Nevera mojej manželky
Dobrý večer...mám 41 rokov a som zo Zvolena.som 8 rokov ženatý a máme dve krásne utešene deti.manželstvo nebolo pre mňa ideálne či dokonalé ale dalo sa.po sexuálnej stránke to bolo veľmi biedne lebo manželka ma odmietala.tento víkend bola manželka na zábave ked si vypila viacej ako mala a podviedla ma.mne sa zrútil svet,všetko čo som si vážil a v čo som veril sa zničilo....neviem čo ďalej.....zvažujem rozvod....manželka sa bráni tým že si nič nepamätá a že jej museli niečo dať do nápoja lebo by to inaksie nespravila.....co robit?ako dalej?mate s tym niekto skusenost?
@libawet a ešte preto že chcela byť len mužova jediná mala pomer s niekým kto síce výborne vyzerá ale o kom vie že je známy frajerkár, sama povedal že si uvedomuje že asi nemal len ju ak som spomínal chlamýdie a podobne že ma ohrozila. Ženy, vy ste švihnuté plemeno. Možno ak by som bol s tebou tak by sa ti nepáčilo že nesedím doma celý čas a nebehám ti len kolo riti ale pre dosť žien je to úľava.
@oldman50plus Sagan je preto najlepší, lebo cyklistika ho baví, nerobí to pre peniaze a ani pre víťazstvá, on sa proste len baví a to, že je zhodou okolností najlepší a vyhráva, je len taký vedľajší bonus ( a prirovnávať sa k Saganovi, hmm, to je teda " silný kafe " ). Ty si povahou, ako som už povedala , typický mačo. Máš rád publikum, si rád stredobodom pozornosti, taký jednoducho si, u Teba tie ovácie nie sú vedľajší bonus, u Teba je to to hlavné, čo očakávaš a prečo to robíš, dokonca to nazývaš svojim koníčkom, to je už čo ? ( ak má muž normálny koníček - čo ja viem, chodí strieľať, hrať šachy, cvičí, hrá futbal... - prečo by mu rozumná žena mala brániť? Chcieť od ženy, aby mi tolerovala, že sa dennodenne chovám ako stred celej galaxie, milujem, keď ma mladé žienky " žerú " a ešte ma za to chválila a schvaľovala mi to, tak to si teda nie celkom zdravý a na rozume. Mám dojem, že už nevieš rozlíšiť, čo je ešte normálne a čo je už cez čiaru ). Ak aj neflirtuješ ako píšeš, tak očakávaš flirt od opačného pohlavia, kde ho vlastne sám nepriamo vyvoláš, aj keď si to už ani neuvedomuješ. Myslím si, že nevieš celkom dobre pochopiť, čo som sa Ti snažila napísať, stále si ideš to svoje. Rozumiem, že zo svojej povahy nikdy nepochopíš, prečo Tvoja žena odišla a vymenila Ťa aj za horšieho možno, len aby mala od Teba pokoj. Miestami mám z Teba aj dojem, že si šovinista, ktorý nemá ženy veľmi v láske a skôr nimi opovrhuje práve preto, čo Ti urobila Tvoja žena, akoby si sa potreboval istým spôsobom ženám mstiť - drsné výrazy na margo žien ( trtkať, priraziť o stenu, zadok vystrčí, rozdá si, švihnuté plemeno, atď...ešte by sa toho u Teba našlo ).
@libawet vidím že nemáš moc rada oldmana 🙂. Poznáš ho aj osobne?
@gabrielkaa zo začiatku sa mi jeho odpovede pozdávali, boli vtipné, mali istú logiku a vtip, no začala som mu dávať otázky ohľadom jeho rozvodu a prečo to jeho ex vlastne urobila, čo bol jej dôvod, pretože všade tvrdí - on nič, on muzikant - nikdy nie je na vine len jedna strana. Postupne odpovedal a z tých jeho odpovedí som si začala skladať o ňom obraz, a toto mi vzniklo. Nepoznám ho osobne, len tu z MK a jeho odpovedí, jeho poznámok na margo žien, jeho vlastných charakteristík seba samého.
