icon

Nevera môjho partnera

ivka585
7. jún 2014

Mam problem,ktorý ma z vnútra zožiera. Ide o neveru môjho partnera.
Mám tušenie a veľké,že niečo nie je v poriadku v našom vzťahu.
Už to nie je ako predtým. Dosť často sa mi stáva,že partner piše
sms,čo vysvetľuje tým,že hrá hry na mobile. Chcela by som od vás radu,či
sa dá požiadať o podrobný výpis sms u mobilneho operatora,
bez toho aby o tom partner vedel. Poradte mi prosìm,či sa to nejak
dá zistit.....on to zapiera
že ma klame a ja sa idem z tej neistoty zblázniť.
Potrebovala by som to vediet,len pre svoj vnutorný pokoj

lebo som toho názoru,že ked nemiluješ- nerieš.
Však sme dospeli,tak prečo klamať.
Ja som za ùprimnosť,no on sa stále vykrúca a ja sa idem z toho
zblázniť. Aj ked ho lubim,nechcem žiť v klamstve.

zita19
2. jan 2015

@ena70 niekde na tej strane zaciname o hrdzavej kolobezke...
Zmensenu vaginu spominala asi v oktobri a obdareného doktora asi mesiac pred hrdzavou kolobezkou... Nasla som v co som si odkladala linky na jej temy aj s mojimi poznámkami. Asi si budem musiet na nu spravit zalozku 😀 😀 😀 😀 Ale to nie su vsetky, len tie uzasTne 😉
ttp://https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ako-zatocit-s-manzelovou-milenkou/
staremu nestoji, mlady je vykonny a chrumkavy
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/su-ludia-ktori-nenosia-znackove-oblecenie/
uz sa naucila chodit v tych znackovych boteckach?
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/mam-sa-obavat-ze-ma-podvadza/
utesitelka zenatych chlapov so sexualnou podvyzivou

ena70
2. jan 2015

@zita19 no pobavila som sa na tej kolobezke....to je sila ze si to takto odkladas 🙂 ale citanie je to bohovske.... 🙂 ako citanie bohovske fakt, len chuda dievcina...riadne sa debata odklonila od riesenia jej problemu 😎 .... myslim ze skor laskavocka by si mala odkladat kde co napisala....vsak to da zdravy rozum ze ak je na nejakom pobyte,tak nebude sediet a vypisovat na MK 😀 😀 😀 😀 ...to je fakt ze "iny" exemplar 🙂

zita19
2. jan 2015

@ena70 no analytik sa nezaprie... ITckar je diagnoza 😀 😀 😀
Ale toto je jediny pripad co som si linky ukladala. Vyslovene kvôli tomu aby som jej dokazala, ze vymysla... Inac na capiny cas nemam.

spageta1
2. jan 2015

@ivka585 ja robim u mobilneho operatora, nikto ti vypis bez jeho suhlasu neda ak nie je cislo pisane na teba.

ena70
2. jan 2015

@zita19 tak ty si analytik ITckar? sikovnica 😀 😀

ena70
2. jan 2015

@zita19 a este aj tusim z mojej oblubenej casti slovenska 😀 😀 😀 ta ňe? či?

ena70
2. jan 2015

@zita19 a ešte aj tušim z mojej oblubenej časti slovenska 😀 😀 😀 ta ňe? či?

zita19
2. jan 2015

@ena70 ta hej 😀

slnecnica174
2. jan 2015

@ivka585 Ahoj, pozerala som, ze si zacala tuto diskusiu uz pred pol rokom, to si stale este na tom istom? Myslim, este si sa mu nepozrela do toho mobilu? Ved hadam si ho so sebou neberie do sprchy a na zachod? 😲

17alexis
2. jan 2015

@spageta1 ja som dávnejšie robila pre mobilného operátora na call centre a líderka nám hovorila, že sa stalo, že na pobočke poskytla podrobný výpis pracovníčka svojej kamoške, ktorá mala pocit, že manžel má milenku. Podozrenie sa potvrdilo, ale aj s tou zamestnankyňou to bola celkom showka. Asi to bola veľmi obetavá kamoška, keď aj o miesto prišla. 😀

bambulka050184
3. jan 2015

Takze pravdu sa nedozviem cez mobil 😓

ivka585
autor
3. jan 2015

@slnecnica174 vsade ho berie zo sebou

natalym
3. jan 2015

@ivka585 Tak sa tým netráp. Ver, že za rok by si na to určite prišla.

