icon

Nešťastne namotaná

linduskalinda
30. sep 2016

ahojte žienky.Viem že ma mnohe odsudite a sama so seba som prekvapena že som sa ocitla v situacii v akej som sa nikdy ocitnuť nechcela,ale kto nezažil,asi ťažko pochopi....:( O čo ide? Mam za sebou velmi ťažky a bolestny rozchod s mužom o ktorom so si myslela že s nim zostanem už natrvalo.Dlho som sa spamätavala z toho a už vyše roka som sama....Mam okolo seba priatelov a znamych ktori mi dosť pomohli a aj vdaka ich pomoci som to prekonala....Medzi tymito ludmi je však aj jeden muž.....nikdy by ma nenapadlo že medzi nami preskoči iskra,ale stalo sa....pozname sa dlho a viem že ma v manželstve problemy,že im to neklape,ale žiju navonok usporiadane kvoli detom...Rozumiemem si ale,neviem čo s tym dalej.....:( On je z toho sam zmäteny a ja tiež....Došlo aj k nežnostiam a bolo to prekrasne,len necchem ubližiť sebe,ani jemu....Mam ho však rada a tužim po nom......citime sa spolu dobre...Ma to zmysel a nejaku buducnosť podla vas,alebo to nechať prebolieť a nerozvijať to dalej?dakujem za vaše rady a odpovede

mima4
1. okt 2016

@tereskah
co robit?

zacat svoju zenu milovat, byt jej vernym, hladat riesenia. dobrovolne a slobodne jej to slubil, vzal si ju na cely zivot, tak nech si nerobi z huby rit... pre mna taki ludia su zasadne nedoverihodni...
Do manzelstva ide s niekym, s kym som ochotna zdielat vsetko a starat sa o ten vztah, aj ked pridu krizy, blbe obdobia, problemy. On jej to totiz slubil a dobrovolne. Ak nema problem porusit slub a ist na "zelensi travnik", tak je to hajzel a rovnaky hajzel bude aj pri svojej milenke.
urcite by mal robit veci na zachranu svojho manzelstva. Ale on ma inu frajerku a toto nespravi zrely a spravny muz, aspon ja by som o "nieco take" nestala.
No zakladatelka temy sa musi potom pripravit na to, ze ked uz im to nebude moc klapat, pripadne jej spravy aj dieta...tak to ze si najde inu,nebude vobec neocakavane... pokial si seba nevazi, nech sa taha s takym chlapom.

Je smutne, ze zeny nechu skutocnych muzov a idu do vztahov s nezrelymi klamarmi.

obsadenemeno
1. okt 2016

@tereskah presne tak.... ja by som zenateho chlapa, co by sa mi snazil nabulikovat, ze ake nanic manzelstvo maju hnala kadelahsie....ved ked je to take zle, treba to riesit - bud poradna, alebo od seba.
A ked to za to stoji, tak zivot neskoncil, po rozvode nech sa daju dokopy, tam je aspon jasne, ze predchadzajuci vztah je vysporiadany. Lebo inak mi to pride, ze muzicek hovori jedno doma a ine sepka do uska tej, co si mysli, ze "chudacika co ma doma semetriku zachrani a da mu co doma nema"

sasa1983
1. okt 2016

A hlavne, bud racionalna. Muz je v pohode, lebo ma doma manzelku, rodinu, ako tak to klape (a mozno aj viac, ako si myslis), a mimo ma daku akoze obdivovatelku, spriaznenu dusu a flirtik. Lenze , hned ako by doslo na nemile zalezitosti by bol menej v pohode. Taketo veci nikomu dobrovolne netreba.

lubkavargova1
1. okt 2016

Pozri...ked ta chce aki svoju osudovu tak sa rozvedie. Ked ako bokovku a zacnu vyhovorky ze kvoly detom a bla-bla-bla...tak si len bokovka a milenka. Ujasni si najprv v hlavicke pojmy a potom spadnu ruzove okuliare: si milenka. Nie pruatelka, snubenica"manzelka ktoru tak onedlho predsravy rodine....ci?

