Nevera v práci
Prosim Vas chcem vedieť len nazor. Da sa zistit, nevera v praci? Mam len tusenie ze manzelovi sa paci jedna zena z prace. Par x si ju predo mnou zastal ze ju sef zjazdil-uctovnicka- moj manzel robotnik. Prestal o nej uz doma rozpravat lebo som ho podpichla. Strasne rad chodi do prace. Podla mna sa neda zistit ci s nou v praci daco ma. Robim z komara somara?
@klavesnica1 nacas chodi z prace, pretoze sa s nou stretava pocas prace. Bere si dovolenky alebo odbieha. Ano, poznam to, ved preto uz nie som so svojim manzelom. Uz sa priznal.
@kassandra25 ved to ze chodi normálne do prace i z prace. Podla mna na neveru v praci nepridem. Stacia mu stretavky tam asi. Co oci nevidia srdce neboli. Odhali to az cas. Vdaka za pochopenie.
@elenora71 Ano, ja som sa tiez vselico o nasom vztahu a o mne dozvedela... 🤷♀️ 😅 ale v konecnom dosledku som sa vela dozvedela hlavne o nom... chvalabohu
@mrkvicka060 Takze on ti sam od seba o nej rozpraval bez toho aby si vobec vedela ze nejaka podozriva osoba s nim pracuje. V podstate ti ju sam predstavil, podsunul a nasadil chrobaka do hlavy. Keby drzal hubu ani o nej nevies. Mozno az casom podla ineho podozriveho spravania kt si opisala. To je co za amatera 😂 toto je snad sen tito chlapi 🤦🏽♀️. Ale ze ma to este vobec prekvapuje...
Vidim ze to vsetko pises uz s nadhladom zrejme to je davno prebolena vec, tak ti len prajem aby si na dalsieho podobneho pablba nikdy nenarazila 😊
@rooberta pod lampou býva najväčšia tma 😉
@matkahelka Možno to je dôvod prečo si myslíš, že máš 12 rokov ,, šťastné manželstvo " bez nevery. Lebo ju nehľadáš, nevieš o tých pošmyknutiach jeho.
@katkazocele ak by mal muz bokovky, neutekal by z rokovania v BA hned domov, neurobil by za den 1000 km, ale komfortne by si prespal v hoteli a pripadne zatrtkal. ak by mal bokovky, telefon a laptop by si minimalne zahesloval a nenechaval to bez dozoru. nikdy sa mi nestalo, aby mi mobil nedvihol hned, ako som mu volala, nech je to o akomkolvek case. mobil dvihne aj uprostred rokovania s ministrom, odkedy mala dcera vazny uraz, zije v ciastocnej panike. a nikdy sa mi nestalo, aby, ked je so mnou, odisiel telefonovat mimo. ked mu pipne sms ci msng a som blizsie k jeho telefonu, povie, nech sa pozriem, kto mu pise. je to tazko vysvetlitelne, ale viem, ze ma nepodvadza. ak by ma podviedol, odisiel by odo mna, pretoze by to znamenalo, ze sa zamiloval do inej zeny. prenho je sex nieco, co sa praktizuje len z lasky. netvrdim, ze sa to nikdy nemoze stat, ak sa to vsak stane, vie, ze by som s nim viac vo vztahu nezostala. a vie, ze dom, 2 byty, chalupu, 3 auta a vlastne vsetko by delil na polovicu a to si teda skutocne nedokazem predstavit, ako by on toto prezil 😉
@matkahelka Dobre takže postupne. Ja sa na tvoj vzťah pozerám nestranne, z pohľadu tretej osoby, takže nemám ružové okuliare ako ty. Toto čo ti napíšem,neber v zlom, proste ja sa takto vyjadrujem, chladne a úprimne, nezabalujem veci do pozlátka: 1- to, že mu môžeš čítať smsky neznamená, že nemá druhý mobil na ,, súkromné" účely 🙂 2- rokovania- cestovať môže, ale tebe môže tvrdiť že rokovanie bolo do piatej pritom už o 12tej skončili, takže 5 hodín na hoteli zvládne aj 2 kolá.3- sex praktizuje len z lásky. To snáď si tu nečítala x príspevkov od žien? Muži rázne dokážu odlíšiť sex z lásky a Sex na ,,vyprázdnenie....Takže keď ti tvrdí, že môže mať sex len s tebou z lásky, tak nemusí klamať, lebo s ostatnými si len zatrtká ako si to ty nazvala.4- Delenie majetku-neverím že taký solventný muž by nemal ošetrené takéto veci, istotne myslí dopredu a nenechal by ti toho veľa si myslím. 5- Peniaze a jeho postavenie: Toto je magnet na ženy. Vážne dokážeš si myslieť že za týždeň ho nebalia možno 5-10 žien? atraktívnych a pravdepodobne aj mladých? Roky ubiehajú a on možno sa bude báť že ďalšie šance nebudú časom.
