Neriešiteľná situácia - rady
Ahoj, je mi 27.
Od rodičov som sa odsťahoval v 24. rokoch.
Býval som s ex priateľkou v nájme.
Od novembra nie sme spolu a ja ostal sám.
Krátko na to oca vyhodila mama.
Prišiel ku mne, že na pár nocí. A už sú to mesiace. Mám malý 1. Izbový byt. Spí na zemi v spacaku. Nemám súkromie nič.
Našiel som si nové dievča, ale nemožme ísť ani ku mne.
Buď musím povedať že prídeme a on ide preč a ak nečakane ideme ku mne tak on spí v kuchyni na zemi no hanba, už ku mne ani nechce vobec ísť. :/
A nemám to ako vyriešiť, otec nemá peniaze ale len dlhy. Zarába málo.
Mama ho späť nechce vziať ani za nič, on nemá kde ísť.
A ja prišiel o súkromie :/ Ja nechcem bývať s ocom v izbe.
Ničí mi to vzťah, mne nervy ale morálne ho nemôžem poslať preč. No nevidím žiadne riešenie. Mám ho rád ale nie je mi 20. Dokážem žiť len sám alebo s partnerkou.
Čo by ste robili?
@silvia_12 to vam moze byt jedno co si tu o vasej situacii myslime na fore a co pise syn . Mali by ste si to cele snim vyjasnit. A vyriesit. Osobne z oci do oci. Zas tych hroznych 27r vas nikto nenutil snim žit, To chcelo rozvod este ked bol syn malolety takto je z otcovej existencnej otazky jeho problem. Ako moze mat stale sancu ked uz mal aj vztah s inou ? Nicite synovi zivot tymto toxickym vztahom, Nemusite nam nic vysvetlovat sme cudzi . Ale so synom by to chcelo hladat riešenie. A s manzelom.
@miadi každý z nich má svoju pravdu a tá ozajstná pravda je niekde uprostred
@janickacrazy jo kazdy zo svojej perspektivy. Ako manzel moze byt hrozny ale asi ako otec bol dobry inak by ho syn kludne nechal na ulici.
Neviem, preco mam pocit, ze sa tu niekto dobre zabava? Zrazu nam zmizol synacik, objavila sa matka s novym nickom. Mozno vecer ked ocko v kuchyni na zemi sa bude nudit, prida sa k nam do diskusie😬
Wow... toto sa riedne zamotalo... hotova telenovela. Som fakt zvedava kam to pojde dalej.
Tu nema vyznam radit.Tito ludia chcu zit tak ako ziju.
@silvia_12 ja som Vas tu asi jedina pochopila. Ostatne uz hned bloknut Vase cisla spolocne s dcerou, ale preco, ked ste rodina, a mozete sa casom udobrit spolocne so synom. Jediny problem v zivote je tu iba Vas muz. Ja Vas chapem, ze ste sa doteraz nerozviedli. Poznam to zmyslanie starsich ludi o generaciu , dve, ze ked 'sme uz uzavreli sobas (aj v kostole), treba to vydrzat, aj keby na mne skaly lamali'. Presne takto isto zije moja svokra, ako vy. Jej muz jej pred hocikym nadava a ju okrikuje, ze ma drzat hubu, lebo odide a strapnuje svokru pred ludmi. Pocas manzelstva svokra prisla o vsetky kamaratky, kamaratov, lebo s muzmi mala zakazane sa bavit, auto mala zakazane ako zena soferovat, nesmela vobec nic, ani len varit, co chcela ona, musi zasadne to, co chce muz. Tragedia toho vsetkeho je, ze s muzom - teda svokrom, zasadne suhlasi uplne so vsetkym, ak svokor uraza inych ludi, aby ho kryla, sa zacne smiat, a potom aj tym zo seba robi hlupacku prvej kategorie. Nehovoriac o tom, ze za svokra by som v ohladne vernosti nedala ruku do ohna, lebo raz som aj z tohto sudka, nieco proste videla. Ja Vas tu pani, jedina chapem, lebo takto zije a zilo vela manzelstiev, kde jeden druheho trpia a stale dufaju a bojuju s tym manzelom, ze vsak sa on zmeni, ked uvidi, co ja pre rodinu robim a aka som dobra a schopna. Prsvda je taka, ze nezmeni, len sa Vam vy.s.re na hlavu. Toto keby ste bola pochopila za mlada, alebo za mladsia, teraz ten 27 rocny syn by ho mozno nemal v spacaku doma a mozno by ho tam mal. Je to len problem Vasho manzela, ze je absolutne neschopny a to vo vsetkych smeroch, syn si s nim tiez musi poradit sam, Vy ste si s nim poradila takto, ze ste ho vyhodila. Ked syn si dokazal zablokovat a ja verim, ze docasne, matku a sestru, verim, ze najde vo svojej hlave riesenie, co urobi s otcom. Ja Vam tu nenadavam, neodsudzujem Vas, lebo ste pripad A'la moja svokra, t.j. uplne zbrzdeny clovek, bez vlastneho nazoru, zivota a bytia, len aby som chlapa mala, aj ked je despota, drzat sa ho budem a to rukami, zubami, nohami, az sa nieco stane alebo nestane. Skoda, ze ste sa ho nestriasli omnoho skor. Drzim palce, aby ste sa so synom navzajom pomerili, telefony si odblokoval a s otcom syn rozumne nalozil a zbavili ste sa toho chlapa, len ci sa bude aj dat.....
@kassandra25 uuh toto keby mne patrilo by som bola hotova. vyborne 👏🏼
@silvia_12 pani matka, kvoli vasmu "nemozem sa rozviest, lebo kostol" ste aky zivotny vzordali vasim detom? to vazne je svadba pred bohom viac ako pokojny normalny zivot svoj, ci deti? je mi zle z takychto ludi ako ste vy a vas pan manzel

@silvia_12 takého chlapa len kopni do zadku a rozveď sa s ním, bez ohľadu na vierovyznanie, žiadne druhé šance by som už nedala. 27 rokov ho trpíš a načo? ked môžeš žiť iný a spokojný život.