icon

Nevera mojej manželky

noro2
24. okt 2016

Dobrý večer...mám 41 rokov a som zo Zvolena.som 8 rokov ženatý a máme dve krásne utešene deti.manželstvo nebolo pre mňa ideálne či dokonalé ale dalo sa.po sexuálnej stránke to bolo veľmi biedne lebo manželka ma odmietala.tento víkend bola manželka na zábave ked si vypila viacej ako mala a podviedla ma.mne sa zrútil svet,všetko čo som si vážil a v čo som veril sa zničilo....neviem čo ďalej.....zvažujem rozvod....manželka sa bráni tým že si nič nepamätá a že jej museli niečo dať do nápoja lebo by to inaksie nespravila.....co robit?ako dalej?mate s tym niekto skusenost?

rhoy
25. okt 2016

Za pár mesiacov si zostarol o pár rokov a neviem, prečo to riešiš tu a vždy s inou verziou. Ak zo seba potrebuješ dostať pravdivú verziu, ideálny bude psychológ a nie ženy na koníkovi.

zuzanka1707
25. okt 2016

@rhoy boze niekto tu zase riesi co nemusiii 🙄

halit13
25. okt 2016

@rhoy presne, toto je na psychiatriu , keď nevie , či má 41 alebo 36 , či je ženatý 4 alebo 8 rokov a či má dve deti alebo 1. @noro2 mal by si sa nad sebou zamyslieť, iba toľko .....

dominika6
25. okt 2016

@rhoy
no krásne...a ešte aj napísal onej
Kým ma poznala mala aktívny sexuálny život, partnerov mala okolo 40 pričom má 29 rokov.... len pri mne to už nefunguje..... vraví, že som veľmi dpbrý milenec, ale so mnou nespáva..... už si neviem poradiť ...

chlapík má doma št...u a nevidí to...😀

ludmilaka
25. okt 2016

@rhoy Ale to bol príspevok z roku 2012.

dominika6
25. okt 2016

@halit13 tá téme je stará 4 roky čiže asi sa aj roky pomenili...

sibalka21
25. okt 2016

@halit13
@rhoy najprv si skontroluj kedy je pisany prispevok a potom mozes mudrovat :D Ved prispevok bol pisany 4 roky dozadu, tak si dajte dve a dve dokopy....

saurian
25. okt 2016

co sa tyka manzelky - to si musite zvazit vy sami ci to dokazete hodit za hlavu, a fungovat dalej...
co sa tyka toho zazitku - kolegyne sa stalo take, ze idsla sa bavit, a na druhy den ju nikto nevedel zohnat - v praci sme jjej napisali dovolenku, nemohli sme sa jej dovolat, volal nam jej otec, mama, sestra (vtedy uz byvala sama)... proste vsetci ju zhanali a nikto nevedel co s nou je, byt neotvarala...
povedala ze sa zobudila doma, a to az vecer, a takmer nic si nepamata, bola velmi vyplasena ze co sa stalo, ze ona urcite toho tolko nevypila, bola si ista ze jej nieco dali, nemala ziadne fyzicke znamky ze by niekto s nou robil nieco nasilim, ale bola si ista ze pohlavny styk mala.
teraz ide aj o to - myslis ze tvojej manzelke skutocne nieco dali bez jej vedomia? na dedine na zabave (alebo kde bola)? s kym tam isla? co vedia ostatni?
ak jej dali drogy, tak su aj testy volnopredajne, ktore to z mocu nejaky cas po ukazu.

katka253111
25. okt 2016

@noro2 a to je tvoja krcma, ked si kontroloval zaznamy z kamery? Nerozumiem tomu celkom... a podla coho ta napadlo to pozerat? Ci ked raz za cas niekam ide tak kontrolujes a neveris? A stalo sa to aj predtym?

Kedbpises ze bola 3dni mimo, tak neviem ci to alkoholom mohlo byt...

katka253111
25. okt 2016

A na kamere predsa vsetko vidno...nie? Ci len sex vidno? To znamena ze ju niekto tocil pri tom?

