Nerovnomerné dedičstvo
Co si myslite o tom ked 1 zo surodencov dostane 1,5 bytu a druhy nic?
@lea513 joj a kolko x. si myslis ze si jedina tak dopadla?
@lea513 nepozname vsae vztahy s babkou, tazko sa ti vyjadrime k teme. mozno brat viacej pomahal alebo vyplakaval aky je chudacik
lebo ufnukancom je hej
@balerina2025 uz som pisala ze brat bol jej milacik a mne v destve vedome ublizovala. Pricom ja som sa o nu 3 tyzdne starala ze som aj byvala u nej - nutili ma k tomu. Ale brat dostal byt...
@lea513 pozri toto nezmenis. mozno sa otec ''zlutuje'' a zas on tebe daco odkaze.
@balerina2025 viem. Len nie je co odkazat.
@lea513 a otec nema 1/2 polku bytu?
@balerina2025 nie ved ho daroval bratovi
@lea513 a druu polku bytu ma kto
@balerina2025 bola strykova, uz je brata autorky
@veronikaszabova aha ok. no tak co odpisat autorke? 👎
@balerina2025 ale neviem ci ju brat celu splatil alebo sa nejak dohodli
Áno, okaslali ma a nemám to ako zmeniť. Keď píšeš kašli na nich, súhlasím. A podľa teba brať to nemal prijať a mal sa podeliť ( kebyby sa to bolo predalo)?
@lea513 neries, co by bolo, keby... Proste byt tvoj nieje, nebude. Podla toho sa zariad
@lea513 pozri, jedine sa na nich obrat
ci vies nieco taketo napadnut, to asi tazko
zial vztahy v rodinach su strasne dakedy a vela ludi prave pri dedeni vyjde s dlhym nosom.
nie je to spravodlive
ako nie je spravodlive ze umieraju male deti a mladi ludia.
@balerina2025 no napadnúť sa to nedá keďže ja som nebola dedič. Áno, tie vzťahy to je niekedy hrôza. Určite to nie je spravodlivé. Tak to že umierajú malé deti a mladí ľudia je tragédia.
@lea513 bud stastna ze si zdrava
a aspon sa pouc ze v zivote nie je ziadna istota. zial.
@balerina2025 to som.
To že v živote nie je žiaľ ziadna istota, to viem.
mne pridu toto zaplatene temy. uz vazne. aj ta jedna kocka s tym prijmom. donekonecna.
Poslednú dobu sa tu roztrhlo vrece s témami, kde niekto očakáva nejaké dedičstvo, ktoré mu ani neprináleží. Ludia začnite sa spoliehať sami na seba a nebuďte chamtaví na cudzie majetky. Nikto vám nie je povinný nič darovať, ani nemáte právo od nikoho požadovať dedičstvo.
@stanulienkat ja mam susedu, co caka ze bude dedit rodinny dom.. sak na co si ona ma brat hypoteku, ked bude jej dom...... sprosty jedinacik. 🙈
a nepracuje uz asi 8 rokov.
@balerina2025 no toto je bohuzial realita
@stanulienkat asi si to necitala cele a komebtujes, nie som chamtiva, len nie je normalne ked jeden dostane byt a druhy nic

@lea513 Toto nie su dobre vztahy. Nemas co stratit.
Uz ti baby pisali, ze mozu mat s tvojim bratom nejake dohody, ze ich doopatruje. Alebo im dava pravidelne nejaku vacsiu sumu penazi, neviem, moze to byt cokolvek, co ty, ani ja nevieme a kym sa nespytas, tak nebudes vediet.