icon

Nevera v našom vzťahu. Ako ďalej?

hammova
28. aug 2014

Ahojte, som tu nová. Dnes ked som na internete hladala informácie o nevere v partnerstve, tak ma to vždy vyhodilo sem na Modrý koník.
S priateľom sme spolu niečo cez rok a pol, obaja máme 33 rokov. Bývame spolu v jednom byte 7 mesiacov. Môj priateľ je vysoko postavený muž, má dobré finančné zázemie a je veľmi príťažlivý a pohladný. Pracuje často mimo miesta bydliska a tu je chyba. Až príliš moc často v poslednej dobe. Nechcela som najprv veriť čo sa deje v našom vzťahu, ale postupom času som zisťovala (cca tri mesiace), že má milenku. A teraz to mám už aj potvrdené ☹ Najprv to začalo schovávaním mobilu, dal si aj heslo na odblokovanie telefonu, čo nikdy predtým nemal. Začal si často prať svoje oblečenie. Ked bol v práci cez deň vždy mi zvykol zavolať, ako sa mám, ako ide práca, ako sa na mna teší. Zničoho nič to skončilo, prestal mi volať zo dna na deň. Teraz sme plánovali cez leto dovolenku a jemu sa zrazu nechcelo ísť. že on má veľa práce a nemôže si nájsť čas. často mu pípajú v mobile sms a tie tajné telefonaty ma privadzaju do zurovosti. Prestal somnou spávať asi tak pred mesiacom. A už to mi bolo zvláštne. Zistila som si že má nick na pokeci (on odbehol za kamarátom, ale zabudol sa s pokecu na notebooku odhlásiť). Moja ženská zvedavosť mi nedala. no čo ja som tam všetko našla ☹ Plakala som ako malé dieťa. On sa jej priznal že má mna, že má priateľku, ale napísal jej že máme spolu iba "kamarátsky vzťah" no jej veľa nechýbalo k tomu a už sa aj stretli. Bolo tam napísané všetko ohladom stretnutie, dokonca si aj FB kontakt vymenili. Ako uznávam tá žena je krásna a mladá asi 25 rokov má dokonca má dieťa, ale to môjmu starému asi nevadí. No nie asi ale určite! Dalšia vec je že pred nedávnom musel ísť k urologovi a videla som jeho lek. zápis, kde sa lekárovi priznal že mal okrem stálej partnerky aj inú sexuálnu partnerku. Našťastie nič nemal, ani od nej nič nechytil, mal iba niečo s mechurom. Ale tam sa mi to potvdrilo na 100%. Je ku mne zvláštny, ani nie odmeraný, ale zvláštny. Iný ako bol predtým. Ja by som to aj chcela zachrániť, ale neviem ako. čo dalej. A ked vidím čo jej píše a to som ešte sms nečítala, tak mi je smutno. Mna tak nikdy neoslovil ako ju, mne také veci ako jej nikdy nepísal. Ja som sním plánovala budúcnosť. Teda obaja sme plánovali Spoločnú buducnosť. a Teraz toto??? Dá sa to vôbec ešte zachrániť, je možné že mu iba preplo, že má skrat a dokáže stým prestať?? A on ešte nevie otom že som mu na to prišla, a neviem či mám odvahu mu to povedať. Poradte mi prosím ako dalej. Dakujem za každú cennú radu

sibare
29. aug 2014

@hammova Co robis zle? Nevyhladavas rovnaky typ muzov, napriek tomu sa vsetci spravaju rovnako. Je mozne, ze nespravne identifikujes ich postoj k nevere. Mas dojem, ze ICH nevera, je dosledkom toho, ze TY robis nieco nespravne. S velkou pravdepodobnostou aj oni takto vnimaju vlastnu potencialnu neveru. A tym ju vlastne legitimizuju a ospravedlnuju. Som neverny, lebo som nespokojny vo vztahu.
Byt verny je osobne rozhodnutie. Rozhodnutie budem verny bez podmienok, teda aj ked budem mat vo vztahu problemy. Hladaj muzov s tymto postojom a nauc sa ho identifikovat. Lebo ak sa niekto vo vztahu neciti dobre, alebo ho nenaplna, ma moznost to riesit x sposobmi a nie neverou.

