icon

Neverím manželovi

lejka218
9. feb 2023

Ahojte, pred viac ako rokom som našla manželovi konverzáciu ako písal vtedy spolužiačke/kolegyni, že ju má rád a že mu chýba...chodil na týždňovky (na internáte) mali tam veľa učenia, vzhľadom na covid aj nejaké obmedzenia a že si s ňou rozumel, väčšina ostatných, že boli nevyzretí...tvrdil, že nič medzi sebou iné nemali...už robí inde, je doma denne...a od toho obdobia ja mu vôbec nverím...v podstate správa sa doma normálne, aj sa ma chytí, všíma si ma, ideme spolu niekam....ale ako náhle on ide niekde s niekým iným mne začne byť úplne zle, som nervózna, zúrim plačem..že určite ma tam ide podvádzať, to isté keď má telefón v ruke mám stále pocit, že si s nejakou píše...potom ho upodozrievam a následne sa hádame, jeho to už nebaví, že stále si myslím, že niekoho má...tvrdí, že už nevie ako mi to má vysvetliť/dokázať...telefón mi nedá lebo, že či je malé dieťa a mám mu telefón kontrolovať....v podstate sa bojím len klamstva...neviem už ako si pomôcť aby som nemávala také stavy a hrozné myšlienky...poraďte niečo prosím

lejka218
autor
10. feb 2023

@neznamaznama neviem či ma podviedol fyzicky...vypisoval slová ktoré nemal...ale on povie, že sú to slová a pre neho nie sú dôležité, že dôležité sú skutky....

neznamaznama
10. feb 2023

@lejka218 ja len, že všetci sa tu bavia o podvádzaní. Možno nekonal úplne správne, ale chovať sa k nemu, ako ku človeku, ktorý ťa podviedol mi nepríde správne. Najmä, ak nemáš dôkazy a on ťa naozaj nepodviedol. Ak by sa ku mne choval partner tak, že by ma upodozrieval z nevery, pričom neverná by som nebola, vzťah by to nevydržal. Máš na výber len mu veriť, že ťa nepodviedol alebo ho podozrievať. A sama vieš, že pri tom druhom to neustojíte (pravdepodobne), pri tom prvom musíš byť o tom presvedčená najmä ty sama.

blondtana
10. feb 2023

@lejka218 Ak bola v minulosti dôvera narušená, je len prirodzené, že neveríš a si podozrievava, v jeho záujme by malo byť, tu dôveru získať späť a rozhodne to nerobí, lebo keby to chcel, tak nemá problém s telefónom, aby ti dokázal, že mu môžeš veriť, darmo ti niekto bude rozprávať, že to je jeho súkromné/osobné a ty nemáš nárok, ale ľudia, ktorí nemajú čo skrývať, nemajú dôvod sa tomu brániť, mne tiež kedysi priateľ ublížil a mal blokovany telefón a o to viac ma to lákalo, teraz muž má telefón neblokovany, nemá problém mi ho nechať pozrieť, použiť a mne ani nenapadne mu v ňom snoriť, takže tlač na neho, nech hovorí, čo chce, ty si v práve, lebo ešte ťa nepresvedčil, že sa mu dá znova veriť

77daniela77
10. feb 2023

@lejka218 ....no ak chces mat istotu.....moj muz velmi lutuje ze to neurobil v predchadzajucom manzelstve,lebo ex z neho urobila debila.....🤔

lejka218
autor
10. feb 2023

@77daniela77 ano pozrieť telefón by bolo toho času najlepšie riešenie pre mňa, ale nemám sa k tomu ako dostať...

