icon

Nepozvanie na návštevu

sheldonc
11. jún 2015

nie je to až taký veľký problém, ale názory ma zaujímajú. takže: vadilo by vám, keby váš partner, s ktorým oficiálne tvoríte pár cca 2-3 roky, ale nežijete spolu, vás nepozval (a ani vám to "zo slušnosti"nenavrhol) na návštevu k sebe aj ked vie, že v rámci turistiky, ktorú sa chystáte absolvovať (so skupinkou turistických nadšencov) pôjdete okolo jeho domu? (samozrejme nemyslím celú skupinu, len vás a prípadne vaše deti).

certi
12. jún 2015

@sheldonc kamos alebo znamy z netu...nic viac...

sheldonc
autor
12. jún 2015

@libka1 to sa hovorí, ale niečomu inému, mala som aj také.

certi
12. jún 2015

@latvia akeho sexu? ved spolu nikdy nic nemali...

libka1
12. jún 2015

@sheldonc teraz som trochu stratena, vy ste nemali sex? tak potom len kamaratstvo a v tom pripade uz vobec nerozumiem preco ti nie je jedno ze ta nepozval... ale asi som sa uz stratila, lebo doteraz som myslela ze ste sex mali...

certi
12. jún 2015

@libka1 ved pise, ze sa nechcu zobudit pri sebe rano pokrceni🙂))

libka1
12. jún 2015

@certi tak sexovat sa da aj cez den, nie? 😀 😀 by mi bolo divne ze nazyva partnerstvom to ze si obcas napisu a vypiju kavu v jej veku 🙂

sheldonc
autor
12. jún 2015

@latvia áno, pochopila si správne (tvoja druhá časť príspevku), ja sa nechcem viazať, viazanie nei je pre mna, nie som rodinný typ ani on nie je....netúžime mať na seba papier a byť spolu nasilu, lebo papier nepustí, práve preto sme spolu, lebo chceme a kedy chceme, nie preto, že musíme, že sa to patrí...už som to tu písala v tejto diskusii, asi si nečítala všetko....a nepochopila som, že matke s deťmi máloktorej stačí internet. vzťah s občasným potešením...a nemalo byť to byť naopak? načo je matke s dieťaťom chlap, ktorý neni bio otec? mne ho pre život ozaj neni treba 😎

latvia
12. jún 2015

tak on sa snazi rozvijat vztah, ty ho chces ukoncit, lebo ta nebavi stereotyp ale on ta bavi......... a si s nim teda uz len preto, ze on ta ukecal, aby ste sa nerozchadzali? iked, on ta v podstate bavi..... a obcas ta len napadne, preco ta nevezme domov........
idem sa venovat normalnym veciam tusim, nie internetu, lebo toto mi uz pripada nad moje chapanie zivota a vztahov......

libka1
12. jún 2015

@latvia 😀 daj si pivo, dobre padne v tomto teple 😀

certi
12. jún 2015

@sheldonc a ako vlastne tvorite oficialne vztah? nikam nechodite, nesexujete, nezijete spolu a ani ho nechces....🙂))) vie o tom vobec niekto? ty si asi len myslis, ze mas vztah

certi
12. jún 2015

@latvia 🙂))))))))))) 🙂)))))))))))))))))))

latvia
12. jún 2015

@sheldonc naco je matke s dietatom chlap, ktory nie je bio otec? 😕 cize len dodavatel spermie moze dietatu vytvorit podmienky pre spokojny rodinny zivot? 😕 vies co? ja som slobodna matka, bio otec je na opacnej strane sveta, ale nastastie su este chlapi, ktori si vedia nie svoje dieta prisvojit a starat sa o neho ako o svoje vlastne, davat mu skutocne hodnoty do zivota lepsie ako bio otec. a napriek tomu, ze som samostatna, a nechcela som nikdy chlapa, len aby som neostala sama, som rada, ze som jedneho nasla, ktory pri mne stoji v dobrom aj v zlom, bez papierov, ked si lezieme na nervy, tak sme chvilu ticho, ale vieme ze nas navzajom ten druhy bavi....a nebudem utekat stale do svojho ked sa mi nieco nepaci, zatvorit sa do svojho sveta, pripadne komunikovat problemy cez pocitac......
ale, ak ste sa dvaja taki nasli, co mate uplne rovnake zmyslanie o zivote, tak nech vam to vydrzi

latvia
12. jún 2015

@libka1 to nie je na pivo, to je na nieco tvrdsie.... 😝

libka1
12. jún 2015

@latvia 😀 😀 dufam ze nemyslis tvrde drogy...

latvia
12. jún 2015

@libka1 😀 nemam k dispozicii.....

ja chapem, ze sme kazdy iny.....ale toto mi pride trosku taky hovadzio-bravcovo-kuracio-morcacio-rybaci gulas nasladko.....taky chaos.....

