icon

Nerozumiem si s manželom

zanka1689
27. feb 2013

Ahojte.....Mam 19 rokov a moj manzel ma 29rokov mame syna ktory ma 2,6rokov!Ked som otehotnela som mala 16rokov byvali sme u mojej mamki 😉 aj s terajsim manzelom,on chodil do roboty,pracoval pri dome pomahal ako vedel na nic nemal namjetky...zariadili sme si izbu kde budeme byvat ked sa nam narodi syncek! 😉 No a problem zacal ked maly sa narodil z nicoho nic povedal ze ideme byvat do jeho rodicov(neznesitelnych) dobre ja som suhlasila lebo maju viacej financnej podpory ako ma moja mama no tu nam vyhradili jednu izbu a viac nic nedavali nam peniaze maleho ani na ruky nezobrali a moj manzel ma este sestru ktora je najlepsia vysvetena a aj najlepsie deti ma a najinteligentnejsie.....Ja som stale ta zla lebo pratam varim zehlim a podobne ale stale neni dobre co spravim stale moja svokra ide robit po mne cize moja praca je zbytocna!!!!!!Manzel uz nerobi od kedy sa mali narodil nezijeme spolu intivne,nerozpravame sa spolu,nechodime von neobedujeme spolu no proste nic!!!!moju rodinu aby nevidel a ked nedaj boze nieco poviem na jeho rodinu tak som ku....,pi..... a podobne nemozem z nikim pisat,volat a nemozem ist ani na vlastne narodeniny vonku ja uz vobec nemam ziadne kamaratky nic!!!!!mate aj vy s niecim take skusenosti poradte mi ako co dalej 😲

Strana
z2
seraa
27. feb 2013

@sisaha

tam uz neni ani ten sex problem ale ako si to napisala predtym , ziaden respekt
hej ukoncit to
ale to akoze koho napadne si toto vymysliett??

didi44
28. feb 2013

@zanka1689 ...zbal si kufre a odid......lebo z tebou manzel asi tiez bohvie co nevyhral...uvedom si, ze nikto..ani tvoja mama ani svokrovci nie su povinni davat ti peniaze a starat sa...Odporucam tiez zamysliet sa preco to v intimnom zivote medzi vami neklape..a tam bude asi najvacsi problem..lebo ty sa doma nudis ked muz pracuje..

mamavera
28. feb 2013

@sisaha ja neviem, či sa fakt už niekto totálne nudí, alebo chce byť zaujímavým, ale písať pred mesiacom, ako je nešťastná, lebo sa pokúšajú o bábätko a podobné drísty a teraz toto....keď mám doma vola, tak sa nepokúšam o dieťa...a vôbec si to nepritiahla tým latexom za vlasy. Vzťah je o dvoch, aby sa snažil jeden, nestačí

sisaha
28. feb 2013

@mamavera suhlasim a dalsia vec...su tie reci o tom ako rodicia im nedavaju peniaze...to sa mi uz rozum zastavuje.. 😝

danu
28. feb 2013

Diskusiu zamykam na ziadost zakladatelky
Asmira team

Strana
z2