Nerodinný typ chlapa

16. aug 2020

Baby aký názor máte na chlapa čo vám absolútne nepomôže s deťmi? dnes som ho napríklad prosila aby malého prezliekol..ani doma v domácnosti, radšej sa prizerá ako tela než by pomohol s niečím.. maximálne vám bordel narobí nič viac.Su naozaj všetci chlapi taký?!Jeho nedeľa je dnes valanie spinkanie sa a pi****nie... Nechodíme nikde, lebo sním sa nedá, kým ja navarim pochystam deti...on sa vyspinka hodí si sprchu...tak je večer...cítim sa úplne vyhoreta😭

janinah
16. aug 2020

Ak nekojíš,tak by som peknekrásne v jedno nedelné ráno odišla a nechala ho s dieťaťom samého,nech sa ukáže čo dokáže,samozrejme dáky nákup by som nechala v chladničke,ale nech navarí on.Urob si dámsku jazdu s kamoškami,inak vyhoríš tak naozaj a úplne..Že nikde nechodíte je veľká chyba, ráno pobudím rodinu,dám jednoduché raňajky a odchádzame na výlet,reštiky sú všade,hladom neumriete.Toto chce len liečbu šokom,akési prosenie prezliecť dieťa či podobné úkony on ani neregistruje,však ty si prítomná,on nerieši.Takže prítomná nebuď.

syslik81
16. aug 2020

predpokladam,ze sa nezmenil zo dna na den a bol taky aj predtym,ale ty si proste zlozila akuliare ,,, bud ho mas stale rada takeho ako predtym a zmieris sa s tym,ze chlap sa nemeni ,alebo si najdes takeho aky ti bude vyhovovat ..

autor
16. aug 2020

@janinah lenže stále keď odídem niečo sa stane.Mame dve malé deti, ľahne si na gauč a tak dáva pozor rôzne pády zašivania 😪 Keby som ho aj neprezliekla on sa tohto nedovtipi a nechá ho tak kľudne celý deň 😢

janinah
16. aug 2020

tak bude neprezlečený,neumre z toho....a kolkokrát presne spadol a zašívali ste?

autor
16. aug 2020

@syslik81pravdu máš l je to po 7r ešte horšie ten vzťah ma veľmi vyčerpava.

weronika171717
16. aug 2020

Nie su vsetci chlapi rovnaki (moj muz mi pomaha so vsetkym, je to poklad). Obavam sa, ze toho tvojho chlapa nezmenis. A bol taky uz aj pri prvom dietati?

hopsadobrandejsa
16. aug 2020

Aky bude chlap partnerom vo zvazku treba zistovat pred svadbou a detmi a nie po. Viem, je to rada na prt, ale bohuzial je to tak.

Ja osobne som prekvapeny akych muzov si tu autorky niektorych tem zavesili na krk. Ved vy idete do manzelstiev s muzmi ktori su na to uplne nevhodni alebo to jednoducho maju uplne na haku.

Ja neviem ci uz vsetci normalmi chlapi vymreli alebo zeny jednoducho bavi zavesit si na krk nefunkcnych partnerov.

Vela stastia teda, na stare kolena uz chlapa neprerobis. Tam bud dojde k osobnej sebareflexii a zmeni sa k lepsiemu alebo bude sucasny stav pokracovat. Zmenu musi chciet on sam, taketo veci sa velmi tazko vnucuju.

sunny8
16. aug 2020

Nenechávala by som s ním malého bez dozoru keď je takýto .. určite by som si to zariadila inak. Možno dala dieťa k mame keď už niekde veľmi potrebujem ísť. Alebo určite postráži aj nejaká kamoška keď treba

sunny8
16. aug 2020

Musíš si sama uvedomiť či ti za to stojí a ako vážne to doma je

vilma7
16. aug 2020

Každý chlap sa to vie naučiť, ak chce, alebo musí. Môj musel byť s prvým synom na Materskej, takže musel robiť okolo neho všetko. Teraz máme drobcov 2 a za chvíľu idem do práce, takže tatko má o zábavu poobede postarané 😀😀😀

janinah
16. aug 2020

@sunny8 len to nie,to by už milosťpán nemusel vôbec nič,ak ešte aj opatrovatelka sa nájde....zahrať sa na neschopáka a má svatý pokoj na roky..toto isto nerobiť

ckatka
16. aug 2020

Každý to zvládne keď musí...
Príbuznému umrela pri pôrode manželka...A ostal sam na nedonosene bábätko. Bábätko ma dnes 8 rokov a síce už má novú partnerku, to najhoršie obdobie bol s malou sam. Zvládol aj keď to bol absolútne nerodinny typ. Naučil sa.