adri266
29. aug 2014

@hammova nuz, ako sme Ti pisali, Ty nerobis nic zle. Ale spravis velku chybu, ak sa rozhodnes, ze budes dalej s takym clovekom, ak mu budes tolerovat bokovky, milenky, jednorazovky.
Lebo raz Ta moze nakazit.
Aj vase deti.
Lebo vasim detom das super v uvodzovkach priklad do ich zivota. Budu si mysliet, ze je to ok, mat takyto vztah.
Lebo Ty sa budes trapit tak, ze dostanes z toho depku. A to sa nekonci dobre. Alebo sa z Teba stane alkoholik. Alebo ho sama zacnes podvadzat.
Neviem, ale myslim si, ze v Tvojej situaccii neexistuje stastny koniec pribehu, ak sa rozhodnes ostat s nim a neriesit jeho. Nie seba. Ty si ok. On je ten zly.

hammova
autor
29. aug 2014

Také písanice že som nevyzreté dieťa. Jááááj bože!!!!! ešte raz opakujem ak nemá niekto k téme čo povedať nech sa zdrží tupých a to doslova Tupých komentárov. Ja som Hladala pomoc, odpoved, chcela som sa svami tu poradiť. Sama nejak som cítila že tá iskra vo vzťahu vypršala príliš rýchlo. Všetko sa to začalo ked sme začali spoločne žiť v jednom byte. Zdá sa mi to taký streotyp. Ale ja som bola prakticky spokojná. Vedchodíme na výlety, do kina, na večere, rozumieli sme si, dokázali sme sa rozprávať celé hodiny, nikdy sme sa nehádali. Ale tarz nastal ten zlom. Každá žena hladá vo vzťahu niečo iné, každej žene vyhovuje niečo iné. Jedna odpustí aj facku a iná odíde po nadávke zo strany partnera na jej adresu. Každá sme iná. Ja som chcela popracovať na našom vzťahu. Dokázala by som to prežiť, že bol s inou, ak ma tá predstava uplne zožiera 😒 ☹ . Chcela by som byť prenho ešte príťažlivá,. vášnivá, chcem aby ma vedel milovať ako na začiatku. Ale ako vidím pod vašich reakci, tak cesta späť by bola riadna hovadina. Ale dostala som pár IP kde sa mi ženy zverili že aj takýto vzťah sa dá ešte zachrániť, oni na tom popracovali, a muži sa k nim vrátili. Aj ked sa teraz cítia neisto niekedy, ale zvládajú to. Len si pokladám otázku stále v hlave, či aj ja sa chcem počas tohto vzťahu cítiť neisto, stále neisto (?) 😖

0silvia0
29. aug 2014

@hammova nuž dievča, to je výzva pre teba samotnú, či sa chceš počas tohoto vzťahu cítiť stále neisto 😒

donna11
29. aug 2014

@hammova skusit to môžeš,ale neistota tam bude vždy,uz to nikdy nebude take ako na začiatku a s najväčšou pravdepodobnosťou to zopakuje a aj tak váš vzťah stroskota a ty akurat tak strati8s najlepšie roky života. 😒

miriam11
Odpoveď bola odstránená
el6
29. aug 2014

@hammova : neviem, co pisali baby predomnou, ale myslim ze vacsina muzov tohto typu si je vedoma svojich plusov a aj ich vyuziva...spravil raz, spravi znova...myslim ze nepotrebujes byt ta druha cely zivot...prislo by mi to ponizujuce na tvojom mieste prosit sa mu o lasku...ak on je krasny a uspesny a vybral si ta za partnerku urcite ani ty nie si na zahodenie a je kopec dalsich muzov, ktory by ta milovali uprimne a s ktorymi by si mohla byt stastna...na rozdiel od tohto...mas podla mna velke stastie, ze to urobil v obdobi, ked ta k nemu este nic neviaze a tak ti ukazal svoju pravu tvar vcas na to, aby si bez prekazok odisla...mozno budes mat chvilu zlomene srdiecko, ale mozno si to potrebovala na to, aby si sa pri vybere dalsieho partnera spravnejsie rozhodla....drzim palce