mandala77
1. okt 2016

@linduskalinda pocity sú ako oblaky na oblohe. Prichádzajú a odchádzajú. Podľa srdca rozhodovať sa, znamená rozhodovať sa podľa emócie, ktorá ho aktuálne ovláda. Teba ovláda túžba a to nemá nič do činenia s nejakou čistou láskou.
Z toho čo píšeš, Ty máš problém byť v tom nejako spokojná. A z toho dôvodu by som to ukončila. Sú ženy, ktorým by to vyhovovalo a neriešili to a tie by žiadny problém nemali.
A poznáš asi aj jeho manželku. Tieto veci sa môžu raz prevaliť.
Rozlišuj ale rozumom, nie emóciami. Najlepšie je to hneď v začiatkoch stopnúť. A vyrovnať sa tým jedine logicky. Lebo on keby chcel byť s Tebou, urobil by už nejaké kroky aby od manželky odišiel.

A ísť do vzťahu s človekom, ktorý nemá vyriešený predchádzajú vzťah alebo v ňom zotrváva je vždy veľmi veľké riziko.

sunnyflower
1. okt 2016

v mojich očiach chlap ktorý nechá deti kvôli inej žene nie je chlap..a o tom ako sa odcudzili..hmm jasné chudák si musel uvedomiť že má deti a jeho život už nie je len o nom a o manželke..ale aj o deťoch..každá žena čo má deti má menej času na partnera..a ak náhodou čo je nizka pravdepodobnost necha ženu a dalsie deti bude mat s tebou, tiež budeš mať deti a na neho budes mat menej casu..a chuda zase zacne vyplakavat ze sa mu zena nevenuje ze ho zanedbava..len uz na inom ramene..mozno aj na ramene exmanzelky..

linduskalinda
autor
1. okt 2016

dievčata dakujem vam všetkym za vaše pripsevky.Velmi mi pomahaju prehodnocovať smer mojich dalšich pocitov voči tomuto mužovi.Prispevok tereskah to nazvala velmi presne,že je to rozvijajuce sa priatelstvo ktore došlo do hraničneho štadia.Uvedomujem si nasledky ktore by prinieslo pokračovanie v tomto "INOM" smere.My sme roky dobri kamarati a priatelia a je pre man doležite aby to tak napriek všetkemu aj nadalej ostalo,takže necham zvitaziť zdravy rozum nad srdcom.🙂 Niekedy je uprimen priatelstvo viac,než vzplanutie citov a v tomto pripade to určite plati.

obsadenemeno
1. okt 2016

@linduskalinda good girl 😉

sissy27
1. okt 2016

@linduskalinda ak má také na hovno manželstvo, tak už dávno mal byť rozvedený... Dobrým otcom môže byť aj naďalej, rozvodom sa totiž končí manželstvo a nie rodičovstvo... Lenže ono to zas také zlé asi nie je, možno trošku stereotypu, nudy, to vieš, aj najobľúbenejšie jedlo sa ti zunuje, keď ho máš každý deň, manželka má asi viac starostí s deťmi a domácnosťou a on miesto toho, aby jej pomohol alebo sa snažil vyriešiť manželské problémy, tak hľadá potešenie inde...
Ak nutne potrebuješ byť tá druhá, ktorá najbližších pár rokov bude robiť matrac a počúvať kecy o tom, ako sa kvôli deťom nemôže rozviesť, hlavne, že tie deti nevidí ako je týždeň dlhý, tak smelo do toho... Ak si ešte aspoň trochu vážiš samu seba, tak dáš od neho ruky preč minimálne dovtedy, kým si to svoje tragické manželstvo nevyrieši ako chlap...
A len tak na okraj - nebudeš to ty, bude to iná, nie si až taká jedinečná, ako sa tvári... Akurát zranená ženská je ľahšie dostupná...

zooeynka
1. okt 2016

@sissy27 Skaredo napisane(najma zamilovanej zene sa to tazko cita), ale plne s tebou suhlasim!!!

lukamka
1. okt 2016

@linduskalinda necitala som obe strany, ale môj názor je, že pokial on bude mat aj rodinu aj tvoju náklonnosť a nežnosti, tak v tom bude kvasit hoci aj roky a nikdy sa nerozhodne. Treba zo zastaviť, neprekračuj hranice a možno v ňom práve spustis to, že si vo svojom živote urobí poriadok. Nehovorím, že ho tým získaš, ale aspoň sa nebudete trápiť všetci traja... Každý totiž cíti minimálne v podvedomí, že je podvadzany, je jedno koľko sa toho udeje. Držím palce, nech nájdeš šťastie ;)

shia
1. okt 2016

baby tu majú pravdu, myslím..ja vždy ešte zvyknem hovoriť - keď dokázal svoju ženu podvádzať s tebou, dokáže aj teba podvádzať s nejakou druhou, a to určite nechceš zažiť...

