Neverím manželovi
Kocky idem si ku vam po radu, prosim neodsudzujte len neviem co mam robit.som v 20 tt a s manzelom sme mali hocikedy problemy ktore sme vyriesili a sme si povedali ze zacneme od znova.otehotnela som a na babetko sa strasne tesime.ale vcera som mu nasla v telefone cislo na kolegynu a to nie ze som sa mu hrabala ale mi dal tel nech si zavolam a vyhodilo mi jej cislo.povedal ze ju musi mat ale si myslim ze nemusi ze mu ona vecer volala koli praci nieco.ale on je kuchar a ona casnicka takze neviem co mohli ri
@lucindao tiež som si čítala tvoje príspevky v iných témach, no neviem, pred polrokom si písala, že sa rozvádzate, krízu ste zrejme riešili ďalším dieťaťom, čo nebol najšťastnejší nápad. Až teraz som si všimla, že už jedno dieťa máš. To ale mení situáciu, sama seba si trochu dostala do pasce, asi si ti sama uvedomuješ. Ostáva len jediné, komunikovať s manželom a dúfať, že sa spamätá 😒
@timea7 nepisem o pozyvani na kavu ale o pisani s kolegovcami
@silvia2103 ja som čítala, čo si písala ty, ja mám dokonca viac priateľov medzi mužmi, ako ženami, ale zakladateľke témy si písala, že si ho má vážiť, čo som nepochopila, dúfam, že si to nemyslela ironicky, tá žena je teraz veľmi nešťastná.
@timea7 citala som ze mu nasla len tel.cislo kolegyne v tel.to je normalna vec pisala som ze nevera nezacina u tel.cisla kolegyne ale ked ju uprimne lubi nevadi ze ma tel .kolegyne
@timea7 niekedy upodozrievanie zbytocne a rady ako ho este viac kontrolovat a upodozrievat je horsie zlo
@silvia2103 nečítala si všetko.
Písala som tu, že som nikdy partnerovi do mobilu neliezla, na čo aj, keď ho má na nabíjačke dva metre odo mňa a nie je momentálne doma. Nemáme čo skrývať, ale manžel zakladateľky témy si už raz s ženou písal a teraz chodí s mobilom všade, vypína si zvonenie, čítaj pozorne a potom rob závery. Bohužiaľ vždy bol taký, píše o tom aj v iných témach 😒 Kontrolovať by som partnera nemohla, bolo by to pod moju úroveň, bola by som ho dávno poslala do čerta, len ona je v inej situácii, čaká druhé dieťa.
@silvia2103 Ozaj si si precitala len cast....ja som to tak tiez brala, ze ved o co na tom
@sissmiss ano pisala som sem mali sme dost problemov.aj som ho vyhodila na tri mesiace, kazdy den ma prosil ze sa to zmeni ze ma miluje.tri mesiace som ho odmietala ze uz nie.on bol vytrvali.pisal sms, listy kazdy druhy den az napokon sa vratil verila som ze sa zmeni, aj sa zmenil bol fakt pozorny.stale chodi s prace nacas domov, vari, riadi vsetko.to na neho nemozem povedat nic.verila som mu az na teraz.po tom co spravil mi staci iba maly naznak ze sa nieco deje a uz som v tom zase.same hadky.ja viem ze ma lubi a aj ja jeho ale jeho muzska hrdost a ego.on asi potrebuje citit ze ma u zien sancu.jeho flirtovanie a blbe reci a potom sa cuduje ked namota neaku.a ja to mam trpiet
@lucindao no po prečítaní viacerých tém, ktoré si založila to trpieť máš. Rozhodla si sa naivne veriť človeku, ktorý ťa veľa krát podrazil, nemáš po ruke rodinu, nemáš prácu, máš dieťa, ďalšie čakáš, takže ti ostáva len naivne veriť, že sa zmenil. Nehnevaj sa, ale so svojím životom narábaš, ako keby to bol film, ktorý sa dá kedykolvek pretočiť späť a nahrať inak 😠 , držím ti palce, aby ste dostali rozum obidvaja.
Nechcela som dopodrobna pisat vsetko co som uz raz pisala.ale baby dakujem ze ste mi dali za pravdu aspon sa necitim ako hystericka truba.aj ked fakt asi o nic nejde a nejdem sa stresovat koli babetku, pretoze on pride oviac ako ja.ja mam zdraveho synceka a druheho na ceste co som velmi stastna a oni su pre mna vsetko.a ten moj mm nech dalej robi debiliny len aby to niekedy nelutoval
@lucindao Vies, to su take typy....Zial, bez sance na zmenu....Je jedno,ci ma 20 rokov alebo 45 rokov, stale to bude rovnake....Proste on to nechape, nikdy nepochopi a nemoze si pomoct....Mozno jedine vtedy ak strasne padne na hubu, ale casto ani vtedy nie...je mi luto, ale je to tak....nesudim ta, kazdy robi blbe rozhodnutia....ja tiez
vela stastia....
