Neverného priateľa som vyhodila z bytu. Čo ďalej?
ahojte
chcela by som vediet vas nazor.....mam priatela,sme spolu 5 rokov a min roku sa nam narodil krasny syncek, nie sme zosobaseni, ..po narodeni, to bol ukazkovy priatel,ale trvalo to iba dva mesiace. Staral sa o nas, pomahal, uuuuplne zo vsetkym...ma dost nestalu robotu,cize ani ten prijem nebol staly, napr. tri mesiace robil...mesiac nie...pol roka robil...pol roka nie atd..atd...tento rok napr robil iba od jula do septembra, kedze som vedela ze v auguste mi konci materska a aj prijem,tak som trosku aj ja tlacila na neho a jeho robotu...vzdy ked mal volno si mohol najst nejaku brigadu. Ale jeho teoria je,ze za tristo euro on robit nebude...tak samozrejme vznikali hadky ako inac,ked nie o peniaze...
zmenil sa aj jeho postoj k malemu...prestal sa nie celkom starat,ale ked som ho poprosila o pomoc,tak strasne neochotne sa zatvaril a akoze pomohol..musela som ho prosit o vsetko,o kazdu jeho pomoc s malym,nic neurobil sam. Jedine,co ho zaujimala bola telka..pc a jeho mobil....stale bol nervozny,ze nieco od neho chcem. Raz mi aj vykrical,ze nema svoje sukromie,nema pokoj...ze nic nemoze...a do toho hadky o peniazoch...vsetko sa to kopilo a az sa to vyostrilo.....neverou...jeho neverou.....
min vikend bol na chate u kamarata,zevraj co je na tom zle.....ved je zatvoreny v lese na chate bez elektriny a vody....vratil sa vsetko sa zdalo byt ok...ale vratil sa s tabletom...(je to jej tablet) vraj ma od kamarata pozicany.....a dnes rano som nasla,co som nechcela....(preco som sa v nom rypala???) nasla som maili...vela mailov..jej maili a medzi nimi aj maili od priatela pre nu.....a tam bolo ze....mi chybas...je mi smutno....chyba mi vies co...milujem ta....prislo mi zle....strasne zle.....prisla som za nim,ukazala som mu ich....a on v tej rychlosti nevedel,co povedat,ze to iba tak zo srandy sme si pisali......do mna samozrejme nerv....a neskor sa priznal,ze ano bol s nou cez vikend a aj sa s nou vyspal.....vsetko olutoval,ze to bolo v alkohole,ze to nechcel,ze sa vsetko na neho kopilo,nase problemy.....a tak to skoncilo....vraj jej aj napisal,ze to bol omyl,ze sa to nemalo stat,ze ma dieta a priatelku......vyhodila som ho z bytu a teraz sedim a rozmyslam,co dalej........
dakujem
@zuzikto cize ked mu uz ona napisala kde je a co robi, znamena ze sa stretavali uz predtym! :(
@zuzikto
na tvojm mieste by som nepokracovala vo vztahu s priatelom. Je pravda, ze je to slobodny muz, ale ak ho tak zatazuje priatelka (teda ty) a vsetko sa mu zda jednotvarne a nema cas pre seba, ferove by bolo sa v slusnosti so svojou priatelkou rozist a zit si svoj zivot po svojom, ist si za inymi zenami, priatelkami...
Toto co spravil bol podraz voci tebe. Ked mu vas vztah nevyhovoval, mal byt natolko slusny, ze sa najprv s jednou priatelkou rozide a az potom zije zivot aky chce zit.
Pre mna by to bol clovek s ktorym by som si dalej nevedela predstavit stabilny a hlboky vztah a uz toboz nie si ho vziat za muza. Urob tak, ako ty povazujes za nejlepsie.
@zuzikto pýtaš sa na verejnom fóre čo máš robiť? otvor si víno a oslavuj.alebo čo by si chcela počuť/čítať/?
možno je chybou,že ľudia sa o nevere nerozprávajú hneď na začiatku vzťahu..mm vedel hneď od začiatku ,že nevera znamená koniec,jednoducho by sa mi taký muž fyzicky zhnusil a možno by som odpustila,ale nezabudla a bol by to vlastne koniec....@zuzikto,myslím,že kto podviedol raz,tak podvedie i druhýkrát,ty sama vieš čo v ňom strácaš a čo naopak môžeš terajšou svojou slobodou získať..jediné,prečo by možno mal mať aspoň 1%nú šancu je to,že je tam v hre už aj dieťa 😒
@zuzikto aj nevera sa da ustat, ak obaja chcu. Je teraz len na Tebe, ako sa k tomu postavis.
