Nevera mesiac pred svadbou
Ahojte zienky,
Viem ze takychto prispevkov je strasne vela, ale ja si s tymto nedokazem poradit sama. Hanbim sa to povedat rodine alebo priatelkam.
Priatel rozbehol svoj vlastny biznis (vyjazdove akcie na rozne podujatia pocas vikendov) on dal casom vypoved, lebo nestihal.. zacal sa venovat iba podnikamiu, ja mu pomaham popri svojom zamestnani. ja si musim zameskane dobiehat nadcasmi, cely tyzden som v praci 12hodin denne, cez vikendy chodime pracovat spolu. (pracujeme od rana do noci)
Takto fungujem uz pol roka, od pondelka do nedele bez pauzy, pricom on ma cez tyzden relativne volno,,jasne ze chodi zasobovat atd. Ale proste si svoj cas rozvrhne ako potrebuje.
Na mna to toho prilis vela, ja v podstate iba pracujem, nemam cas sa venovat ani priprave svadby, ktora bude o mesiac.. Vsetko okolo toho som riesila po nociach, bez akejkolvek jeho pomoci.
Samozrejme, ze moja vycerpanost vyustila do rezimu - domov z prace, najest sa a a spat,cize intimny zivot poriadne upadol.
Jedneho dna som riesila cez jeho telefon nejaky material s dodavatelmi a jemu dosla sms-'' ahoj, prepac, mala som toho vela, ozvi sa mi zajtra, pekny den'' vrtalo mi to hlavou, cislo som si zapisala a prisla som na to, ze kocka je eskortka.
Prosim vas, ja chapem, ze cca 2 mesiace to islo s nasim intimnym zivotom dolu vodou ale takto sa riesia veci? Nase tazko zarobene spolocne peniaze on mina na sex s kurvami?? V hlave mi idu myslienky, ci sa to vobec stalo iba prvy krat kedze takychto stresovo - pracovnych obdobi bolo totiz za 8 rokov spolocneho zivota viac.
A teraz mi pomôžte, co mam robit? Viete aku bolest citim? Jasne, beriem svoj podiel viny, mala som sa i napriek tomu vsetkemu venovat aj jemu, ale sakra robime to pre nas, ja sa idem upracovat na smrt a on ma energiu ist sexovat s nejakou slapkou, kym ja pracujem?
Mam zrusit svadbu? Ci to nemam riesit s horucou hlavou? Ibaze tie detaily okolo toho treba doladovat teraz a vobec nemam silu ani chut robit nieco pre to...
Teraz citim iba strasnu zradu, uplne ma zrazil na kolena, prosi o odpustenie, ale ja sa na neho nedokazem ani pozriet, neznesiem ked sa ma dotkne. Milujem ho, mam 29 rokov a tesila som sa na spolocnu rodinu,ale co ked sa cez to nedokazem preniest? Ako to mam v sebe spracovat?🤯Ako mu budem moct opat verit, ked je schopny toto mi urobit mesiac pred svadbou??
(to mate ako s opitym zaiba volantom -
@moonlight1210 lebo ked je taky “trulo” ako moj muz tak sa ospravedlnuje aj za to ze nic nespravil lebo si mysli ze tym to skor prehrmi.
Ja chapem vsetky negativne emocie ktore su toho sucastou, len nam pocit ze tu su schopne dat len radu rozid sa. Ci je to 2 dnovy vztah alebo 20 rocne manzelstvo s 3 detmi. Proste veci nie su len cierne a biele.
@mell_j keďže píše že ju prosí o odpustenie tak asi nie je nevinný
...a dufajme ,ze ziadna z tych sleciniek nebude mat nejaku pohlavnu chorobu, isto si neuzivaju len s nim . ..HIV stale existuje ^^
@lucy1509 ja by som na Tvojom mieste zrušila svadbu..stalo sa to nedávno aj v našej rodine - jednoducho sa zistilo, že snúbenica si užívala s inými..už bolo všetko naplánované, oznamká vytlačené..radšej teraz, ako neskôr..už v manželstve..takýto partner je nedôveryhodný, resp. nechce s mu asi veĺmi ženiť 😉môžeš sa na to pozerať ako len chceš a z akých uhlov chceš.. verím, že nájdeš toho pravého, si mladá a podľa tvojich slov odhadujem aj šikovná, pracovitá a inteligentná baba ..váž si samu seba🙂
Proste ho posli do riti nech si zobrrie tu eskort stetku
Autorka bude aj reagovat? Alebo len zalozila nick, diskusiu a nic viac?
