Neverný partner
Baby skúste mi prosím povedať nejaký názor, alebo niečo,názor na túto situáciu. Priateľ ťahal dva vztahy súčasne asi pol roka, aspoň ja to tak registrujem podľa rôznych indícií,so mnou však trávil väčšinu času,čiže dalo by sa povedať,že teoreticky bolo všetko ok,boli sme skoro denne spolu aj keď nežili sme pod jednou strechou. Nejako nerozumiem celej tej situácii,nakoľko sme si na začiatku povedali,že ak niekto z nás stretne niekoho vhodnejšieho,tak to normálne bez emócií spolu ukončíme. Nechapem načo sa snažil tráviť so mnou čas a pritom mal aj druhú ženu,nejako to logika neberie. Keď na tú druhú ženu mal evidentne menej času ako na mna a aj ten žene muselo byť predsa jasné,že asi tu nie je niečo v poriadku a tiež nebude jediná.
Ach, tolka naivita. Co je to jediny muz na planete, alebo ma zlate vajcia? Ja neviem, kde je sebaucta u tych dnesnych zien. Nam zenam je uplne prirodzene sa zamilovat do muzov, maloktora to dokaze ukocirovat, muzi to maju inak, su lovci, kym nestretnu tu zenu, ktorej sa oddaju (aspon na nejaky cas 😝)...stale sa vsak najdu zeny, ktore za "tr.kackou" vidia oltar. Riesenie je "dat" iba takemu,co je do teba blazon.
nakoľko sme si na začiatku povedali,že ak niekto z nás stretne niekoho vhodnejšieho,"
tu je znenie vasej dohody, a co vlastne on na nej porusil?
ved ako moze chudak inak zistit, ze ci ta druha nie je vhodnejsia, nez ze sa s nou stretava a chrape s nou?.... Vsak on je stale este vo faze "Zistovania vhodnosti" 😲
na a POTOM, az ked bude naisto chlapik vediet, ci ta druha ci tretia ci x ta je vhodnejsia ti to povie a bez emocne sa s tebou rozide atd. atd...
to je ako by si si kupovala na trhu hrusky, ochutnas u jednej babky a potom jej povies, ze ide skusit ine ci nie su chutnejsie, ak nie , tak sa vratis a kupis u nej... No a nebudes preca do inych kosikov len pozerat, aj ochutnas ci su lepsie, a zatial samozrejme mozes pokracovat v jedeni tej prvej hrusky, vsak je dobra, nezodis do kosa...
Skratka ...aku dohodu si odsuhlasila, taku mas.
Z vlastnej skúsenosti ti poviem, že keď ti klame a nemá ani záujem o rozhovor a odbije ta vetou ze on nerieši žiadne ženy, tak ta ma na háku. Neváži si ta a tiež s tebou nepočíta. Pretože keď mužovi na vzťahu záleží tak nemá problem hovoriť o hocičom. Ty sa pýtaš on ta odbija, ty začneš tlačiť a on bude mlčať a nebude riešiť. Muži totiž vo všeobecnosti neradi riešia, hlavne takí co majú za ušami. Takže skus pritlačiť, seknut s tým a podla jeho reakcie uvidíš čo pre neho znamenáš. Ak mu na tebe záleží tak si aj nohy polame aby bol s tebou, ak si mu ukradnutá tak sa ti viac neozve
@makova333 píšem knihu 🙂
Toto nikto nevyda...
@retatka Tiež čakám nejakého Chorchého a Diega, ktorí ju chodia pravidelne vyklepávať 🍆 a potom založí ešte dvadsať takých diskusii 😂😂
@retatka oj ty optimistka 😀 Toto aspiruje skor na brak roka- kazdy uz nieco podobne cital, kazdy vie ako to skonci a na konci knizky (ak to vobec niekto bude citat) si kazdy povie "skoda penazi, esteze som si to pozicala z kniznice". Ale i tak neverim, ze to niekto vyda, kočky čo čítajú rukopisy majú aký taký vkus.
Ja neviem, o čom to tu je a čo je tu k nechápaniu. Jednoducho t*tkal dve naraz. Keby stíha, dá aj tri. Veď to mal v podstate ešte aj odobrené od autorky, ktorá berie neveru ako súčasť života.
Zrejme ti nenapadlo, že s tou druhou ženou netrávi viac času preto, lebo ona nechce alebo nemôže s ním byť častejšie. Tak je on radšej s tebou, lebo pre neho je to lepšie než byť sám.
Je evidentné, že ten muž k tebe neprechováva rovnaké city, ako ty k nemu. Je s tebou len dokým si nenájde nejakú vhodnejšiu. Ty však stále predtým zatváraš oči a hľadáš kľučky ako v tom vidieť príbeh o tom, že ťa naozaj miluje. Lenže keby to tak bolo, bol by iba s tebou.
Ako to čítam, tak to čítam. Rozmýšľam. A.. Ty si žena úplný adept na polygamicke manželstvo (nezabite ma). 😂😀 Tebe nevadí keď ma chlap inú ženu, keď sa ti venuje ako predtým. Nevadí ti, ze s nou trávi kus času. Máte aj nejaké tie dohody. Jedine, čo ti vadí je to, ze ti to nepovie na rovinu.