eeffka
29. aug 2014

@hammova a o co chces bojovat? o frajera ??? takehoto??? byt pre neho pannou zazracnicou? kkso rozmyslam ci by som po takomto zisteni svojho muza nezabila a milenke nerozkopala prislusenstvo tak ze by tyzden postavala, a to preto ze mam s tym chlapom 20r historiu a 2deti.
ty nemas ani spolocnu hypoteku a sebavedomie niekde 10cm pod podlahou...
co si cakala ze si budete z lupenov ruzi skladat basne kazdy vikend? ste sa zbyvali a zistil ze si obycajna zena a o to zrejme nema zaujem, tak zhasla fajka a hlada inde... a nerozmyslala si nad tym ze co ked tu "mamicku" naozaj miluje, naozaj sa chce starat o jej dieta a ty zavadzias?
kus sebavedomia, handry si nikto nevazi !

andaluzia
29. aug 2014

necitala som vsetky komentare, tak sorry, ak sa budem opakovat. Pisem iba k tej verzii, ze si chces ten vztah zachranit, ziadne rady o odchode:
Ak sa na to necitis, vobec mu nehovor, ze o tom vies. Mohlo by to viest k priamemu jednaniu, ale dozvedela by si sa iba to, co uz vies aj sama, ze vas vztah je nudny a stereotypny. Ak by si ho chcela po takej konfrontacii udrzat, musela by si mu asi potvrdit, ze je to vlastne z tvojej strany rovnaka chyba ako jeho a nie ze by to mozno nebola pravda, ale vztah to podla mojich skusenosti nezachrani.
To co podla mna moze pomoct je ze zmenis svoj vlastny zivot na stastny a zaujimavy. To by ho mohlo velmi lahko vtiahnut spät. Nie ste spolu od vcera. Mas tu vyhodu, ze ak budes prenho rovnako zaujimava a pritazliva ako ta druha zena, vyberie si asi teba, lebo s tebou sa pozna dlhsie a zije s tebou.
No a teraz ako to spravit. To uz je tazsie. Prejav si trochu lasky. Uzivaj si zivot (nie ze nevera za neveru, ale dopraj si take veci nesexualneho razu🙂 ) Nemyslim tym super vylet ci dovolenka. Ale moze byt aj to. Chodievaj von na prechadzky. Pekne sa oblec a daj si zalezat, aby bolo jasne ako sa na to tesis, a naozaj sa z toho tes. Prihlas sa kludne na nejaky kurz a potom doma trenuj. Nesnaz sa partnerovi venovat cas ak o tom vyslovene nestoji. Rob si doma nieco s radostou, nieco co ta bavi. Viem ze sa to moze zdat narocne radovat sa z pecenia alebo kreslenia alebo cvicenia brusnych tancov, ked nevies, co bude s tvojim zivotom. Da sa to prekonat tak, ze si proste povies, ze nejdes na to mysliet. Ze nema ziaden vyznam mysliet na to. Nijako to nepomoze, ked budes stale nad tym dumat a umarat sa. A partnera nenut, ale neignoruj ho. Bud k nemu laskavo mila, ako k cloveku, ktoreho mas rada a ktory proste robi hovadiny, ale stale ho mas rada. Vies taky postoj ako k dietatu. S laskavostou. Alebo ako clovek, o ktorom vies ze niekomu ublizuje, ale nie tebe. Ako kamaratka o ktorej vies, ze podvadza svojho muza. Proste ju neodsudzujes, ale ju chapes a stale ju mas rada ako svoju kamaratku. Cim menej budes mysliet na celu situaciu, ze sa deje, tym lahsie bude spravat sa k nemu prirodzene laskavo a so zaujmom.
Netvrdim, ze moja rada Ti zachrani vztah. A neviem sa vyjadrit k tomu, ci ten vztah za to stoji. Ale dufam, ze som aspon trochu pomohla. Ver mi, ze si to necuciam z prsta.

