icon

Nevhodné požiadavky svokry

17. jún 2025

Skratim to. Svokra ma na zaciatku jula v restauracii oslavu narodenin. Pozvala celu rodinu, sesternice, svagrovcov, vnúčence atd. Ide o to,ze si vymyslela,ze mali by sme zablahozelat aj jednej jej sesternici aj svagrinam a neteri, ktore mali sviatok zaciatkom roka. Manzel jej povedal,ze nic im kupovat nejde, ze sa videli parkrat v zivote a na co to je dobre, ked mali sviatky pomaly pol roka dozadu.
Svokra dnes poslala na whatsap spravu,ze nemusime tym styrom nic kupovat, ze ona to vybavila, nakupila im zlate retiazky a neviem co, a mame jej poslat na ucet 170€.
Naozaj neviem,na toto povedat....

Strana
z3
zic
17. jún 2025

Ty nic, manzel nech ju (slusne ale razne) posle do prdele...

autor
17. jún 2025
@zic

Ty nic, manzel nech ju (slusne ale razne) posle do prdele...

@zic ja ani nechcem, nechcem s nou prist do konfliktu,ale toto ma.fakt zarazilo.

mahony6
17. jún 2025

Urobila to bez vášho vedomia s tým, že vedela, že jej nechcete nič kupovať. Normálne poslať slušne do zadku. To potom môžete kúpiť aj mne, 12 augusta mám narodeniny :D odkážte svokre že pozdravujem a stačí mi auto namiesto zlatej retiazky :D

ivanakal
17. jún 2025

Nezaplatila by som, a ani moj muz.. Ako to od vas bude vymahat, nijako. Ked je blba, tak nech plati.

oriesocek
17. jún 2025

akoze kebyze im kupi bonbonieru a kvet a mate sa poskaldat po 10 eur, tak cert ho ber. ale je normálne kupovat zlato (to uz je dost prezitok taketo dary) a po vas chciet po 170 eur za to, ze ona CHCE?

viki99999
17. jún 2025

Taktiez by som sa na ňu vykaslala. Mozno sa vás bude snažiť citovo vydierať ale nedajte sa. Ona nakúpila darceky bez vášho vedomia a súhlasu tak nech ona platí

vemi23
17. jún 2025

😂😂😂 Mate poslat 170€ kks asi by som ju dakde pekne poslala . Ale ne normalne by som povedala ze ste sa s manželom dohodli ze vy nikomu blahozelat nebudete a ani nič kupovať a ked tak nech si ona robi co chce. Nieste male deti ze vam bude rozkazovat co mate robit

lucia13022023
17. jún 2025

Počkať co? 😅
Neposielala by som jej ani cent, maximálne kúpila jednu ružu a dovidenia. To už na čo je dobré gratulovať niekomu po pol roku od narodenin?

kavasmliekom
17. jún 2025

Milá svokra, ďakujeme za pozvanie vášho sviatku, ale nezúčastním sa. Prajeme van všetko najlepšie.
Ja by som nešla nikde. A ani neposlala peniaze.

autor
17. jún 2025
@mahony6

Urobila to bez vášho vedomia s tým, že vedela, že jej nechcete nič kupovať. Normálne poslať slušne do zadku. To potom môžete kúpiť aj mne, 12 augusta mám narodeniny :D odkážte svokre že pozdravujem a stačí mi auto namiesto zlatej retiazky :D

@mahony6 ha ha,no to mozu aj mne,ja mam koncom juna :D

lenka.25
17. jún 2025

To keď ľuďom, ktorých ste videli pár krát v živote ako sama píšeš , kúpi tak drahé dary , potom by ma zaujímalo , čo si vypýtala od vás na narodeniny 😂 ? Ty sa do toho nestaraj , nechaj to na manžela , verím, že nebude mať v pláne to zaplatiť , keď svoj postoj dopredu vyjadril . To že si svokra urobila ako ona sama uznala za vhodné , no tak ju to víde trošku drahšie 😂

autor
17. jún 2025
@ivanakal

Nezaplatila by som, a ani moj muz.. Ako to od vas bude vymahat, nijako. Ked je blba, tak nech plati.

@ivanakal ale rozumies,co je toto za nápad

autor
17. jún 2025
@oriesocek

akoze kebyze im kupi bonbonieru a kvet a mate sa poskaldat po 10 eur, tak cert ho ber. ale je normálne kupovat zlato (to uz je dost prezitok taketo dary) a po vas chciet po 170 eur za to, ze ona CHCE?

@oriesocek no vsak aj som rpzmyslala,ze kvet a bonboniéru ale to sa.mi tiez protivilo, nam neblahozelali nikdy ani nasim detom ti pribuzni.

autor
17. jún 2025
@viki99999

Taktiez by som sa na ňu vykaslala. Mozno sa vás bude snažiť citovo vydierať ale nedajte sa. Ona nakúpila darceky bez vášho vedomia a súhlasu tak nech ona platí

@viki99999 keby sme sa etse predyym nebaviki,tak nepoviem. Manzel bude penit :D

autor
17. jún 2025
@vemi23

😂😂😂 Mate poslat 170€ kks asi by som ju dakde pekne poslala . Ale ne normalne by som povedala ze ste sa s manželom dohodli ze vy nikomu blahozelat nebudete a ani nič kupovať a ked tak nech si ona robi co chce. Nieste male deti ze vam bude rozkazovat co mate robit

@vemi23 no vsak a este taku palku platit.

autor
17. jún 2025
@lucia13022023

Počkať co? 😅
Neposielala by som jej ani cent, maximálne kúpila jednu ružu a dovidenia. To už na čo je dobré gratulovať niekomu po pol roku od narodenin?

