icon

Nevesta je lascívna

natuska87
17. dec 2020

Hovoriť s ňou je "umenie".Každé piate slovo je "vybrané".Nepomohli ani taktné upozornenia, ani prosby.

Strana
z3
tosomja
17. dec 2020

Nechcete zranit syna, tak sa tvarite, ze vam nevadi slovnik vasej nevesty. Len aby o par rokov neprisli za vami vnucatka so slovnikom, ktory im pisala ich matka.
A nie, netreba sa rozpravat so synom o neveste poza jej chrbat, vadi vam jej spravanie, tak nech si vypocuje, co mate na srdci. A bud pochopi, ze ma nevhodny prejav, alebo nech aspon bude ticho.

pesmaxipes
18. dec 2020

@natuska87 zaujímavá situácia. Ak ste ju slušne upozornili a je jej to jedno, tak by to chcelo nejaké kreatívne riešenie. Napr. sa tváriť, že jej nerozumiete, vždy ju poprosiť, aby Vám presne vysvetlila, čo vlastne chcela povedať. Alebo ju opraviť ako malé dieťa, že nevestička, to sa spisovne povie takto a takto... Ja mám absurdný zmysel pre humor, asi by som sa naučila niekoľko fráz po holandsky (to ich chrochtanie sa mi páči) a vždy po nevestinom vulgárnom slove by som sa na ňu obrátila s otázkou v jej neznámom jazyku. Ale tak ja svoje deti vždy prichádzam do zúrivosti, lebo keď zanadáva syn “do piči”, tak ho opravím, že spisovne je “ do piče”, lebo piča sa skloňuje podľa vzoru ulica. Kľudne aj nahlas a v obchode a on sa potom pred ľuďmi hanbí, že mame šibe.

natuska87
autor
25. dec 2020

@pesmaxipes Nekonvenčné, ale vtipné...

natuska87
autor
25. dec 2020

@jana_eyre_2 lascívny príd. m. nehanblivý, necudný, chlipný, oplzlý;
dvojzmyselný: l-e slová;
l-e chovanie, správanie;
l. žart;

lascívne prísl.;

lascívnosť, -ti i lascivita, -y žen. r.

Naposledy hľadané výrazy
1. lascívny v Slovníku slov. jazyka
2. lascívny v Slovníku slov. jazyka
3. lascívny v Slovníku slov. jazyka

C

jana_eyre_2
25. dec 2020

@natuska87 a to si mi sem načo kopírovala? Použila si jednoducho iný výraz ako si myslela, stačilo si to priznať.. pretože lascívne chovanie je niečo úplne iné ako píšeš v diskusii.. 😉

maciatkolulu
25. dec 2020

@natuska87 dostala si kopu rad, pritom si ani raz nenapísala, čo sa to vlastne deje u tvojho syna. Tancuje pólonaha okolo stromčeka, kuse do ucha svokra, oblizuje si erotický prst a potom postekli briadku mužovi uprostred nedeľného obeda, či si len sedí a zadre do pic. som sa nazralala kurv a grgne si? 😂😂😂😂Véd napíš čo sa deje, lebo ako čítam, tak čítam kopec rad a človek vlastne netuší co to😂😂😂ale v zásade keď to nevadí tvojmu synovi, tak potom nič nenarobis. Akurát môžeš povedať slušne, že napríklad v tvojej domácnosti sa okolo stromčeka v podprde navlni, neprdí, nenadava 😂.

0silvia0
25. dec 2020

@pesmaxipes kolko rokov ma tvoj syn? 😅🤣, lebo otvorenost vasho vztahu je fascinujuca😁

elizabet173
25. dec 2020

@maciatkolulu uz si zacinam mysliet, ze neveste len vykuklo ramienko z podprsenky a je z toho medzinarodny skandal. Ved opisem konkretnu situaciu a nebudem tu kopirovat to, co si kazda najde za pat sekund

maciatkolulu
25. dec 2020

@elizabet173 😂😂😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
25. dec 2020

@miriam11 co konkrétne kebyže ti syn priviedol? Lebo ja som sa nedocitala vlastne čo robí ta lascivna nevesta.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
26. dec 2020

@miriam11 ja nie, a aké sú tie vulgárne slová?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3