Neverná manželka
Po 2 a pol roku problemov v manzelstve, bez sexu, objatia, alebo dotyku som zistil ze manzelka je mi neverna. Najskor som dufal ze je to len nieco docasne ale na koniec sa mi po velkom naliehani (slubil som jej, ze nebudem robit ziadne sceny ani priblemy nikomu) podarilo z nej dostat priznanie. Priznala sa ze niekoho ma. Trva to uz viac ako 2 roky. Zacalo to vraj tak , ze sa zdoverila cloveku, ktory mal podobne problemy s manzelkou a zacali si rozumiet atd. Za tu dobu sa mi vraj chcela uz viackrat priznat, ze uz to mala takmer na jazyku, ale nedokazala to, lebo sa bala ze ma to znici. Povedala mi ze som ten najlepsi otec nasich deti, ako sa im krasne venujem a ze som velmi dobry clovek. Vraj ju to strasne mrzi, ze mi tym znicila zivot, znicila vsetky nase plany a vsetkym len skodi. Mne aj detom. Mame dve deti 5 a 7 r. Povedala ze uplne pochopi ked ju hned vyhodim z domu. Co ja samozrejme neurobim. Dokonca vraj povedala aj svojmu priatelovi ze ma nikdy nedokaze opustit, ze to mi nemoze urobit. Ale ak budem ja chciet tak ona odide. On je podla vsetkeho clovek velmi podobny mne. V podstate asi dobrak, ktory do toho spadol. A dokonca, ked mala zle chvile a robila mi problemy, vraj este aj jej dohovaral ze, aby sa ku mne ona lepsie spravala. Ze som nikomu nic neurobil a nezasluzim si to. Ja len neviem, ci su schopni to takej dlhej dobe pre dobro vsetkych ukoncit. On by s nou chcel aj zit. Ale ona nedokaze vziat deti a odist. Tak co teraz?
a k tomu ze nedokaze odist to je len bullshit ona chce odist bez deti a uzivat si o teba jej absolutne nejde ani o deti
takeho debila ako ty by chcela mat kazda, ktora dlhodobo podvadza svojho muza.
chapem, ze nechces rozbit rodinku, ale ona ju uz rozbila no snazi sa na teba zvalit vinu, ak ty vo finale rozhodnes, ze idete od seba...
@silnyclovek Do mna taky hnev vstupil, ako to citam. Ze sa nevies postavit za svoje dobro a za dobro svojich deti. Mne toto byvaly tiez navrhoval...ze nechce odist od deti a ze budeme mat striedavu v mojom byte...ze jeden tyzden bude chodit rano - detom spravi ranajky, vychysta ich do skoly a druhy tyzden poobede - kruzky, ulohy, vecera...v tom byte, kde by som po rozvode ja byvala, by on chodil a "staral" sa o deti. Taky to je "dobrak". Aby on nebol za zleho otca, ze nici rodinu...on by chodil spat a byval u milenky a ku mne domov by sa chodil hrat na dobreho otca a to ze ja by som nemala ziadne sukromie a svoj zivot, ho vobec nezaujimalo...inak dobry otec bol aj je, len ten strasna neucta voci mne ako zene - ze som v jeho zivote ako domaci spotrebic, co sa stara o deti, co nema narok na city, lasku a svoj zivot. Tvoja zena je taka ista v bledomodrom. Chce byt za peknu manzelku a matku a sukat cudzieho otca...a ty este rozmyslas, ze by to mohlo fungovat, ak by sa nasla zena, co by ta fajcila...ach, no..normalne vo mne zlc vrie 🙂 🙂
Keď toto čítam, nechápem normálne ani jedného z vás... Ona zjavne sa mala, až príliš dobre pri tebe. A stále sa má...
A teraz stále chce robiť divadielko že "kvôli rodine budme spolu" ale vlastne už každý sám. Ta veta, že odíde, keď ty chceš, je čistý alibizmus, lebo keď povieš, že nie tak vlastne jej odsuhlasis milenca, a to, že sa pelesi s iným. Keď povieš, že nie, tak bude mať argument, že muž chcel, aby som šla preč, ale ja som nechcela a on hnusný ma vyhodil, a ja chuderka aj s deťmi som odišla...
Ako sorry, ale toto je jediný dôvod, kde by som plne chápala a odporučila poriadne zaucho, aj dve, aby sa ta "madam" prebrala.
Keď si chce byť s iným, nech sa páči. Ale nech zbabelo to nehádže na partnera, aby bola ona za chrumkavu...
Chybu ste urobili na začiatku, kde ste neriešili problémy, ktoré spomínaš. Ale riesit to milencom (alebo milenkou) je za mňa vrcholné zbsbelstvo a chrapunstvo.
Komentare som necitala ale moj keby trtka 2 roky s niekym inym,taku kres papulu dostane zeby sa mu hlava otocila a tahal by do riti . Nerob zo seba handru s ktorou si ona utiera zadok a maj trochu hrdosti. Rozved sa pre boha a najdi si partnerku ktora si Ta bude vazit ! Sa musia s nim z Teba len smiat poza chrbat
@silnyclovek a teraz čo idete hrať hru kto z koho? To je komu načo dobre? Čistý stupid toto vase nezrelé správanie.
