icon

Nepredstavil ma svojej rodine

1. máj 2023

Zaujímal by ma váš nazor - som s priateľom pol roka. Ja mám 25 priateľ 30. On moju rodinu pozná, ja jeho ešte nie. O mesiac sa jeho sestra vydáva a samozrejme, na svadbu s ním ísť nemozem. Stále mi hovorí že si to bezo mna neužije a že sa ňu tam nechce ísť atd🙈 pritom chapem že zrejme majú počet hostí a už sa to navýšiť asi nedá (neviem) ale keď tak ma mohol zavolať aspoň po polnoci, aby som prisla. Ale nezavolal, iba trepe ako mu tam budem chýbať. Je mi divné, že ma svojej rodine ešte nepredstavil, pritom mi už hovorí o našich budúcich detoch.. čo si o tom myslite ?

Strana
z2
river_song
2. máj 2023

@zmrzlinka2021 po pol roku vaznejsi vztah? Ved to je stale len randenie, spoznavanie. Stále sú to len frajeri.. nie partneri.. pol roka je podla mna velmi kratka doba na to aby sa vztah dal označiť za vážnejší..

malinka158
2. máj 2023

@river_song po pol roku vazny vztah je uplne normalne. Mna predstavil moj muz svojej mame po 1 mesiaci co ma spoznal . Po 2,5 mesiaca chodenia sme spolu uz byvali. A sme do teraz spolz

janickacrazy
2. máj 2023

@river_song my sme mali po pol roku svadbu 😉

dankanka
2. máj 2023

@oli18 pol roka je akurat 🙂 to kolko maju spolu byt? 5 rokov aby to bolo vazne? Tak ak je to vazny vztah na ine veci, tak aj na stretnutie s rodinou. Ja neviem, ja som vzdy uz do tyzdna poznala vsetkych :D

river_song
2. máj 2023

@malinka158 Tak tvoj muz po mesiaci chodenia spravil z chodenia vaznejsi vztah tym, ze ta predstavil mame.. ale pol roka chodenia do kina, stretavania sa a travenia volneho casu proste u mna nieje vážny vzťah.. je to len také randenie. U niekoho to do toho vazneho vztahu casom prerastie, u niekoho nie.. ale vyslovene "vazny vztah" limitovat casom asi nefunguje.. v tejto konkrétnej situácii ako pise autorka mi to vôbec zo strany jej priatela nepride divne. Proste pol roka randia a nieje to vážny vztah natolko, aby ju predstavil rodicom a zobral na rodinnu akciu.. a je to v poriadku si myslim.. neznamena to ze z toho casom ten vážny vzťah nebude.. len kazdy ma tu "hranicu" vazneho vztahu posunutu inak.. ja som napr. tiez vzdy frajera predstavila rodičom hned, pretoze oni sami chceli vediet s kym sa stretavam... Moj muz ma svojej rodine predstavil napr. az po vyse roku, lebo u nich to zase fungovalo tak, ze nech domov privedu az taky ten seriózny vzťah.. a neprišlo mi to divné ani nijake, pravdupovediac som sa ani nezamyslala nad tým 🤷 tym chcem povedat to, ze ked niekto napise "mal ta uz zoznamit, pol roka je vážny vztah a keď tak neurobil, je to divne" tak s tym sa teda nejak nestotoznujem

river_song
2. máj 2023

@janickacrazy tak superz ked vam to vyslo.. niekomu to vyjde a vie to hned, a niekto proste potrebuje cas a je zdrzanlivejsi..

jaroe
2. máj 2023

Tiež sa pridávam k názorovej menšine, že nemusíš mať obavy len preto, že nepôjdeš na svadbu. Naozaj je to v každej rodine inak zaužívané. Plus ešte povaha partnera. Niekto je bezprostredný extrovert, pre niekoho sú takéto situácie skrátka stresujúce - napr.predstavenie frajerky širšej rodine a teda sa rozhodne s tým nebude ponáhľať, nech to s tebou myslí akokoľvek vazne. Ja som v takejto situácii nebola - svadba alebo oslava v rodine po pár mesačnom vztahu- ale viem si predstaviť oba varianty, skôr by som ale asi nešla resp. nepozvala. V mužovej rodine zas v pohode aj frajerku nájdenú týždeň pred svadbou.

trinneo
2. máj 2023

Čudné, ja ked som s manželom zacala chodit,tak po par mesiacoch bola svadba jeho bratranca a nepozval ma, ale tak to som chapala, boli sme spolu krátko, mrzelo ma to, ale zase na druhej strane jeho rodičov som uz poznala...Ja ked som sa vydavala, tak brat si našiel v aprili frajerku, v juni bola svadba a na rovinu som sa ho spytala, ci si ju chce vziat na moju svadbu...a ak ano, tak na mojej svadbe budu iba ludia, ktorych osobne poznam😄 a o tyzden alebo 2 k nam prisla na nedelny obed a spoznali sa.Vsetko sa da ked sa chce😉

miriam11
4. máj 2023

Neplánuje s tebou budúcnost. Chová sa trápne.

jesenzima
4. máj 2023

Ja by som po polročnom vzťahu na svadbu frajerovej sestry, ktorú nepoznám, ísť nechcela ..

Strana
z2