Nevesta sa angažuje v domácich prácach a mne to vadí
Dobrý večer, ja by som sa chcela len opýtať vás žien, ako by ste reagovali. Ide totiž o to, že nevesta sa v poslednom čase dosť angažuje v domácich prácach čo sa týka varenie, pranie, nakupovanie, upratovanie ... Mne sa to až tak nepozdáva, ako hej hovorila som že bývam na všetko sama a potom takto sa začala správať a nejako mi to začalo prekážať. Už som jej to samozrejme povedala a ona povedala že teda nebude robiť nič, nebude pomáhať ale čo by ste povedali vy? Jednak sa mi nepáčilo ako často prala aj každý deň , teraz to obmedzila na raz za týždeň dva a aj tí si donesie domov k mame. Syn so mnou odvtedy nekomunikuje. Čo by ste urobili? Blbé komentáre si nechajte.
Tvoja kamarátka na ňu povedala, že je mrcha... predpokladám že tvoja kamarátka počula len tvoje verzie. Možno by povedala niečo iné, keby sa porozprávali s nevestou.
Ako sorry ale manžel má najmenej právo do toho hovoriť, či tam môžu bývať, keďže on ich nemá denno denne na očiach.
Prečo sa s tebou syn nebavi? Popros ich, nech si nájdu bývanie, naučia sa konecne hospodarit. To ako nakladá tvoj syn s výplatou,je predsa jeho osobná vec,na koho ineho má míňať ak nie na ženu? Na milenky?
Myslím že tebe už vadi asi všetko. Takže von s nimi. Kým sa nepozabijate navzájom. A keďže sa tvoj syn s tebou nebaví už dlhšie, neviem prečo ich tam trpíš.
Poviem len toľko, že si chorá osoba a mala by si sa nad sebou zamyslieť alebo vyhľadať odbornú pomoc. Nečudujem sa vôbec, že sú k tebe taký a už na teba kašľú... To tvoje správanie voči neveste je otrasné. Ona sa zjavne snažila ti vyhovieť ale vždy bolo podľa teba zle. Tak už si im ukradnutá a nie že by si sa z toho poučila, no ty pokračuješ ďalej. Ony sa nerpzidu ako si to želáš, skôr sa na teba konečne vykašlú a odídu preč, nech ťa nemusia už znášať. Ale uvrdom si, že ich prípadné dieťa nemusíš ani len poznať. Ja mať takú svokru, tak by moje dieťa nevidela a úplne by som ju zo života vymazala ...
Toto nemôže písať jedna dospelá normálna osoba. 🤦♀️
Zrejme si synovi chcela pomoct, ale ja by som svoje deti s partnermi prichýlila len na nevyhnutne potrebný čas,kým sa osamostatnia. Mladí majú bývať sami,pre ich vlastné dobro...každý potrebuje svoj kľud a aj ty sama. Treba to vysvetliť aj ex manželovi. Mne osobne by nevesta nevadila, keď chce prať,zehlit, starať sa o dvor či záhradu atď ,ale úprimne asi by som ťažko predychavala keby sa realizovala v mojej kuchyni🤣🤣tam som kralovnou ja ...mám svoj systém, ktorý funguje,ale na druhej strane ja by som sa ani nesťažovala že som na všetko sama ,robím to rada pre svoju rodinu a kľudne by som neveste ešte pár mesiacov dopriala ten luxus že má navarené atď, ešte sa dosť nabehá ,navarí, naperie ....okolo tvojho syna a ich deti..
Podľa mňa žiarlis na nevestu.
Ale naco jej tu radime,ked ona na nic neodpisuje len si ide svoje a kyda na nu? Ved ona nechce radu len sa vyplakat a vynadavat na nu aka je hrozna..
