dohovaranie nic.. skusala som.to aj nechat tak..ale po 5 dnoch nepovsimnutia si papierku od keksu som ten papierik.radsej uz vyhodila sama..

janickacrazy
20. feb 2021

@misickaa4 napíš na kôš na prádlo oznam: Periem iba to, čo je vnútri. Úplne nič mu nehovor. Tvár sa, že pohodička. Keď nebude mať po 3 týždňoch čisté slipy a ponožky, hádam mu to dopne. A hlavne výdrž! Nezabudni že ide príkladom aj deťom. Môj muž si po sebe upratuje. Ale zase on je maniak na poriadok. On aj kúpeľňu tak vypucuje, že sa leskne jak nikdy. No keď ho to baví, ja mu nebránim. 😂

ninusa221
20. feb 2021

Moj bol 2 týždne sam veru riadil cely byt aj kupelku🤣 ale ako som prisla tak nic ale vcera som sa uz nahnevala a nablačala takže dnes je tu bordel a mam to totalne viete kde je 12 hodin ležim pred telkou a ani sa nepohnem😌😅

sono2
20. feb 2021

@nama94 jasné. Ale sú to roky driny učenia😂

ikissedagirl
20. feb 2021

@misickaa4 kazdy ma chybicky. moj ma uchylku, ze stale vytahuje pohare/salky a nechava ich po byte. este specialitka, ze v pohari necha 0.5cm tekutiny. asi mu nevysiel posledny glg alebo co. mohla by som to vsade nechavat a cakat, kym dojdu pohare. stavim sa, ze potom by si umyl jeden pohar, aby sa mohol napit. ja som rozhodla akceptovat tuto jeho "vadu" a proste tie pohare zbieram. preucit sa nedal, on tie pohare proste nevnimal, nevidel.
osobne by som nechcela mat po byte 3tyzdnove kopy oblecenia. stavim sa, ze keby mu dosli ciste spodare, tak by dal do prania jednorazovo len spodare, alebo vsetko a dalsie tri tyzdne by kopil pradlo.

aandrea9
20. feb 2021

@misickaa4 môj si upratuje 🙂 jedine čo nechá pri koši na prádlo sú ponožky. Ale zloží ich pekne na zajačie ušká...aspoň to 😄 následne ich bez komentára hádžem do koša na prádlo 👍

simca06022011
20. feb 2021

nuz u nas nic nefunguje xy rokov... ja to neriesim uz nijak extra, oznamim ze idem prat (stvrtok - piatok), daju do pracovne veci.. co nedaju, maju smolu. Veci na zemi v kupelni a tak si pozrbieram, nebudem sa o to podkynat + zbieram aj uteraky a tak,c ize to mam fakt cestou. Ale kazdy ma svoju izbu a nestaram sa ci ma chlap alebo malá plnú izbu prádla. Kedysi som robila dramy, po mesacnej kope rpadla, pod kotrou sa aj drziak zlomil, som to dala do vreca a vyhodila. A aj tak mu to nevadilo... robil kopu dalej, vsimol si ze nema veci.. ze kde ma? No ja neviem.. a kopilo sa dalej, ked velmi mu nieco zavadzia sem tam to hodi do prania... proste pradlo = nezaujem, riad =nezaujem to sa u nas objavuje, upratuje a dava na miesto samo. Je na to zazracna sila, carovny prutik :D Ak vyhadzovala by som veci a rozculovala sa cely zivot. Tak tych par minut co obehnem kupelnu, chodby a supnem to do pracky mi za to nestoji. A v nedelu sa spamata, ze nema si co obliect, lebo to mal v izbe, tak sorry.. ak bude plna pracka, pocas tyzdna zapnem, ak nebude plna rpacka, ide do prace v trenirkach...