timea7
1. okt 2016

@linduskalinda ženatý milenec je človek, ktorý ti pomáha z problémov, do ktorých by si sa nebola dostala, keby si nemala milenca. Baby ti už napísali všetko, po ťažkom rozchode a pár mesiacoch samoty je pochopiteľné, že chceš milovať a byť milovaná, ale toto naozaj nie je cesta. Čím viac to budeš predlžovať, tým to bude ťažšie. Skús mu povedať, že sa ako milenka ženatého muža s deťmi cítiš biedne, tak počkáš, až si vyrieši svoj život a keď bude voľný, nech sa ozve. A hneď budeš vedieť,na čom si. Nepoznám prípad, kedy by ženatý muž tvrdil milenke, že doma to má super, iba si chce odskočiť a užiť, tak sa na to nenamotávaj aj ty a ukonči to.

sissy27
1. okt 2016

@zooeynka vyjadrila som sa len adekvátne situácii 😉

timea7
1. okt 2016

@tereskah veď sa to navzájom nebije! Bola som v manželstve nešťastná, tak som ho ukončila. Nikdy som sa neznížila k tomu, aby som si začala so ženatým mužom. A nezabúdaj, že ak ju chce muž dostať do postele, tak jej nebude tvrdiť, že majú so ženou úžasný intímny život, ale teraz je viac unavená, lebo majú malé deti, tak zháňa, kde ho zasunúť. Muž, skutočný muž sa snaží riešiť problém s manželkou, nie tým, že si narazí milenku, ktorej popletie hlavu.

timea7
1. okt 2016

@zooeynka škaredo, ale absolútne pravdivo. Autorka témy je zronená predošlým rozchodom a on to využil.... 😒 😒 😒 😒

mawka
1. okt 2016

ja by som to asi takto:

- nie kazde manzelstvo vyjde
- kazdy chlap/zena by mali mat gule nefunkcne manzelstvo ukoncit a nevyhovarat sa na deti, pretoze tam, kde to nefunguje, deti to velmi vnimaju.
- poznam xy parov, ktorym to vyslo na druhy krat s druhym partnerom, pricom sa spoznali este pocas trvajuceho manzelstva, ktore bolo mrtve
- nie kazda milenka je kurva
- su zeny, ktorym vyhovuje mat kamarata s vyhodami - hoci zenateho.
- keby muzi/zeny mali doma vsetko, nechodili by inde
- nic nie je ciernobiele a ludia aj vztahy su prilis zlozite na to, aby sme mohli odsudit zeny, ze aha, to je kurva (curak), berie detom otca/matku

priklady:
- v rodine, manz. par, kde ONA mala 10 rokov milenca, potom sa to prevalilo, bo otehotnela. dve deti uz velke, pomaly dospele. rozviedli sa. ona sa vydala za milenca spolu su v pohode rodinka aj s drobcom, jej exmanzel sa ozenil s prvou laskou z cias dospievania - ona sa kvoli nemu rozviedla. dva pary, ktorym to nevyslo na prvy krat, ale na druhy hej a este spolu vedia v pohode aj vychadzat.
- blizki znami, dva krat sa kocka vydala, dva krat rozviedla, aby stretla na treti krat to prave orechove kde je vsetko tak ako ma byt.
- z rodiny - chlap odisiel od zeny s malymi dvojickami, navonok tip top par, ale vnutri zhnite, dotlaceny do svadby, tehotenstvo. niekolko rokov zije s inou a neskutocne im to klape. nakoniec vysvitlo, ze bud by chlapca v tej rodine odviezli do pezinka alebo by to skoncilo hodne tragicky. a na jeho novu partnerku ukazuju tiez ako na kurvu, ktora odlakala muza od malych deti, ale v podstate vdaka tomu sa tam nestalo nic tragicke.

a mohla by som pokracovat.