A co konkretne ta nahnevalo na tom, ze ona varila pre syna, ktory s tebou ani nekomunikuje. Ja osobne nerozumiem, ako moze matka s vlastnym dietatom dospiet k takemuto vztahu, ale teda uz ked sa stalo, nechapem, ze maju v zaujme s tebou zit a ked uz sa stalo aj to, absolutne nechapem, ze ty mas v zaujme varit pre syna, ktory si ta ocividne nevazi. Cele divne. Ale asi by som im normalne povedala, ze by bolo lepsie, ak by si nasli vlastne byvanie
Ono prepáč vy svokri nikdy nieste spokojne keď sa stretneš s inou a ta sa ti bude sťažovať, že nič co na to povieš? Moja svokra aj zo svokrom chodia na par hodín k malej trikrat do týždňa ich prvé vymodlené musela som do práce starám sa o nich aj o malú myslím jedlo 0re nich a malú extra svokra vegetarián ešte extra, čiže co chceš pocut
Podla mna je to FAKE. Ved teraz sa nikde vonku najest neda. Len donasky domov alebo odber z rucky do rucky, ziadne stravovanie v restikach. Ci si v Jednote kupia 2 rozky a tresku a zuzlu to v aute? Okrem toho, svokra aj nevesta pisu presne takym istym stylom. Diakritika, ciarky, tri bodky... Takychto trollov by mali admini banovat aspon na rok.
Buď rada preboha...
Ona je jeho žena ty si jeho matka.
Buď rada, že nie je lenivá.
Čítam čítam...V živote by som takto žiť nechcela.
Hrôza a des.Žeby som sa ja spovedala kde míňam peniaze alebo nemohla navariť vlastnému manželovi.
Drahá...tvoja éra starostlivosti o synáčika už pominula.
Spamätaj sa a dopraj mu šťastie.
Nevesta nič zlé nerobí.
Bola by si radsej keby teba berie na obedy ze? Mne sa zda ze ziarlis na nevestu ze ta zhodila z tronu,ja by som ti tiez nevarila a nekupila nic,aby si aj to ofrflala
Uprimne lutujem tvoju nevestu. Keby sedela na riti a krizom slamy by neprelozila tak by si zas hundrala aka je leniva, nicoho sa nechyti, ked nevesta pomaha, navari uprace, zase je zle lebo chce byt lepsia. Ved to kludne priznaj ze na nu ziarlis a so synom si este nepretrhla pupocnik. Ked si taka nestastna z nevestinej pritomnosti tak im navrhni aby byvali sami. Tu neni problem v tom, ze nevesta pomaha ale ze ju nemas rada.
Tu pomoze jedine- nech si najdu vlastne byvanie, a mozu teda byvat sami, rozhodovat sami. Treba im to navrhnut. A ak nebudu chciet, budu sa musiet prisposobit.
heh a nemyslis, ze by sa ti chcela len zavdacit. co by si tu pisala, ak by nic nerobila, ze je leniva... ja byt tebou tak som rada, ze mam taku nevestu... aby ti to jedneho dna nechybalo a ona uz nebude potom taka
Neviem pochopiť také diskusie. Tak bud rovno poviem synovi, nie, neprajem si bývanie pod mojou strechou, zabezpečte si podnájom, a žite svoj život, alebo dovolím, ale potom samozrejme aj rešpektujem, že už je v dome aj nová rodina, nová gazdiná, nové pravidlá, čiže ta nova rodina ma svoj nový režim. Najlepšie je, keď sa dá urobiť generačne bývanie, čize komplet oddelene domácnosti. Veď logika, že synovi už asi bude chcieť nevesta variť, prať, žehliť a podobne. Bola tu raz debata, kde matka doslova salela, že syn má svoj život, a ona už nemôže mu robiť desiatu! A ze sa jej mladí nevenujú. Ale je to proste tak... Deti sa oddelia od rodičov, a jednoducho ten rodič to musí prijať. Ak je problém nájom, či peniaze, tie veci sa predsa majú dohodnúť vopred, koľko kto prispeje. Ale jednoznačne ak už syn má svoju partnerku, ona sa stará o ich domácnosť, tam matka bohužiaľ ma ísť bokom, aj keď to znie kruto.