koala7
30. aug 2014

Prvy rok (rok a pol) vztahu je totalne na skusku. Ci sa k sebe hodite, ci viete spolu zit, ci vam to proste bude klapat. V prvom roku vztahu sa netreba zbytocne velmi viazat a cakat velke zavazky. Ak tato skuska dopadne dobre, zacinam brat vztah viac vazne. Ten tvoj totalne zlyhal uz na zaciatku. Nevedela by som dalsich 30rokov zit s takymto clovekom. Maj sa trochu rada. A potom bude aj nejaky fajn muz (nie klamar a zaletnik)

dena10
30. aug 2014

@andaluzia Napísané pekne, keby to tak ešte fungovalo 😀 😀 možno by sa vrátil, keby sa naňho milenka vykašľala... Len tak, kým si nenájde niečo iné, lebo niekto nepochopí že zamilovanosť a láska nie je to isté! Vychádza mi to tak, že on je typ, čo hľadá to prvotné vzrušenie a vášeň - ak to časom vyprchá a nie je to také ( a nikdy to také nebude ) ide a hľadá ďalej. Ak to chceš, tak si pri ňom zostaň. Myslím, keď mu niečo nevyjde, vráti sa k tebe (v očiach okolia budeš prinajlepšom chuderka).
Len si pozri komentáre a čo ti z toho vychádza? Radia ti ženy, čo už niečo zažili a nie nejaké násťročné a od andaluzie je pekné čo ti napísala, takéto niečo si čakala.
Len keby to zaberalo, tak by asi nebolo neverných mužov, či???

mala_hobitka
30. aug 2014

@hammova Tak on ťa podvádza, klame, stráca o teba záujem a ty chceš vzťah zachrániť? Ako už bolo povedané tak základnými piliermi vzťahu sú láska a dôvera. To ako sa k tebe ten muž chová to nie je láska, resp. ak je to forma jeho lásky tak nie je o čo stáť. A dôvera? Žiadna. Na svete je kopec mužov, ktorí byť ťa ľúbili a starali sa o teba. Prečo zahadzovať roky s človekom, ktorý má z teba doplnok domácnosti?

Rozumiem ženám, ktoré sa snažia udržať vzťah aj napriek jednorázovej nevere. Človek robí chyby - ruku na srdce ľudia - nikto nemôže s istotou povedať že jemu sa to nestane - veríme len, že sme dostatočne silní a motivovaní naším vzťahom odolať.

Ale prečo chce niekto udržať vzťah kde bola dlhodobá nevera? Toľko klamstva, podvádzania, neúcty voči tomu druhému? To považujete za súčasť normálneho vzťahu? Za seba hovorím - ja nie. Už len pri tej predstave, že zatiaľ čo ja som sedela koľkokrát doma, na návšteve alebo v práci, človek ktorý má byť mojím partnerom a dôverným priateľom zatiaľ šepkal do uška sladké reči inej popri tom ako sa s ňou miloval?

horana
30. aug 2014

@hammova Necitala som vsetko co bolo popisane doteraz, mozno sa budem opakovat.
Ale spoznala si tohto muza ked mal nieco cez 31 uz s tym ze je citujem "vysoko postavený muž, má dobré finančné zázemie a je veľmi príťažlivý a pohladný". Predpokladam ze nie si jeho prva priatelka, ze nejake vztahy mal aj pred tebou. Mas ich zmapovane aspon ramcovo, kolko trvali, preco skoncili, ako sa vobec tento muz pozera na vztahy ako take, kde vnima pririty v nich, ako zmysla o rodine a detoch? Tieto infose mi dost chybaju a pritom su dost podstatne. Teda ci to nie je napr. ten typ ze si rad uzije ten 1-2 roky zamilovanosti a potom podho dalej...ale viazat sa nechce... Nakolko prave taki bohati krasavci v istych kruhoch je temer normou ze maju milenky, berie sa to ako sucast statusu. Poznam viac takych zien zijucich v takychto vztahoch, bud sa zamerne nestaraju - prehliadaju alebo su oboznamene s realitou a tazia co sa da, zo svojho postu manzelky. Nakolko takym vyhovuje od isteho casu mat oficialnu manzelku ale zalety popri tom. Ty nie si ani manzelkou. Ako on vidi vlastne vas vztah, buducnost?