nie kazde manzelstvo je ruzove, nie kazde je fajn, niekde sa deju brutalne veci, len navonok, kvoli detom, aby ludia nehovorili hrame divadlo. a vnutri je to zhnite. sama som si tym presla. som sa tvarila navonok, ze je vsetko okej ólrajt a bola to jedna velka katastrofa. naco vsetko, mohla som byt rozvedena skor namiesto hrania divadla a tvarenia sa jak sme funkcna v pohode rodinka.

takze netreba na kazdu ukazovat, ze je kurva. clovek nemoze vediet, ake je to tam na chuja. a ze moze byt pre manzelov vyslobodenim, ak pojdu od seba aj vdaka niekomu inemu.

mimochodom, ked chlap sa rozvedie kvoli inej, ta je automaticky kurva. ked my odideme od chlapa za inym, to je uz v pohode? len taka uvaha...

linduskalinda
autor
1. okt 2016

dakujem ešte raz každej za prispevok,nazor i rady.....už som to spomenula v mojom prispevku o nečo vyššie,ale zhrniem to ešte raz.Necham zviťaziť rozum nad srdcom,zachovam si dostojnosť,pretože pokračoavnei by ubližilo mnohym ludom,vratane mna.Niekedy je lepšie uprimne priatelstvo ako kratkodobe citove vzplanutie.

esther03
1. okt 2016

@mawka suhlasim na 100% 🙂 Ja poznam kocku, ktora mala zly vztah, rozviedli sa a ona uz ziadneho muza nechcela doma. Tak si nasla milenca. Zenateho. Hned na zaciatku si vyjasnili, ze im ide len o sex (jej z dovodov vyssie uvedenych, jemu preto, ze mal sex doma max 1x do mesiaca a jeho zena to neplanovala zmenit, vyhovovalo jej to tak). A obaja su spokojni. Vztahy su tak velmi indi vindi, ze posudzovat a pausalizovat nie je na mieste. Btw on sa svoju zenu nikdy nenadaval pred milenkou, vzdy tvrdil, ze ju lubi.

timea7
1. okt 2016

@linduskalinda sebe by si ublížila najviac a nepotrebuješ to. Nájde sa časom muž, pre ktorého budeš číslom jedna ty, ktorý ťa bude milovať a ktorého budeš milovať ty. Spomienka na tento úlet nech ostane len spomienkou na čas, kedy si bola nešťastná z predošlého vzťahu a prestala si si vážiť sama seba natoľko, aby si si začala so ženatým mužom. Úprimne ti to želám.

mawka
1. okt 2016

@esther03 ina znama ma milencov habadej, ale rodinu si rozbijat nebude. ma ich preto, lebo ma potrebu sexovat este stale, aj ked v jej veku je vacsina za zenitom a jej muz ma problemy s prostatou. menit na svojom manzelstve nic nechce, vsetko robi v tichosti, neublizuje tym nikomu, podla mna jej muz aj tusi, ale neni nad to, ked ma doma spokojnu zenu. podstatne lepsie ako keby bola nervozna, hystericka a stale by sa hadali. takto vsetko klape na vsetkych stranach.
ale zase aby to nevyzeralo, ze obhajujem neveru. len proste treba sa zamysliet, ze kazda minca ma dve strany. a niekedy clovek zvoli mensie zlo. a takych zien ako je ona aj muzov je habadej.
co ma vsak vie vytocit a viem o takych ludoch, ktori cielene vyhladavaju milenky, milencov, striedaju, o svojich partneroch sa vyjadruju dost skaredo a klamu ako im on/ona neda, bla bla a pritom to neni pravda. tak na toto som alergicka. doslova.

salfusco
1. okt 2016

suhlasim s @tereskah

esther03
1. okt 2016

@mawka hej presne tak, par prispevkov vyssie som tiez pisala o jednom takom typkovi, co nadaval na zenu a nesexoval s nou a ups otehotnela. A milenke kaleraby, ako sa rozvadza a vsetko sa komplikuje bla bla 9 rokov.

marina24
1. okt 2016

ved je ženatý, preboha! a má deti..
keby mal také problémy ,taka sa ROZVEDIE so ženou, neverím, že iba tak naočko sú spolu,podľa mna sa ON nechce rozviesť, klasický prípad. Poznám jednu,čo 10 rokov to ťahala so ženáčom a nikdy sa nerozviedol. Oni sa totiž rozviesť nechcú. A ona si vytrpela a ešte bola označovaná každým za milenku,lebo to každý vedel.
Keby ťa chcel, úprimne, a je namotaný a zaľúbený,tak sa rozvedie so ženou.Lov v iných vodách, u ženáčov nie.

