icon

Neviem ako ďalej, nie som šťastná vo vzťahu

hm43
8. okt 2019

Dobrý deň.. NEVIEM ani ako mam začať ale cítim sa strašne nešťastná.. Som ešte mladá.. Dosť.. Ale po 18 už mám.. Ale mam partnera s ktorým bývam u jeho rodičov.. Veľa sa hádame.. Do mesiaca aj viac krát.. Keď sa hádame občas ma aj Fyzicky napadne.. Hresi ma aby som zomrela.. Aby moja mama.. Aby môj otec atď.. Aby moja tehotná sestra atď.. Som z toho nešťastná.. U nich mi je zle.. Nieže by tam nemali niečo čo by mi chýbalo.. Len sa necítim tam dobre medzi jeho rodinou on ma aj dcéru.. A vkuse iba mi vraví pozeraj aj na nás.. Pomáhaj riad atď.. Okolo jeho dcéry že sa nevenujem a tak.. Lenže on ráno vstane ide behať za kamarátmi a o malú sa stará stále iba jeho mama.. On nemá záujem a akej matka už vôbec ale keď je niečo vyhovori sa na malu.. Ja sa nemôžem bavít so sestrou ani poriadne ísť ku nám tak ze sa nemusím báť aby sme sa nepohadali.. A mne vraví ze nám mam nájsť robotu ale on sa sám do roboty ani nehne.. Iba beha celé dni po vobku.. Príde za mnou a ešte mňa podozrieva.. A neviem.. Chcem sa vás opýtať ak by ste boli nešťastne vo vzťahu a báli by ste sa mu to oznámiť.. Dokázali by ste sa zbaliť a odísť keď on nieje doma? Bez ohľadu na neho? Viem ze on ma veľmi ľúbi.. Ale niesom šťastná a neviem co mam robiť ako sa zachovať ale nezvládam to psychicky 🤮🙄🤢

Strana
z2
galioska
8. okt 2019

@amelia000 ako vždy, nový nick zábava okolo toho

amelia000
8. okt 2019

@galioska toto a potom ked tu pride realne taka co potrebuje poradit a rozhybat tak kazdna nanu nahuci ze take th uz bolo. Je celkom smutne ze zo stranky kde si mame radit a pomahat sa stala zabavka pre deti ktore sa nudia.

akecheta
8. okt 2019

@amelia000 Prosím ťa, nepoužívaj slová typu ,,sprostá,,..je to urážlivé. Ďakujem.

amelia000
8. okt 2019

@eperia tiez si myslim...ked je malo rozumna ;) a vie o tom ze tk takto je tak aj ked jej tu 100ka zien napise ze sa ma odstahovat tak normalne stavila by som 5e nato ze ostane tam kde je. Niektore zeny sa chcu len vyplakat a nic s tym neurobia. Robia zo seba mucenicky a nanic to nieje dobre.

amelia000
8. okt 2019

@akecheta lepsie? ;)

akecheta
8. okt 2019

@amelia000 👍😘

halienka
8. okt 2019

no, z popisu je jasné, z akého prostredia to je, dievča zrejme tiež doma nemalo správny vzor manželskej lásky, keď nevie rozoznať ako sa prejavuje keď ju niekto ľúbi. Netreba sa z takých ľudí vysmievať, pretože bohužiaľ aj v takom prostredí niektoré deti vyrastajú a potom majú pomýlené názory, ktoré ich vovedú do nešťastných vzťahov a rovnakého asociálneho spôsobu života, pretože to považujú za prirodzené keď v podobnom vyrastali. To teda pre tie, ktoré ju rovno odsúdili či ponížili.
@hm43 sama cítiš, že si nešťastná, tak ak máš kam, tak proste odíď a nenechaj sa presvedčiť aby si sa vrátila, lebo ono sa to aj tak nezmení, aj keby ti sľuboval hory doly, časom to bude to isté. Si ešte mladá a máš šancu si nájsť určite lepšieho partnera, pracovitého, takého, ktorý ti nebude lásku dokazovať bitkou a hádkami. Na svete je kopa žien, ktoré odišli keď ich muž bol preč, zbalili sa a išli, ale treba byť pripravená na to, že on sa dosť možné bude snažiť ťa dostať späť, možno sľubmi a možno aj vyhrážkami, ale ty musíš byť neoblomná, lebo inak to neukončíš nikdy. Máš kam ísť?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
natycaga
8. okt 2019

