Nevera mojej manželky
Dobrý večer...mám 41 rokov a som zo Zvolena.som 8 rokov ženatý a máme dve krásne utešene deti.manželstvo nebolo pre mňa ideálne či dokonalé ale dalo sa.po sexuálnej stránke to bolo veľmi biedne lebo manželka ma odmietala.tento víkend bola manželka na zábave ked si vypila viacej ako mala a podviedla ma.mne sa zrútil svet,všetko čo som si vážil a v čo som veril sa zničilo....neviem čo ďalej.....zvažujem rozvod....manželka sa bráni tým že si nič nepamätá a že jej museli niečo dať do nápoja lebo by to inaksie nespravila.....co robit?ako dalej?mate s tym niekto skusenost?
@marfikchov Ja som sa dostala do štádia, že sme spolu tak dlho, že si to vlastne bez neho neviem ani predstaviť. Tak šomrem a som stále tu.
@natalym ono by bola sranda, keby sa robilo niečo ako obnova sľubu, trebárs po tých desaťročiach... že koľko z nás by si toho istého človeka zobralo znovu 😀 moja mama, naposledy keď sme u nich víkendovali, tak zahlásila, že sa nečuduje tým, ktorí sa rozvedú po 20. či 30. rokoch, že ona by sa hneď, tak je ide oco momentálne na nervy 😀 a to o dva roky oslávia zlatú... ten vzťah je určite o inom, ako v čase, keď sa berú
@katka1981 no neviem, mne to príde ako z kriminálky, expertíza vlasov, krvi, slín, samozrejme gynekologická prehliadka a nakoniec sa zistí, že mladá nič z toho nemala, možno pár pohárikov a rada sa zabavila... a on z toho vyjde nielen ako parohatý, ale ešte aj blbý, lebo uveril báchorkám
@natalym ano v sexe ľudia musia byť kompatibilní ale ani to neznamená že je to navždy. Skrutka môže zhrzdzavieť a už to s tou maticou tak nejde ako za mlada, začne to škrípať pre blbosti ...
Ja som prvé manželstvo ukončila po 13 rokoch , kedysi som vravela ... " bože toľké roky som zabila s človekom s ktorým som byť nemala " ..s odstupom času si skôr hovorím že nebyť tých 13 rokov nebola by som tam kde bola, nepoznala svojho terajšieho manžela, nemala svoje prvé dve deti ..teraz v 42 rokoch vnímam ten čas ako niečo čo mi aj bolo osožné pre moje skúsenosti , pre ujasnenie si čo ano a čo nie , akého muža ešte ano a akého nie. 🙂
@marfikchov súhlasím, len tých 20-tnikov ešte trošku ohneš, neskôr už nie.... .)
@oldman50plus ...v starobe nie sú ľudia múdrejší, ale opatrnejší....
@marfikchov, ja ju nechcem hodnotit mojimi ocami, lebo by som ju rovno nazvala k...u. Ja som matka, venujem sa rodine, ine ma nezaujima. Bez muza sa zabavit ani odviazat nedokazem. Bud ideme spolu alebo trcim doma. Raz deti odrastu a my mozeme mat druhu pubertu. Nie kazdy je taky rodinny tip, ale mne aspon nic hentake nehrozi. My s muzom mame jedno "stastie:. Prva dcera nespala 5 -6 rokov a teraz mame male miminko a zase sme zombici. Ja nemusim mat obavy, ze ma muz podvedie, ani ze ja jeho. My sme mrtvolky 😀
@0silvia0 sa smejem 😀 . Pretože mne manžel zahlásil po pol roku chodenia že by chcel so mnou deti , tak som mu povedala len tak " však keď si ma vezmeš prečo nie , do voľných vzťahov ja deti nerodím , o dva týždne v sobotu večer keď sme boli v " ceplákoch " a mali mastné huby od pukancov mi len tak medzi rečou vraví " zabešteloval som termín na november " a strčil mi do ruky krabičku s krásnym snubákom .
No romantika ako sviňa ...on je v tomto pragmatik.
@maminuska a mne môj, po mesiaci a pol, na našom prvom a zatiaľ jedinom plese, zahlásil, že on vie, že my sa zoberieme 😀 a teraz keď by som mu to pripomenula, tak bude zapierať, že to tak vôbec nebolo
@marfikchov môj by ani nezapieral ....jeho odpoveď by bola ..ja si to už nepamätám 😀
@marfikchov Existuje obnova sľubov.
@natalym hej, ale len v cirkevnom ponímaní
@maminuska no veď aj ten môj už chcel plodiť veľmi skoro na môj vkus, aj ženiť sa hneď chcel, ja neviem, asi mu tikali biologické hodiny alebo čo, alebo sa bál, že mu utečiem. Ale mne sa rátalo u neho, že sa postavil ku všetkému ako chlap a bral ma so všetkým, aj so svadbou, aj sa hneď začal starať o rodinu, žiadne moje a tvoje, všetko bolo hneď naše. Taký echt chlapský prístup. Minule mi povedal veľmi romantické vyznanie (asi typ ako ten tvoj) že keby mňa nemal, už je dávno na cintoríne 😅 Myslené asi tak, že za slobodna mal katastrofálny životný štýl no jak starý mládenec 😵
@maminuska No teda pekne máš to ako kávu 3 v 1. 😀 😀 😀

@natalym no presne to tak sedí... aj S ani BEZ... len zas výhodu majú tí, ktorí sa už v tej 20tke nájdu ako kompatibilní, ako matka a šrób 😀