mawka
1. okt 2016

@marina24 napadlo ta niekedy, ze rozviest sa trosku aj trva? mne trvalo 5 rokov, kym som si priznala, ze treba sa rozviest a dalsie dva roky, kym k tomu doslo. ako uz otvorte oci, zeny... nic neni cierno biele. napokon som sa rozviedla a priatela som mala este ako vydata. a teraz co? bola som kurva, svina alebo co akoze?

judita009
Autor odpoveď zmazal
janinah
1. okt 2016

reagujem na tvoj príspevok o 10,59..nie,ani úprimné priateľstvo s týmto mužom,ono sa to totiž nedá za takýchto okolností....celkom preruš kontakty a hľadaj si slobodného muža,nepotrebuješ kamaráta,potrebuješ vzťah s mužom so všetkým čo k tomu patrí

alexandraalexandrova
1. okt 2016

@linduskalinda rozhodla si sa spravne. Ale povedz mu o tom. Urcite si svoje rozhodnutie nenechaj len pre seba, povedz mu ako si ho vazis ako kamarata a nechces aby sa to zvrtlo na nieco ine. Aby vedel na com je. Proste si to vejasnite medzi sebou, nie je to len o tebe. Drzim palce 🙂

alexandraalexandrova
1. okt 2016

@mima4 velmi lahko sudis ludi Mima. Nazvat muza hajzlom, hoci jeho situaciu aku ma doma vobec nepoznas, je viac nez trufale. Ano, suhlasim ze si ma riesit manzelstvo a nehladat si milenku, ale ako vies ze sa o to uz tisickrat nepokusil a neuspesne. Ako vies, aku ma zenu, ci ona jeho snahu nebojkotuje? Ako vies, ci s nou nezostava len zo strachu ze pride o deti? Lebo ak sa na to pozries triezvo, ked sa rozvedu o deti pride. A ked bude jeho zena chciet, tak dosiahne aj to ze deti uvidi dvakrat do mesiaca na vikend. Na Slovensku mas len mizive percento pripadov, ked deti sud prisudi otcovi a nie matke. Co ak miluje svoje deti, tak zatina zuby a ostava s tou zenou len aby o nej neprisiel. Manzelsky slub je kravina. Ludia sa menia, aj v manzelstve sa menia, prichodom deti sa menia, ich postoj a spravanie voci sebe sa meni. Niekedy nemas sajnu odhadnut komu ten slub vlastne davas, az kym nepridu situacie, ked sa odhali prava povaha cloveka. A zachranit vztah sa da len ak to chcu obaja a zmysel to ma len ak to este za nieco stoji. Lebo ak by sme brali manzelsky slub ako dozivotny zavazok, tak potom by si tu mohla pisat aj tyranim, bitym zenam, nech teda ostanu so svojim muzom, lebo ved predsa mu slubili vernost az za hrob. Myslis ze za kazdu cenu treba slub dodrzat, ze ludia nemaju pravo sa mylit, alebo svojich partnerov neodhadnut uplne spravne? Ak si to myslis, tak si fakt mimo...

mima4
1. okt 2016

@alexandraalexandrova
ty ho poznas, ze sa takto vyjadrujes? kebyze je to poctivy muz, nema ziadny bocak ale riesi svoj vztah. Manzelstvo nema byt holubnikom, je to zavazok na cely zivot a clovek by mal spravit vsetko mozne aby ho zachranil a rozvod je ta posledna vec. A sluby su zavazna vec, inak si clovek sere do huby a to sa s nim bude vliect cely zivot. V manzelstve su bezne aj krizy, aj problemy, ale ty tiez nevidis do jeho manzelstva, mozno ho len manzelka omrzela a nasiel si mladsiu.. Poctivy chlap netaha s dvoma zenami sucasne! Ale to som ja, a ja mam a mala som vzdy vysoke naroky na potencialneho manzela. Pre mna u ich je to stale nevera a ak manzelke je neverny s nou, je to pre mna hajzel. Nech ma akekolvek problemy, aj ked to uz stotisickrat skusal riesit, a vztah nejde, manzelka nechce... tak nech ukonci vztah s nou a nie taha to sucasne s dvoma zenami.