Jeeezis maria toto akoby pisala moja svokra ked sme u nej byvali. Ked som nerobila nic jej to vadilo, ked som nieco robila jej to vadilo. Ked som navarila ani sa toho nedotkla, radsej sa po dvoch dnoch spytala ci to moze dat psom. Bola som rada ked sme od nej odisli. Ja vzdy vravim, ze mam najlepsiu svokru, len nech s nou nemusim byvat 🙃 ja vzdy vravim, ze proste 2 cudzie zeny v jednom dome, to sa neda.
AK si si syna dobre vychovala a doverujes mu,jeho usudku a rozhodnutiu mala by si to respektovat.aku zenu si vybral.aky vztah ma s nou ako mina svoje peniaze atd...ved su manzelia a ty stale pises ze mina jeho peniaze? Wtf??? Ved su manzelia...ziarlis ze mina na svoju manzelku a nie na teba ? Ved ty si mama...ty s nim nespis v jednej posteli a nebudes s nim zit do konca zivota TY? mu nedas deti ale ona...a ak ONI dvaja spolu dobre vychadzaju nestaraj sa do nich...a moja zlata radim ti len jedno...uzmier sa zo svojou nevestou..dohodni sa na pravidlach o domacnosti a obe sa starajte o to aby vas vztah bol harmonicky LEBO robis to pre svojho syna...a zabudas na to...ze ten syn raz bude mat deti a myslim si ze nesi natolko sprosta ze nechces dojst raz do stadia kedy neuvidis SVOJE VNUCATA. Moje deti babku a dedka nepoznaju zo strany muza a mne je to luto ale tiez boli rozpory a nie male....a ty si uvedom ze teraz si sfuknuta ska to je tvoja domacnost ale ked raz odidu ostane ti len prazdny dom a vsetka radost z neho odide...ano prve dni ci tyzdne budes spokojna mas klud ale ked ti syn nepride na navstevu aj mesiace lebo ty si namyslena stara krava vecne urazena tak mozno potom sa uvedomis...NEROB TO PRE SEBA..ROB TO PRE SYNA A JEHO DETI CO S NOU RAZ BUDE MAT....A PROSIM TA UVEDOM SA KONECNE V TEJ HLAVE A UZMIER SA S NIMI A POVIEM TI TO ESTE SPROSTEJSIE....PRESTAN DO PICE POCUVAT SVOJE SPROSTE KAMOSKY KTORE JU ANI NEPOZNAJU ALE DRZIA S TEBOU LEBO SI ICH KAMOSKA!!!!!!!vytrubujes o nej akoby bola nejaka spina...hanbi sa hlavne ty...a ju lutujem.mat taku svokru...vies co ja som aj eada ze a tou mojou nemusim byt tiez to bol pripad
Taketo nieco tu uz bolo
@hanata ja si tiez myslim po precitani diskusie, ze je to vymyslene, ved taka tupa nemoze byt ziadna svokra.
Takže nevesta nevarí, neperie, neupravuje, svokra sa sťažuje. Nevesta vari, perie, upratuje, svokra sa sťažuje. :D
bože môj, nebyvajte so svokrovcami a s nevestami, zaťmi. Už dávno nie je doba, že ráno sa ide na pole a vidí sa rodina pri večeri a každý má svoju prácu a úlohu v rodine. Vtedy to fungovalo. Teraz už nie.
Aha, teraz som si prečítala diskusiu. Rada budem veriť, že takto blbý nie je nikto. Ale naozaj je to len nádej.
žehlička a mixér slúžia predsa im obom! prečo by ich mala kupovať ona? akože ona ich používa, tak nech ich ona kúpi?! šak mixuje aj jemu a žehlí aj jemu.
Toto je Cisty troll, preboha

Treba sa vediet dohodnut, zas muzeum tam snad nemate, mozes byt rada, ze chce upratovat, varit, a ze perie vela..ved aj si zaplati hadam energie, co presne Ti prekaza?
Spoluzitie so zenou neni lahke, hlavne ak je jedna tak urazliva, ze vyvolava hadky, zvyknu si na nich, nebudu tsm vzdy, zi si svoj zivot, spolu pite kavu s kolacom poobede neviem co riesite