Ale, podla mna to nebola jednorazova zalezitost /1. nech sa nehneva, ale na chate bol akoze sam??? To preco??? A po druhe, ona mu cinkne, a len si za nim zajde. Akoze, kolko Tvojich kamosov by prislo za Tebou na chatu, keby vedelo, ze si sama? A Ty by si ich pozvala? A po tretie, raz sa spolu vyspali, a uz je z toho laska a miluju sa??? 🙄 🙄 🙄 4. Si myslis, ze cely ten cas by vydrzal bez sexu??? Pravdepodobne, ona bola Tvojou nahradou... /
Samozrejme, klame Ti, lebo to chce pred Tebou ospravedlnit. Malokedy si chlap zacina romanik s tym, ze chce novy vztah.
A ok, mali ste problemy, ale tie sa neriesia neverou. Je to slaboch /lebo podlahol/, lenivec /ktoremu sa nechce pracovat/, a klamar. Ale mozno ho stale lubis a chces mu dat este jednu sancu. Lebo z Tvojho prispevku to tak vyzera, ze asi lutujes, ze si ho vyhodila.
Pozri, vychladni, premysli si to, porev si. A potom rozmyslaj. Dokazes na to zabudnut, ak Ti on slubi a dokaze, ze to s nou skoncil? Dokazes na to nemysliet den a noc? Dokazes mu to nepripominat? Dokazes mu znovu doverovat?
Ak Ti to pomoze sa s tym vysporiadat, chodte do manzelskej poradne. V kazdom pripade, drzim Ti prsty, ale ver mi, ze po svete chodia aj spravni chlapi....
Podla mna to trva, odkedy zacal byt nervozny, chcel mat sukromie a prestal pomahat s malym. Urcite si minimalne vypisovali. Zistil, ze existuje aj iny svet ako pokakane plienky. Je mozne, ze by to spravil, aj keby ste mali akytaky sexualny zivot. Lebo podvadzaju aj muzi, co maju sex s partnerkou.
Aj tak nechapem, co moze muza na porode tak poznacit, ze odmieta sex. Ja som prisla z porodnice a napriek cisarskemu, prolaktinu a unave, som aj tak mala chut, nevedela som sa dockat.
Obijmal ta, bozkaval ta, sedeli ste len tak sami 2 a rozpravali ste sa vecer o hlupostiach? Proste travili ste cas aj ako partneri, nielen rodicia?
Dobre si premysli, co urobis. Ak das druhu sancu, buduj si zadne dvierka, lebo zopakovat sa to moze.Dajte si pravidla, je to jedinecna prilezitost porozpravat sa o vsetkom, aj o tej jeho praci.
@zuzikto vymen zamok na dverach.
fuha velmi tazka situacia...neviem chce to cas urcito...tazko ti to mi budeme radit sama sa rozhodni najlepsie ho poznas
@majka99999 co ho poznacilo pri porode? pozri si porod na google a uvidis co ho poznacilo. nechcem sa ho zastavat ale chlap ked vidi porod vlastneho dietata, ma myslienky ako: boze, co som jej /zene/ spravil, kvoli mne tak trpi... a nie kazdy je schopny to predychat v dostatocnej dobe. napr mojho mm porodnicka pozvala dopredu ked boli vidiet len vlasky a videl vsetko, cwly porod, nastrih, a aj strihal pupocnu snuru.... tiez bol silno bledy, ale rozdychal
@lienkafoj ved preto by som mojmu nedovolila pozerat sa, ako vychadza hlavicka, mne by to bolo neprijemne, hoci mi je jasne, ze v takej chvili je zene asi takato vec ukradnuta. Videla som video, necitim sa traumatizovana. Samozrejme, take myslienky chapem, ze sa citi, ze je to jeho vina, ale kvoli tomu nebudem sexovat rok so svojou vlastnou zenou?
to zas nee, my sme hupsli na to hned po sestondeli.... a mas pravdu, bolo mi to v tej chvili ukradnute, kde stoji moj mm, porodnicka mala volit kde ma mm stat... len neviem preco si pisala, ze
"co moze muza na porode tak poznacit, ze odmieta sex. Ja som prisla z porodnice a napriek cisarskemu, prolaktinu a unave, som aj tak mala chut, nevedela som sa dockat."
ved tvoj mm pri porode nebol, ty si vlastne spontanne nerodila, nemozes vediet ako sa muz pri a po takejto akcii citi @majka99999

@janinna11 ako viem ze to nieje pravidlo, zalezi na chlapovi,ale tento zjavne mu je uplne jedno vsetko a nasiel si nahradu inde,,,,