icon

Nerada chodím k svokre

14. sep 2022

Viem že by som mala byť Happy je to mama môjho muža ..bla bla. Áno.. lenže má také reči jaaj 🤷😒máme druhé dieťa a stále len aby mi nepadol z rúk a aby som ho dobre držala..atď ale ona ani neurobí preňho nič ani ho nevezme ,a potom sa čuduje že nechce ísť za ňou ...len ochja že ju všetko boli ..no ale po obchodoch vie behať 🤷ale veď ok.."nenosím ju na rukách "akoby si predstavovala.
Ja si žijem svoj život s mužom . Ona má ešte vedľa seba dosť ľudí aby to robili,či zrovna ja som tá čo neposlúcha?

elizabet173
14. sep 2022

v čom ju máš akože poslúchať? Veď nech si hovorí, čo chce, je jej vec, či behá po obchodoch, alebo sedí doma. Tvoj výlev mi pripadá ako jeden zo série - hľadajme na svokrách za každú cenu to najhoršie. Možno ani ona nie je happy z teba, možno si aj ona predstavovala nevestu a vzťah medzi vami ináč, trošku tolerancie by to chcelo. Nemusíš tam predsa behať tri krát do týždňa a raz za čas návštevu prežiješ, nie?

autor
14. sep 2022

@elizabet173 ja viem áno predstavovala si že syn ostane pri nich a ja zlá som ho stiahla mimo mesta jaaj . Tak je to cítiť ale rokmi si už zvykli že je iná doba

elizabet173
14. sep 2022

no tak si zvykli a všetko je v poriadku, tak ako oni nezmenia tvoju povahu, ty nezmeníš tú ich, chce to len trochu rešpektu z oboch strán. A predpokladám, že tvoj muž má ústa a dokázal im vysvetliť, prečo je oveľa lepšie, keď nebudete bývať s nimi

queen_mary
14. sep 2022

Ona mozno tiez tvoje navstevy len trpi. Tie jej poznamky tomu zodpovedaju. Tak chodievajte menej casto, alebo nech ide len muz s dietatom, ak ti svokra vadi a bude dobre.

sense
14. sep 2022

Tak ku nej nechoď, posli len muža s deťmi a je po probléme, prípade obmedz návštevy na 2-3x rocne a to sa dá zvládnuť tie reči jedným uchom dnu a druhým von.... Tak ako o i nezmenia tvoju povahu, ty nezmeníš ich...

rachel36a
14. sep 2022

Vec tam nechod...ja sa so svokrou neznesiem...tak tam vobec nechodim...a je klud....ked sme sa stretavali, tak sme sa stale hadali....takto je v rodine pokoj...

kitycat
14. sep 2022

A co sa neohradis, ze preco ma pocit, ze padne z ruk?

Co jej dbes uz tvoj manzel popadal? A chlap preco nepovie, ze vies ako s deckom narabat?

autor
14. sep 2022

Ach jo . Je z nich hotový manžel im nič nepovie ale veď nech drbu domňa juj aspoň majú zábavku ....🤦oni môžu

autor
14. sep 2022

Tie reči má vedia doraziť citovo. Ja nespavam už rok čo sa budí kojim ho stále deň noc . Snažím sa nestíham a prídem niekde kde má ponižujú?

solange7
14. sep 2022

Tato tvoja predposledna reakcia je uplne primitivna. Ved ostan doma a posli muza s dietatatom. Budu spokojni aj oni aj ty.
A ta veta, ze nech do teba drbu aspon maju zabavku? Co si nesvojpravna?

autor
14. sep 2022

@solange7 no príde mi to že im to robí dobren

thoughtfulweirdo
14. sep 2022

Ja by som si to na tvojom mieste vôbec nebrala osobne. Sú proste takí ľudia, čo všetkých poučujú, komentujú, komandujú. Z prečítania sa nad tým ľahko mávne rukou, ale ono to dobre zalieza pod kožu 😅 mám takú babičku, v rodine už ju všetci vieme filtrovať, nemyslí to so zlým úmyslom, ale je schopná 55 ročnému synovi začať naprávať čiapku, lebo on si ju nevie nasadiť poriadne a podobne 🤭 a teda neprestane to bez ohľadu na to, koľkokrát a ako pekne alebo aj nepekne sa človek ohradi alebo vysvetľuje. My sa nad tým len potajomky usmievame, len moja mama-babkina dcéra občas vypeni 😅 verím, že je to iné, keď si privydatá a nevyrastáš s tým odmala, ale nejaké skutočné riešenie to nemá. Ak to naozaj nedokážeš zniesť, obmedz kontakt a vysvetli to mužovi.

