Nerozumiem si s manželom
Ahojte. Som dost smutna a sklamana. S manzelom si cca posledny pol rok vobec nerozumieme. Hadame sa dost aj si povieme skarede slova.Mame dve male deti, sme spolu 7 rokov. Nechcem sa rozviest ale uz mam toho aj dost. Sedenie spolocne u psychologicky by pomohlo? Pomohlo to niekomu realne? Hadame sa skrz uplne hluposti 🤦 Teraz som davala stlpiky do zeme a som sa ho len chcela opytat, prisiel s vodovahou a zacal to tam merat a trhal mi z ruky stlpik ze to robim zle ze to ma ist inak, hned zacal utocit na mna a nakoniec chytil vodovahu a treskol ju na zem pri mna a odisiel. Ja v hneve som zobrala vodovahu a hodila a par metrov odomňa 🤦🤦 samozrejme sa rozbila. Teraz sa citim ako debil ale mne staci malo a som uplne rozhodena. Prva nevytvaram konflikt vsetko som v klude sa ho pytala ale ked uz on zacal a hodil pri mna tu vodovahu uz ma to nastartovala riadne. Teraz jasne sme si vykricali ze sa rozvedieme a pod. veci 🤦 konala som prehnane ked som mu rozbila tu vahu?? 🤦 Uplne mi je zle od zaludka po takychto hadkach. My spolu uz ani nic nemozeme robit lebo vacsinou to dopadne takto 🤦 ma to zmysel? Myslite je manzelska poradna u psycho. by pomohla? Dakujem.

@janickacrazy nevadí