@galioska moj je uplne odlišný. Mna muz nebije, ani mi nenadava, a je zamestnany. Tebe o co vlastne ide? Ty musíš mat zufaly zivot bez kamosov, ked si svoje frustracie potrebuješ vybijat na inych v diskusiach. A zrejme ani poriadny zivot nemas ked tu neustale stalkujes. Najdi si v slovniku co znamená to slovo, lebo určite nerozumies. A neotravuj uz

galioska
8. okt 2019

@natycaga aj ja ti želám pekný večer ♥️

lavender273
8. okt 2019

Matka zem ... nadava ti, napada ta, preklina rodinu, nezvladas to psychicky...ale lubi ta 👌 to sa ako seriozne pytas hej?

natycaga
8. okt 2019

@galioska zazelaj ho v prvom rade sebe, aby si bola konecne spokojná so sebou a neotravovala inych svojimi trapnymi komentmi

galioska
8. okt 2019
natycaga
8. okt 2019

@galioska ty si fakt taka zabrzdena alebo to len hras? 🤓

deti95060810
8. okt 2019

kde má decko matku? ty sa máš starať o jeho decko? Tak to by som radšej bola v tej robote...od rána do večera....Brala by som to ako únik ....

galioska
8. okt 2019

@deti95060810 kto vie, či sa dozvies😄

hm43
autor
9. okt 2019

Neviem prečo si po niektoré dámy alebo slečny myslia ze je toto vymyslené.. Ale nieje.. Áno mam novy profil predtým som nepotrebovala poradne ale nechcem sa doma sťažovať a hľadám aspoň nejakú radu ako pomôcť a ak máte nejaké námietky v pohode je to váš názor každý má nárok na svoj názor ten vám neberiem. ALE výmysel to teda nieje. Niekedy je ťažké sa rozhodnúť správne ako pre koho.. Sú silnejšie ženy osoby, osobnosti s väčšími skúsenosťami a zase naopak. A matka toho dieťaťa? Je to alkoholicka, fetacka ktorá nevidela svoje dieta asi dva roky.

wiw8
9. okt 2019

@lavender273 Tiez oci otvaram z toho dokoran!

bimbina
9. okt 2019

Odísť od neho , a nájsť niekoho , kto si bude vážiť že si . Lebo v budúcnosti nebudes žiť len s ním ale aj s jeho rodinou . A neprišla si na svet pre to , aby tá niekto napadal a osočoval. Prišla si na svet ako víťaz . Tak tým víťazom aj buď . A nájdi si niekoho , kto tá tak brat aj bude . Na svete je miliarda chlapov . Stačí si len vybrať . 🙃

beatrix85
9. okt 2019

Ako keby mladá Rómka písala podľa prejavu, správania (nezamestnaní) a formy písania (pomáhaj riad). To potrebuje radiť čo má v takomto prípade robiť? Oni majú iný pojem lásky.

0silvia0
9. okt 2019

@hm43 mozes napisat z coho zijete ked ste obaja nezamestnani? Co robis cely den?

sasa1310
15. okt 2019

@hm43 ako sorry, ale ty si prišla s igelitkou, a sama tam čučíš u niekoho cudzieho a čakáš, kedy sa ti princ vráti? Si smiešna? Kto ťa živí, kŕmi? Pekne sa vráť, nech sa stará tvoja mamička o teba a nie cudzia. Ako mám dosť. A ešte sem napíšeš.

lubikamatejova
19. okt 2019

@hm43 moja milá, toto čo popisuješ je peklo na zemi. Doma sa má človek cítiť milovaný a hlavne dobre. Veď domov je to útočisko pred všetkým tam vonku. Doma ťa ľudia ľúbia, chránia a sú tí oporou. A na toto má právo každá žena. Poradila by som ti aby si si sama vytvorila prostredie v ktorom sa budeš cítiť dobre. Si žena, a ženy sú silné a v žiadnom prípade nie sú povinné znášať urážky, či násilie. Neboj sa spraviť krok k lepšiemu. Vieš, tým, že toleruješ hrubosť, ukazuje š druhej strane, že je to v poriadku sa tak chovať. Nauč ľudí ako sa majú k tebe správať. Hlavu hore, úsmev na tvár. To zvládneš. Hlavne keď ti niekto ukazuje svoju pravú povahu, úver mu hneď na prvý krát. Never, že bude iný. Nebude. Držím palce.

Strana
z2