Nevera mojej manželky
Dobrý večer...mám 41 rokov a som zo Zvolena.som 8 rokov ženatý a máme dve krásne utešene deti.manželstvo nebolo pre mňa ideálne či dokonalé ale dalo sa.po sexuálnej stránke to bolo veľmi biedne lebo manželka ma odmietala.tento víkend bola manželka na zábave ked si vypila viacej ako mala a podviedla ma.mne sa zrútil svet,všetko čo som si vážil a v čo som veril sa zničilo....neviem čo ďalej.....zvažujem rozvod....manželka sa bráni tým že si nič nepamätá a že jej museli niečo dať do nápoja lebo by to inaksie nespravila.....co robit?ako dalej?mate s tym niekto skusenost?
@0silvia0 je rozdiel, keď žena nechce mať sex ako taký a vôbec a keď nechce mať sex so svojim mužom - tu sa pýtam - prečo a kde je chyba? Tak asi aj v tom jej chlapovi, nie ? @oldman50plus
@katka577 to mali riešiť skôr, ja túto ženu nepoznám, ak bola zneužitá, tak to mala riešiť na polícii, mala si dať odobrať krv, moč atď...
@libawet no myslím, že v minulej téme to bolo vysvetľované, že táto žena od začiatku bola asexuálna voči svojmu manželovi, jednoducho ju od začiatku sexuálne nepriťahoval... chlap dúfal, že sa to zmení, ale nezmenilo sa. Nedovolím si tvrdiť, že len chlap je na vine, keby ona bola férová, neberie si chlapa, ktorý ju sexuálne nepriťahuje. A na druhej strane, ani on si ju nemal brať keď videl, že ju to s ním nebaví, ale láska je slepá, takže je na nich ako chcú žiť najbližších x rokov... Chyba bola, že vôbec išli do manželstva - on asi dúfal, že bude aj milenec nielen rodič a ona asi dúfala, že s týmto mužom si chce založiť len rodinu... predstavy sa nenaplnili a teraz čo? Budú takto žiť až do smrti?
@0silvia0 Celkom úprimne, mňa čo najviac nasralo že ja som desaťročia robil opičky, kupoval darčeky a nič. A s milencom každý deň (po rokoch nevery, sám mi tvrdil že to trvalo len rok ale najmenej 3 skôr viac) počujem scénu že ona hovorí že "nedáme si dnes pauzu cítim sa nejako unavená", on sa len zrejme zamračí a za minútu už je...
@libawet súhlasím, ale musím mu to povedať. Čo je vadí a čo má robiť. Ja som tú odpoveď na otázky tohto typu dostával len "neviem, nič...". Ak muž niečo robí zle musíte mu to vysvetliť, aj opakovanie a polopaticky, nemôžete čakať že sa predsa musí sám dovtípiť. Komunikácia, myšlienky čítať neviem. Možno dnes spätne, s celoživotnými skúsenosťami, ma napadá čo som mohol skúsiť, ale v skutočnosti musím priznať že asi jediným riešením ju bolo kopnúť do riti niekde kolo 1993, pár rokov snahy musí stačiť. Preto je dnes pre mňa neuveriteľnou úľavou mať partnerku ktorá síce v sekunde vzplanie a peruje ma neuveriteľným spôsobom pre úplné kraviny ako malého chlapca (pravdu má tak v 10%, zase za 5 minút vychladne a ospravedlňuje sa) ale keď po nej kedykoľvek natiahnem ruku tak je okamžite ticho - a to už máme spolu viac ako 110 rokov.
@oldman50plus ja ta tak rada čítam... 😀
@oldman50plus veď to... najviac mi je ľúto, že sa takto človek vlastne okráda o najkrajšie roky svojho života... len trpí a dúfa a neužíva si život... človek rieši neriešiteteľné, čaká, že sa to nejako vyrieši a pritom v tomto hluchom období je z tridsiatnika štyridsiatnik, 10 rokov života fuč ani nevieš ako. Toto si človek zahĺbený vo svojich problémoch neuvedomuje, že život tak rýchlo beží a pritom mohol byť skutočne šťastný niekde inde... tiež po štyridsiatke vidím život inak ako pred desiatimi rokmi, uvedomujem si hodnotu vzťahu, lásky, rodiny...
