icon

Nerozumiem si s partnerom

blueski
27. feb 2013

Ahojte žienky. Mám 32 rokov dve detičky vo veku 7 a 3 rok. Už dlhšie si s partnerom nerozumieme. Stále sa len hádame. Zavšetko ma kritizuje. Príde z práce a povie tam je bordel tam je bordel. Nič ani ako sa máš, aký ste mali deň, všade hladá chyby. Vo všetkom rozhoduje on. Chodí na nákupy, nás s deťmi neberáva, lebo s deťmi sa nedá nakupovať. Nezobere nás nikam za celý rok. aspon len prejsť sa nič. Máme zvieratá takže len o tie sa stará. Bývame v horárni 1,5km od dediny. Ja sa tu nenormálne nudím. Je to malá dedinka. Nemám tu žiadne kamošky, lebo tu len starí ludia. Mám rada šport, keď niekam chcem ísť, že nech postráži deti tak povie, že má robotu vonku. Keď poviem, že idem. On povie dobre deti budete samé doma a potom aj tak ustúpim a nejdem nikam. A to je stále tak. on môže veľa vecí ja nie, lebo máme deti. Už som rozmýšľala odísť, ale tým nastáva plno iných problémov. Vraj mi deti nedá, že budú u neho. A ani neviem či by som to zvládla s dvoma detičkami sama. Takže fakt neviem čo robiť, už ďalej v tomto vzťahu nevládzem.Keď sa za celý deň spolu o ničom nepovyprávate, lebo on nemá čas nechce sa mu je unavený. Akurátne večer zahlási poďmi se vymasírovať nohy. Už ma to tu ubíja. Nájde sa tu žienka, ktorá má podobné problémy. Alebo nejaká, ktorá začala s deťmi odznova.

Strana
z2
kristina2323
15. sep 2017

hm,,,,niekedy to neni vsetko take jednoduche,jeho byvala robi problemi jeho dcera nevlastna ,jeho matka,a potom sa nevie ovladat,6rokov bolo vsetko ok,niektory chlapy su velmi kompkikovany,proste chlapovi ked hrabne v palici,,,,,,,
a ja som po operacii este neni uplne ok

mimi1237
15. sep 2017

@kristina2323 sa ho zastavas ,nema pravo sa k tebe takto chovat,ani on,ani jeho matka.

kristina2323
15. sep 2017

nie nezastavam,jeho matkaje strasne falosna,len on to nevie pochopit,moja mala chodi od nej do skolky lebo to ma blizko,nedala jej ciste veci,vraj to sa rychlo mina a potom musi furt prat,ked jej nachystam ciste veci tak to proste odtaji,moju malu si kupuju cukrikami,robia mi len nervy,mala dlhe vlasi dali ju ostrihat na kratko,lebo sa jej nechcelo robit copky,furt sa koli nej len vadime ,alebo je ticha domacnost,proste im drbe,ja chodim na 5 do prace tak to zneuzivaju,doma by ma porazilo uz

mimi1237
15. sep 2017

@kristina2323 dost je vidiet ze ta nerespektuju a to je zle.teda aspon podla toho co pises....

kristina2323
15. sep 2017

nie nerespektuju,to co im zakazem akurat urobia,dedo ked na babu zhukne tak pislucha ako hodinky,moja mala ma 5 rokov,a to co robi teraz,to nikdy pred tym nerobila,pokial clovek tancuje tak ako oni chcu tak je dobre,ale ked zistia ze somnou manipulovat nebudu,tak je zle,ale ja to proste neznesiem aby mi niekto rozkazoval,to som racej do vecera v robote len aby som mala od nich pokoj

kristina2323
15. sep 2017

dedo si mysli ze nakupia dobytok a ja okolo toho budem behat nebavi ma to proste ,este mi vynadaju ze ja mam bit len doma pri hrncoch a pri zverine,,,to určite,to nech si takeho paholka najdu,

mimi1237
15. sep 2017

@kristina2323 priserne co pises ☹ asi naj to co ti baby uz poradili ...

Strana
z2