@libawet áno tiež som pár odpovedi čítala .... ja som sa ho chcela opýtať ci naozaj podľa neho len manželka spravila chybu ... len som sa k tomu nedostala 😊
@oldman50plus Zhrnme si to. Zbytocne tu filozofujes o tom, co ma a co nema tvoja zena pravo spravit, ona to spravila. Nasla si milenca, miluje ineho. Svojim filozofovanim nic nezmenis. Zmier sa s tym, venuj sa sebe, najdi si aj ty niekoho a bodka. Vela premyslas,skodi ti to 😀
Dali jej nieco do napoja a ona si nic nepamata 😀 😀 To su take detske vyhovorky asi ako usiel mi autobus alebo vcera vecer prsalo.
Uz doma vam to nefungovalo, teraz mala vypite, bola viac uvolneniejsia a vyuzila moznost toho co doma nema alebo jej chyba. Tym to nezlahcujem, iba pisem ako to je. Teraz samozrejme prosi aby ta nestratila, lebo si uvedomuje ze by sa jej mohlo rozpadnut cele manzelstvo. Ale aj tak by som jej uz viac neveril.
@libawet Ak si vezmeš muža ktorý bežne vystupuje v televízii, robia s ním interview v novinách tak nemôžeš čakať že bude z neho puťko domáci. Ja robím niečo čo mám veľmi rád, robím to dobre (stále, aj keď pravda vrchol už mám za sebou, hoci je to hlavne kombinácia inteligencie a skúseností takže do značnej miery pokles prvého kompenzujem druhým) ale pretože je to činnosť ktorú robí veľmi málo ľudi tak zarábať sa na tom nedá. A pretože to mám rád, učím a vlastne sa dá povedať aj "trénujem" mladých ktorí potom oceňujú jednak moju pomoc, jednak ešte stále výkonnosť. Zase nie je to na úkor rodiny, je to nepravidelné ale nie je to asi viac ako hodina ak sa rozpočíta na deň. Moja bývalá mi to ani nikdy nevyčítala, to by možno vadilo tebe keby sme boli spolu ale jej nie. Vadili jej iné veci, napr že som ju furt otravoval so sexom (priznávam, otravoval, lebo som nikdy neotravoval druhú).
@gabrielkaa Bežné hlúposti samozrejme, plno. Určite nie som jednoduchý partner a zrejme vhodný len pre určitú skupinu žien o čom ale vedela dopredu lebo v mladosti som sa tomu venoval postatne viac. Nikdy som ale podľa mňa nespravil nič vážnejšie čo by ospravedlňovalo neveru. V každom vzťahu sú veci ktoré sa nám na druhom nepáčia, takže ak ospravedlňujú neveru vlastne má byť právo neverný každý každému.
@mamulka211 Ale ja mám inú, len kým postavíme dom musím sa stále doma zožierať s ex. A hotové to bude až na budúci rok čiže ešte ma chvíľa očistca čaká. Preto dupem po tých čo mi to stavajú tak až sa za to hanbím, žiadne objektívne príčiny pre zdržanie netolerujem 🙂
@libawet Podľa mna si to trochu nepochopila, oldman už niekde spomínal, že má nejaký špecifický koníček, ktorý nebude menovať, lebo by sme hned vedeli, kto to je, kedže to robí veľmi málo ľudí, žeby sme mohli odhaliť jeho identitu niekde na FB. Takže jeho koníčkom nie je flirtovanie so ženami, ako si si asi ty vydedukovala. Náhodou ja ho rada čítam a samozrejme beriem tie jeho hlášky trochu s rezervou. 😉
@oldman50plus nie tak som to nemyslela. Určite nie. Ja som za to aby sa problémy riešili inak nie neverou. Nepoznám teba ani tvoj vzťah tak nemôžem sa k tomu nejak adekvátne vyjadriť. Myslím ale, keď hovoríš, že nič vážnejšie koli čomu by ta žena opustila nebolo, tak si myslím, že jej city k tebe neboli pravé.