mysicka36
25. okt 2016

Celé je to čudné 😖

miriam11
Odpoveď bola odstránená
oldman50plus
25. okt 2016

@noro2 Noro, čo uvádza tvoja manželka pomerne dobre sedí so znásilnením po podaní Rohypnolu alebo niečoho veľmi príbuzného. Okrem Extázy ma ani nič iné zohnateľné použiteľné na tento účel nenapadá (hádam Ketamín by nikto neriskoval). Do Rohypnolu sa myslím pridáva modrý plávajúci prášok práve aby sa predišlo tomuto použitiu ale myslím že určite sú generiká bez neho. Kombinácia Rohypnolu a alkoholu spôsobuje výpadky pamäti a zaberá rýchlo, takých prípadov už bolo x... Dá sa dokázať v moči myslím skoro 3 dni po požití

mysga
25. okt 2016

Inak, keď sme pri nejakych skusenostiach - chodila som na strednu a v bratislave bol koncert Marilyna Mansona. :D tak sme tam šli. Na tomto koncerte som sa napila vody z niekoho flaše, čo mi bola ponuknuta. Predtym sme vypili pol litra alkoholu na polovicu, v priebehu asi 5 hodin. Po napiti sa z tej flaše som bola mrtva. Obrazne. Neschopna pohybu. Uvedomovala som si všetko, ale z koncertu ma niesli. Asi 2-3 dni som sa zviechala.

@oldman50plus extaza by asi neurobila taky stav, že by nevedela, čo robi. Extaza v kombinacii s alkoholom sposobi dehydrataciu a alkohol potlaca ucinky extazy. Preto si treba vybrat - bud,alebo :D

smitjan
25. okt 2016

@mysga suhlasim podla mna toto extaza nemohla sposobit. Neviem nechcem byt zla, ale vacsinou ked cloveka mrzia taketo veci tak zvykne hladat vsetky typy vyhovoriek 😖

oldman50plus
25. okt 2016

@mysga Ja som nenapísal že v tomto prípade to mohla byť extáza, len že to je jedna z dostupných metód potlačenia odporu. Opísaný prípad dobre sedí na Rohypnol - ak bola omámená proti svojej vôli v tomto prípade veľmi pravdepodobne to bolo týmto "diliboďom".

noro2
autor
26. okt 2016

@rhoy je mi ľúto...písal som to2012 tak matematika je asi slabá v tvojom pripade...

noro2
autor
26. okt 2016

@halit13
@halit13 nuž si ako rhoy...prvý príspevok som písal v2012....tak šup naspäť do školy a doucit sa rátať...🙂

noro2
autor
26. okt 2016

@katka253111 áno je...žene som veril len som si chcel pozrieť ako bola rozložená kapela a priestorovo ako to poriesili...a potom som to zistilo

marfikchov
26. okt 2016

@noro2 inak to musel byť pohľad, ti poviem

noro2
autor
26. okt 2016

@marfikchov mi vrav...boli to

marfikchov
26. okt 2016

@noro2 tak ale keď je takýto dôkaz, je teda zrejmý aj "spolupáchateľ", tak by som sa pravdy asi dopátravala aj u neho

keziah
26. okt 2016

@marfikchov pochybujem, ze "spolupachatel" by niekedy povedal "dal som jej do napoja rohypnol, aby sa mi nebranila"

marfikchov
26. okt 2016

@keziah tak by som mu išla aspoň hubu rozbiť..

babatkoo
26. okt 2016

Ahoj, ja som sa stala raz obetou takejto srandy. Neviem co mi dali do napoja ale po 1 pohariku som o sebe nevedela 2 dni, doviedla ma domov kamaratka, nic si z cesty nepamatam, ani to ze som skopla svojho psa 😢. Rodicia sa bali lebo som bola zelena, biela... takze ano je mozne ze sa mohla sta a nepamatala si. Mala skocit na krv ale to uz je neskoro... Ked mate kamerovy zaznam isla by som to riesit na policiu. Taketo srandy mozu skoncit velmi zle. Pozri ja so svojim muzom tiez nemam taky sex aky by sme chceli obaja. Ja unavena z dietata a on z prace. Zijeme si ako dochodcovia ale milujeme sa. Drzim palce

0silvia0
26. okt 2016

@noro2 ale veď na zázname si musel vidieť, v akom stave je manželka, či je fakt ako handrová bábika a nevie čo sa s ňou robí, alebo bola pri "tom" aktívna a čulá...

dominika6
26. okt 2016

@noro2 a čo si vlastne videl na tej kamere?
ako sa baví s iným,či priamo sex?

libawet
26. okt 2016

@noro2 neblázni, ak ide len o jednorázovku, čo asi áno, a ona sa Ti ( asi ) priznala, kašli na to, aj keď pre Teba ako muža, to bude horšie...máte už čosi vybudované, dve deti, to nestojí za to a ver, že žena si Ťa inak bude vážiť, ak s ňou zostaneš a nebudeš z toho vyvodzovať žiadne dôsledky, že si ju podržal v správny čas....ak tam teda nebolo čosi iné a iné okolnosti za akých sa to stalo.

katka253111
26. okt 2016

@libawet ale ved ked si nepamata na nic...ako sa mohla priznat mu