@oldman50plus ona s ním sex má ale zriedkavo. Nuž za mňa ... ja som sex nechcela ked bol partner ľavý v tom , jednoducho ma to s ním nebavilo . A keďže je môj manžel v tomto fakt super , tak túto oblasť intimity vyhľadávam aj ja s nm .Žiadna normálna zdravá žena neodmietne kvalitného milenca ... ale keď to chlap nevie, keď ti "nevonia" je to skôr utrpenie...takže je potrebné sa pozrieť na to aj z tohto pohľadu prečo tá žena so mnou nechce spávať keď evidentne nie je frigidná .
Tebe sa rozchádzalo podstatne ľahšie ...deti si mal veľké , samostatné a držala ťa len firma ktorú si mal s manželkou, Vaše manželstvo už bolo dlhodobé rutinné a v podstate neintímne .., partnerku máš pravdepodobne hlavne na intímne chvíle , nezdieľaš ňou domácnosť , nevodíš si deti z predchádzajúceho vzťahu na víkendy , týmto komplikáciam si sa vyhol, nehandrkuješ s exmanželkou o výživné ... totojeho všetko by čakalo .
Ale tu je šanca, jedinečná šanca na párovú terapiu niekde u kvalitného psychológa a sexuológa, dať to znova dokopy a začať kvalitnejšie a lepšie. Len musia chcieť obaja , ak jeden nechce a si uvedomuje si všetky dôsledky toho tak je dobré sa rozviesť.
@oldman50plus nuž, tak aj Ty si si vybral v životnej lotérii tú nesprávnu ženu. Škoda, že si to nezistil skôr a mal s ňou deti. Je predsa isté obdobie randenia, spoznávania sa, fajn ružové okuliare zamilovanosti, ale už tu snáď viem, aspoň čiastočne posúdiť, s kým mám dočinenia a či mi ten človek stojí za to, aby som s ním počúvala svadobné zvony a plodila deti. Nikto sa nezmení, človek časom sa len vyfarbí, jeho podstata zostáva rovnaká....človek by nemal ľutovať svoje rozhodnutia, pretože ak by sa mal rozhodnúť znovu a za rovnakých podmienok, konal by rovnako.
@oldman50plus Ja len nechápem............. Nechcem Ťa raniť , toľké roky ťa klamať zavádzať doslova raniť človek s ktorým mám deti, firmu........... To je bolesť neskutočná, tá neúcta.......Len tak uvažujem.......
@maminuska ak mi muž nevonia a nepriťahuje ma, tak s ním snáď neskončím v posteli?! Predsa už na začiatku si vyberáme jeden druhého práve podľa toho, ako si " voniame " . Svojho muža som si vybrala ja ( možno to chlapi neviete, ale my si vyberáme vás a nie opačne, to si len vy myslíte 🙂 ), pretože bol od začiatku presne môj typ, takže mi voňal po všetkých stránkach...jasné, že potom nastúpil rozum a keďže môj muž bol už vtedy " taký do života ", zneli tie svadobné zvony a boli deti.
@maminuska pokiaľ si žena zoberie partnera ktorý jej nevonia a je v tom ľavý, tzn, že si berie genetický materiál, inteligenciu a pracovitosť, spoločenské postavenie a peniaze tak sa potom má primerane tomu správať. Muž to nemôže posúdiť a potom zaujímavé, inej nepripadá že je nevoňajúci a ľavý. Proste je to vina ženy že naliezla do vzťahu kde jej nelietajú "motýliky medz nohami". Ja síce nezdieľam domácnosť (skutočne preniesť firmu do bytu nemôžem), ale staviame a budeme.