@oldman50plus myslím si, ze každý chlap doma otravuje zenu so sexom. A veľmi záleží od toho, v ktorom obdobi vzťahu to tvojej žene vadilo. Ked to bolo uz vtedy, co prestala mat záujem o teba, to by vadilo asi každej v takejto situácii. No a ako som si tu prečítala tvoju komunikáciu, neverím tomu, ze ty, co si sa prejavil ako človek s nie moc zdravým sebavedomim a určitou dávkou kompenzovaneho komplexu menejcennosti, si nikdy neotravoval druhu so sexom 😀 Tomu neverím. Skôr by som uverila tomu, ze si fyzicky svoju zenu nepodviedol, nakoľko ti ziadna "nedala" 😉 Ospravedlňujem sa dopredu, ak sa mýlim 🙂 Avšak nevychádzala som z toho, aký skutočne si, nakoľko ta nepoznám, ale z toho, co si tu odprezentoval.
@janickacrazy takých "tajných agentov" veru poznám dosť 🙂 Ale aj veľa naivných žien, ktoré im tu akože "skrytú identitu" naozaj žerú 🙂 Som sa teraz ozaj pobavila 😀
@katka577 Samozrejme nemusíš veriť ničomu a dokázať ti to nemôžem ani nechcem bez toho aby som odhalil svoju skutočnú identitu, ale to môžeš spochybňovať každého na anonymnom fóre. Priznávam že fyzicky asi nie som bohvie ako atraktívny, celý život bojujem s nadváhou ale ak si myslíš že za 30 rokov by sa nenašla žiadna čo by nedala tak to by som musel byť na tom ešte horšie ako Shrek, lebo aj ten si našiel Fionu, a to predsa len dúfam že nie som. A len tak prečo si myslíš že mám komplex menejcennosti? Libawet naopak si myslí že moje ego je priveľké a rád som stredom pozornosti a neviem bez toho žiť. Nejako sa dohodnite.
A ešte mi skús povedať akú temnú motiváciu mám na vytvorenie "skrytej identity" inú teda ako že ma hlboko ranila nevera manželky ktorú som veľmi miloval a využil toto fórum na oboznámenie sa s motívami, myslením, následkami a zotavením sa z nich hlavne žien, menej mužov v podobnej alebo opačnej situácii?
@oldman50plus ja sa nepotrebujem dohadovať s "libawet" 🙂 Avšak to tvoje priveľké ego, ktoré libawet spomínala, pokladám za nezdravé sebavedomie, ktorého primárnou príčinou býva práve komplex menejcennosti. Čiže nezdravé sebavedomie tu vystupuje v interakcii s komplexom menejcennosti. Ta skrytá identita bola myslená v úvodzovkách a to si nepochopil dobre, ale to je jedno, aj tak to nebolo písané na margo tvojho príspevku 🙂 a vysvetľovanie by bolo zdĺhavé...Pekný večer prajem 😉
@oldman50plus náhodou Shrek je veľký sympoš 😎
@oldman50plus nepoznáš ma, takže nehodnoť s určitou istotou, čo by som ja robila a čo by mi vadilo, keby som bola s Tebou...a´propos - s Tebou by som nebola, medzi nami je minimálne 20 ročný rozdiel, čo je pre mňa priveľa, si pre mňa skrátka starý, a to nemyslím nič v zlom....ak si dobre čítal moje komenty, nikde som nepísala, že mi mužove koníčky vadia, takže neviem, z čoho to stále vyvodzuješ? Tvoj koníček ( z Tvojich slov som asi nesprávne pochopila, že je to hlavne isté " mačovstvo " - @janickacrazy....aj keď si myslím, že som trafila, ale dobre...) - prečo teda Tvoja exmanželka nepodporovala? Ak by to bolo čosi normálne, rozumné a ešte Ti aj svedčilo ku zdraviu, tak len nie celkom rozumná žena by ho nepodporovala...ak sa k tomu nechceš vyjadriť, tak to normálny koníček nebol....myslím si, že na komunite MK si už dlhšie, ani tento čas Ti stále nestačil na oboznámenie sa s rozmýšľaním žien? Myslím si, že si tu preto, lebo určité typy žien Ti tu veľmi fandia, čo kvituješ a tiež určitým spôsobom zdvíha Tvoje ego ( aj na správnych miestach 🙂 ) a možno si tu aj preto, aby si práve tie ženy mohol istým spôsobom aj urážať - istými hrubými slovnými zvratmi, čo zasa nasvedčuje Tvojmu šovinizmu - to je aj odpoveď na Tvoju otázku pre @katka577.
