Nerozumiem si s mamou
Ahojte.Mama je hrozne kriticka voci mne,dava mi za vinu veci,za ktore ani nemozem.Som mamou a v tom smere uz uplna kritika,nic ine od nej nepocujem a ak nahodou ano,tak sa aj tak ukaze,ze si mysli nieco ine.
@viestta ako jasne,ale vzdy to zamrzi,najma,ked si jej nazory vazis.
Možeš mamu milovať a vážiť si ju a pritom s ňou nesúhlasiť.
ja s mojou mamou si nerozumiem cely zivot preto ju vzdy poslem slusne povedane do kelu ( najradsej aj niekde inde 😂 ) a vobec to neriesim ani ma to neserie preto som doslova od nej zduchla co najskor sa dalo
Obmedz kontakty. Je jedno, že je to mama. Ak ti vzťah s ňou nerobí dobre, obmedz ho na minimum
Ja to mam rovnake. Uz dlhe roky (cca 18), zijem daleko od mojej mamy a velmi casto si hovorim, ze som dobre urobila... Moja mama zachadza az tak daleko, ze mna a mojho muza ociernuje pred nasimi detmi (svojimi vnucatami)... a to je pre mna vrchol. Rovnako, sama kritika, vo vsetkom a porovnavanie mojho zivota so zivotom mojho brata. Chapem, ze nie som podla jej predstavy, ale ani by som nechcela... Co ti mozem poradit, snaz sa vyvarovat rovnakych chyb u seba, resp. vsetkeho, co sa ti na nej nepaci... Ja sa snazim byt mojim detom lepsou mamou, ako bola a je moja mama ku mne. Bud silna, je nas viac, drzim palce.
Nie každý vzťah je ideálny, ale pokiaľ si s ňou nerozumieš, si dospelá, buď sa s ňou rozprávaj alebo nestretávaj.

Koľko máš rokov?