buxus24
30. aug 2014

@hammova ahoj ...ak smiem napíšem ti môj nazor....
v prvom rade sa nevin... že je to všetko tvoja vina.......chlapi su proste taky....neobranujem ich...ale nevravím že je to mame tolerovať....majú radi ženy , ktoré sa usmievaju, pochopia, pohladia, ktoré su v posteli aj za iné veci ako klasiku............... vzťah je o laske............................ale je aj o sexe...a dobrodružstvach....
mala by si sa volniť... pokecať..nie na silu................ čo by chcel ,zmeniť...a či stojí o vaš spoločny život, byvanie.... nevera sa odpustiť da......ale ak nebudete potom k sebe úprimny.... je to o ničom...
snaha musí byť na oboch stranach...ak je len z jednej nemá to vyznam.....
vždy sa najde niekto kom bude na tebe zaležať viac.. drž sa.

nini1010
30. aug 2014

Rozmyslam do akej miery sa zena dokaze ponizovat a presviedcat ze to nie je az take zle ked o muza naozaj stoji... Chapem ze o neho nechces prist,ze chces aby to bolo zase ako predtym ale neverim ze nejake vyckavanie alebo debaty situaciu zmenia.ved uz s tebou ani nechce spavat... Ak pouzijem vylucne zdravy rozum mozem len poradit aby si si pobalila veci a s hlavou hore (ak to este vobec ide) odisla.Bude to bud alebo.Bud sa s nou zabavi,zisti o co prisiel a vrati sa.A taka sanca tu je lebo ak by nie uz by sa s tebou rizisiel,nie ste predsa manzelia.Kym o teba nepride nema mu co chybat.Alebo sa nevrati a bude to tak lepsie.Ja si myslim ze v takejto faze vztahu uz odchodom nemas co stratit.Teda okrem bytu a vysokopostaveneho fesneho chlapa.Otazne je ci to ozaj stoji za vlastnu sebauctu.

el6
30. aug 2014

@andaluzia : ak si take nieco dokazala v podobnej situacii musis mat velke srdce

viki107
30. aug 2014

preboha ale ved je kolko muzov na tejto planete a ty tu budes vyplakavat kôli nejakem hajzlovi ktory je nevdačný a sprava sa ako decko pozri sa si mlada zena a nestracaj cas plakanim a dufanim ze sa to da este zachranit neda sa to zachranit ked ta uz raz dokazal podviest a potom sa ti pozriet do oci a v tom bude pokracovat pokym mu nezbalis kufre a nevysvetlis kadial ma ist nech sa nastahuje teda k nej a nech su stastýn no preco tam nejde?? lebo lubi este teba?? blbost nelibi ta ale v tebe city zázemie a pocit ze vzdy sa ma kam vratit aj keby sa cokolvek stalo ale u nej nie keby jej veril dôveroval by jej tak by hnet bol u nej ale nema v nej istotu ze sa na neho nevykaasle a u teba tu istotu ma lebo ma pocit ze ty ho milujes tak velmi ze aj keby cokolvek spravil ze by si mu odpustila viem ze je to neprijemna bolest viem aka viem ze sa citis na dne no pokým nespravýš razne rozhodnutie ver mi bude ti horsie a horsie a ked ho bolalis ono to bude chvilu boliet ale to prejde .... staci ked si povies jeden dôvod preco s nim ostat?? lebo ho lubis? to je pekne ale to nestaci... nespava s tebou a aj keby hej ja by som ho odmietla keby som vedela ze predomnou mal inu on ti vlasne nic nedava a nemyslim hmotne veci.... hlavu hore pozbieraj svoje vsetky sili a ked pride tak rovno ako otvori dvere nech tam ma svoje kufre ked sa bude pytat ze co to ma znamenat kludnym hlasom mu povec ze to nemysli vazne ze sa ta to pyta... a ked sa znovu spyta tak povec vies zlatko ved ked mame ten kamaratsky vztah no vies ono mna to uz tako nebavi ja chcem normalny vztah a vsetko mu vyklop co vies a povec mu ze nech ti radsej ani nic nevysvetluje lebo klamstiev si sa uz napocuvala az az.... drzim ti palceky a vela vela sily a prepac za gram. chyby ale strasne sa mi drieme len sa mi neda zaspat tak pisem tak vseliako... ak by si nieco potrebovala kludne IP ;)