slnecnica174
3. jan 2015

@ivka585 Ja odpadnem:( Ma ho zamknuty? Cize nejaky password?

timea7
3. jan 2015

@ena70
@zita19 baby ja z vás umrem, už aj ja pucujem monitor.....a to ešte prázdniny trvajú....len je smutné, keď tu perlí dospelá žena na úrovni 12-ročného decka a ešte mi dávala rozumy....stále mi vŕtalo v hlave, kde som sa s nickom, za ktorým sa skrýva IQ vypnutej automatickej práčky, stretla a našla som!!!!!!

timea7
3. jan 2015

@ivka585
@bambulka050184 ale k téme, baby, chápem, keď niekoho ľúbite viac ako seba, že sa snažíte mu všetko odpustiť, ale skúste mať rada každá aj sama seba, aspoň trošku a uvidíte vašich parterov v inom svetle. Alebo si predstavte vašu dcéru, že raz príde s takýmto problémom, čo by ste jej radili?

ena70
3. jan 2015

@timea7 a mrkni si naše šplechy v téme "nedosahujem orgazmus"...to je tiež na pucovanie monitora 🙂.... a čo si zistila nad tou vypnutou práčkou? že chlap?

bambulka050184
4. jan 2015

@timea7 aby ho poslala kade lahsie...len ono sa lahko radi ako kona ...vies nezazila si to niesi v nasej kozi tak mozno preto nas nechapes...hadam cas ukaze ci sme roky zivota venovali chlapovi ktory si to nezasluzil alebo sme sa mylili...ja len dufam ze sme sa mylili ☹

timea7
4. jan 2015

@bambulka050184 v tvojej koži naozaj nie som, ale zažiť som to zažila, rozvod po 17 rokoch a môžem ti povedať, že to je jedna z najlepších vecí, ktoré som v živote urobila. Nie som za to, aby sa manželia rozvádzali, alebo partneri rozchádzali pre každú hlúposť, ale žiť s niekým, kto si robí z manželstva zábavný podnik a zo mňa dobrý deň, tak to teda nie.

ivka585
autor
4. jan 2015

@timea7 ked si to zažila porad mi prosim ako sa od takého muža odputat....
nedokažem to stale ma opat namota
raz do mesiaca sa tak pohádame ze uz myslim že je koniec a potom zas sa dame do kopy.... a to sme dospelý ludia...
nechapem nasmu vztahu

timea7
4. jan 2015

@ivka585 dôležité je si uvedomiť svoju cenu. Naozaj som taká chudera, aby so mnou nejaký muž zametal? Je posledný na zemeguli? Nezamieňam si náhodou lásku a jeho záujem o mňa za zvyk a strach zo samoty? Je život bez muža naozaj takou tragédiou? Keď si pravdivo odpovieš na tieto otázky, tak začneš mať jasno v tom, čo naozaj chceš, možno by ti pomohol nájsť odpoveď psychológ. V prvom rade musíš mať jasno v tom, či naozaj chceš od neho odísť, alebo ti vyhovuje to, že sa raz za mesiac pohádate a potom si jeho udobrovanie a namotávanie zamieňaš za jeho záujem o teba. Čo tak poobzerať sa po iných mužoch v okolí, nemyslím vhupnúť do iného vzťahu, to vôbec nie, len všímať si ich správanie k svojím partnerkám.

timea7
4. jan 2015

@ivka585 inak, ak dobre počítam, zabila si sedem mesiacov zožieraním sa, či si tvoj priateľ píše s inými ženami, či ťa podvádza a pod. Mňa na tvojom mieste by absolútne nezaujímalo, akým spôsobom sa dostanem po jeho výpis z mobilu, ani to, či si píše a stretáva sa s inými ženami, lebo muž, ktorý hrá na mobile hry a skrýva mobil predo mnou, u mňa nie je mužom, ale nevyzretým sopliakom. Zabila si sedem mesiacov umáraním sa, aby si získala dôkaz. A na čo, prosím ťa? Keby sa ti aj podarilo prečítať niektoré jeho SMS adresované iným ženám, tak som si na 100% istá, že by ťa presvedčil, že ich nepísal on. Opakujem, že zabíjaš čas s tĺkom, o ktorého by väčšina z nás ani nezavadila. Ty sa musíš pekelne nudiť, keď si týmto vypĺňaš voľný čas. Nešportuješ? Nečítaš? Nechodiš do kina? Na výlety? Nezaoberáš sa hudbou, maľovaním, šitím....? Vieš ako úžasne by vedeli využiť sedem mesiacov života ľudia, ktorí majú nevyliečiteľnú chorobu a ostáva im oveľa menej času ako sedem mesiacov? Ak máš menej ako 18, tak to ešte chápem, ak viac, tak si takého sukničkára zaslúžiš, lebo si sama sebe stanovila takú cenu, že na lepšieho nemáš.