Neviem si predstaviť chlapa čo bude veriť manželke po tom čo sa stalo. Ak doma "tr.káme" prvú ligu a partnerka sa niekde opije a skončí s niekým v dodávke - no bože, to je chlapovi blízke. ak to nespravil určite to aspoň hrozilo. Ale ak kameňon úrazu je nedostatok sexu neviem si predstaviť že sa jeho dôvera obnoví. Bude ho to hrýzť a hrýzť a aj tak sa to rozpadne - ale stratí najdôležitejšie roky pre nové partnerstvo.
Názor mojej a tá je profesionál je že príležitostná nevera je len malý problém v sexuálne dobrých partnerstvách, ale tam kde to silne hapruje je to smrtiace. Pretože ten ktorý sa bojí svojej neatraktívnosti či nešikovnosti, ktorá je mimochodom obvykle relatívna len voči danému partnerovi, s druhým to môže byť úplne vporiacku, už nikdy nebude dôverovať svojej polovičke, a manželstvo bez dôvery je utrpením.
@natalym Zamilovala sa a niesto aby odišla (ak by som nebol bankomat a dôverovala si že sa uživí bez podstatného poklesu životnej úrovne určite by odišla) tak aby sa ospravedlnila sama pred sebou snažila sa presvedčiť že som naničhodný neschopný trpák a ja som to nechápal.
@libawet Ešte u nás kým sa nenarodili deti bolo so sexom všetko v poriadku, prestalo ju to zaujímať až potom. Môj učiteľ, dnes dávno dôchodca ale jeden z najznámejších psychiatrov mi hovoril že nie som sám, že je to v podstate každá tretia len väčšina predsa len toho manžela "oblaží"i lepšie ako tá moja. Bože, veď už som 5 rokov starší ako bol on keď mi to hovoril...
@libawet on ťa môže priťahovať a aj ti môže voniať , ale raz keď je poleno niekto v posteli a môže byť super partner, spoľahlivý ,zarobí , o deti sa postará .. tak vyhľadávaš sex s ním, si mu vstriecna ? Keď zas budeš vedieť že je to len šup sem a šup tam , výkony ako zajac ..kedysi sa možno aj snažil v čase chodenia a randenia , potom to už zobral len ako výkon v posteli , nič viac.
Povieš manželovi z očí do očí ... nebaví ma to s tebou , funíš pri tom , nemáš fantáziu ? nepovieš, nechceš ho raniť a vidíš že je dobrý manžel dobrý otec ....len ten neštastný sex. Tak sa tomu vyhýbaš, redukuješ to na možnú minimálnu mieru , manžela miluješ .
@maminuska Tak toto je presne tá vec čo mu máš (taktne) hovoriť, čo má alebo nemá robiť, naviesť ... A ver mi že chlap ktorý ťa má rad urobí všetko možné aby si aj ty došla k vyvrcholeniu, niet veci na ktorú sme viac pyšní..
@oldman50plus Smutné........ A Ty si tomu asi aj veril.........
@natalym Neveril, ale proste som si hovoril že hundranie a nespokojnosť prichádza s vekom len sa mi to zdalo nejako priskoro
@maminuska samozrejme, že mu to poviem! Je to o komunikácii ako vo všetkom, tak aj v sexe. Predsa sa nebudem ochudobňovať o kvalitný sex len preto, že budem držať hubu! Treba ukázať, povedať, čo sa mi páči a ako na to, a ak je partner normálny, zdravý chlap, ešte ho to navnadí a rád sa pridá. Veľa žien je radšej ticho, drží pod chlapom ako hluchá dvere ( veď aj plafón by sa mohol vymaľovať...)a potom sa čuduje. Chlapovi treba hovoriť - všetko, keď chcem, aby bolo, ako ja chcem.