julichen
1. sep 2014

v ziadnom pripade bby som s nim neostala viem pochopit a rozumiem ti velmi dobre chapem ta ako sa citis v mojom okoli sa nieco podobne stalo. jednoznacne si cloveK??? si zena??? Si handra??? odpovedz si a budes vediet, kazda zena ma mat v sebe hrdost a uctu ku samej sebe nech si ide nechcela by som ho naspat ani nahodou v ziadnom pripade, nech si ide ty si predsa zena ako sa patri nezhazuj sa mas hrdost aspon nieco z nej pozbieraj a jednoducho ho posli kade lahsie ja by som ho nezniesla vedla seba ani na minutu ale to som ja proste zozbieraj odvahu nie neboj sa nemas sa coho bat dolezite je, aby si bola stastna, teraz nie si vydata, ale predstav, si , ze ti toto urobi, ked budete manzelia a budete mat deti som zvedava ako by si to potom brala nebud od neho zavisla si zena tak sa tak chovaj a ona je obycajna....

vancova
1. sep 2014

hammova nieco podobne som zazila aj ja manzel sa mi spakoval tesne pred vianocami ja som bola v praci deti v skole zrazu mam manzela prec a prec vsetky jeho veci bol to riadny sok..opustil ma pre mladu milenku.. bolo to hrozne obdobie velmi som trpela ale tak ako sa zachoval on som sa zachovala aj ja. teraz si mlada nasla mladeho a na manzela sa vykaslala 😀 este ma prisiel prosit ci ho nevezmem spat.. 😀 vrátilo sa mu to aspon vedel ako som sa cítila. neboj kazdemu sa vsetko raz vrati ja ti drzim palce nech sa vsetko vyjasni v tvoj prospech si inteligentna zena ver si hlavu hore!

brady1
1. sep 2014

@hammova Sorry ale ked ta už po roku a podvadza, tak tu nemas co zachranovat.lebo laska tam z jeho strany nie je.ked sa dvaja lubia prve roky najštastnejšie a este k tomu ste aj slobodny nie ste viazany a už ta podvadza, ppo svadbe s dietatom by to bolo horšie. Je to koniec nelubita ani nebude 😒 Skus sa rychlo spamatat a povedz mu mu všetko čo maš na jazyku a hlav ne odid so vztyčenou hlavou, on je ten chudak čo podvadzal a nemal odvahu ti povedat že je koniec. Proste debil 😉

hammova
autor
2. sep 2014

Ahojte, tak vam poviem ako to cele dopadlo. Posadila som si ho oproti sebe v sobotu rano pri ranajkach som sa ho spytala ze ako sa citi v nasom vztahu, ci mu nieco nechyba, ako chce pokracovat dalej. Povedal presne toto - v nasom vztahu sa citim velmi dobre, ale mam ta viac ako kamaratku nez partnerku, nechyba mi nic, iba mi chyba nieco co by malo byt v partnerskom vztahu, pokracovat chcem stebou dalej ako kamarat. cely cas ma drzal pri tom za ruku. bol uprimny. Na milenku som sa ho nepytala, nemala som odvahu. ☹ ☹ ☹ od toho dna byvam u rodicov, som smutna, ale zaroven stastna ze ma neklamal.
dakujem za kazdu jednu radu co ste mi davali. teraz uz sa budem musiet postavit na nohy a pokracovat ako tak dalej.

