Neprestajné výčitky od žiarlivého manžela
Ahojte, neviem ako ani zacat.Je to na dlhe rozp. Mam dve deti 11 a 4 rocne. S manzelom sme zijeme spolu 12 rokov. Cele tie roky od kedy spolu zijeme, stale mi vycita mojich byvalich priatelov.Velmi ziarli na byvalich aj napriek tomu,ze vobec som jeho nepoznala. Porovnava sa snimi.,,im si dovolila vsetko,,... Najvacsi problem je, ze som bola dvaktat so zenatym. Viem ze to je hrozne co som urobila. Bola som mlada a zufala,urobila som to pretoze som sa rozisla s jednym chlapcom. On chce vediet detaily, no ja uz si na to velmi nepamatam bolo to pred 15 rpkmi. Kazdy den mam vysluch, vycitky aj bitky par krat boli. Neviem ako dalej poradte mi prosim. Dakujem
Tvoja minulost je uz davno prec,mal by ju respektovat...a ty si nenechaj aby ta ponizoval,vypocuval,nedaj Boze bil...Rozumne mu vysvetli co bolo,bolo,teraz ste spolu,mate rodinu...ak sa nezmeni riešila by som to.
@jasminka29 utekaj co najskor
Vy ste chori obaja. Neviem co este ten clovek urobi aby si dala svojim detom lepsi zivot!! Ked zostanes s muzom co ti kopal do tehotenskeho brucha... strasne nieco!!! Nie ze ty by si sa mala hanbit za svoj minuly zivot pred manzelstvom. Ty by si sa mala hanbit, ze nechas toho chrapuna aby s tebou (matkou tvojich deti) robil toto!!!
Vy nie ste zlá, v žiadnom prípade. On je chorý.
Ach jaj, toto nie je dobré. Odíď čím skôr. On je chorý, žiarlivý tyran. Bude hľadať zámienky aby ti ubližoval, všetku vinu hodí na teba. Odíď ak sa máš aspoň trochu rada, a ukáž svojim deťom, že si nikdy nemajú dať takto ubližovať. Ak máš dcéru, dopriala by si jej takého muža, akého máš ty?
Príbeh zo života : vždy na nu žiarlil, urobil jej rýchlo dieť,a nech si ju poistí, bola na materskej, stále žiarlil. Zakázal jej stretávať sa s rodinou, potom aj s priateľmi, kamarátkami, susedmi.. Musela mu prisahať, že nevyjde von z domu, anilen na vychádzky s dieťaťom, iba ak s ním. Čo urobil? Každé ráno, keď odišiel z domu do práce, dal pod rohožku pred vchodové dvere keksík, čo sa dáva ku káve. Vždy keď prišiel domov, najprv ho skontroloval, či je celý, alebo či niekto na tej rohožke stál a rozmliaždil ho. A raz ho našiel rozšliapnutý.. Rozzúril sa, lebo mu tvrdila, že u nich nikto nebol.. Skončila na pohotovosti.. Celkom zabudla, že im poštár doniesol list doporučenkou. Ale takejto chorej hlave nikdy nič nevysvetlíš, tak ju zbil.
Preto ti hovorím, nezmení sa, odíď. Už včera bolo neskoro.
Verit ti uz nebude asi Nikdy .. a to co mas teraz budes mat cely zivot bud si mu to mala povedat na zaciatku vztahu alebo vobec jasne ze nieje v poriadku aby to robil a po tolkych spolocnych rokoch by ti verit mal ved uz ta za taky cas musi poznat velmi dobre .. ale na druhej strane po tolkych rokoch mu povedat o ex priateloch ?? Neviem ci by som
To uz po takej dobe zacinala
Rozoberat co bolo
Je to blbec...on je svätec čo nikdy neurobil nič zle, žiadnu chybu??? Keď sa dvaja zoznámia, staré vzťahy sú minulosť...ak mu vadí že si mala predtým vzťahy tak si mal nájsť pannu!!! Nie je to tvoja vina,ak deti prídu o otca...ja by som ho poslala niekam....ty mu porodis dve deti,staráš sa o nich aj jeho a čo máš z toho? Takýto život??? Ty si nezaslúžis účtu len preto,že si kedysi urobila chybu??? A kto je on,aby ťa súdil???
To čo máš doma za k0k0ta? On ťa podvádza počas tehotenstva a tebe vyčíta, že si mala partnerov pred tým, kým si ho spoznala? Toto sa nikdy nedá do poriadku, jedine rozchodom. Ale podľa tvojho písania viem, že to nespravíš.
ako si nakoniec dopadla

@jasminka29 nevadi, ked pises na konika opakovane. Je to v poriadku a vyborne, ze nazbieras odvahu. Teraz uz len nazbierat odvahu odist. Nie je to normalne, co sa deje. Zdrsnies aj ty casom. Deti budu bitkou riesit situacie a nasilim sa niecoho domahat. Ty to uz povazujes za bezne, NIE JE to bezne! Pis, dalej, dobre, ze pises. Nehanbi sa a NEOBVINUJ SA. Nkto ta nema preco odsudit. Kto neprezil, nevie. Pri pozerani filmov som nechapala, ako zenska moze osta t s takym chlapom. Ale postupne som sa do toho dostala aj ja. Mozes nan podat aj trestne oznamenie. Ja som nepodala. Zadrzat ho mozu na 48h, ale po prepusteni by som sa s nim stretnut uz nechcela, lebo by sa vyzuril len na mne. Neviem kde by ste boli chraneni. Jeho rodina, ak o tom vie, neprichylila by vas na chvilu? Pred nimi by si asi na teba nedovoloval. Komu patri byt, kde byvate? Odtial by sa mohol zacat odvijat tvoj odchod. Po rozvode maju narok na vyzivne nielen deti, ale aj ty. Rozhodne sa vyman z jeho vplyvu, ODID aj s detmi, kym mas este stipku zdraveho rozumu.