Nevera môjho otca
Potrebujem poradit pretoze naozaj neviem co mam robit. Moja mamina zistila, ze ju moj otec podvadza. Rozhodla sa ze mu, ze o tom vie nepovie a tu je ten problem. Mamina je hrozne utrapena, ja sa ju snazim presvedcit aby ho konfrontovala, ze sa jej potom ulavi ale ona sa boji. Ma vyse 50 rokov a zdravotne problemy a boji sa co s nou bude. Mamina jeho milenku pozna a poznam ju aj ja z videnia. Na otca som strasne nahnevana, citim velky smutok a sklamanie. Mam 100 chuti mu to vykricat do ksichtu ale zaroven viem ze by som sa do toho nemala starat. Ako jej mam pomoct aby sa netrapila, hneva ma ta nespravodlivost, ze ony dvaja si uzivaju a moja mama sa trapi. Chcem uz tuto ich frasku konecne ukoncit.
@misko66 A co Ta pri nom este drzi? Co je posledny na svete? Bol som dnes v meste a vsade kopec muzov .. .
Daj ziadost o rozvod, prestahuj sa niekde na Gibraltar, najdi si tam peknu brigadu v restike, pekne byvanie s izbickou s vyhladom na more a miesto samovrazdy budes kazdy vecer popijat mojito.
Ak mu pomahas s podnikanim, tak si urcite vies zalozit aj viest vlastnu firmu. Know how na to asi mas ...
@majkeel tak toto je dobry napad. Diky.Vždy som chcela ist k moru pozerať do zapadu slnka a dať si aj to mochito
Super
Takže treba začat planovať.Ja som to sice chcela až na dochodku ale čo možeš urobiť dnes, neodkladaj na zajtra !!!
@kvetinka75 ja si naopak myslim, ze autorku je do toho a teda poriadne vela,,,,,keby sa nieco taketo dialo u nas urcite by som sa do toho starala,,, citim sa byt 100% sucastou ich manzelskeho zvazku, ved akakolvek zmena v rodine sa tyka vsetkych clenov rodiny,,,urcite mas pravo to vytmavit aj otcovi, ak by mama nemala silu, ci chut....neviem, asi zalezi od vztahov v rodine,., ale podla mna mas plne pravo povedat svoj nazor obom rodicom na takuto zasadnu vec.....
@karolinakr Jasne ze mojito na plazi je najlepsia vec na svete. Lepsia vec je uz len par mesiacov na plazi s mojitom. ;)
@katty2012 bola som v situacii autorky- a aj ked je zena atraktivna aj v 50tke, bohuzial nema rovnaku startovaciu drahu ako chlap v 50tke. Ci sa to niekomu paci alebo nie, zeny a muzi nie su rovnaki a ani nikdy nebudu - to nie je o schopnosti ci gramotnosti ci rovnocennosti.To je o prirode a tu neoklameme- chlap a zena su rozdielny. Chlap 50tnik si v klidku leharo zalozi novu rodinu takpovediac od piky. Zena nie- je v alebo po prechode a povedzme si uprimne v tomto veku bud chlapom sviha a behaju za mladsimi modelmi, alebo su pri svojej pravoplatnej zene alebo umieraju. Nehovorim, ze sa nenajdu pary, ktore sa daju dokopy v tak neskorom veku, ale je to skor vynimka ci rarita ako pravidelnost. A tak zene neostava ani nic ine ako vyplnit svoj zivot konickami a detmi a podobnymi vecami, ak sa nechce pochovat za ziva truchlenim za tym, co bolo...
@midka nazor si povedat moze ale vyriesit si to musia oni dvaja
@vevesh ano, rozumiem co myslis, ale to, ze si zena nezalozi komplet novu rodinu v 50 tke vnimam ako jej plus oproti chlapovi, ktory potom sedivie, lebo namiesto oddychu a zabavy chodi s kocikom, a potom zisti, ze to nie je zrovna to, co mu v zrelom veku chyba. potom zacne prezivat dalsiu krizu. a zena? ta ma tiez k dispozicii vsetky moznosti sveta. snivam? mozno, ale stale nemozem suhlasit s tym, ze zena nema tie iste moznosti ako chlap. ma, a dokonca lepsie, pretoze spravidla nereaguje tak pudovo a hormonalne. ide len o to, za aku sama seba povazuje. podla toho sa aj prejavuje a podla toho si aj riadi osud.
Veelmi drzim palce nech sa to všetko vyrieši vo vas prospech❤️
@katty2012 ono sranda je, že ja furt každemu nukam chlapa, pritom v našej brane žiju 4 ženy bez chlapa, v rodine atd ovdovene a absolutne si toho chlapa nehladaju.Niekedy mam pocit, že aj kvitnu.To je len taka utkvela predstava, že žena bez muža skončila a ma sa ísť zahrabat.
@katty2012 to je uhol pohladu- "nasa generacia" zien ma tu slobodu. Predchadzajuca (dnesne 50-60ky+) zvacsa nie, kedze drviva vacsina z nich nie je na tom financne dobre vdaka systemu, aky bol a
a tym padom nemaju tie moznosti. A myslim si, ze vela zien aj z nasej generacie, kde rozchody, rozvody a volne vztahy su in, nebudu tak dobre na tom, aby si uzivali bez chlapa. A aj myslienkami tieto starsie zeny nie su velmi nastavene na uzivanie si, kedze je to starsia generacia a v tom veku sa to uz nehodi, niektore su dost zrobene. Co som zazila bolo skor, ze drviva vacsina nemala na vyber a "nejako sa uz zariadila" v ich zivote bez chlapa, co uz mali robit...