ivik4
14. sep 2022

A cim drbu do Teba ? Nerozumiem. Tymi recami napr. Ze mas dieta poriadne drzat aby nespadlo? To je slaby odvar,čajiček 😄 este bud rada za taku svokru

cyberk
14. sep 2022

nemas usta? ja nechapem taketo putky, ked mna nejak skritizuje svokra, tak jej odpoviem tak, ze az strati slova :D vsak je to tvoje dieta, kus sa zacni obranovat 🙂

elizabet173
14. sep 2022

potom máš problém s manželom, nie so svokrou, ak to to nerobí dobre tam chodiť, tak tam choď najbližšie na Vianoce. Berieš to príliš precitlivene, že z toho robíš takú vedu a takéto reči berieš ako ponižovanie. Prečo svokre so smiechom nepovieš, že jej asi tvoj muž spadol, keď sa tak bojí a je to vidieť aj z toho, že nie je schopný otvoriť ústa vtedy, kedy má. A neviem, čo má svokra spoločné s tým, že ty kojíš a nespíš. Fakt hľadáš problémy aj tam, kde nie sú

ls56
14. sep 2022

A ze sa vobec nad tym pozastavujes sa ti cudujem🤣 ja svoju svokru tiez nemusim, lebo robi s mojou dcerou vela toho co sa mi nepaci, ale raz za cas to prekusnem a som ticho pre pokoj v rodine a potom je zase pokoj na cas😀 predsa len je to starsia osoba,nemysli nic zle,len maju proste ine zvyky atd. Ine to nebude🤷‍♀️ Takze raz za cas to prezijes,obmedzit navstevy na minimum a je to oka.

slnecnica321
14. sep 2022

Ja k svokre vôbec nechodím, už tri roky a mám pokoj. My sme sa takmer rozpadli vďaka nezhodám so svokrou, nikomu toto neprajem...vieš to nepochopia tie, čo toto nezažili....chodí len muž deti a ja mám kľud. Najhoršie je, keď vy s mužom nedržíte spolu alebo sa ťa nezastane, aby medzi vami pre ňu hádky časom neboli... a to, či máš, či nemáš ústa je nepodstatné, aj keby si neviem čo ako hovorila a dala jej poznať čo sa ti nepáči, tvoje slovo bude u nej vždy prd platné. Veľa šťastia.

viellik
14. sep 2022

V prvom rade sa rozhodol aj tvoj muž odísť, takže vina, že ste sa presťahovali nie je len na tebe. Bolo to proste vaše rozhodnutie. No to takto vidí asi každý rodič, ktorého dieťa sa odsťahuje niekam ďalej

katkati
14. sep 2022

@slnecnica321 Svokra k vám chodí?

slnecnica321
14. sep 2022

@katkati Nie, vďaka Bohu... ale muž s deťmi chodia tam.

simca06022011
14. sep 2022

Nerozumiem kde je problém, ok posťažovala si sa, svokry su uz raz take. Jednym uchom dnu a druhym von.
Miesto trápnia sa jej recami mimo navstev, jej podaj vnúča a sadni si alebo povedz, ze nie je to tvoje prve dieta, hadam to zvládneš bez jej reciciek. Nic hrozne sa nedeje, v tom co si pisala ani ponizovanie nevidim. . A obmedz návštevy a vybavene.

evica17
14. sep 2022

Nechodíme k svokre, nemáme záujem sa nechať buzerovat,manipulovať,citovo vydierať a aj tak nás potom ohovara. Je to tam celé zle na psychiku, a aj pre deti,keď sa so svokrom začnú hadat ,Ted asvokra doňho rýpať a je im jedno kto je pri nich. A ani muž sám s deťmi nechodí.
Muz sa s ňou však stretáva skoro každý deň (pracujú v jednej firme).
A ona tu zriedka príde a aj to sa väčšinou s mužom iba rozpráva a deti si všimne len tak že na pár minút a potom mužovi vyčíta že prečo deti nejedia čo ona donesie, nepijú čaj,prečo nechodia,nestvornozkuju,nesedia,prečo nie sú oblečené,prečo je u nás bordel,prečo....xy veci jej vadí
Ale.k nej žiadne z jej deti nechce chodiť na návštevy, hocikedy volá mužovi niečo a sťažuje sa že prečo druhý syn tam neprišiel,ani sa neozve, a pritom jeho ženu nenávidí ohovára ju , a jemu ju vyhovára...prečo by tam chodil
Na tvojom mieste, zredukuje návštevy, a ak ti dačo povie ignoruj ju, mne už nič nehovorí svoje lebo ju ignorujem a mám od nej pokoj. A keď bude chcieť vás vidiet,tak nech príde ona k vám.

kitycat
14. sep 2022

Nemas uctu k samej sebe podla posledných par komentarov... Si dospela zena, tak ak sa ta nezastane manzel, tak sa musis ty.

Ale ty si rezignovala aj tu, tak tu ti tiez akurat tak napíšeme co chces za rady, ked ich nevies prijat, zuzitkovat a aplikovat?

Pozicia trpitrljy a "kopnite si do mna" vyhovuje nez aby si sa sama ohradila

vilma7
14. sep 2022

Takéto reči som si aj ja vypočula, dokonca od mojej mami. že pozor aby ti nespadlo. Akože haló? Alebo dobre mu utri v slabinách - sama som zdravotná sestra a robím to aj pracovne cez 20 rokov. Ja som to nejako nebrala vážne, povedala si svoje, ale je pravda že sme v zahraničí, čomu som aj rada.
Alebo teraz sme mali jednu Slovenku, čo.mi strážila deti, a "daj mu tričko"...ono to tie ženy asi automaticky vypúšťajú z úst 🤣🤣🤣🤣