Nervózny manžel
Baby musím sa vyžalovať. Dnes bol manžel s deťmi na nákupoch. Behali po blate, kázal im ísť do auta (mal plné ruky tašiek) a oni neposlúchli. Tak mladšieho vraj hodil do vnútra silno, ale až tak, že si buchol čielko.... Samozrejme výsledkom je hrča ☹ ☹ . Prišli domov, manžel zaspal na gauči lebo ho hrozne bolela hlava... Pospal si cca 2 hodky, prebral sa (samozrejme deti neboli ticho). Tak som mu kázala nech postráži najmladšie že potrebujem ist na wc. Lenže malá mu plačkala, chcela za mnou a spustil na ňu krik, ze nech prestane revať, ze mu ide hlavu roztrhnúť od bolesti, dve staršie deti sa rozplakali tiež, asi sa ho báli. Dal malú do postieľky a išiel hore do spálne, nadával, hulákal a treskol tak dverami že ich až rozbil... Išla som s deťmi radšej von. On opravil medzitým dvere a vyšiel za nami, este sice napajedený a zobral dvoch starších von na P rechadzku... Takéto stavy jedov máva tak cca 1x mesačne...ale dnes pritom ublížil malému. Ja už oňho nemám ani záujem, keď je takýto. Nemám zaujem ani o sex. Vy by ste mali? Veľakrát som musela odísť od najmladšej keď dom ju hore uspavala za deťmi lebo mal nervy...schyti maleho za ruku a tresne ho s nervami napr na gauč...počujem to na jeho hlase keď kričí pomedzi zuby nervne... Co mám robiť? Su aj vaši muži takýto?? Ako sa k nemu chovať?? Je mi do plaču zo všetkého 😢
@alicka850 Hej ja osobne vidím ale napr. môj nevidel a nikdy ani neuvidí. To sú mi veci........ Ale ja nie som štandard.
Podľa mňa ak má niekto problém, nemá čakať, že niekto si to všimne, ale má to povedať a vôbec má malé deti má sa ovládať.
Tiež z vlastnej skúsenosti, ale viem, že keď vrieskajú rodičia, alebo sú tam nejaké nervy, aj decká sú nezvládnuteľné. Takže kľud a nohy v teple.
@genialitka nie je,mas pravdu,ale kazdy je len clovek. Ja som mala podobne nervozne obdobie pred par tyzdnami. Moj muz to asi dva tyzdne toleroval a potom mi tak prehovoril do duse,ze som sa spamatala. Povedal mi jednu vec,ktora mi otvorila oci. A sice,ze on nemoze dlhodobo zit v takejto nervozite a strese. Vysvetlili sme si to,aj co musime zmenit jeden aj druhy,aby bol u nas znova pokoj a klud, lebo to si obaja cenime najviac. Aj ked mame dve deti ☺ Preto si nemyslim, ze treba trieskat do stola a davat nasilu muzovi deti,staraj sa, ked si ich otec. Treba sa dohodnut. Mozno nerobit vsetko spolu,ale aj oddelene- teraz sa staram ja,oddychni si ty a naopak. U nas to takto funguje. Klopem na drevo. ☺
to je to ze kazdy sme iny a na kazdeho plati uplne nieco ine. Ale tak mala by uz vediet co na neho plati
@janickacrazy inak, ja som to vlastne ani nemyslela konkretne na teba, len som odpisala na jeden tvoj komentar.
prides mi v pohode, ako rozumna zena, len to tak vyznelo, ze na teba utocim 🙂
nie je to tak.
ja len tak vseobecne, ze nemam rada take to "moj muz nezvladne nakup s troma detmi" a blabla 🙂
@nyusika to nič, ved v pohode 🙂 jasné, že zvládnu aj oni všetko s deťmi, len niektorí sú zase takí, že sa radšej tvária, že nezvládnu, len aby im manželka nedala dáke povinnosti nedajbože 😀 ale poznám aj jedného, ktorý nezvláda nákup ani sám bez detí, prišiel do obchodu a po 2 sekundách volá manželke (mimochodom býva 5minút od obchodu): čo to mám kúpiť? 😀
@janickacrazy Neposielať na nákup, nemať s ním deti, max. jedno a využiť na iné práce. 😀
@natalym Bohužiaľ tá žena má s ním 4 deti. 😀
@natalym keby ho poslala na nákup so 4 deťmi, tak minim álne 2 určite zabudne niekde v obchode. 😀
@janickacrazy Tak možno nie je zlý chlap, len keď má PMS tak je neznesiteľný. 😀
@emmina1978 Inak poradím opäť z vlastnej skúsenosti, či nie je spln, keď je zúrivý, lebo my sme sa vždy vedeli cez spln tak povadiť až kým sme na to neprišli, že len keď je spln. Odvtedy sa nehádame, vieme, že je spln, tak sa zasmejeme alebo sa vyhneme.
Zvládneš to hlavne myslí pozitívne

@alicka850 ano suhlasim, teraz som doma aj, takze rozumiem co si tym chcela povedat 🙂 ale taketo jednanie s detmi nie je spravne v ziadnom pripade....