77daniela77
10. feb 2023

@lejka218 Ja som tym komentom poslednym myslela na detektiva🤔

katkazocele
10. feb 2023

@weronika171717 presne z niečo mal za lubom a je veľká šanca že sa niečo stalo 😔 toto sú presne tie situácie ktorých sa bojí väčšia žien, týždňovky s kolegyňou 🥲

katkazocele
10. feb 2023

@lejka218 ten telefón by ti mal dať ak nemá čo skrývať 🤔 je to manžel, nie frajer.... Má za ušami prepáč ale vyzerá to tak 🥲

biaa
10. feb 2023

@autorka ako pise @katkazocele keby nemal čo skrývať tak ti mobil sam pôda a povie nech sa pozrieš. Ja s tým osobne problem nemám partnerovi ho dat vie heslo vsetko a ja rovnako jeho nepozeráme si do nich ale keby chcem vidim. Mne pri ex ušetrilo zo že som sa mu pozrel do mobilu veľa nervov a casu 2 roky mi zabýval s jeho byvalou a tiež zo začalo najskor len “neškodnými správami”

fauko
Odpoveď bola odstránená
katkazocele
10. feb 2023

@biaa v zdravom vzťahu bez kostlivcov v skrini, nie je dôvod nedať partnerovi telefón, len tí čo nemajú čisté svedomie toto robia😟

dadis
10. feb 2023

@katkazocele a ty mas Katka ciste svedomie? Nikdy neklames?

biaa
10. feb 2023

@dadis neviem ako Katka ale ja to napríklad viem u seba že by som nebola schopná partnerovi klamat nie len koli nemu ale hlavne koli sebe 😂 nemám na to svedomie by dom ani zaspat nemohla

dadis
10. feb 2023

@biaa Kazdy obcas nieco zataji..a napr. pikajdy s kamoskou - nie ze by boli tajne, ale teda nechcem, aby ich niekto cital

katkazocele
10. feb 2023

@dadis v oblasti citov? Lásky? Nikdy ☝️

dadis
10. feb 2023

@katkazocele no jasne...stale ta cakame v tej vcerajsej diskusii..aspon si priznaj, ze aj ty si obcas necestna, ze je velmi jednoduche vklznut do klamstva, ze nie si ina a neomylna, ako my ostatne..

jarmilkajurisova
10. feb 2023

@lejka218 toto isté mám ja doma bohužiaľ.nasla som konverzáciu s inou ženou napísala som jej sms slušnú podotýkam a ona na mňa vyletela že som chudera že mi ho ukradne.mam s ním tri deti ale takýto život veru žiť nebudem a ani nechcem chlap ktorý píše druhým ženám si nezaslúži našu pozornosť ani rešpekt zbav sa ho ja sa na to chystám

katkazocele
11. feb 2023

@jarmilkajurisova Bože to mi je veľmi ľúto... 3 detičky ? Tí chlapi si nevážia nič, koľkí by za toto dali všetko na svete, aby mohli mať takúto veľkú rodinu 😢 držím palce aby to dopadlo dobre pre teba aj tvoje detičky🙏

jana_eyre_2
11. feb 2023

Jeho to nebaví samozrejme, ale uznal že si za to že mu nedôverujes môže sám? To že sa ťa chytí a normálne sa správa mi nepríde tak že by chcel dokázať že si jeho jediná..

Môj muž tiež raz takto pochybil, nikdy mu už asi kvôli tomu uplne dôverovať nebudem.. hlavne bolo to v období som čakala naše tretie dieťa a veľmi ma to zranilo.. ale môj muž sa potom veľmi snažil a snaží sa doteraz aby som mu dôverovať mohla.. uznal že urobil obrovskú chybu.. a ľudia chyby robia, vo vztahoch dvojnasob.. ale keď si ju už uvedomia, musia aj nieco spraviť preto aby mu druhý znova veriť mohol.. už to nikdy nepôjde na 100% ale môže sa to zlepšiť.. čiže pri najbližšej príležitosti by som sa ho spýtala či si uvedomuje čo vlastne vo vašom vzťahu urobil a či to chce aj nejako napraviť alebo sa bude tváriť že o nič nešlo..