@lucy1509 Podľa tohto popisu to má potvrdené, že mu písala slečna z eskortu, aj mu to nejakým spôsobom povedala, keď sa ospravedlňoval a zostalo v tom vzťahu poriadne dusno.
V žiadnom prípade by som teraz nerobila svadbu, toto sa môže opakovať aj v budúcnosti,
nepoznám podrobnosti či stojí zato dať mu druhú šancu, ale treba si to veľmi dobre (za dlhšiu dobu) rozmyslieť.
@blairgossip presne tak súhlas do bodky
Treba vedieť čítať znamenia a toto bolo jedno pred svadbou, ale stále máš na výber, môžeš si vybrať aj možnosť utrpenia, pretože toto ťa bude trápiť celý váš spoločný život. Ale stále máme slobodnú vôľu. V žiadnom prípade to nebola tvoje chyba. S neverou a klamstvom je to ako s kradnutím, buď niekto kradne alebo nie.
@lucy1509 Frajer dostal priestor a dôvod na úlet. Možno si ešte chcel užiť pred vhupnutím do chomúta. Spravila si aj Ty chybu tou "nerovnováhou" medzi Vami. Lenže ako Ti tu píšu mnohé baby, takých bude viac - tehotenstvo, materská, pribratie, choroba, proste čokoľvek - keď Ta bude chcieť podviesť tak si dôvod nájde a aj čas tak , že si to ani nevšimneš.
Mna by možno ani nenaštvala tak tá nevera (v eskortke hladal sex, nie city) ale to že ja mu obetujem spánok, energiu , čas, svoje koníčky, svoje potešenie na to aby si on urobil potešenie za NAŠE (lebo mu pomáhaš s jeho biznisom) peniaze ktoré som ja krvopotne zarobila.
Skôr ako neveru by som riešila to aký je sebec, že on má kopec času a Ty sa nevládzeš ani nadýchnuť a plniť si skoro ani základné ľudské potreby!
@wieruska1
ale tento chlapik mi pride dostatocne sebavedomy a az nezdravo sebecky na to, aby si sypal popol na hlavu za nieco, co neurobil a prosil o odpustenie.
skor si myslim, ze ak by sa ona pomylila (a eskortka by bola v ramci jeho prace, nie milenka), tak by bola riadna hadka, kde by jej vykrical vsetko od stihacky, cez porusovanie sukromia, az po ziarlivost.
@doty1 bežne to muži robia, namiesto toho aby sa zaťažovali nejakou komunikáciou ti povedia dobre, alebo aby mali od teba / nás pokoj , jednoducho si niečo vymyslia aby to tebe pasovalo a viac to neriešia. Včera som pozerala " Ako dostať tatínka do polepšovne " a tam bola časť kedy maminka vyčítala tatinkovi , že zobral syna na skaly a zakončila to :
" si podvodník , lhář a zločinec "
a on : ako každý normálny chlap.
Ak je to naozaj pravda (isto by som si to nejako potvrdila), tak by som na 100% svadbu zrušila. Ak toto spravil, spraví to znova, či o rok či o 5 rokov. Ja som sa s ex rozišla 3 mesiace pred svadbou - bolo to ťažké, lebo sme boli spolu dlho a veľmi som ho ľúbila. Ale prežila som a teraz som šťastná, že s ním nie som. Našla som si skvelého muža, s ktorým mám krásnu rodinu.
@zahrajzlato vidno ze toto chlap pisal..ale je na tom vela pravdy, vacsinou spadnute gatky zaberu..
A si si istá že ťa podviedol ??!!

Sprava mi nepride ze by spolu spravali, nevies ci ju nevybavoval niekomu 🤦🏻♀️sa ho na to spytaj.