icon

Nepríjemní susedia sa sťažujú, že moje dieťa dupoce a nepočujú TV

12. nov 2021

Ahojte, ako by ste sa zachovali, ak by vám búchali o podlahu a prišli vám vyzváňať k dverám, že moje dieťa dupoce a nepočujú telku?
Bývame v paneláku, máme štyri deti, najmenšie malo rok, ostatní sú školáci. Susedia pod nami sú dôchodcovia, sú celé dni doma a mám pocit, že iba striehnu, že čo sa u nás pohne.
Najnovšie začali búchať o podlahu a dnes sa aj prišli sťažovať. Ozaj sa snažíme byť k nim tolerantní, ale zas aby to išlo na úkor nášho rodinného života? U nás to "žije" naozaj až na večer, keď sa konečne všetci stretneme. Ale od 22:00 je u nás už ticho. Ráno sa vstáva cez týždeň o 7 a cez víkend o 9.
Hádať sa ozaj nechcem, nie sme žiadni asociály, obaja sme s manželom vysokoškolsky vzdelaní, vôbec sa nehádame, nebijeme. Len susede vadí podľa mňa už aj to, že nás je viac. Ešte sme sa ani nenasťahovali, už riešili, že prečo sa sťahujeme tam, prečo nie do domu a pod.
Dá sa to slušne vysvetliť, že nech sa do nás nestarajú?
Ďakujem.

Strana
z6
eriela77
6. dec 2022

@sandhy no a toto nechápem, on policajt, čo by mal vedieť že po 22. hodine je šum a fuk či ide o deti, hrmot sa robiť proste nemá a má sa rešpektovať nočný klud..Tak ako dokelu ked takýto ludia na to kašlu čo mi chceme potom..ja vas chapem mam to iste nad hlavou 6 ročnu a jej 3 ročnu susedu

Strana
z6