simculllka
5. jan 2015

@ivka585 vies co, mna dvaja moji frajeri podviedli v minulosti a teraz, ked mam muza, tak mu nemozem vytknut nic zle.Ale niekedy ked sa mi nieco nezda( a vo vsetkych pripadoch som zatial bola iba paranoidna), tak dojdem za nim a narovinu sa ho spytam, ze co riesi, s kym si pise a tak. A keby mi to nedalo, naozaj by som bola schopna si vypytat od neho ten mobil, nech mi ukaze, ake konkretne hry hra tak...ja mam s tym velmi zle skusenosti, ked je clovek pasivny voci takymto veciam..ok, nehovorim, ze ziarlivost je dobra a mozno to aj niekedy prehanam, ale naucili ma to len skusenosti. Inak, ja som to aj mojmu muzovi povedala, preco som niekedy taka( tie skusenosti) a poviem mu vzdy, ze radsej sa ho narovinu vsetko spytam, ako by som to mala v sebe dusit cele dni, to by som sa zblaznila. A je klud 🙂

linda77
15. jan 2015

Ahojte...
ano hrabat v mobile sa nema,ale byt neverny to je akoze ok??? Zazila som nieco podobne len nedavno a moj nazor je,ze ak je clovek verny ak nema za sebou ziadne klamstva v pohode si mobil polozi na stol tak ako my vsetci...
Bola som stale som uz ani neviem s partnerom 2,5 roka je to komplikovane nevie co chce aj ked uz ma 41... ☹ uz som si aj x krat povedala,ze to nema vyznam no nejak sa nedokazem odputat...teraz cez sviatky sme dokonca stravili par dni na chate s priatelmi (jeho priatelmi)a detmi a tak...pisal si videla som,ze stale nieco robi na mobile a kedze uz aj v minulosti som si precitala nejake spravicky bola som presvedcena,ze si s niekym zasa pise...(snazila som sa mu verit no) ked nechal mobil na stole pozrela som sa,ved vo vztahu by nemali byt tajnosti...to co som zistila...no myslela som,ze sa mi to iba sniva 😢
Pisal ako mu chyba ako sa na nu tesi a ona mu pisala o super orgazmoch ...a to vsetko sa malo odohrat asi len den dva predtym ako sme isli na spolocnu dovolenku...
Zachovala som chladnu hlavu a povedala mu o tom az ked sme sa vratili domov...bola nedela a v pondelok som mu o tom napisala...nechcel sa priznat,ale potom ved to bolo jasne priznal vsetko este to aj zlahcoval...povedal,ze ked mi povie,ze sa to stalo raz ci mu uverim...no potom mi napisala ta jeho cica,ze este aj v nedelu,ked sme prisli z chaty si to parkrat rozdali...v tu chvilu sa mi zrutil svet...ako je toho clovek schopny??? ☹ Teraz za mnou chodi prosi o odpustenie no aj tak sa nas vztah nikam zatial neposunul a uz ani neposunie...len ma to strasne ponizilo a ranilo...
Takze mila @ivka585 karty na stol ak nema tajnosti nech ti telefon ukaze ved je to len telefon...viac by malo zalezat na ludoch vztahoch a laske ...

oldman50plus
15. jan 2015

@linda77 Ja s tebou súhlasím. Pretože ale s tým mám dosť svojich skúseností aj keď v opačnom garde tak ti poviem:
1. Neverný partner ktorému nie je všetko jedno a chce ostať vo vzťahu s tebou okamžite všetko maže. Po každom hovore alebo SMS vymaže
2. Ak sa opýtaš, bude klamať, prisahať že to nie je pravda, obviňovať ťa zo žiarlivosti, dokonca si vymyslí že máš ty s niekým niečo aby odvrátil pozornosť.
3 Telefón neostane ani sekundu bez dozoru a bude chránený heslom.