Môj muž šiel na materskú s adoptovanym 8 mesačným babom...A ja som chodila do prace. Nie vždy bolo všetko úplne podľa mojich predstáv...ale zvládol. Dieťa bolo čisté, nakrmene a zabavene. A to môj muž predtým v živote nič so žiadnym dieťaťom nemal a bábätko videl len na praxi v nemocnici 😂

Problém je, že kým.ti chlapi nemusia, tak.to.robit nebudú. To je trest za to ze ich "nezapajame" od začiatku.
Ze ich nenecháme okúpať bábätko, lebo sú lajbavi, ze ich nenecháme pripraviť jedlo, lebo nevedia rozdiel medzi brokolicou a kapustou...A podobne.

eriksonka1234
16. aug 2020

Určite nie sú všetci takí, trebalo hneď na začiatku nastaviť a rozdeliť domáce práce. Alebo po ňom nič neupratuj, hádam sa spamätá.

alexandra2468
16. aug 2020

Ja by som povedala, ze:

Ano. Vacsina chlapov je taka ista v tom, ze im niektore veci nenapadnu 😃 moj manzel dceru neprezlecie, ked ma cele oslintane tricko, lebo ved ani on sa neprezlecie, ked ma doma trochu mokre tricko od niecoho 😃 vela veci, co su pre mna samozrejmost pri starostlivosti o dieta, mu nedopne.

Nie. Nie su vsetci taki, ze nepomahaju. Moj pomaha uplne so vsetkym. Pride domov z prace, umyje si ruky a berie si dieta. Vie spravit vsetko, ale teda svojom stylom 😃

ujaju
16. aug 2020

@alexandra2468 U nás podobne a šľak ma triafa, že fakt potrebuje aby som mu niektoré veci ukázala. Pod nos dala aby sa spamätal čo má robiť.

dskjhfdlkdjhl
16. aug 2020

Nie su vsetci chlapi taki a preto treba mat pred svadbou oci otvorene a nie potom plakat nad rozliatym mliekom.

diewcatqoo
16. aug 2020

Niektori chlapi su taki, ze nie su uplni neschopaci, ale maju predstavu, ze ked je zena doma na materskej a muz chodi do prace, tak zena sa ma postarat o vsetko.
Moj mal taku tendenciu, ze pred dietatom a aj potom, ked som zostala na materskej, tak kym bol syn uplne malicky novorodenec, snazil sa pomahat, resp. vzdy fungovala nejaka prirodzena delba prace. A potom, ked uz bolo so synom podla neho "menej prace", tak salam parky. Potom z neho vyliezlo, ze vsak som doma, tak ako to, ze nestiham, ze po nom pozadujem nejaku pomoc a tak... ved som doma, co cele dni vlastne robim.
Tak som sla do prace a milospan zostal s dietatom. Malokedy, az vynimocne, ma doma caka teple jedno, pretoze milostivy prekvapivo nestiha varit. Konecne pochopil, co znamena starat sa o teplo rodinneho krbu.
Takze oporucam chlapa vystavit sokovej terapii a nechat mu decka. Mozno bude dieta obcas trochu hladne a spinave, mozno bude par padov, ale naucia sa.. aj deti, aj on.

majkeel
16. aug 2020

Vacsina muzov ma rado deti, aj sa vie postarat, len tvoj patri medzi tu mensinu. 🙂

lilitela
19. sep 2020

Tych scenarov moze byt 1500. Ak odides na cely den, kludne sa moze stat, ze jedneho dna bude odchadzat on. Chcem povedat, ze nie vzdy to moze vypalit uvedomenim sa, ale iba dalsim flakanim sa. Ja by som deti nenechala vytsavovat sa urazom, ked zjavne mu nezapne uz po prvykrat ze ma zodpovednost. A znova, ako uz v inych temach poviem, ze niektore veci sa fakt pred detmi predvidat nedaju. Niektori jedinci sa dokazu bezproblemov starat o seba, ved co treba, ist do prace a vecer sa doma najest, a sem tam nieco spratat, ked sa nespravi velky bordel, netreba ani vela upratovat. A zrazu pride dieta, a mate 24hod nasadenie a nonstop neporiadok a to proste niektore typy uplne "vykolaji".

mury
5. dec 2022

@lilitela presne tak, dokial sme nemali dieta, tak neboli problemy..