icon

Nerozumiem si s mamou

27. jan 2022

Ahojte.Mama je hrozne kriticka voci mne,dava mi za vinu veci,za ktore ani nemozem.Som mamou a v tom smere uz uplna kritika,nic ine od nej nepocujem a ak nahodou ano,tak sa aj tak ukaze,ze si mysli nieco ine.

pribinak
27. jan 2022

Koľko máš rokov?

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
27. jan 2022

@viestta ako jasne,ale vzdy to zamrzi,najma,ked si jej nazory vazis.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ckocka
27. jan 2022

Možeš mamu milovať a vážiť si ju a pritom s ňou nesúhlasiť.

nezabudka3391
27. jan 2022

ja s mojou mamou si nerozumiem cely zivot preto ju vzdy poslem slusne povedane do kelu ( najradsej aj niekde inde 😂 ) a vobec to neriesim ani ma to neserie preto som doslova od nej zduchla co najskor sa dalo

viestta
Odpoveď bola odstránená
sparrows
27. jan 2022

Obmedz kontakty. Je jedno, že je to mama. Ak ti vzťah s ňou nerobí dobre, obmedz ho na minimum

zuzka2011
27. jan 2022

Ja to mam rovnake. Uz dlhe roky (cca 18), zijem daleko od mojej mamy a velmi casto si hovorim, ze som dobre urobila... Moja mama zachadza az tak daleko, ze mna a mojho muza ociernuje pred nasimi detmi (svojimi vnucatami)... a to je pre mna vrchol. Rovnako, sama kritika, vo vsetkom a porovnavanie mojho zivota so zivotom mojho brata. Chapem, ze nie som podla jej predstavy, ale ani by som nechcela... Co ti mozem poradit, snaz sa vyvarovat rovnakych chyb u seba, resp. vsetkeho, co sa ti na nej nepaci... Ja sa snazim byt mojim detom lepsou mamou, ako bola a je moja mama ku mne. Bud silna, je nas viac, drzim palce.

fednaja
28. jan 2022

Nie každý vzťah je ideálny, ale pokiaľ si s ňou nerozumieš, si dospelá, buď sa s ňou rozprávaj alebo nestretávaj.