@oldman50plus nepotrebujeme sa tu s @katka577 dohadovať, presne viem, čo chcela povedať, to nevieš len Ty alebo sa tváriš, že nerozumieš. Ak aj trpíš menejcennosťou - tým svojim " mačovstvom " si to kompenzuješ, ( to je podobný prípad, ako keď je niekto doma " pod papučou ", vonku a mimo domov je to ohromný frajer - kompenzuje si to, nahrádza - čo nemôže byť doma, je vonku ), a ako píšeš - nie si bohvieako atraktívny - svojim vystupovaním pred širokým auditóriom ( ako často zvykneš písať ), v TV, v médiách....opäť si len nahrádzaš, kompenzuješ to, čo nemáš vo svojom vzhľade - to je prípad napr. Belmonda - svojim vstupovaním, predvádzaním sa vyzeral byť vlastne pekný a príťažlivý, pri tom bol škaredý ako noc.
@libawet noc je nahodou krasna 🙂
😀 ako téma bola nevera manželky.. A niekoľko dní sa tu rieši @oldman50plus
Asi by si si mal založiť vlastnú tému, sa o sebe a svojom manželstve dozvieš vecí 😉
@libawet No je možné, že máš pravdu, ale aj tak muži v podstate nemusia byť pekní, stačí, ked sú sympatickí, alebo niektorí majú fakt takú charizmu, že sa ženám páčia, aj ked fakt nie sú nejakí super fešáci. Mne sa napr. vobec nepáčia takí nadupaní mačovia. 😀
@janickacrazy ten oldman je nadupaný mačo, ale nie výzorom 🙂....
@libawet Chápem, ale ja som mala na mysli čisto výzor v tom predchádzajúcom príspevku.
@janickacrazy ja viem, to bola skôr taká mierne ironická poznámka 🙂
@libawet Jáj, asi mi dačo nedoplo.

@libawet Vidíš, a ja som si prakticky istý že máš nesprávny názor. Menej flirtujúceho jedinca ako ja by si už ťažko hľadala, pretože neflirtujem vôbec, voči ženám som skôr plachejší, aspoň v mladších rokoch som určite bol. Pretože ale som "šampión" v niečom čo robí aj pár desiatok žien zopár ich na mňa ten "zadok vystrčí" len preto, že to robím dobre a ony to vedia posúdiť (ak by ste sa na to dívali neviete ani povedať výsledok, to musíte skúsiť), Myslíte si že náš cyklistický šampión súťaží pre obdiv miliónov žien ktorý má? Má ho práve preto lebo je šampión a som si istý že by to robil aj a vyhrával aj vtedy, keby tam nebol žiadny finančný aspekt ako je to u mňa. Žena nemá právo brániť mužovi v koníčkoch ani na ten koníček žiarliť. Ako žena bola moja jediná a ona to vie, ani mi to nikdy nevyčítala a to mi vyhodila aj úplné kraviny typu nechávania drobností vo vreckách toho čo hodím do prádla).