@mircalla ja som si spomenula ked napisala ze kuchar...to nie je take caste. A cele spolu to dava uplne iny obraz. Tiez poznam takych chlapov ze "nenecham si rukav odtrhnut" a doma zena a deti...ale proste zaflirtuje, aj sa zalubi, polubi a berie to ako sprijemnenie, spestrenie...aj ked manzelku opustit nemieni, ale zabava je zabava, nikto nema pravo mu ju brat 🙄
@lucindao asi by som nedavala najavo ziadne city...on vie, ze si makka (nemyslim, to v zlom). musis mu ukazat odstup, byt nekompromisna.....nema zmysel sa ho na nic pytat....spravaj sa, akoby ta proste netankoval...
nevies,ci v sucasnosti ma co tajit, len ho podozrievas....ale ja by som sa viac teraz sustredila na samu seba a to babo ako na neho
@lucindao tak ak je to ten typ ze bude si dokazovat aky je alfasamec (mala som raz takeho namotavaca, sexi chlap, fesacisko, dobre stavany...a velmi dobre si uvedomoval ake vie spravit eroticke dusno a bavilo ho to, a mnoho raz potom som este videla ako posobi aj na ine mlade baby, dovtedy sebavedome, spokojne odrazu zneisteli, podlomili sa kolena a mohol mat kazdu, ale len sa zabavil, zlomil srdiecko a isiel zase k dalsej trofeji, nemusel s nimi spavat, mlade baby sa zamotali aj cez par pohladov, dotykov, slov...jedna dve bozkavacky a konec, on zaujem o vztah nemal, ale si rad zapoloval na mlade masko) tak to sa asi nezmeni. Takze stale je to o tebe, co ty s tym. Teraz mozno o nic nejde, mozno sa nic nedeje, mozno v tom nie je ta kolegyna a ani ziadna ina. Mozno tvoje hormony to vidia vaznejsie nez to je, ale nie je tak davno co prosil o druhu sancu, tak mu skus pripomenut ze on sa pytal spat a ze sa zmeni. Mozno aj ty robis nejake chyby ktore jemu vadia a filtruje svoju nespokojnost naberanim sebavedomia... Porozpravajte sa.
@sissmiss ano s tymto suhlasim.sice neni krasavec ale zmotavat vie.je strasne mily a pozorny.ja som telefonovala s tou jeho byvalou kolegynou.inak ona mala 20 a on 40.a vravela mi ze nemala s nim nic on ju namotaval bol k nej dobry mily ona ho odmietlala az tak dlho az sa namotala.ospravedlnila sa mi ale ze on vravel ze sa ideme rozviest.aj mi jej bolo luto nakoniec aj s prace odisla.a teraz zase ten pocit ako predtym, tiez tak isto reaguje
@lucindao a inak ako partner naozaj stoji za to vsetko trapenie? Naozaj citis ako ta lubi a vazi si ta, ako ma k tebe uctu a sprava sa zodpovedne a prijemne k tebe, tvojmu synovi, tvojej rodine...okrem momentov romantickych chvilok, je vo svojom kazdodennom spravani sa k tebe muz, akeho si si vysnivala?
@lucindao ked som sa rozvadzala, tiez som pochybovala a pritom ex bol debil. Ale v tom vztahu, tak poprepajani, clovek rozmysla uplne inak. Jedna kamoska mi hovorila ze vsak ma nebije, nemam sa rozvadzat, dalsia ze vsetci su rovnaki a ze aj dalsi bude taky isty...az po dlhsom case to vidim proste s odstupom...ze som trpela jak take hoviedko a urazky a ponizovanie bolo neustale, len som si zvykla medzi urazkami plavat a spravat sa tak aby neboli take caste a nahlas...Ale do tvojho vztahu tu nikto nevidi, skus to riesit s nim, nejako...
@lucindao mily, pozorny,urcite oblubeny....on si preplava pokojne zivotom s usmevom, ale kolkych ludom tie zivoty nici....a to si tehotna
inak ved ta mlada zaba - v podstate naivna, oblbol ju...tiez ju to ale muselo negativne poznacit....20 rocna baba...vies keby sa ze zalubil do niekoho, dobre, stane sa...ale toto je ako nejaky sport, ci hobby
@lucindao ja sa čudujem tomu tvojmu, že ti ešte nezbalil kufre a neposlal ťa do horúcich pekiel za takéto výstupy... lebo presne to by som spravila ja, keby chlap riešil môj telefónny zoznam a ešte aj požadoval výpis hovorov !!! ty si jeho obvinila, takže ty dokazuj neveru (alebo čo tam vlastne vidíš) a nie že on má seba obhajovať a dokazovať ti, že nič neurobil ... dnes ti dá výpis hovorov, zajtra čo budeš požadovať?? zoberieš ho do labáku aby z neho obrali všetky dna stopy a analyzovali a on ti bude dokazovať, že ten chlapský vlas je náhodného okoloidúceho a že nie je latentný gay?? sa spamätaj dievča zlaté a rýchlo...
alebo inak - ak mu veríš, tak nemáš čo riešiť, ak mu neveríš, tak s ním nemáš prečo byť a prenechaj ho nejakej, čo sa k nemu bude správať normálne...
@timea7 ak mu verí, nemá čo riešiť... ak mu neverí, potom nemá dôvod s ním zostávať... lebo toto nie je výsledok posledného víkendu, ale dlhodobá záležitosť, takže bohužiaľ nemôžem napísať iné, len že za svoje trápenie si môže v prvom rade sama...takže ospravedlňujem sa aj @lucindao - zmenila som názor, teda nie že on teba má poslať kamsi, ale ty jeho...

@silvia2103 jasné, aj bežne manželia pozývajú cudzie ženy na kávičku a píšu im moja láska, moje zlatíčko...prečítaj si celú tému