@silnyclovek moja rada je bez emocii sa porozpravat o tom co ju k tomu viedlo rozobrat si tie problemy ktore ste mali, mozno navstivit poradnu. Urcite okamzite trvaj na ukonceni toho vztahu a daj podmienku ze ak to bude pokracovat uz o rodinu s nou nemas zaujem. Je to tazka situacia ale ak stojis o tuto zenu a vasu rodinu jedina cesta je pracovat na vasom partnerstve bez akychkolvek milencov ci mileniek. Premyslaj, komunikuj, daj tomu cas. Vsetko dobre 😊
@silnyclovek Necháš ju rozhodnúť ?To je podľa teba slovo chlapa Nehnevaj sa ale tebe na nej vôbec nezáleží nemáš ju rád .
@silnyclovek ale však ti nikto deti neberie,pochop,že pre ženu si ako chlap = sexuálny objekt nezaujímavý a tam sa to nijako nezmení,či vychladnes ty alebo ona,jednoducho pre ženu si konečná. Si otec jej deti a tak ťa aj bude naďalej vnímať. Ak skončí románik s milencom,tak si časom nájde iného a tak dookola,to jednoducho tak je. Vsak žite spolu ako spolubyvajuci a svoj sexuálny život si kazdy riešte po svojom,jednoduche.Zbytočne z toho robíš vedu.
pre nu si slaboch muz handra a ktorym si zameta ak chces nieco riesit zacni sa spravat ako chlap podla mna ti chyba testosteron zajdi k lekarovi a bude lepsie
@silnyclovek Urcite dostanes minimalne striedavu starostlivost. Neboj, deti nepridu rozvodom o otca ani mami.
@silnyclovek myslíš ,že aj keď sa rozhodne ostať a zachovať rodinu,že jej to časom nebudeš vyčítať? Spracuješ to v sebe natoľko?
@silnyclovek potom si skutočne silný a ja ti držím palce.
No niesi silny ale si naivny a hlupy lebo ak sa nebude tahat s nim ( co pochybujem kedze za 2 roky uz maju vztah medzi sebou) tak sa bude tahat s niekym inym. Vsak jej to len tak prejde a cela stastna akeho chmula ma doma. Ty si najdi svoju hrdost
@anita6666 Neviem ako sa na mna reagovala, lebo si svoju odpoved zmazala. Ale pozname ta tu uz dlho. To ze ty robis matrac mnohym muzom este z teba nerobi odbornicku na partnerstvo v rodine. Mat otvoreny vztah v rodine kde su deti je nechutne. Si myslis, ze deti by na to casom neprisli, ze rodicia si sukaju kade tade? No ja by som teda nechcela davat mojim detom takyto vzor, ze sex je len o vybiti sexualnej energie. Ze druhi ludia su len nastrojom tohoto vybitia. A to teda nie som ziadna puritanka, ale chcem aby raz moje deti zili v naplnenych vztahoch, plnych lasky a respektu a teda asi by taketo otvorene manzelstvo nebolo dobrym vzorom.
@silnyclovek Musis ju postavit pred rozhodnutie, bud ty alebo on. Ten nedostatok nehy a sexu bol sposobeny asi jeho pritomnostou vo vasom vzthau...vedela by sa znova k tebe vratit -lubi ta este, pritahujes ju este? A co ty? Vedel by si za tym spravit hrubu ciaru?
@silnyclovek ak to s nim ukonci najde si inehonty si pre nu len hlupak co ju zivi a toleruje jej cokolvek takeho cloveka zeny nechcu
@silnyclovek fuha, tak to musí byt z tvojej strany láska ako hrom, keď by si toto dokázal odpustiť 😳 akože jednorazovku alebo krátku aférku možno, ale fakt len možno, ale dvojročný mimomanzelsky VZŤAH s vyjadrením, že aj by s ním chcela žiť, keď ty dovolíš, tak to ani náhodou.
@silnyclovek Ja som tomu sancu dala, aj som odpustila, my sme aj do poradne chodili, ale uz sa to nepodarilo fixnut. Moje city k nemu velmi ochladli, mne sa otvorili oci vo vela veciach, rozpor medzi tym, aky bol v skutocnosti a akeho som ho chcela vidiet 🙂 Daj tomu sancu. Ale hrdost nezahadzuj. Trvaj na manzelstve so vsetkym, co k tomu patri: laske, nehe, intimite. Ak by toto chybalo, casom by to skoncilo i tak.

posli ju prec a deti si nechaj ostatne sa imutrasie nebud slaboch co sa boji lebo inak stratis sebauctu aj pred detmi
moji rodicia to tak mali posledne roky ze mama mala priatela a otec sa utrapil k smrti z toho ale nechcel odost od nej aj ked sme ho prosili