Nevesta sa angažuje v domácich prácach a mne to vadí
Dobrý večer, ja by som sa chcela len opýtať vás žien, ako by ste reagovali. Ide totiž o to, že nevesta sa v poslednom čase dosť angažuje v domácich prácach čo sa týka varenie, pranie, nakupovanie, upratovanie ... Mne sa to až tak nepozdáva, ako hej hovorila som že bývam na všetko sama a potom takto sa začala správať a nejako mi to začalo prekážať. Už som jej to samozrejme povedala a ona povedala že teda nebude robiť nič, nebude pomáhať ale čo by ste povedali vy? Jednak sa mi nepáčilo ako často prala aj každý deň , teraz to obmedzila na raz za týždeň dva a aj tí si donesie domov k mame. Syn so mnou odvtedy nekomunikuje. Čo by ste urobili? Blbé komentáre si nechajte.
Zdá sa mi, že táto téma tu už bola. Pamätá sa na ňu niekto?
Mila autorka, mala by si navstivit psychiatra. A co najskor. A vies co? Ked sa odstahuju a prerusia s tebou vsetky kontakty, tak nevyplakavaj, lebo mozes si za to sama.
Táto téma tu už bola z oboch strán, už zase? Ak sa nudíte, pozrite si film, a nie dokola zakladať to isté
Dosiahla som akurát to že mladí odomňa usli nevedno kam
Ked su taketo zle vztahy v rodine, tak by som cim skor odporucila aby sa mladi odstahovali. Cim skor tym lepsie...A ked uz odisli, tak je to ok...
konečné dostali rozum a odišli a najlepšie je to tak že nevieš kde načo by ti bola taka informácia pre teba je to zbytočné aby si im dalej robila peklo zo života ty keby si bola moja svokra ani pred dvere ťa nepustim a nikdy by si ani svoje vnúčata nevydela.
Myslim, ze namaju dovod obaja sa zduvat a zase tebe nemoze vadit, ze ona uprace... aj ked uprace len po nich, proste jej to neda. Ja tiez nenecham svincik u svokry doma, ale upracem po nas, kolkokrat sa stalo, ze sme tam ostali tyzden dva a keby jej vadilo, ze povysavam a umyjem podlahu, tak neviem.. zase pranie raz za tyzden dva si neviem predstavit. To, ze chodia hocikedy hocikam, je ich vec... su dospeli. A ty si tiez dospela. Viem synacika si ina uz zobrala pod kridla, z nejakeho dovodu byvaju u vas (no iste si im to dovolila, cize nie je sa co cudovat), tak si najdite system.. tak ona si uprace, ty im navar.. mozno sa s tebou nebavi nevesta, lebo ju neustale sledujes, co robis.. kde robis.. kam idu.. co robia. co minaju... nuz necuduj sa. Pomoze natrvalo iba to, ze sa odstahuju... dovtedy obe strany mozete rozmyslat. Ale ujasnila by som si to s nimi, a vyriesila, nechces predsa aby sa ti syn odstahoval z domu v zlom...
tak ti treba
@simca06022011 už sa odsťahoval, neviem kam, teda tuším ale neviem isto. Ale ak si myslia, že sa budú mať lepšie, dobre....
A prečo by sa nemali mať lepšie???
No tak to akoby ich orepustili z vazenia, jasne, ze sa budu mat lepsie 😁
Budu sa mat URCITE lepsie, ale Vas to akosi netesi 😲
Skuste si uprimne sama sebe odpovedat na otazku PRECO?
Pani vy ste úplne normálna? Vadilo vám, keď nerobila, potom, že robila, že varí, určite by vám vadilo aj keby synovi neuvarila, vadí vám, že idú spolu večer von. Ja na ich mieste sa beriem preč. Potom tu budete mať diskusiu s plačom, že sa na vás vysrali.
Toto tu uz bolo a dcera je ta najhorsia a tiez sa nebavi s matkouroka, ale ona si nepriznava ziadnu vinu....teraz si hlavne vyzer to, do coho si spadla. Ze uz nevari? neupratuje? Toto si chcela predsa, nie. nehnevaj sa, ale zeny ti radili a ty si hudies len svoje....aj tam to take bolo....davam tomu par mesiacov a synator odide z domu a ty si totalne v prdelke. Muz ta tiez neerie vazne, krachujuce manzelstvo, dcera je nastvana na matku lebo si robila rozdiely vo vvychove, syn ma manzelku prednejsie ako teba...mas co si chcela. Neviem ta vobec lutvat a este par takych tahov a aj vnucata neuvidis nikdy, alebo len miinimalne.
@ptmt1011 podla mna to je vymyslena tema, aby sme si vsetky viac zacali vazit svoje svokry, aj ked sme ich doteraz nemuseli 😂

A keby ja bývam u svokry a prídem z práce tak asi by ma nahnevalo že mamička mi zase vytvára, akoby chcela byť lepšia ako ja... 😁 Podľa mňa ste veľmi podobné povahy aké pod jednou strechou ti asi dobrotu nerobí.....