A teraz ak vidíš že niekam niečo posiela a povieš že to chceš vidieť a on povie že nie, že svoje súkromie je mu nadovšetko tak čo? Odídeš zo vzťahu? Je aj zopár takých čo sú verní a to súkromie si skutočne cenia nad vzťah.
Takže u inteligentného partnera ktorý sa bojí odhalenia Ti to nepomôže. Ja som musel nasadiť techniku za ktorú by sa nehanbila ani slovenská informačná služba aby som zistil pravdu a stálo ma to teda hodne času -- a to som v tejto oblasti dobre kovaný a prevaha vedomostí je na mojej strane. Pokiaľ chce technicky slabší jedinec dobehnúť toho podkutejšieho tak má malé šance, musí pomôcť náhoda.

Povedal by som že tomu tvojmu bol vzťah s tebou v tom momente u prdele a tešil sa na "superorgazmy". Ale niečo tam zaškrípalo tak sa vracia. Ja teda nie som veľkým priaznivcom rozbíjania vzťahov bez rozmyslenia ale toto by som nerozchodil.

linda77
15. jan 2015

@oldman50plus
super si to napisal...vies ja som zastancom dovery a neznasam klamstvo! A nikdy by som to neurobila respektujem sukromie, pokial ale nieje dovera nejakym sposobom nastrbena...
Mam za sebou jedno zle manzelstvo a dokazala som ist dalej no a clovek sa snazi po tom vsetkom nezanevriez na chlapov a teraz toto...ano myslela som,ze to nezozdycham a hlavne mam toho plnu hlavu co je najhorsie!
Neviem ci po tomto este clovek moze niekomu verit ☹
mrzi ma,ze si tiez nieco take zazil...

oldman50plus
15. jan 2015

@linda77 Linda, ani ja neznášam klamstvo.Chápem že sa človek zamiluje do niekoho iného ale má mu to čestne povedať a prijať dôsledky ktoré to prinesie. Ja som žene veril tak že ma mohla podvádzať tak 3-10 rokov (presne to nebudem vedieť nikdy vlastne načo), bol som chvíľu úplne na dne ale paradoxne veľmi rýchlo (toto asi mužom ide jednoduchšie) som si našiel niekoho s ktorým sa mi zdá vytvára lepší vzťah ako bolo moje 30ročné manželstvo. Teda minimálne po sexuálnej a intelektuálnej stránke je to s tou druhou (nemôžem napísať novou lebo v skutočnosti je trochu staršia ako žena) 10:0 len variť poriadne nevie tak sa snažím zdokonaliť ja 😀
Skús sa z toho dostať a dúfam že nájdeš niekoho s ktorým to už bude fajn. A nemysli že všetci chlapi sú neverní ako niektoré prispievateľky tu. Ten dojem vzniká len preto že ak sa to nejakej stane okamžite sa zaregistruje a posťažuje tu na MK. Je aj prakticky rovnaké množstvo neverných žien veď s kým inak by tí muži tie nevery páchali 😀

linda77
15. jan 2015

@oldman50plus
stale verim na nieco skutocne 🙂 a inak tvrdil mi,ze to bola len nahoda,ze ju stretol niekde na zurke a ze to trva len chvilku...myslim,ze uz je to jedno,nechcem na to mysliet 🙂
drzim palce a mas uplnu pravdu...

PS: ked si spokojny s partnerkou myslim,ze jej prepacis to varenie...niekto je dobry v tom niekto v inom 🙂 😎

adri266
15. jan 2015

@oldman50plus nie nie, nemas pravdu, kedze chlapi su neverni aj so zenami, ktore si nechavaju za take sluzby platit 😉

oldman50plus
15. jan 2015

@adri266 napísal som prakticky rovnaké a neverila by si ako relatívne málo mužov za sex v živote platilo. Poznám len pár. Nájdem ti štúdiu kde je to myslím 15% v náš neprospech. Pätina hore dole to nie je principiálny rozdiel.
Inak a dnes sú aj ženy neverné s mužmi ktorí si za to prakticky nechávajú platiť (môj slobodný ešte študujúci synovec práve má pomer so ženatou bankovou menežerkou ktorá je presne 17 rokov staršia ako on aj keď uznávam že je to teda kus - akurát tak pre mňa), rodinu ide rozdrapiť no a chlapec sa má dobre, že mu sestra prestala dávať vreckové mu nejako nevadí.