Neustále kontrolujem priateľov telefón
Príde Vám normálne kontrolovať priateľa s kým si píše na instagrame/Facebooku?...aký máte na to názor? Veľa krát som mu zobrala mobil a pozrela s kým si píše. Nič som samozrejme nenašla. Chcem sa tohto zlozvyku zbaviť ale vždy sa bojím že si bude s niekym písať, preto si to sem tam skontrolujem. Sme spolu skoro 5 rokov a žijeme spolu vyše roka v jednej domácnosti.
Ďakujem za vaše rady a pomoc.
@lartuna28 tak ako sa to vezme, bola to blbosť ale nepotešilo ma to no a dosť to pokazilo dôveru.
Hlavne on ak by ta aj chcel podviesť tak tomu nezabrániš, nemôžeš sledovať každý jeho krok lebo to fakt urobí povie si že veď ajtak mi neverí tak čo .. ja som bola asi najväčšia stíhačka aká existuje v mojom predošlom vzťahu , pri tomto som sa ukludnila.
Tak zrejme si vo vzťahu zažila neveru alebo si neveríš, žeby si bola pre toho svojho jediná alebo mas za ušami ako sa povie a hľadáš niečo, čím by si to svoje tzv. Posmyknutie zdôvodnila. Každopádne hrozí brutal strata dôvery zo strany tvojho partnera, keď zistí, že si preveruje jeho pohyb a komunikáciu. Sú také co sledujú toho svojho na každom kroku, kde ta co platil, s kým sa stretol.... A muži to neznášajú, i keď mnohí chcú mať tiež svoje polovičky pod kontrolou... Ale keď tvoj zisti, ze mu snoris v mobile bude hľadať dôvod prečo. Ale ja si myslím, že keby chcel ti byť neverný tak ti je a ty na to nemusíš dlllho prísť. Sú prípady, kedy to tie polovičky urobia tak sofistikované a premyslené že ich naprotivky nemajú šancu. No keď tvoja polovička zisti, ze ho spehujes, nebude sa mu to páčiť. Skúste sa porozprávať a prísť nato, prečo... Co je za tým, že mu neveríš!? Nedostatok dôvery voči nemu alebo neveríš, žeby si bola jediná? Dal ti dôvod? Porozprávajte sa, lebo keď to zisti, ze snoris- a sú takí co na ten účel vedia pri chystať pascu pre svoje polovičky) . . Môže byť neskoro....
Moj je taky že on mi ešte aj povie čo mu kamarat napisal za tajomstvo a všetko😂 občas mu kuknem ale ma ho stale pri sebe a aj ja zozaciatku sme si chodili do telefónu teraz sme spolu zacali byvat a dako nemam na to čas a ani potrebu kedže z roboty ide hned zamnou a inak nechodi nikde kedze v novom meste mame velmi malo kamaratov 🤷🏽♀️
Ja keď som začala chodiť s priatelom a bol v sprche tak som sa kukla ale iba raz v živote.. mal tam konverzacie s bratom a s kamarátmi... a bolo mi to trapne sa mu tam hrabať.. nič som nenašla spokojna som odložila mobil, ubezpečila sa a bola som naďalej spokojná.. Koľkokrát si spolu píšeme s jeho kamarátmi lebo ja ich poznám tiež.. občas vidím aj čo si píše s bratom😀😊🤷♀️
@natyreggae ďakujem Vám , máte pravdu je to blbe 😓🙂
Mna skôr zaujíma názor že čo robiť v prípade ak máte podozrenie a jediné ako ho odhaliť je vstúpiť do mobilu alebo notebooku. Ja som pri bývalom bola zástanca toho že do mobilu druhého sa nechodí a žrala som to aj s navijakom až som raz prišla na to že si dopisuje s kolegyňou.
Na jednej strane je pravda že sa to robiť nemá, ale zase opíjať partnera rožkom a spoliehať sa na to že nevstúpi do môjho mobilu a ja si môžem veselo podvádzať tak je podľa mňa pekne sprosté. A ešte sa odvolávať na listové tajomstvo. Ako neviem no ale keby ma muž podvádzal, ja by som na to prišla skrz jeho mobil a ešte by ma obvinil z narušenia listového tajomstva tak by som asi po ňom ten mobil hodila.
@sari24 ale to je ina situacia,ked mas podozrenie a nemas to ako inak zistit fajn, vsak nikto nechce aby ho druhy vodil za nos... myslim ze povodny prispevok bol skor mieneny tak ze slecna to robi na dennom poriadku len tak ze co keby nahodou si s niekym pisal... a to v poriadku urcite nieje
Čo oko nevidí to ❤️ nebolí.... prestaň s tým...lebo tam raz môžeš nájsť to čo asi hľadáš....
@lartuna28 no ja som mala bývalého na strednej a to bol kurevník, furt si vypisoval s nejakou "iba kamarátkou". To sme sa stále hádali a bola som šialene žiarlivá. Šak som mala aj dôvod samozrejme, my ženy máme proste šiesty zmysel. Ale to je minulosť, teraz mám manžela ktorému absolútne dôverujem ale predsa len mu občas skontrolujem mobil. Väčšinou mu večer keď zaspí skontrolujem baterku a dám na nabíjačku aby mal v práci nabitý. No a občas skontrolujem. Len tak z nudy. Nikdy som nič nenašla, nemá žiadne kamarátky, s nikým sa nestretáva, s nikým si nepíše... vždy len znudene odložím mobil a ide sa spať. Samozrejme že je to takto dobré ale koľko krát mu vyčítam že akú máme nudu vo vzťahu, nemám na čo žiarliť, žiadna dráma nikdy, vôbec sa nekurví ani mu nikdy nič v mobile nenájdem 😂 Tak sa vždy nasmejeme na tom, že veď tam červenú knižnicu mám si ísť niečo čítať 😄

@aylinn prečo oľutovala? Našli ste tam niečo zle?