sheldonc
autor
12. jún 2015

@latvia áno spravne! Súhlasím a toto mi povedal aj on, jediný rozdiel medzi tebou a mnou je ten, že ja v domacnosti s ním žiť nechcem,lebo som dostatočný egoista.

katarinamarkova
12. jún 2015

@sheldonc na to, aky mas vek, by si uz skutocne mohla vediet co chces.
na dotycneho kasles ked ta k nemu vola, ci ked ta vola ist s nim niekam von - lebo mas rada svoj pokoj, klud, sukromie.......
ty si mu navrhovala to ukoncit.....teba to nebavi....
a teba potom stve ze ta dotycny nepozve na navstevu? ako sorry, ale ktory by ta pri taktomto tvojom pristupe k tomu vasmu pseudo vztahu pozyval?
nechapem preco ta to zrazu tak stve, ked ako sama pises si jeho pozvania ci domov ci von x krat odmietla, lebo mas rada svoje sukromie.
ps: tiez si myslim ze toto vztah nie je.....je to kecanie cez net, akurat s tym ze dotycnemu si mozno par krat videla do tvare.

latvia
12. jún 2015

neviem ci ma niekto pochopi, ale ja si predstavujem vztah ako nieco, co pomaly skladam cely zivot....zlepim, ked sa nieco rozbije, prinesiem nieco nove, opravim, ked sa pokazi....mna by nebavilo zakazdym si kupovat novy byt ked ma jeden omrzi, alebo si kupit novu pracku ked sa nater na nej poskriabe......je to taky nejaky utek od reality, kazdodenneho boja, od snahy vybudovat nieco vlastnymi silami, potom a spomienkami.....ked sa raz v starobe obzriem za sebou, aby som bola spokojna, ze dom pozliepany z tisicov starozitnych rozbitych veci, ale s vlasnym nadychom historie, ze som nieco prezila....utekat pred stereotypom sa neda, bud s nim clovek bude bojovat, alebo nas dolapi vzdy a vsade.amen 😀

latvia
12. jún 2015

@sheldonc dakujem, ze si mala odvahu to napisat, vazim si to. nie kazdy chce pomenovat svoje nazory a pocity, aj ked si druhy o nom pomysli nico zle. klobuk dolu.

sheldonc
autor
12. jún 2015

@latvia ja ta chápem, veď to je pekné,len ja nemám gény na pestovanie vzťahu a riešenie stereotypu,lebo pre mňa vzťah s mužom s ktorým si rozumiem je len bonus navyš nič viac, pre zivot ako taký mne muž nechýba a ani to neni zmyslom môjho života

latvia
12. jún 2015

@sheldonc teraz tomu uz chapem, preco toto riesis, si egoista (iked to vyznie dost surovo), myslim v tom zakladnom ponimani.....robis tak, aby si bola ty spokojna a chces aby ti bolo dobre, co si myslim, ze je v poriadku, pokial ale tym neublizujes niekomu inemu.....bud je egoista aj on, a potom vam to snad vydrzi, alebo on zacina mat k tebe viac nez tento vztah ale vie, ze by si ho odmietla, tak sa snazi tvarit, ze ani on nechce vztah....a trpi.....

latvia
12. jún 2015

@sheldonc zacne ti chybat, neskor, ked uz budes starsia....aj ked nie ako partner, ale bude ti chybat niekto, koho by si rada mala pri sebe kazdy den....ale az v starobe tomu tak byva 🙂

sheldonc
autor
12. jún 2015

@latvia obaja to cítime rovnako. Každý chce mať svoje súkromie a svoje pohodlie,ale to nič nemení na fakte,se aj ttakto ponímany vzťah môže byť vážny a úprimný vzťah

vika35
12. jún 2015

podla mna ste len obycajny kamarati nic viac. a vobec sa necudujem, ze ta nepozval a naco? ak ta aj vola ty si odmietava. nikoho to vecne bavit nebude.

sheldonc
autor
12. jún 2015

@latvia úprimne? Nie,nebude mi chýbať...mne chýba len moja dcéra a len to je osoba pre môj život 24/7....ja neznesiem ani 2-hod. Návštevu matky, proste nikoho,čo mi narusa súkromie a pohodlie....zial

esterba
12. jún 2015

@sheldonc ty si naozaj ako Sheldon C.? 🙂

sasa1310
12. jún 2015

@sheldonc zdalo by sa mi to určite čudné. Byť s niekým 2-3 roky a nevedieť kde býva ako a nepoznať sa s jeho rodinou. A vadilo by mi to, ani nie že vadilo, ale bliklo by mi, že asi prečo.

sheldonc
autor
12. jún 2015

@esterba a to je kto?

esterba
12. jún 2015

@sheldonc to si robis srandu? 😀 s takymto nickom? 😀

sheldonc
autor
12. jún 2015

@sasa1310 necitas???? Poznám sa s jeho mamou, chodím k nemu domov,kde asi by sme tak sexovali? 😀 (teda dá sa hocikde,ale ja som pohodlný človek)