@lucia13022023 tiez si kladiem tu istu otazku :D

autor
17. jún 2025
@kavasmliekom

Milá svokra, ďakujeme za pozvanie vášho sviatku, ale nezúčastním sa. Prajeme van všetko najlepšie.
Ja by som nešla nikde. A ani neposlala peniaze.

@kavasmliekom ked robí take naprieky, tiez sa mi nechce,ale dary ma uz kupene.

autor
17. jún 2025
@lenka.25

To keď ľuďom, ktorých ste videli pár krát v živote ako sama píšeš , kúpi tak drahé dary , potom by ma zaujímalo , čo si vypýtala od vás na narodeniny 😂 ? Ty sa do toho nestaraj , nechaj to na manžela , verím, že nebude mať v pláne to zaplatiť , keď svoj postoj dopredu vyjadril . To že si svokra urobila ako ona sama uznala za vhodné , no tak ju to víde trošku drahšie 😂

@lenka.25 nemozem ti napísať, este to tu niekto spozná:D ale nebolo to nič výnimočne drahé. No,manzel bude nasratý ako ho poznam a povadi sa.

1mata
17. jún 2025

To je trúba 😄

laurinka27
17. jún 2025

Čo jej načisto preskočilo? 🤣

evcagabi
17. jún 2025

Ja na toto nemam slov 😅 nejedna sa o mna a aj tak mi to vyrazilo dych 😅😅

nyusika
17. jún 2025

normalne by som jej napisala, ze jej nic posielat nebudeme - vraveli sme predsa, ze nebudete blahozelat tym ludom.
vybavene 🙂

zbytocne sa v tom rypat netreba, mate urcite asj ine veci na robote, ako b;bosti riesit.

tetapetra
17. jún 2025

Napísala by som jej zabudni. Inak aj ja som mala narodky 😁

januska12323
17. jún 2025

No však keď to vybavila tak to vybavila, vy ste povedali, že nič nedáte tak by som to len zopakovala a opýtala sa či aj tebe dá darček keď máš o týždeň narodeniny.

m226
17. jún 2025

Ja by som určite nedávala peniaze zato čo som nekúpila to je blbosť nedávaj nič ani neblahozelaj ja som tiež rodinu videla pár krát aj to posledný krát na pohreboch rodičov a odvtedy nič a to už 10r nedávaj nekupuj nepočúvaj svokru máš svoj rozum svoj život

tulipanik12
17. jún 2025

Tak si to mala svokre aj tak povedať, teda tvoj muž, že vám nikdy neblahoželali a ani vám nikdy nič nedali

negymama
17. jún 2025

mne by bolo trapne aj ako obdarovanej,
aby mi nejaka vzdialena teta ci sesternica kupovala zlatu retiazku za sviatok, ktory uz mam dooslavovany aj zabudnuty.
vsak toto uz sa nerobi a nekupuje, a uz vobec nie take osobne veci, na ktore ma kazdy iny vkus alebo to vobec nenosi, ako zlate sperky. .
ked sa svokra chce "metať" a ukazovat, tak nech za svoje. mne to pride doslova drze od nej.
MNe uplne stacilo, ked moja vlastna sestra odo mna a dalsej sestry zinkasovala peniaze za spolocny darcek pre rodicov na jubileum /maju blizko narodeniny/ a potom sa tam vopchala s darom ako jedina pred fotaky, ze to vyzeralo, ako by to len ona kupovala a darovala.

ha_ha
17. jún 2025

Aj keby nešlo o to, že niečo kúpila a máte jej dať peniaze, aj tak je maximálne divné, blahoželať na svojej vlastnej oslave niekomu inému, kto je tam pozvaný a narodeniny mal pred pol rokom. Veď aj tým ľuďom to musí byť trápne, lebo to vyzerá, ako výčitka, že oni oslavu nerobili, alebo ju nepozvali. Skúste svokru odhovoriť od nápadu, blahoželať a dávať im tie dary. Nehodí sa to!

nyusika
17. jún 2025
@ha_ha

Aj keby nešlo o to, že niečo kúpila a máte jej dať peniaze, aj tak je maximálne divné, blahoželať na svojej vlastnej oslave niekomu inému, kto je tam pozvaný a narodeniny mal pred pol rokom. Veď aj tým ľuďom to musí byť trápne, lebo to vyzerá, ako výčitka, že oni oslavu nerobili, alebo ju nepozvali. Skúste svokru odhovoriť od nápadu, blahoželať a dávať im tie dary. Nehodí sa to!

@ha_ha
na oslave mojej 50tky vsetci blahozelali mojej setstre k meninam...a ona tam stala, usmievala sa, prijimala dary - a ked som sa jej potom opytala, ci sa jej to zdalo OK, mi povedala - a co som mala robit ? normalka - dopredu oznamit, ze meniny neoslavujem (oslava bpla v den jej menin) a neprajem si, aby mi gratulovali na cudzej oslave...alebo sa mam mohla aspon opytat, ci moze hostom vziat jedno kolo drinkov, no nie ? 😀

no nie, nic nevzala 😀
kazde usetrene euro sa pocita

puplatko
17. jún 2025

Taktiež by som ju pekne a slušne poslala kadeľahšie ♥ Toto sa teda nerobí a absolútne nemám pochopenie pre ľudí, ktorí rozmýšľajú takto. Alebo teda skôr nerozmýšľajú. Ja nechápem, čo má v tej hlave (prepáč za výraz, ale inak to napísať neviem)...

Strana
z3