Ako, aj take ženy sú.
Porozmýšľaj čo od života chceš. Je to tvoj život. Ale určite si neklam a nenechaj sa klamať (myslím tým, aj keby mal inú nech to vyklopi na rovinu, nech je chlap a minimálne to prizná - a potom sa už zariad ako uznáš za vhodné).
@lenkakravcova múdro napísané a o tomto bol môj príspevok
Ja zas nechápem tie ženy, čo do toho pletú hodnotu a pod. Ved zena nestrati na hodnote tým, že sa s niekým vyspí alebo že jej vyhovujú takéto vztahy. Osobne by to asi ani mne nevadilo, keby dopredu sa takto dohodneme. Ale dopredu si treba určiť, či to je prechodný vztah alebo vážny vzťah.
Autorka, ruku na srdce, keby sa ti priznal k nevere, opustila by si ho? Odpoviem za teba, NIE! Tak co tu riesis? Ktory chlap sa s neverou chvali? Si strasne naovna.
@0kristina0 Podľa toho čo píše nerieši ani tak neveru než úprimnosť vo vzťahu. Nepríde mi naivná. Skôr akoby hľadala cestu akou sa dostane k tomu, aby komunikovali na rovinu.
@lenkakravcova jedna z mála,ktorá pochopila zmysel prispevku
A co by sa zmenilo keby sa ti prizna? Bola by si spokojnejsia a dalej s nim fungovala?
@lenkakravcova nijako. Keby chcel tak na rovinu komunikuje. Riešila to s nim a nevyriešila nič lebo ON nemá záujem hovoriť s nou úprimne. Ona chce on nechce. Neviem kedy ľudia pochopia ze život nie je o tom co chcem ja a ze sa ľudia nebudú správať tak ako to očakávam alebo chcem ja
Pýtala si sa na názor na situáciu a keď ti ju ženy vykreslia, nik nepochopil čo tým myslíš ty. Tak keď ty tým myslíš niečo iné, nech ma podvádza len nech je úprimný, tak na čo ti je názor na život na dvoch stoličkách?
Vieš čo možno si s ním sadni, a povedz mu to takto: kľudne bez toho aby mal z toho negatívny pocit - chceš totiž zistiť informácie a zháňanie do kúta nepomohlo,, takže niečo v tom zmysle:
"Viem, že sa ti páči tá a ta.. Viem ze ste spolu komunikovali. Viem, že to a to, lebo som to zistila, videla, počula, mam odfotene.." Proste to na neho vyklop. Ale pokracuj: "teda viem to, no chcela by som to počuť od teba. Nevyhrazam sa ti. Nehnevám sa na teba. Ľudí sú rôzni. Mam ta stále rovnako rada a verím ze aj ty mňa, inak by si so mnou nebol, neostaval. Nevracal sa stále ku mne. Chcem len proste vedieť na com som. Ak máš dve ženy, tak chcem vedieť túto skutočnosť. Ak sa nevieš rozhodnúť, aj to chcem vedieť. Rozprávaj so mnou na rovinu. Bojíš sa, ze ta opustim, keď mi to priznas? Veď ak by som to chcela urobiť, už dávno by som s tebou nebola. Chcem len vedieť pravdu, aby som vedela aký typ vzťahu mame, a koľko nás v ňom reálne je. Prosím povedz mi ako to v skutočnosti je."
Podľa mňa on ma strach, že keď sa ti prizná, tak ho opustis tak zatlka a zatlka. Určite mu to poradil nejaký "inteligentný" kamarát, lebo to niektorí chlapi majú také hlúpe nápady (myslia si, že ženy sú slepé). 😀
Možno keď mu to povieš tak, aby nemal pocit ze keď sa prizná tak ho opustis, tak z neho niečo vyjde. No a potom uvidíš. Potom to už je len na tebe.
@makova333 kedysi som bola tiež taka. Za každú cenu vedieť pravdu, naliehala, tlačila a dožadovala sa za každú cenu. Až neskôr som pochopila, že keby si ma ten partner vážil, stal o mňa a záležalo mu na mne, už po prvej otázke by mi odpoved dal a bol úprimný. To je chyba nas žien, vždy očakávame ze sa partneri budú správať podľa našich predstáv a podla nášho ale ja to chcem. No hold smola, tak to nefunguje. Nikoho nemôžeme prinútiť k niečomu co on sám nechce
@lenkakravcova juj, takéto výlevy muži zo srdca neznášajú. Stručne, vecne a na rovinu.
@janka_23 Skúsiť môže obe metódy. Ak jedna nezaberie, druhú.

Autorka: tak este raz k bodu 2: "Ked nasiel inu zabavu (druha zena) cas s tebou netravil." Pokial ste si to nedali do trojky, tak stale plati, ze ked bol s nou cas s tebou netravil. Bez ohladu ci sa zmenil alebo nezmenil cas, ktory predtym aj potom s tebou travil. Uz chapes? Kazdopadne nie je to podstatne. Uz tu nejaky dost dlhy cas riesis tento problem a vyciciavas ako upir vsetky zeny, ktore ti tu chcu v dobrom poradit. Co ty nepotrebujes, lebo ty len chces, aby sa priznal (podla tvojich slov). Naco tu dokola zakladas stupidne diskusie?