icon

Nepoznám rodičov svojho priateľa.

aalzbetkaa
17. okt 2019

Ahojte baby. Nevedela som do akej kategórie to mám písať tak som napísala sem. Mam priateľa a už asi cca 2 mesiace pozna ho uz skoro cela moja rodina...ja mám 26 a on 32 r. Ale začalo ma troška trápiť ze zatiaľ on nespomína niečo také že by ma chcel predstaviť svojim rodičom ...vedia o mne že existujem aj sa rozprávame že čo sa u nich deje alebo u nás ..ale predsa nespomenie ze by ma chcel predstaviť. Ja som mu raz zo srandy povedala že možno o rok ich spoznam ak nám to vyjde. Čo si o tom myslíte? 📀 s priateľom si rozumieme aj moja rodina si ho obľúbila. Dakujem.

Strana
z2
yonce
17. okt 2019

@aalzbetkaa nie kazdy chce partnerov svojich deti poznat hned, pol roka je dost malo, ja som svojho predstaviila po roku a pol a on mna asi po 8 mesiacoch lebo rodina jeho chcela, moja to nevyzadovala a ja a ani on sme to nepotrebovali, ale uz na to tlacila jeho mama tak som ich zoznamila...

joja101
17. okt 2019

Mne to pride normalne, dva mesiace su este dost kratko na to aby ste sa predstavovali rodine, u nas to tiez prislo az neskor. Skus ho respektovat, ked bude na to pripraveny tak ta predstavi

bielavlcica
17. okt 2019

@lindusss2016 ja sa mu necudujem ja byt na jeho mieste tiez by som odmietla kebyze ma jeho rodina hentak nazyva. Ona ho nepozvala iba mi povedala,ze ak ma teda ta miluje nech ma dovezie k nej. Ziadne take vsak mozes prespat. On sa mal trajdat 150 kilometrov len na otocku? On aj by bol ochotny lenze to zrazu si vymisleli a to zrovna v tom case ked mal ist na prax. Vedia dobre,ze po vykendoch chodi na povinnu prax do servisu z ktorej sa mu neda uliat. Horkotazko sa vybavila a kebyze nanu nechodi vyhodia ho pre nesplnenie si povinnej praxe z odborneho predmetu.

lindusss2016
17. okt 2019

@bielavlcica to je taky mlady alebo si tak neskoro robi skolu?

bielavlcica
17. okt 2019

@lindusss2016 on si robi specializaciu k praci lebo to zamestnavatel vyzaduje

denisa098
19. okt 2019

@aalzbetkaa inak je to možno skoro, len keď má 32, aby náhodou doma nemal manželku s dieťaťom, neviem prečo mi to napadlo,nerýpem. Ty vieš ako sa stretávate.

aalzbetkaa
autor
21. okt 2019

@denisa098 to nie 😀 každý deň sme spolu 🙂

Strana
z2