@oldman50plus ako som napísala žena si vezme aj chlapa ktorí jej vonia po všetkých iných stránkach , vidí snahu v čase chodenia , prídu deti , rutina, muž sa už nesnaží , žena sa mu začne vyhýbať . Potom môže nastať ešte taká vec , že muž ženu niečím zraní a tá sa mu začne vyhýbať po sexuálnej stránkeˇ, alebo počasch chodenia sa nešpáral v nose pri obede, nežral šušne ...v manželstve to už robí , jej sa úplne týmto zhnusí ( nadsázka )
Dobre budete žiť po čase v jednej domácnosti , hm uvidíš potom ako vám to bude klapať/ neklapať. Ale hlavne si nebudeš do spoločnej domácnosti vodiť svoje neplnoleté alebo pubertálne deti z predchádzajúceho manželstva, lebo tvoje deti sú už dospelé a samostatné . Deti sú častým kameňom úrazu , mnohé nové partnerky ich neznášajú a najradšej by boli keby neboli . Z tvojho rozpočtu každý mesiac neodchádza pravidelná suma.. ale toto všetko sa u neho bude diať. Preto odpúštaš svojej novej partnerke že po tebe " hučí " ale keby pridala ešte hučanie kvôli tvojim deťom , peniazom ktoré na ne dávaš, že si nechávaš ponožky vedľa postele..
@libawet ak je raz niekto poleno tak mu môžeš hovorit čo len chceš. Čo mu povieš ...chyť ma za bradavku , tuto stisni tam stisni , tam ma oblíž .. povieš mu nefuň pri tom , nekrochkaj .. . eee toto ti žiadny chlap počúvať nebude, na to sú príliš oni ješitný . Návod mu ako by si to chcela mu dať do ruky nemôžeš.
Aj keď mu povieš ... mám rada orál, aj ten orál ti môže robit ako drúk 🙂
@maminuska Ak sa žene na mužovi niečo nepáči má mu to povedať a hovoriť to dosť často. Muž ktorý má akútny nedostatok sexu bude počúvať a zariadi sa, ver mi, znesie aj modré z neba ak sa to zmení.
A ak sa ti zhnusí že to nevieš prekonať - tak sa s ním treba rozísť a netrt.ať s inými. Ak s ním chceš zostať tak si musíš držať fuňu na uzde, nedá sa nič robiť.
Mimochodom mám taký pocit že noro2 písal že sú finančne na tom veľmi dobre tak to nebude problém. Neboj sa, nájde si takú čo tie deti s tým že bude mať dobrého partnera prekúsne.
@libawet ale netočím ...návod mužovi ako ta má pomilovat do ruky dať nemôžeš. Komunikovať s ním o tom čo má kúpit a ako sa má hrať s deťmi, kam treba íst na dovolenku to všetko ide , môžeš komunikovať ako a čo má rada ale to ako ti to spraví je už len o ňom a o jeho schopnostiach .
@maminuska nikto sa zrazu nestane drúkom v manželstve, tam sa len zladíte. Ak je drúk tak vždy bol (možno len pre dotyčnú, iná by si ho vedela zaučiť) a prečo si ho potom brala?
@oldman50plus tak povedzme ....budem hovoriť mužovi , nežer tie šušne, neškráb sa na vercajchu , po záchode si umy ruky a budem mu to opakovať stále a dostatočne a stále, môže sa stať že sa zbalí a jednoducho odíde lebo ho tá žena furt komandovala a stále po ňom niečo chcela.
Čiže ak mužovi poviem chcem to takto a takto , dám mu presný návod ...to je ako s varením , máš recept , suroviny ale každý kuchár to navarí trocha inak , pričom všetci mali rovnaký postup a rovnaké suroviny.
@maminuska Tak to potom ale od začiatku musela tá žena vidieť, že ten jej krásavec je poleno v posteli, tak si ho nemala brať, aj ked v ostatnom bol super. Ja by som si takého isto nezobrala. Alebo na začiatku bol aj v tej posteli dobrý? A potom sa zrazu zmenil na poleno? To je blbosť podľa mna.
@maminuska takýto musel byť vždy, len si to nevidela, nechcela vidieť....ako napísal @oldman50plus - načo si si ho brala?

@0silvia0 A co ked ta žena neklame? Co ak bola naozaj zneužita, ako to tvrdí ona? Je veľa takých prípadov... Osobne pracujem v takej sfére, kde som sa stretla s takýmito osudmi žien.