@katkazocele je mi vyslovene smiesne, ako ma ty, ktora o mne, o mojom muzovi, mojom manzelstve, mojom zivote vie velky makovy prd snazi presvedcit, ze ma muz podvadza. zjavne sledujes vela stupidnych americkych filmov, alebo sama si obetou nejakeho uboziaka. ak je pre teba dostatocnou vzorkou MK, tak si skus precitat tie diskusie o nevere, o ktore sa opieras. neverni nie su ti inteligentni, cielavedomi, solventni, ale ten zvysok- ti, ktori delia manzelke na tyzden 100€, ti, ktori nemaju dostatok prostriedkov pre zenu a dieta a napriek tomu si najdu dalsiu zenu a urobia jej dalsie dieta. jeden moj svagor je spickovy slovensky advokat, druhy svagor je primar chirurgie. okolo seba - rodina, znamy, priatelia mam sikovnych chlapov, ktori nestoja za pasom vo fabrike za 800€/brutto mesacne. a vsetci maju zdrave a funkcne manzelstva, kde aj po rokoch manzelstva planovane plodia deti. ale podla tvojej uzasnej teorie, su zrejme vsetky tieto manzelky podvadzane. nerozumiem preco si teda ti chlapi nerobia dalsie deti s tymi udajne mladymi a krasnymi milenkami, ale so "starymi" manzelkami. co je mimochodom, aj nas pripad, kedze mame 11 rocnu dceru a par rokov dozadu muz velmi zacal tuzit po dalsom dietati. a vlastne ma asi rok presviedcal, kedze ja som dalsie dieta uz nechcela. ak mu cas dovoli, absolvuje so mnou kazde vysetrenie v CAR a naozaj je mimo moje chapenie, preco si teda neurobi dieta s nejakou 20-kou, ale chce to dieta so svojou 40-rocnou manzelkou. naozaj, nepochopitelne! vies, mne je skutocne luto kazdej podvadzanej zeny, ale nikdy, NIKDY by som si nedovolila nejaku uplne cudziu zenu na social.sietach presviedvat o tom, ze je podvadzana. mozno zijes v takej komunite, kde je nevera beznou sucastou vztahu, ja nastastie vo svojom okoli take pripady nemam. ja mam okolo seba dlhorocne manzelstva, kde si manzelia manzelky vazia, kde su si obaja rovnocennymi partnermi, kde manzelky nedostavaju € na domacnost na pridel, kde chlapi kedykolvek donesu zene raffaelo, ci kvety- len tak. a mimochodom, vobec nemusis mat obavy o moje financne zazemie ani buducnost, vobec sa ta to sice netyka, ale kedze si taka starostliva, tak vedz, ze kazdu nehnutelnost mame listom vlastnictva osetrenu v pomere 1/2- cize polovica je moja a polovica manzelova. ty musis byt velmi frustrovana, nestastna, ponizena, zrejme tiez podvedena, ked mas taky chory pohlad na manzelstva uspesnych muzov
@matkahelka Ja som vedela že sa mňa nahneváš za moje chladné vyjadrovanie 🙂 To je v poriadku, to sa mi stáva často- ľudia si myslia,že ich urážam, alebo také negatívne veci. Ja som ťa nechcela presviedčať, že ťa on podvádza a ani to netvrdím! Len som stručne ti vypísala tvoje ,,neotrasiteľné ,, body vernosti, že sa dajú veľmi ľahko prekrútiť na body na vysokú šancu neveri. Môžeš sa tu biť do hrude, že v tvojom okolí tí solventný švagrovia nemali nikdy milenky... ale do ich spálne nevidíš ani Ty! Myslíš si, že by toto tebe vešali na nos? Tomu sama neveríš. Ľudia dokážu žiť dvojaký život.(pred okolím šťastní ale za zatvorenými dverami peklo). Áno aj ľudia, o ktorých by si si to nikdy nepomyslela :( Veriť je dôležité, ale overiť si sem tam a nemať ružové okuliare to je tiež rovnako dôležité v živote. Nech sa darí. Len žiadne urážanie ok? Veď to že máš v kútiku duše pochybnosť Čo ak?, to je úplne normálne. Máš už 40 r , najmladšia nie si, v posteli to už asi nebude také ako pred 20 rokmi keď tam bola vášeň... roky pribúdajú, vrásky tiež, kilá možno. Nijaká žena nie je dokonalá 🙂
@matkahelka tak podvádzajú aj inteligentní a solventni muži a ozaj navonok môžu mať super pekné a funkčné manželstvo, žiaľ poznám osobne takých, jeden bol tiež primár oddelenia a druhý inžinier a v živote by som to do nich nepovedala
@matkahelka prepac, ale si velmi naivna. Je prirodzene, ze si ziadna zena nezela, aby ju muz podviedol. Ale tych s neotrasitelnymi argumentami pteco nie je aj tu na MK dost. A poznam muza, podnika roky a uspesne, ktory nechal manzelke dom aj nove auto, starsie si zobral a odstahoval sa k milenke do bytu. Milenka o devat rokov starsia ako manzelka. Stala som asi pat minut s otvorenymi ustami, ked som sa to dozvedela. Tiez by to nikto do neho nepovedal. Veriaci, vzdal sa noveho domu, dve male deti, nechapali sme. Myslela som si, ze je to len pobluznenie s ns kolenach sa k manzelke vrati, ale su spolu s milenkou, teraz uz manzelkou roky. Nikdy nemozes rozmyslat za ineho, ani ked je to tvoj manzel a poznas ho roky.
@janickacrazy
@elizabet173 Baby som rada že máme na to podobný názor...

@mrkvicka060 Toto ako vystrihnuté z môjho života. Presne toto som spravila aj ja. Dozvedela som sa také veci o mne čo s kolegyňou stihol cez pracovnú dobu prebrať. Dozvedela som sa, že spolu nespavame dva roky. A sex sme mali pravidelne .A tá dotyčná mu to zožrala. Len aby bol pred ňou dobrý a aby na ňu zapôsobil. Obaja už majú po päťdesiatke, ale kde majú rozum???????