icon

Nepozvanie na návštevu

sheldonc
11. jún 2015

nie je to až taký veľký problém, ale názory ma zaujímajú. takže: vadilo by vám, keby váš partner, s ktorým oficiálne tvoríte pár cca 2-3 roky, ale nežijete spolu, vás nepozval (a ani vám to "zo slušnosti"nenavrhol) na návštevu k sebe aj ked vie, že v rámci turistiky, ktorú sa chystáte absolvovať (so skupinkou turistických nadšencov) pôjdete okolo jeho domu? (samozrejme nemyslím celú skupinu, len vás a prípadne vaše deti).

Strana
z6
sheldonc
autor
12. jún 2015

@esterba nie, na pokeci som ich videla niekoľko som si dovolila použiť

katarinamarkova
12. jún 2015

@sheldonc je zaujimave dobrovolne sa nazyvat niekym niecim a vobec netusit kym ci cim.....

krissy1
12. jún 2015

@sheldonc ked ste tak nezavisle nastaveni ,preco ta trapi,ze ta nepozval na navstevu???
Mozno ta tam nechce a mozno je egoista tak ako ty,ked ho nechces u seba....

esterba
12. jún 2015

@sheldonc daj si do guuglu the big bang theory, otvor si wikipediu 🙂

janickacrazy
12. jún 2015

@sheldonc Dr. Sheldon Lee Cooper, B.S., M.S., M.A., Ph.D., Sc.D., je fiktívna postava z amerického sitcomu Teória veľkého tresku, ktorú stvárnil herec Jim Parsons. Sheldon Cooper je veľmi nadaný a inteligentný človek, vedec a profesor teoretickej fyziky (má IQ 187 a 2 doktoráty). Napriek vysokej inteligencii je v sociálnych záležitostiach absolútne "nepoužiteľný" - nechápe iróniu a sarkazmus, nie je pre neho vôbec dôležité kamarátiť sa s ľuďmi (aj tak má dosť svojich troch priateľov), stráni sa sociálnych interakcií a nechápe medziľudské vzťahy, vôbec sa nezaujíma o ženy.

latvia
12. jún 2015

@sheldonc raz ale dcera vyrastie a zalozi si vlastnu rodinu, alebo len niekam odcestuje a ty ostanes sama. verim ze to velky problem pre teba nebude, pokial budes mat dostatok zaujmov a ludi okolo seba, ale itak....mozno casom sa to zmeni...alebo najdes chlapa, kvoli ktoremu sa budes ochotna vzdat svojho pohodlia a sukromia 🙂

Strana
z6