Neukazovala som záujem o muža
Začal mi písať jeden pekný muž.Pisali sme si asi mesiac mal o mňa veľký záujem, ja som bola veľmi zdržanlivá záujem som neukazovala. Po čase ho to asi prestalo baviť a začal písať menej a nakoniec vôbec. Uvedomila som si že ho chcem. Čo teraz?neviem ako ďalej postupovať. Mam mu zrazu napísať že mám záujem?
@veverickav nieee🤭zajtra radšej
🤦♂️🤷♂️🤦♂️🤷♂️🤦♂️🤷♂️
Nezáväzne mu napis, za to nedas nic. Aby si si dakedy nevycitala, ze si nevyužila sancu. Ak sa chyti, skusite to, ak Ta odmietne, aspoň si budeš istá, ze predsa to nebol ten pravy. 😊
Napis ako sa ma,ze sa dlho neozval.
Podla reakcie uvidis,ci ma zmysel sa viac otvorit a povedat mu dokonca i to,ze ti jeho smsky,alebo telefonaty.../neviem co prevadzal/ akosi chybaju...
Prip.ho pozvi na kavu...ved v dnesnej dobe to uz je dost v pohode,ze aj zeny su akcnejsie.
Ty uz si sa hrala na hrdu dlho,a aj on ma svoje hranice.ved si to vezmi z inej strany-ked clovel by ta stale odmietal,dokedy by ta bavilo robit zo seba blbca???
Jednoznacne sa mu ozvi a podla jeho reakcie uz budes vediet.
Moj muz na mna pucil oci ako blazon a nic viac.vzdy sme ocerveneli,bolo dusno v miestnosti,ale on hanblivy alebo co a ja hrda...
Nakoniec mi.praskli nervy a opytala som sa ho priamo,ci je do mna buchnuty...
Odpoved nebola vobec jednoznacna,som sa musela ovladat aby nedostal preplesk ..
Ked som zmizla z minuty na minutu z jeho zivota,jned na dalsi den vedel s istotou ze do mna buchnuty je😊
Sme uz spolu viac ako 10 rokov..
Hrdost je fajn,len treba vediet,co od zivota chces.
Ved nemusis hned skakat k nemu do postele.
Ale niekedy treba buchnut do stola😉
Myslim, ze veci privelmi analyzujes a zamyslas sa nad tym, co by bolo, keby...proste zober telefon, napis mu, ako sa ma, alebo ci nedate kavu alebo co ja viem, a podla jeho reakcie sa uz zariadis 😉 Nevyskusas, nevies 🤷♀️😁
Aj ja som zdržanlivá v takýchto veciach, komunikujem však normálne, ale vzivote by som nenapísala niekomu o koho mám záujem že mi chýba... A už vôbec nie mužovi, čo som nikdy nevidela.. to nie je zdržanlivosť.. možno by som mu po dllllhom písaní si navrhla či sa nestretneme a potom by som uvidela čo je to za človeka.. a potom by som po dlllllllhom stretavani pri nom prejavila že sa mi páči a že mi chýba..
Raz som mala vzťah čo sa začal cez net - stretávali sme sa cca rok..
tak mu nabrhni stretko a tam tomu iz nevhaj volny priebeh
@ankare veď to😊
@osky áno už by to nebavilo nikoho tak dlho to je pravda
@elenita no ja som taká že všetko analyzujem dopredu.moja hlupost😃
@ktochytavzite navrhnem 😊
Informuj nas, ze ako to prebieha. 😊 Drzime Ti palce. 😊
@ankare budem ☺️☺️
tak ho nechaj tak ...nema to vyznam ked zo on tak vezme
Vela je nas takych co vopred premyslame co jak bude a podobne, analyzujem rada ale teda nic dobre mi to v zivote neprinieslo 😀
Ženy dobre že som napísala vysvitlo že mu ide a išlo len o sex. Aspon som to zistila a už ma vôbec ten človek netrápi😂 Naivna som bola zas 🙈
A ako si to zistila? Co napisal?
@elenita akože písal toho viacej ale dal mi najavo že má záujem akurát tak o sex 😄
@harmona ani mne 😃
@ankare prebehlo to tak že ide len o sex 😂😂😂
Vidíš, pár vetami vyriešený včerajší celovečerný problém 😅 Ale tak aspoň už vieš a viac ťa to nebude trápiť 🙂 Neboj, príde aj lepší ;)
@lintu áno presne toto a tak som stresovala🤭tak ďakujem 🤗
Si to ty,Jana..? Milujem Ta.
Ani nevies,ako ma to boli,ked sa navzajom ignorujeme,neskutocne to boli.
Ak si toto o mne napisala skutocne Ty,tak sa stratim.Som Ti verny a Milujem Ta,Jana.
Milujem Ta,Jana.
@vlkdivoky všetko v pohode...??😂

No co, uz si napisala? 🙂