Nevera môjho partnera
Mam problem,ktorý ma z vnútra zožiera. Ide o neveru môjho partnera.
Mám tušenie a veľké,že niečo nie je v poriadku v našom vzťahu.
Už to nie je ako predtým. Dosť často sa mi stáva,že partner piše
sms,čo vysvetľuje tým,že hrá hry na mobile. Chcela by som od vás radu,či
sa dá požiadať o podrobný výpis sms u mobilneho operatora,
bez toho aby o tom partner vedel. Poradte mi prosìm,či sa to nejak
dá zistit.....on to zapiera
že ma klame a ja sa idem z tej neistoty zblázniť.
Potrebovala by som to vediet,len pre svoj vnutorný pokoj
lebo som toho názoru,že ked nemiluješ- nerieš.
Však sme dospeli,tak prečo klamať.
Ja som za ùprimnosť,no on sa stále vykrúca a ja sa idem z toho
zblázniť. Aj ked ho lubim,nechcem žiť v klamstve.
😭
@laskavocka Môj muž nenosí obrúčku. Ani ja nie.
Výpis ti nedá nikto bez jeho zvolenia...Ci je správne zobrat mu telefon... pozret si to,neviem,ak by som mala tušáka,urobila by som všetko preto,aby som sa to dozvedela.
Niektorí by pomali ukamenovali zenu zato,že chce vediet pravdu,ked tam nič nemá s nikým si nepiste teleon aj správy ti ukaze v sekunde.
je genialny.... je to clovek ktorý vsetko velmi dobre obkeca a este aj s teba urobi debila,že normalne rozmýšlaš že či to nie je tak ako on tvrdi
lebo skrýva mobil a vypina si zvuk predomnou...
ked sme spolu zacinali stale mi vypisoval sms a teraz max rano a vecer...
velmi sa zmenil
ale nechce mi povedat sorry mam inu
nekukla sak ho skrýva...
vsak toto nechapem,načo som mu ja ked oblbuje ine...
alebo ma este napadlo,že možno ja som pre neho taka "hlavna" a ostatne ma len na hranie,...
netusim, neviem sa z neho vysomarit
@ivka585 normalne ako keby pises o mojom....obkeca vsetko a vzdy som ja ta strasne ziarliva a kontrolujem ho...je aj pol dna prec a ja mu nezavolam ze kde je...tak nechapem ako som ziarliva...zato ze ho poprosim aby si zapol zvonenie na smsky?...ma bloknuty telefon cize sa mu tam nijak nedostanem....aj mna to trapi ani nevies ako....poriadne nespavam v noci a to co citim v srdci je dost tazke opisat....moj chlap ma dar je to herec prveho stupna...vykruti sa zo vsetkeho a prekruti proti mne...ked ideme niekde prihovori sa cudzej zene a usmievka sa...ja som to nikdy nespravila on uz x krat...pozna strasne vela zien...kazdej druhej sa zdravi a asi zo 10ich ma bloknutych na fb...lubim ho a nedokazem ho poslat prec...raz som mu dvojmesacnu neveru odpustila tvrdil ze to bol najväcsi omyl jeho zivota...je to uz zo tri mesiace ale uz to nieje ako predtym...stale mam podozrenia ze to nebola jedina ☹ 😓
@bambulka050184 presne tak ako pises.... tak sa sprava aj on...
ma v sebe sarm ktorému zeny nevedia odolat...
a fb ani nespominam....
lajkuju mu a idu sa zblaznit
a presne tiez vsetko prekruti proti mne
Ja som mala mm to iste.zablokovany telefon tichy ton a hranie hry.nakoniec som zistila heslo a nasla som tam sms a ako ju vozil do roboty.tvrdil ze s nou nic nemal tak som jej zavolala a odvtedy je pokoj. A jemu som povedala ze o tom viem a ked neskonci s tymi sms tak sa rozvediem.
@laskavocka kuratenko moje nadrzane, uz si nasla kde mal doktorenko opretu svoju hrdzavu kolobezku cez Vianoce?
A ked ti budem nabudúce chybat, staci natukat toto: @zita19 Dolecim jak na konu. S tebou si taaak rada pohrkutam o zmensenej vagine a nadpriemerne obdarenom doktorovi s nádychom luxusu a hrdzavou kolobezkou...
@ivivaiveta @ena70
keby som byva vjedzeua, ze jej chbam, dojdzem.. Takto som to prepasla
@ivka585 ahoj proste to skus neriesit a mozno to vyplava samo na povrch len to treba vypustit z hlavy... moj robil to iste len ja som zistila s kym si vypisuje a co a nebolo to nic pekne ale porozpravali sme sa o tom a zistila som ze to bola moja vina ze si s nimi vypisoval tak som zmenila spravanie a od vtedy uz telefon neskryva a je vsetko ok..... poviem ti len tolko vobec nemusi ist o neveru....

@ivka585 ano potrebovala 😯 a normalne mi je do placu ake komentare sem niektory davate...ked niekto lubi je strasne tažke sa ho vzdat...mozno keby ste to zazili vedeli by ste...chcem vediet isto ci ma podvadza a ci to nieje len v mojej hlave...trapim sa no nechcem opustit cloveka ktory je ku mne velmi dobry aj napriek tomu ze mam predtuchu..... a vy si tu srandicky podaktory robite