icon

Nevhodné poznámky

5. mar 2023

Dobrý večer, budem rada za názory. Je v poriadku ak priateľ poučuje ako je treba skladať pradlo alebo mať uložené nastretie na stole ako sa páči jemu? Ja som sa nad tým trápila, keď som na to reagovala ostala som ta zlá. Povazujem to za nevhodné pri vydiskutovani sa urazil.

Strana
z4
komplikovana
6. mar 2023

Chlap ta nerespektuje, nemiluje. Len ta manipuluje, chce po tebe veci, ktore idu proti tebe. Raz dva je schopny ta vymenit- ani s tou druhou nebude iny. On sa nezmeni. Preco si robis zle? Vo vztahu su stale dve rovnocenne osoby. On ta stavia do role otroka, babky s ktorou si moze robit co chce. Skus porozmyslat o sebe, kto si a co od zivota chces. Radila by si kamaratke aby ostala s takym chlapom?

jaskolka
6. mar 2023

Autorka, nenapísala si tu jedinú pozitívnu vec, pre čo si stále s nim. Nechápem, čo ťa pri nom.drží? Nostalgia? Túžba po láske? Strach zo samoty?
Ani jedno nie je dôvod s takým chlapom ostávať, ktorý ťa už teraz len depta, ponižuje, nemá za nič a trápis sa. Predstav si ďalších 5,10,15 rokov takého života... Treba ti to?
Daj si na papier pre (co ta pri nom drží) a proti (co ti prekáža, čo ta trápi a ubližuje ti)
A potom sa rozhodni podľa toho, ktorá strana bude prevysovat(ale to už asi vieš aj bez zoznamu)

mane01
6. mar 2023

Vsak nech si to robi sam. Moj mi raz povedal, ze mu nespravne ukladam veci do skrine. Odvtedy si ich musi ukladat sam. Vsak nech si urobi podla seba. Ja sa mu do jeho veci nemontujem. Ale take, ze mne bude hovorit ako mam robit veci ja - to nie.

svetlonos
6. mar 2023

@jabadabadu
a ja som uz myslela ako priamo a s nadavanim píšem, to si krásne vystihla.

sticker
svetlonos
6. mar 2023

Prosim ta ser n svoju ego potrebu dat to. To je presne co on chce, debila skacuceho ako on piska! Si kompletna?? Ved takymto stylom nechas nim doj.... t aj vlastne deti! Toto by mali prisaham fakt kastrovat. Ty pouzivaj prisim ta objektivnost a rozum. Myslis, ze ti tu vsetky zeny odpovedaju v rovnakom duchu len aby si zanadavali?
Nie snazia sa ti otvorit oci! Ake niekto holt potrebuje doslova do drzky aby pochopil, ci uz fyz. alebo psychicky. A to ti pisem zo skusenosti s vztahom, ktory bol extremne na hrane k fyz. nasiliu. Sice pod vplyvom liekov ale to mi bolo fuk. Keby ex cez tu hranicu zasiel pod vplyvom liekov( inak by zabil keby mi niekto ublizil), bolelo by to rovnako! Prt by som mala z toho, ze on realne nechcel! Odisla som, bo realita a fakty nepustili.
Takze duevca zlate, nechci byt hrdinka, lebo rychlo skoncis zdeptana- v tom " lepsom" pripade alebo s monoklami.

gabika0825
6. mar 2023

Však nech si to dá ako chce, aj pradlo nech si poskladá ako chce, ak ho to obťažuje nejak na jeho bytí a nevie to vstrebať. Normálne mu nabudúce povedz keď ti zas niečo okomentuje, že nech sa páči tu máš, môžeš si spraviť sám a ďalej nerieš. Neviem o čom s ním chceš diskutovať.

zuzuliatko18
7. mar 2023

Sú veci, na ktorých sa dá dohodnúť, ale aby niekto menil nasilu spôsob skladania prádla alebo niečo také,.to mi príde riadne cez čiaru. Iné je, ak niekto robí veci inak a ukáže svoj spôsob, ak ten druhý človek.ma.o.to.zaujem. alebo ak žena upozorní muža, že nechal na linke nôž/nožnice a majú doma malé zvedavé dieťa. No všetko sa dá urobiť slušne.
Ak je niekto nepríjemný, ak nie sú veci podľa neho, to je pre.mna veľký problém vo vzťahu. Aby som sa Bala doma niečo pohnúť, lebo muž bude.mat k tomu komentáre? Neexistuje. Raz skúsil povedať, že niečo nie je upratané, rýchlo dostala vysvetlenie, že vie, kde su handry a metla.
Veci sa riešia dohodou, nie rozkazovanim a nútenim.
Autorka, dobre si rozmysli, ako budeš ďalej fungovať. Držím palce

Strana
z4