icon

Nespokojný život

19. dec 2022

Asi sa len potrebujem niekomu zdvoverit, keďže nemám nikoho. Priateľ ma párkrát podviedol, odpustila som mu. Naposledy pred dvoma rokmi. Zostala som zatrpknuta.Rozprávali sme sa o tom a sám mi povedal, že ak by som ho aj podviedla, tak by ostal stále so mnou a nič mu nevyčítal . Hovorí mi všetko, hlavne keď ho výtocim do vývrtky .Cez víkend šiel s kamarátmi na diskotéku , jeden jeho kamarát nešiel, len ich tam viezol a prišiel k nám spat, keďže na dome ma pokazené kúrenie. Už na Silvestra sme sa bozkávali, druhý deň sa tváril, že nič, tak som to neriešila. No tento víkend ma začal bozkávať a vyspali sme sa spolu. Najprv som to brala tak, že fajn jednorazovka, ale je strašne zlatý, a včera keď sme boli sami, tak mi dal par bozkov.Dnes som sa nevedela sústrediť na prácu. Teraz pozeráme telku, a som z neho mimo. Viem, že to je len poblaznenie , ani neviem, či ma nejaký vzťah,

Strana
z2
autor
20. dec 2022

Som rada, že tu je kopu usporiadaných žien, a majú dokonalý život.

miadi
20. dec 2022

Tak povedz frajerovi co sa stalo tebe sa ulavy a aspon uvidis ci aj on vie odpustit. Aspon tu dilemu ci ostat ci odist vyriesi za teba.

autor
20. dec 2022

@miadi On vie, že som sa vyspala s jedným chalanom na diskotéke, vtedy keď ma podviedol. A nebolo vidno aby mu to vadilo. O tomto mu nechcem povedať. S tým známym podniká, bolo by to asi blbe

klarolinne
20. dec 2022

@miadi rozhodne. Úprimne svojho psa mám radšej než niektorých ľudí 🙈

klarolinne
20. dec 2022

Milá autorka, urob si službu a rozíďdte sa. To je neskutočne toxic vzťah. Alebo ak nie, tak si aspoň nerobte deti keď sa milujete, ale vzájomne podvádzate na každom kroku.

miadi
20. dec 2022

Tak to uz je dost blbe. Sorry Ja toto nechapem pre mna osobne su Taketo vztahy na 💩 nechcela by som tak zit . Ale ked tebe toto vyhovuje jeden druheho podvadzat a tvarit sa ze nevadi., tak Asi vam to nevadi . Len si nerobte deti . Dvaja bezdetni nech si ziju ako chcu .. proste mate open relationship..

autor
20. dec 2022

@miadi mame syna, vlastne kvôli nemu som snažila odpustiť neveru.

autor
5. mar 2023

@miadi dik, že komentujes k téme

autor
5. mar 2023

@miadi tak to ti úprimne závidím, že máš super vzťah 🙂. Asi si necitala všetko, mame syna

slovakboy
5. mar 2023

Noc si nevyčítaj. Aj ty máš právo na lásku. On tvoj priateľ by mal mat výčitky.

miadi
5. mar 2023

Ty si tu potom znovu zalozila temu o tomto, mate male dieta a ten co si snim spala je jeho spolupracovnik. Potom si pisala ze ste s frajerom dohodli 3 vo vyrivke no tvoj partner musel odist Tak si mala len 2ku s jeho kamosom a partner bol nahnevany. Vztah mas taky aky si urobis. Partnera takeho akeho si vyberies. Nemusis nikomu zavidiet vztah to ti nic neda. Musis sa len snazit byt spokojna v tom vztahu co mas. A ak to nejde nefunguje tak to mozes zmenit. Je to vsetko na tebe. Tvoja volba.

Strana
z2