barborazilina
2. sep 2014

@hammova Ahoj, je to smutne ale zazila som nieco velmi podobne ... mozno budes mesiac dva smutit, ale potom urcite najdes niekoho ineho kto bude stat za to a budes s nim stastna ... ja som asi 4 mesiace po rozchode stretla uplne nahodou ineho muza a tak ma prekvapila laska a pozornost z jeho strany, ze sa teraz stale pytam ako som mohla byt tak dlho v predchadzajucom vztahu kde to zjavne nebolo o laske ... tak najma nezufaj prilis a najma nie dlho a najdi niekoho kto bude tvoju lasku opatovat ... podla mna ak v nieco veris a nieco chces tak to dostanes ... hlavu hore a drz sa 🙂 P.S. Posielam aspon virtualne objatie lebo to teraz urcite potrebujes 🙂

koala7
2. sep 2014

@hammova dobre tak, sice je to sklamanie, ale ty mas slobodu a mozes s nou nalozit ako sa ti chce, porozmyslat ako sa vyhnut starym chybam, stretnut novych ludi, oprasit kamaratstva, bude dobre neboj!

scorpionflower1
25. sep 2014

@hammova :
1. Nemozes za to, neobvinuj sa, nech ti tu zenske pisu co chcu ON JE JEDINY VINNY, ked nebol s niecim spokojny vo vasom vztahu mal to povedat ako chlap a nie sa chovat ako srab, ktory vlastnej frajerke nevie pravdu povedat
2. Ziaden stereotyp - byvate spolu 7 mesiacov, co by bolo po 10 rokoch?
3. Nevera sa da mozno odpustit ako chvilkove zlyhanie po 10 rokoch manzelstva (asi aj to je malo) v opitosti, zdôraznujem MOZNO
4. Mas doma klamara, ktory sa ani nevie chlapsky priznat
5. On si nevsimol, ze si na to prisla? Ten je "urcite" empaticky
6. Ked si to naplanoval cez pokec je to horsie ako nejaka rychlovka na zachode
7.Chod od neho prec co najskôr, este kym mas tych 33, ked nepôjdes o vela rokov, po otrasnom manzelstve zistis, ze si zahodila cely zivot s chrapunom. Je vidno, ze si donho stale zamilovana "je pohladny a vysokopostaveny" tieto tvoje slova ma v tom utvrdili. Keby mne to urobi moj frajer, tak je pre mna jednoducho klamar a hajzel.
8.Nehladaj si "pohladnych a vysokopostavenych" hladaj si dobrych a slusnych chlapov - tato kombinacia sa väcsinou totizto zvykne navzajom vylucovat.

scorpionflower1
25. sep 2014

@hammova : Asi som ti to napisala neskoro, prepac ak to teda nie je aktualne.

julichen
20. nov 2014

@hammova na takyto vztah z vysoka kaslat, nevazi si ta a ty ides pod svoju cenu sa preber vezmi zivot do svojcih ruk si pre neho nic viac ako handra a matrac tak to vravia chlapi bez urazky cosi doslaka prostituka ktora caka na prachy??? sa uvedom mas svoju cenu preber sa ku zivotu a uvedom si co chces ale ako to tak vypada sama sebe neveris a si ochotna, aby ta podrazal na kazdom kroku sa uvedom zaco ta ma raz by mi dal moj mnazel facku v tu ranu odchadzam a nechci vediet ako sa z teba smeje nechci vediet ak mas zdravy rozum a aspon trochu sebeucty tak sa preber uvedom sa a nechod pod svoju cenu ale ver mi pre neho neznamenas absoulutne vôbec nic ver mi poznam takch chlapov nie osobne, ale viem co su zeny schopne urobit aby si chlapa udrzali je to hnus

