Neviem ako ďalej vo vzťahu so ženatým mužom
Ahojte, je mi jasné, že väčšina z vás bude moralizovat, ale predsa to skúsim. Možno niekto preziva/prežil niečo podobné a poradí... Som milenkou ženatého muža.. Nie sme spolu dlho, od začiatku som mu povedala, že k nemu niečo citim, bol s tým ok. Zamilovali sme sa obaja, tak sme sa radšej rozišli. Zase sme sa dali dokopy, ale neviem, či v tom chcem pokračovať. On mi na rovinu povedal, že ľúbi svoju ženu, aj keď ním máva a neváži si, že by jej dal aj modré z neba. Áno, viem, moja sebaucta sa niekam stratila, nemusíte i to pripomínať. Chcem sa s ním rozísť, ale mam strach, že to budem ľutovať...
Baby, ďakujem veľmi pekne za všetky reakcie. Mate pravdu, nie som odkázana na takého muža, ktorý, si neváži ani svoju ženu, ani mňa. Jemu to tak z nejakého dôvodu vyhovuje, ale mne nie. Nemám inú možnosť, ako sa od neho odpútať, aj keď priznávam, že to pre mňa bude ťažké. Nestojí za to, aby som kvoli nemu plakala do vankúša.
@nenne9 Tu diskusiu som nečítala, ale s mojou sestrou to nemá nič spoločné. Cele toto nemá nič spoločné s mojou sestrou.
z nejakého dôvodu? Prečo nepomenuješ veci pravým menom? Veď má sex zdarma a možno nejaké pokecanie k tomu, prečo by to nebral, keď sa nájde žena, ktorá na tieto pre ňu absolútne nevýhodné podmienky pristúpi a ani nerepce, keď jej na rovinu povie, že sa nerozvedie?
Ono, aj ten chlap je na vine Muzi nie su svati.Akoze fakt čo nepodvedie ženu je perla medzi chlapmi
Alebo vezmi si ten paradox- miluje svoju ženu, znesie jej modre z neba, ale keď može skotačiť inde, ruku si neda odtrhnuť
Ty si ho važiš, mašho rada, možno sa k nemu lepšie chováš, ale nejde podať o rozvod
Ty ho vidíš lepšie ako je
On ine hovorí a iné robi
Vychytralý rozumbrada, ktorý berie v živote všetko, čo sa mu ponúka a nezaujímaju ho následky jeho činov
Keď to už teraz emočne nedavas veľmi rýchlo to skonci.Bude to časom len horšie budeš nešťastná, že chces byť s ním a on trávi čas so zenou.Si preňho len rozptýlenie, alebo ok nech sa rozvedie, keď je tak zaľúbený.Nenic si najlepšie roky s takým chlapom
A stretavas ho v praci ci kde, proste sa od neho odstrihni, zmen pracu alebo to posobisko kde ho stretavas, zide z oci zide z mysle.
@karolinakr Ano, mas pravdu. Ja ho vidim v lepsom svetle, ako v skutocnosti je, lebo ho tak chcem vidiet. On jednoducho berie, co sa mu nuka... Ja som nikdy nebola vo vztahoch vypocitava, ani hlupa. Ale teraz som ta hlupa...
@eliska 13 Nedavam to emocne, velmi sa trapim. Neviem sa sustredit ...
@lilitela Viem, ze to je najjednoduchsia cesta, ale nie je to velmi realne...
Mam kamaratku ktora si zacala so zenatym muzom pred cca 5 rokmi, mozno aj viac. On je od nej cca 12 rokov starsi, viem ze mal v tom case po 40. Neustale kecy o tom aky on je v manzelstve nestatny, ze ho zena nechava spat na zemk a podobne hluposti. Vzdy ked sme sa stretli tak som sa jej spytala kedy spolu budu naozaj realne a nie len telefonaty a 3 x za rok stretnutie. Najprv boli vyhovorky rodicia, ze su chori, rodicia medzicasom zomreli, potom bola vyhovorka najmladsia dcera, ze ked vyrastie, uz aj ta je dospela a ona stale neni s nim lebo stale je tam nieco. Poviem ti pravdu, mna to uz zacalo tak unavovat neustale ju presviedcat ze si s nim straca najlepsie roky zivota (uz mohla mat zalozenu rodinu) , ze keby ju naozaj miloval tak neexistuju ziadne prekazky, no nedala si povedat, tak som s nou kontakt prerusila. Ona bola schopna s nim pretelefonovat celu nasu schodzku. Netusim ako je na tom teraz ale viem, ze s nou este stale nezije. Tu jeden priklad ako mozes premrhat zivot a tachychto je viacej
Mozno si to tu spominala, pracujete spolu, ci je to clen rodiny? Ci sused? Preco to nie je realne, prerusit styky?
@lilitela Nepracujeme spolu, sme cez rodinu v castom kontakte. Preto by som musela doveryhodne vysvetlit, preco sa odmietam stretavat.