jarmilkajurisova
11. feb 2023

@jarmilkajurisova život je aj o Tom dodnes si snou píše volá a ja tapa sprostá musím podstúpiť umelé prerušenie tehotenstva budúci týždeň som v druhom mesiaci a vôbec som o tehotenstve nevedela ďalším dieťaťom sa k nemu ešte viac pripúšťam proste ako muž manžel a človek mi odpadol zo srdca takýto chlapy by sa ani nemali zenit pokým nevedia čo chcú

jarmilkajurisova
11. feb 2023

@katkazocele život je aj o Tom dodnes si snou píše volá a ja tapa sprostá musím podstúpiť umelé prerušenie tehotenstva budúci týždeň som v druhom mesiaci a vôbec som o tehotenstve nevedela ďalším dieťaťom sa k nemu ešte viac pripúšťam proste ako muž manžel a človek mi odpadol zo srdca takýto chlapy by sa ani nemali zenit pokým nevedia čo chcú

katkazocele
11. feb 2023

@jarmilkajurisova dodnes si s ňou píše volá...hm tu asi nie je o čom ďalej polemizovať😔 takže po tej bolesti ktorú ti spôsobil, ťa čaká ešte aj umelé prerušenie tehotenstva... Držím ti palce🙏, nedokážem si predstaviť čo teraz musíš psychicky prežívať 😢

rony2255
11. feb 2023

@jarmilkajurisova ale veď to dieťatko za to nemôže ☹ máš tri deti, ako dokážeš ísť na potrat? 🙊☹

77daniela77
11. feb 2023

@katkazocele Nebolo by lepsie to dietatko dat na adopciu?Dat mu sancu na zivot....Niekto ho s laskou vychova🤔

jarmilkajurisova
11. feb 2023

@katkazocele je to dost zle čo cítim bolesť strach sklamanie.on mal stáť pri mne a nie sa otočiť mi chrbtom

jarmilkajurisova
11. feb 2023

@77daniela77 možno áno ale myslíš že by som bola schopná vzdať sa už narodeného dieťatka teraz bohužiaľ nemám na výber on to dieťa odmieta nazýva ho bastardov tak o čom je tento vzťah.

77daniela77
11. feb 2023

@jarmilkajurisova Je to hrozne ako reaguje,s tym uz nic asi neurobis,lebo ta zranil,vztah asi nezachranis....ale toho zivota mi je luto,myslim ze mu daj sancu,bude ta to casom mrziet ak pojdes na potrat....Su na to nejake postupy aby si to zvladla,snad tu nejake zeny poradia co sa vyznaju.Urobis bezdetnych manzelov stastnych a dietatko tiez nezabijes,vychovaju ho s laskou.Venuj sa svojim detom teraz ktore ta potrebuju,nezaoberaj sa tym surovym chlapom,to uz asi nezvratis,chladnu hlavu a hlavne zabespec seba s detmi.🍀

jarmilkajurisova
11. feb 2023

@77daniela77 možno máš pravdu ďakujem za radu každopádne nech sa už rozhodnem ako sa rozhodnem vždy to bude z mojej strany sebectvo a hriech či už zabijem svoje dieťatko alebo ho dám na adopciu ale myslím že adopciu by som nezvládla nemám nato srdce už moja posledná dcérka ktorá má 7 mesiacov bola vysnena bolo to moje zelanie

77daniela77
11. feb 2023

@jarmilkajurisova Nie je to veru lahke,ale myslim ze je lepsie urobit niekoho stastnym a zachranit zivot ako potrat......zvladnes to,lekari s tym maju skusenosti,budes menej trpiet ked mu das sancu na zivot ako ked ho znicis.....neboj sa,dieta bude stastne a ty budes vediet ze zije🍀Dobre to prosim ta zvaz,je to velmi va,ne rozhodnutie,daj tomu dietatku sancu,ved je zdrave,zivotaschopne.....💕

lienka.7
11. feb 2023

@lejka218 klasika, neveríš mu... a ked ti nechce dat ani telefón, tak tam niečo asi skrýva. Prekazila si mu nejaký "vztah". Ci spolu niečo mali tazko povedať, ale minimálne on ju chcel, podla toho co jej vypisoval.
Nejde o to hrabať sa mu v telefone, ide o to, ze on ti ho vôbec nedá... keby nemal co tajiť, da ti ho do ruky ze nech sa paci.
U nás mame obaja telefóny na voľno, dokonca mm mi chodi hrat na mobil hru a vtedy frfle, ze nech mi baby nepíšu, ze ho to rusi 🤣🤣🤣
Vydiskutovali ste si spolu henten incident? Chceš byt s nim? Dokážeš mu este vobec veriť?
Na toto si sama odpovedz.