duranovaz
21. nov 2014

Ahojte.Potrebujem od vás radu.Sme manželia manželia 7 rokov.Náš vzťah ochladol približne pred dvomi rokmi.Upadli sme do stereotipu.Obaja pracujeme on je živnostník a celé dni je v práci.Ja pracujem ako sekretárka a účtovníčka.Máme dve deti 7 a 3 roky.Málo sa venuje deťom aj mne.Celý deň sa o nás nezaujíma a prvá otázka keď príde domov je či bude sex.Ak poviem, že nie nahnevá sa ako malé dieťa a viac so mnou nekomunikuje.Hocikedy odíde na pivo aj na niekoľko hodín bez ohľadu na to, že musím variť,upratovať,prať učiť sa so starším synom.V našom vzťahu má úplnú voľnosť, čo sa ale nedá povedať o mne.Nikam nechodím len do práce pre deti a domov.Keď vytiahnem päty z domu hneď mi telefonuje kde som.Viackrát za deň sa vyzvedá kde som, s kým som a čo robím.V práci má novú mladú šéfku s ktorou telefonuje aj po príchode domov.Keď sa priblížim k nemu suverejne jej predomnou povie do telefonu, že som v tej istej miestnosti ako on.Mám dojem, že ju varuje aby nepovedala nič nevhodné do telefonu aby som to nepočula.Dokonca sa priznal, že sa mu páči.Raz sme sa s ňou stretli v meste a nevedeli ako majú reagovať.Bola to trápna situácia.Všimla som si keď sa na seba pozerali, že im svietia oči. Na mňa sa už takto nepozerá. Dokonca jej večer na konci telefonátu popraje aj dobrú noc čo mne už veľmi dlho nepovedal.Keď som mu povedala čo si o ich komunikácii myslím všetko zaprel.Vraj s ňov nič nemá.Požiadala som ho aby sa dal v práci preložiť čo odmietol s odôvodnením, že na inom mieste by menej zarobil.Všetok svoj čas vyjadruje peniazmi.Keď sú deti choré povie, že nemôže biť s nimi doma pretože on za jeden deň zarobí X eur.A že sa mu neoplatí biť doma.Neviem či som už ja na hlavu ale myslím si že má milenku.On to ale popiera a ja teraz neviem na čom som.Potrebovala by som nejaký dôkaz.Teraz žijeme ako v začarovanom kruhu snažím sa náš vzťah znovu oživiť dva dni je lepšie a potom sa to znovu dostane do starých koľají.

adri266
21. nov 2014

@duranovaz tak to je blba situacia. Navrhla by som poradnu, normalne sa objednaj, jemu oznam, co a kedy a skuste to. Mozno sa dozvies cez psychologa, kde je u vas problem, mozno Ta sokuje a mozno to vas vztah nastartuje.
Co sa tyka dokazu, naozaj potrebujes dokaz? A co s nim spravis? Ak ma milenku, opustis ho? Ak nie, budes ho lubit viac? Co to zmeni? Mne to skor pripada, ze cely vas vztah bez ohladu na milenku je zvlastny, tak preto navrhujem tu poradnu.

sopkape
21. nov 2014

@duranovaz a nenapadlo ta, ze chce vzbudit tvoju ziarlivost? Nedomyslaj si zbytocne, skus mu ten sex navrhnut ty, vies niekedy kazdy kopeme na svojom piesocku, ale niekto musi urobit ten prvy krok, chapem ze ked sa citis zanedbavana na sex nemas chut, ale co ked sa tak citi tvoj manzel? A z toho prameni jeho spravanie ku tebe? Ste akoby v zacarovanom kruhu, kazda akcia vyvola reakciu uvidis...

duranovaz
22. nov 2014

@sopkape Sex som skúšala všetko je ok na dva dni a potom je všetko postarom.