@0kristina0 Ano, viem, ze odstrasujucich prikladov je az az. A nechcem tak dopadnut.
Prepáč, ale keby neboli také piče, ako si ty, svet by bol jednoduchší. Vždy sa nájde nejaká, ktorej nevadí, že muž je ženatý, či zadaný. Že má deti, rodinu. Ano, aj muži sú prasce, ale keby také ako ty neboli, ani muži by nevymyšľali. Dnes je chorá doba, pokec a podobne pochybné stránky, kde sa ženy ponúkajú mužom.... A potom ver na lásku a monogamny vzťah...
si este mlada, nebala by som sa, ze si nikoho nenajdes... ak si bola nanho zvyknuta, je jasne, ze ti bude chybat, bude to tebou mavat kade tade, bude ti luto, smutno a vsetky tieto pocity... ten prvy krok, ktory si urobila bol, ze si si uvedomila, ze to chces ukoncit... este tebou lomcuju emocie a primarne je to strach, co ta drzi a zvazuje... neboj sa vykrocit odhodlana a sebavedoma do noveho dna a zaciatku, ze to ukoncis... najhorsie je to, ze si vsetko predstavujes v ciernych farbach a nakoniec ten tvoj zivot a veci mozu vypalit len a len dobre... hovorim ti to z vlastnej skusenosti (strach), ja som fatalista a tiez sa bojim veci, ktore este ani neviem, ci sa stanu, ale uz ich vidim ako sa mi deju pred ocami :D jasne, ze sa priklanam k nazorom tu zverejnenym, ze to treba ukoncit, lebo to ozaj nema buducnost... ale ten spravny moment a tvoja sebaistota pridu, ked budes pripravena a potom z toho vyhupnes a zaplesknes dvere a o par rokov si budes hovorit, aka si bola hlupa a naco to bolo dobre... ale aj to je skusenost... zahod strach, prajem vela sil a spravnych rozhodnuti 🙏
@nairia Dakujem za povzbudivy, aj chapavy komentar 🙂
@tinatitti Mas no svoj nazor pravo, samozrejme. Ja som sa nikomu nikdy nenukala, ale to tu nemusim vysvetlovat. A ziadny ocko od ziadnych deti ku mne neodchadzal.
Nenukala, ale aj tak si skočila na ženatého!
Ja by som si povedala, že si slaboch preto, že si si začala so ženatým mužom a kľudne pozeráš do očí jeho manželke. Či už urobíš hrubú čiaru alebo nie, to čo si robila doteraz už nevezmeš späť.
tiez mam 28 a manzela (svojho vlastneho) .. utekaj od toho chlapa, si v najlepsom veku si (ne)pokazit zivot, najst si tu svoju polovicku .. celkove nechapem, ked sa zene chlap (alebo opacne) zdoveri, ze ma doma problemy .. a co s tym ta zena akoze ma spravit? ked uz ten partner nema odvahu aby vlastne problemy riesil doma .. och, proste sa nemotaj do ineho vztahu a uzivaj si zivot .. tisice zien sa ocitli v tvojej situacii a bud ostali ako tretie koleso alebo sa pohli dalej, len to chce trochu sily a odvahy ..
Čo konkrétne by si mala ľutovať? Že už nebudeš rozbíjačka manželstva? Matrac na občasné použitie? Ste cez rodinu v častom kontakte a ty sa na seba môžeš pozrieť do zrkadla a nenapne ťa zo samej seba, keď spávaš so ženatým mužom, ktorého tvoja rodina pozná?
Čuduješ sa, že ti tu ženy nakladajú? A čo ťa majú povzbudzovať, aby si v tom pokračovala? Keby si bola vydatá a tvoj manžel si nájde milenku, tiež by si ju podporovala? To, ako sa jeho manželka správa a aká je k nemu teba absolútne nemusí trápiť, to nie je tvoja vec. Ty si klesla absolútne na dno a ešte váhaš, či ti nebude ľúto, keď sa pozbieraš a prestaneš sa ponižovať. Nechápem takéto ženy, nechápem!
Ako zena si sa ponizila na uplne dno, snazis sa ospravedlnit seba, jeho, hodit spinu na jeho zenu, najst nejaku nadej....bohuzial, pravda je ocividna.
Za viac, ako sex mu nestojis. Sorry.
Máš pravdu, perie ich práčka ale predtým skončia v koši na prádlo, kde sú aj jej veci.
On mi na rovinu povedal, že ľúbi svoju ženu, aj keď ním máva a neváži si, že by jej dal aj modré z neba.
A ty tomu veris, aka je k nemu, chudacikovi, zla? Hahaha. Stara obohrata pesnicka. A co si myslis, ze budes lutovat? Stratene roky? Sviatky osamote?

Zienky mozno je to ten submisivny manzel sestry tej ktorá tu pisala ze neni na muza sekera 🙈